1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Relaties toen.....(1)

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door suikertje, 28 jul 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. suikertje

  suikertje Banned

  3e klas havo..6 "ambitieuze" meiden. Ja.. "ambitieus" waren we..maar onze enige echte zorg was eigenlijk wie dr tits het verst naar voren durfde te dragen. We deden het voor de boys..niet voor de knulletjes van onze eigen klas maar voor de hunks van de hogere klassen..en eigenlijk deden we het nog meer voor onszelf..en de andere meiden die we natuurlijk veelal maar tutjes vonden. En aldus wurmden we onze toen meestal nogal bescheiden borstjes in de "'most promising"' maar nog wel "'geloofwaardige" bhs..vooral niet overdrijven natuurlijk...dat zou opvallen!!.. en genoten van de bekende voordelen : aandacht, zelfs van de leraren, gratis drankjes... en meer, populariteit!!!
   
 2. suikertje

  suikertje Banned

  (2) Ik had toen een soort wonderbra, die mn a-cupje minstens twee keer zo groot liet lijken, verstopt in mn schooltas, aandoen bij Lia, een vriendinnetje, want haar ouders waren altijd weg..en mijn moeder mocht het eerst niet weten (tot ik erachter kwam dat zij dat in haar jeugd ook gedaan heeft..!!)..en hoppa : ...dream figure met mn strakke t-shirt..en er kraaide geen haan naar...op jacht naar de leukste jongens!!. De andere meiden waren ook creatief en deden dus ook zoiets..of hadden "veel lucht" in hun (harde) bh want we waren al zo "professioneel" dat we wisten dat je er nooit iets bij in moest stoppen.. dat kon er immers uitkomen..of uitvallen..of zakken.. of uitgehaald worden..zoals ik eens op schoolkamp gezien had..door de jongens..een afgang natuurlijk!
   
 3. suikertje

  suikertje Banned

  (3) En zo.. in deze combinatie van "'big"' boobies en big smile..ontstonden dan de "'relaties"'.Veel meer dan wat lachen en friemelen werd het meestal niet..en dan ook nog meestal alleen maar tot aan de buitenkant (van je bh), tot aan de binnenkant (de inhoud viel natuurlijk "tegen") of handwerk "tussen je benen" kwamen ze maar zelden..ik deed dan hooguit wel mijn "handwerk".. . maar de status dat een leuke jongen het in jou zag zitten was het belangrijkste en gaf je een hemels gevoel. Ze mochten dan wat meer dan er alleen maar naar kijken zoals de anderen , maar zodra zich iemand leukers aandiende, werd de betreffende al gauw gedumpt..voor het nieuwe avontuur. De meiden onderling zaten constant op elkaar te letten.. wat heeft zij aan?..ligt zij beter "'in de markt"?..enz. pff. vermoeiend..maar o zo leuk!! Eigenlijk waren we kleine krengen, maarja. het was een way of life. Nu heb ik een c-cup, een vaste relatie..een leuke, redelijk mooie en ook nog rijk (wordend)e vriend.. of ik hem voor altijd heb weet ik niet...maar af en toe heb ik toch nog even heimwee naar die tijd van 10 vriendjes per jaar..dankzij mn wonderbra+ big smile..hihi!
   
  Laatst bewerkt: 30 jul 2016
 4. suikertje

  suikertje Banned

  (4)Nog een leuk voorvalletje van toen: met die Lia en een paar jongens gingen we soms ook naar het zwembad. Dan was geen probleem want ik had ook een soort wonderbra-bikini. Toen de boys een keer in het water waren..rolden wij supersnel onze handdoek op en staken die op borsthoogte in onze t-shirts, waardoor het net leek of wij nu helemaal giga-tetten hadden. Toen ze dan uit het water kwamen, lieten wij ze ijsjes halen (en betalen)..ze hadden natuurlijk een enorme "stok" in hun broek zodat ze niet wisten hoe ze lopen moesten!!. Wij ...poeslief.. :"Is er wat..of zo??!!" .Zij: "Nee hoor"!".. en ijs halen. Lia en ik lagen dan natuurlijk in een deuk!!
   
 5. suikertje

  suikertje Banned

  (5)Vaak hoor je natuurlijk het argument "false advertising" en ""wees-tevreden-met-wat-je-hebt". Dat vind ik dus bulshit.
   
  Laatst bewerkt: 2 aug 2016
 6. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Wat is hier in godsnaam aan de hand
   
  Cosima, Milov, Damnatio Memoriae en 13 anderen vinden dit leuk.
 7. Texie

  Texie Über ELLEgirl

  Ik snap er echt niets van. Je vulde je bh toen je jong was? Oké?
   
  LizzyBennet, lisaaavdw en ChampagnePop vinden dit leuk.
 8. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Het lijkt wel geschreven door een vieze oude man :s
   
  sweetchocolate, Texie, slurp en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 9. Texie

  Texie Über ELLEgirl

  Dat dacht ik op het oude forum ook al :oops:
   
  sweetchocolate vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina