1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Onnodig zorgen maken of zwanger?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Tam90xx, 2 jan 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Tam90xx

  Tam90xx Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal,

  een aantal weken geleden (3/4 wkn) ben ik 1 keer de pil vergeten in te nemen, ontzettend stom en zeker omdat ik de pil
  altijd stipt op tijd inneem. Ik heb toen seks gehad met mijn vriend, en later de vergeten pil ingenomen.
  Ik heb alleen echt totaal geen idee meer of het nog net week 1 of net week 2 was.

  Ik ben op 25/12 ongesteld geworden, wel alle klachten (buikpijn, opgeblazen etc.), maar minder bloedverlies. Dit heb ik echter sowieso met deze pil.
  Op de een of andere manier kan ik het idee van 'zwanger zijn' maar niet loslaten, ben mezelf gek aan het maken.
  Heb drie tests gedaan, laatste was 31/12 en alle drie negatief. (Met ochtendurine). Je zou zeggen dat ik dan een maand zwanger zou moeten zijn?
  Heb een opgeblazen gevoel (heb ik wel vaker), last van mn buik, soms het idee dat mn tepels zeer doen. Ochtendmisselijkheid heb ik geen last van.

  Is dit een stukje psychisch of ?
  Hebben jullie tips, advies? Volgende menstruatie (over 3 weken) afwachten?
   
 2. stamper.

  stamper. Super ELLEgirl

  Hoelang zat er tussen tot dat je je vergeten pil heb ingenomen? Als je hem binnen 12 uur inneem telt het niet als vergeten. (heb de huisarts mij verteld). Ik denk dat het in je hoofd zit dat je zwanger bent. Zelf ben ik 2 maanden niet ongesteld geworden,had ik 3 negatieve testen en was ik ook niet zwanger. Als je wil kan je altijd langs de huisarts gaan om het zeker te weten.
   
 3. Tam90xx

  Tam90xx Rookie ELLEgirl

  Dankjewel voor je reactie!
  Dat weet ik dus niet meer, maar ik dacht een uur of 12, 13. Echt op het randje dus o_O
  Had jij wel klachten toen je niet ongesteld werd?
   
 4. Daantje12345

  Daantje12345 Rookie ELLEgirl

  Hey,
  Ik denk dat het in je hoofd zit. Ik maak me constand ook zorgen over of ik zwanger ben terwijl ik de pil altijd heb ingenomen en bovendien me vriend niet in me klaar komt. Maar door programmas als " i didnt know i was pregnant" maak ik mezelf steeds gek als ik opeens zwaarder ben geworden, of hoofdpijn of misselijkheid etc. Terwijl het technisch gezien niet eens kan.. Toch ben ik zelf ook altijd bang, maar als je dat echt bent ga eens langs de dokter, dan is het maar alleen voor die rust die je dan krijgt.
   
  Naomi_M vindt dit leuk.
 5. Whatsername_NL

  Whatsername_NL Über ELLEgirl

  Ik slik al jaaaaren de pil en als je hem binnen 12 uur alsnog inneemt maakt het niets uit. Geloof dat het ook in de bijsluiter staat. Mocht je toch gerustgesteld worden kun je inderdaad even langs de dokter.
   
  Naomi_M vindt dit leuk.
 6. Skaal

  Skaal Über ELLEgirl

  Ik ben echt super panisch, ik denk altijd dat ik zwanger ben als ik hem iets te laat vergeet (lees: 5 uur oid). Je eisprong wordt onderdrukt door de pil, dus de kans dat je zwanger wordt is sowieso klein. Helemaal als je hem niet echt bent vergeten, maar maar een halve dag. Die testen geven aan dat je inderdaad niet zwanger bent.
   
 7. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Ik heb vrijdag me laatste pil genomen en ben nogsteeds niet ongesteld (maandag) . Heb de pil nu 1 maand doorgeslikt. Tussendoor heb ik wel sex gehad met me vriend zonder condoom , maar hij heeft optijd teruggetrokken en moest daarna nog best lang handwerk doen voordat het klaar was. En heb nog een vraag als ik voor vrijdag niet ongesteld ben geworden , moet ik dan gwn beginnen met een nieuwe strip ?
   
 8. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Heb wel soms last van rugpijn en beetje in me onderbuik en ik durf geen zwangerschapstest te doen , bang voor het resultaat
   
  charriegekkiebekkie vindt dit leuk.
 9. heeej om eerlijk te zijn denk ik wel dat je zwanger bent meitie, Je hebt ook rugpijn enz, Gewoon naar de dokter die vindtdt dat eggg nieee erg hoor
   
 10. Naomi_M

  Naomi_M Rookie ELLEgirl

  Ik denk ook dat het gewoon in je hoofd zit! Ik kan me echter wel helemaal voorstellen dat je paniekerig bent! Ik heb t zelf een keer gehad dat toen het eigenlijk de laatste dag was dat ik de pil moest innemen er ineens nog 2 pillen overwaren ipv 1... Geen idee wanneer ik 'm vergeten was in te nemen en ik was ook echt al in mn gedachte moeder haha! Ik heb ze toen beide geslikt en was ook gelukkig wel ongesteld geworden maar korter dan normaal. Ik heb toen ook twee zwangerschapstesten gedaan en die lieten zien dat ik niet zwanger was. Maar ik had in die tijd dus ook het gevoel dat ik misselijk was alles opgezet was en pijnlijk.. Je lichaam is echt super goed om je voor gek te houden! Ik denk niet dat je je zorgen hoeft te maken :)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina