1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Motivatiebrief kledingwinkel

Discussie in 'Mode' gestart door Bitterkoekje, 13 feb 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl

  Hai ladies!

  I really need your help! Ik ben op dit moment echt inspiratieloos en heb een motivatiebrief nodig waarom ik in een kledingwinkel (de bijenkorf) zou willen werken. Kunnen jullie mij helpen?
   
 2. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl

  Zoiets?

  Het lijkt mij erg leuk om in de bijenkorf te werken, omdat ik ben klantvriendelijk en behulpzaam ben. Ook kan ik goed in een team werken. Ik ben zelf erg geïnteresseerd in mode en het lijkt me leuk om mensen daarbij te helpen.
   
 3. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl

  Ook lijkt het me een grote uitdaging om in zo'n groot en stijlvol warenhuis te werken met verschillende topmerken.
   
 4. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl

  ik heb nu dit staan:


  Het lijkt mij erg leuk om in de bijenkorf te werken, omdat ik zelf klantvriendelijk ben en erg behulpzaam. Ook lijkt het mij een grote uitdaging om in zo’n groot en stijlvol warenhuis met verschillende topmerken als de Bijenkorf te werken. Ik ben zelf erg geïnteresseerd in mode en het lijkt me leuk om mensen daarbij te helpen. Ik kan zelf ook goed in een team werken.


  wat kan ik er nog meer bij zetten?
   
 5. Vilja

  Vilja Über ELLEgirl

  Pas op dat je niet te veel in de herhaling valt. Verder vind ik het erg cliché, standaard dingen die iedereen over zichzelf kan zeggen. Heb je geen ervaring op een bepaald gebied die je erbij kunt betrekken? Dan maakt het het geheel veel persoonlijker en minder standaard.
   
 6. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl

  Ik heb zelf nog nooit in een kledingwinkel gewerkt haha ik heb er wel bijgezet dat ik flexibel en stressbestendig ben en dat ik goed om kan gaan met hectische situaties waarmee kledingwinkels soms te kampen krijgen. Is dat goed?
   
 7. Bitterkoekje

  Bitterkoekje Super ELLEgirl


  Ik heb ook al aangegeven wanneer ik beschikbaar ben etc. Denk dat het wat moeilijker zal gaan omdat ik geen werkervaring in kledingzaken heb. Heb het altijd afgezworen haha maar ben op dit moment desperate!
   
 8. Kaya

  Kaya Über ELLEgirl

  2 keer hetzelfde en dat zelf moet echt weg ;)
   
 9. Kaya

  Kaya Über ELLEgirl

  Misschien heb je hier nog iets aan;

  De basis voor het unieke concept dat wij onze klanten bieden ligt in de passie van onze medewerkers voor onze klanten en onze organisatie. Onze medewerkers werken vanuit gezamenlijk gedeelde waarden die aan de basis liggen van ons succes. Deze zijn:

  - Passie voor klanten
  - Continue vernieuwend
  - Verantwoordelijkheid nemen
  - Samenwerken
  - Openstaan voor verandering
  - Elk Individu respecteren

  Door deze waarden te combineren met onze rijke traditie, vernieuwendheid en premium uitstraling ontstaat 'de Bijenkorf'; een merk dat al één eeuw lang toonaangevend is binnen de Retailwereld.

  De diversiteit die onze organisatie biedt is enorm, hetgeen carriere mogelijkheden voor een brede doelgroep met zich meebrengt. Zo bieden wij onder andere mogelijkheden voor commerciele inkopers, accurate planners, creatieve marketeers, trendgevoelige stylisten, ervaren controllers, gepassioneerde HR specialisten en inspirerende verkoop managers. Daarnaast bieden onze horeca faciliteiten in de filialen en onze centrale bakkerij mogelijkheden aan sollicitanten met een horeca achtergrond.

  Wij stimuleren onze medewerkers door te groeien in onze organisatie en streven er naar ongeveer zeventig procent van onze vacatures intern te vervullen. Wij bieden Management Development trajecten die de ontwikkeling van onze medewerkers versneld. Met eigen opleidingsfaciliteiten zijn wij tevens in staat onze medewerkers te voorzien van passende opleidingen en trainingen.

  Tot slot bieden wij onze medewerkers, als onderdeel van Maxeda, tevens toegang tot carrieremogelijkheden binnen de andere Maxeda concernonderdelen.

  Succes iig :)
   
 10. colorito

  colorito Über ELLEgirl

  gebruik ook niet teveel bijwoorden, zoals erg. ik snap dat je het wilt benadrukken maar het leest veel beter zonder al die bijwoorden. kort maar krachtig schrijven. een brief wordt altijd globaal doorgelezen, ze kijken vooral naar het cv.
   
 11. colorito

  colorito Über ELLEgirl

  oh en ja een standaard briefje kan wel, maar je maakt er niet echt indruk door. je kan het zo van internet plukken namelijk. je kan beter een beetje vernieuwend een brief schrijven zodat ze gelijk een goede indruk van jou hebben.

  zoek op internet eens naar hoe je een sollicitatiebrief moet schrijven. eerste alinea hoe je er bent bijgekomen om te solliciteren, tweede over jou persoonlijk en derde afsluiting/vermelding dat je op gesprek wilt komen.
  succes!
   
 12. Flowerbom

  Flowerbom Rookie ELLEgirl

  Ik zoek een goed betaalde bijbaan, iemand??

  Hallo allemaal,

  Ik ben een meisje van 18 jaar en ben opzoek naar een goed betaalde bijbaan voor naast mijn studie.
  Hiervoor heb ik al bij de Albertheijn gewerkt maar dat beviel me niet echt. Ben opzoek naar meer uitdaging.
  Iemand suggesties ?!?

  Xx
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina