1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Respondenten gezocht!

Discussie in 'Studie & Werk' gestart door Lowow, 1 apr 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Lowow

  Lowow Super ELLEgirl

  Hoi EG'ers!

  Voor mijn afstuderen voor de Master Communication Studies aan de Universiteit Twente doe ik onderzoek naar beoordelingen van advertenties. Uiteraard geldt: hoe groter de respons, hoe betrouwbaarder de resultaten. Daarom hoop ik dat je mij wilt helpen!

  Het invullen van de vragenlijst kost slechts 5 tot 10 minuten van jouw tijd en er is nooit een goed of fout antwoord; het gaat om jouw mening. Deelname aan dit onderzoek is anoniem; de gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden en je hoeft uw naam niet te vermelden.

  Dus ben je 18+ en bereid om mijn vragenlijst in te vullen doe dan mee met mijn onderzoek via https://utwentebs.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_b2hn1fyvg60EBlb

  Alvast bedankt voor de moeite en tijd!
   
 2. meliss-v

  meliss-v Rookie ELLEgirl

  Gezocht: vrouwen tussen 18-35

  Aan alle dames tussen de 18 en 35 jaar! (en aan alle mannen die vrouwen kennen tussen de 18 en 35 jaar)

  Momenteel ben ik aan het afstuderen aan de Universiteit Antwerpen (master strategische communicatie).

  Hiervoor heb ik jullie hulp nodig! Willen jullie allemaal deze link even invullen?
  Het duurt maximaal 10 minuten en u kunt er waardebonnen mee winnen!

  Aangezien ik heel veel respondenten nodig heb, zou ik jullie willen vragen deze link zo veel mogelijk door te geven aan vriendinnen, of vrouwelijke familieleden tussen de 18 en 35!
  Alvast enorm bedankt voor jullie hulp, en als ik ooit iets kan terug doen, laat het maar weten!

  https://uantwerpen.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_dbvTw9F3MOJ0VlH
   
 3. Studentje1

  Studentje1 Rookie ELLEgirl

  Aangezien dit de subforum is waar ik moet zijn, maar geen nieuwe topic kan openen reageer ik hier. Mijn excuses topicstarter.

  Ik ben momenteel aan het afstuderen en doe een onderzoek naar de huidige behangmarkt. Hoe oriënteert de consument zich en wat kan beter? De enquête duurt max 3 minuutjes..

  Ik zou jullie hulp enorm waarderen. Je kunt kans maken op twee bioscoopbonnen. Om daar kans op te maken kun je je emailadres achterlaten in de enquête. Dit is echt niet verplicht.

  www.thesistools.com/behang


  Hartstikke bedankt!!!
   
 4. MaaikevKester

  MaaikevKester Rookie ELLEgirl

  Gezocht: fans van Doutzen Kroes (14-25 jaar)

  Hi! Momenteel ben ik voor mijn studie Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit bezig met een onderzoek naar de mediarepresentatie van Doutzen Kroes. Daarbij onderzoek ik hoe online en offline media over haar schrijven. Ik ben bovendien erg benieuwd naar de mening van haar fans over deze berichtgeving in de media.

  Ben jij fan, geïnteresseerd, en wil jij graag jouw mening geven over de media-uitingen van Doutzen? Of ken je iemand die mij hiermee zou willen helpen? Laat het mij weten in een reactie hieronder, of stuur mij een privé bericht.

  Het is natuurlijk ook mogelijk met een of enkele vriendinnen deel te nemen!

  Alvast bedankt!
   
 5. allhailthequeen

  allhailthequeen Rookie ELLEgirl

  Afstudeeronderzoek fashionblogs

  Hoi Dames!

  Net zoals vele anderen hier, ben ook ik bezig met afstuderen. Door mijn beperkte doelgroep (vrouwen van18 tot 35) heb ik helaas nog lang niet zoveel respondenten als ik zou willen en de tijd begint te dringen.

  Daarom heb ik jullie hulp nodig voor mijn afstudeeronderzoek naar Fashionblogs. Ik zou het super vinden als jullie via onderstaande link mee willen doen

  https://uvacommscience.qualtrics.com/SE/?SID=SV_50EwVs9sMj0DjqR

  Als je je e-mailadres invult, maak je ook nog eens kans op een cadeaubon van H&M ter waarde van €25,-

  Dank jullie wel!
   
 6. ANNMKK

  ANNMKK ELLEgirl

  Voor iedereen die wast

  Voor mijn onderzoek naar het wasgedrag van consumenten ben ik zoals vele opzoek naar deelnemers.

  www.thesistools.com/Wasgedrag

  Was je wel eens je eigen kleding dan kun ben ik opzoek naar jou!

  Alvast bedankt!
   
 7. Cynthia-N

  Cynthia-N Rookie ELLEgirl

  Gezocht: vrouwelijke respondenten tussen 18 en 35 jaar.

  Hallo,

  Momenteel studeer ik Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Voor mijn masterthesis ben ik op zoek naar maar liefst 250(!!!) vrouwen die graag mee willen werken aan mijn onderzoek.

  Het onderzoek gaat over vrouwen en communicatie via mediabeelden. Het is een zeer interessant onderzoek! Ik stel jullie mening zeer op prijs en hoop dan ook dat jullie 10 minuten van jullie tijd kunnen missen om mij te helpen. In ruil mijn eeuwige dank!

  Zoals een aantal van jullie weten is het erg moeilijk om genoeg respondenten te vinden en voor diegenen die zelf ook aan het afstuderen zijn vul ik als wederdienst uiteraard ook jullie enquête in!

  Alvast heel erg bedankt!

  Groeten,

  Cynthia
   
 8. Cynthia-N

  Cynthia-N Rookie ELLEgirl

  Gezocht: vrouwelijke respondenten tussen 18 en 35 jaar.

  Hallo,

  Momenteel studeer ik Communicatiewetenschap aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Voor mijn masterthesis ben ik op zoek naar maar liefst 250(!!!) vrouwen die graag mee willen werken aan mijn onderzoek.

  Het onderzoek gaat over vrouwen en communicatie via mediabeelden. Het is een zeer interessant onderzoek! Ik stel jullie mening zeer op prijs en hoop dan ook dat jullie 10 minuten van jullie tijd kunnen missen om mij te helpen. In ruil mijn eeuwige dank!

  Zoals een aantal van jullie weten is het erg moeilijk om genoeg respondenten te vinden en voor diegenen die zelf ook aan het afstuderen zijn vul ik als wederdienst uiteraard ook jullie enquête in!

  Alvast heel erg bedankt!

  Groeten,

  Cynthia

  Hieronder de link naar het onderzoek:
  https://vuass.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_aeCKAJsUlntHubX
   
 9. studentje23

  studentje23 Rookie ELLEgirl

  Fysiek, of toch online winkelen?

  Wilt u in 7 minuten iemand een grote dienst bewijzen? Op het moment ben ik bezig met afstuderen aan de Hogeschool van Amsterdam, waar ik de opleiding Commerciële Economie volg. Voor onderzoek naar de online koopmotieven in het woonsegment, ben ik op zoek naar vrouwen tussen de 25 en 65 jaar, welke ik graag zou vragen om deze enquête in te vullen.

  Uw mening en bevindingen zijn voor dit onderzoek namelijk van groot belang, er wordt hierna namelijk advies gegeven aan meerdere grote online winkels. De enquête is geheel anoniem en er worden geen naam, adres- en telefoongegevens gevraagd.

  De Enquête via Thesis Tools, kopieer en plak in uw browser:

  www.thesistools.com/web/?id=409422

  Bedankt alvast!
   
 10. CUPCAKE_

  CUPCAKE_ Super ELLEgirl

 11. Sha.

  Sha. Super ELLEgirl

  Ook ik ben druk om mijn studie af te ronden en ik heb véél respondenten nodig, jullie helpen me enorm als jullie 10 minuutjes hebben om mijn onderzoek in te vullen. Het gaat over e-WOM en het is een experiment.
  Grote daaank! Zal die van de rest ook even invullen:)

  https://uvafeb.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_6xTcVVcDvjAWQW9
   
 12. Cynthia-N

  Cynthia-N Rookie ELLEgirl

 13. Commander in Chic

  Commander in Chic Super ELLEgirl

 14. carlijnnn01

  carlijnnn01 Rookie ELLEgirl

  Gezocht: Belgische hippe meiden!

  Zoals veel van jullie ben ik bezig met mijn afstudeerscriptie voor Fontys Economische Hogeschool Tilburg. Hiervoor ben ik op zoek naar Belgische meiden (15-30 jaar) die mijn enquête in willen vullen. Het gaat over de naamsbekendheid van My Jewellery (Nederlands sieradenmerk) en het mediagebruik van Belgische consumenten. Ik hoop dus dat hier ook wat Belgische meiden tussen zitten of eventueel iemand die Belgische meiden kent en mijn enquête wil verspreiden. Alvast heel erg bedankt!
  http://www.thesistools.com/web/?id=453948
   
 15. Fashion Seduces

  Fashion Seduces Super ELLEgirl

  Hee lieve meiden,

  Ook ik ben aan m'n scriptie begonnen, ik onderzoek het gebruik en effect van social media kanalen binnen de mode-industrie.

  Willen jullie mij helpen met een korte enquete? Dit zal nog geen 5 minuten van je tijd kosten!

  http://www.thesistools.com/web/?id=458703

  x
   
 16. meijere

  meijere Rookie ELLEgirl

  Beste dames, vrouwen, meiden,

  Ik ben Ewout en ik ben bezig met mijn afstudeerstage voor mijn studie Sport & Media aan de Fontys Hogeschool in Tilburg. Ik doe een onderzoek naar de manier waarop mensen zich orienteren op hun online aankopen, wat mensen bereid zijn te betalen voor bepaalde producten en wat mensen overhaalt een aankoop te doen. Dit gaat met name over fietsaccessoires en fietsen zelf. Ik zet deze enquete ook hier op het forum, omdat ik ook benieuwd ben naar hoe vrouwen zich orienteren, waarom zij kopen en wat hen het meest beinvloedt.

  De enquête heeft 16 vragen en het duurt ongeveer 5 minuten om hem in te vullen. Jullie zouden mij er erg mee helpen.

  Alvast bedankt voor jullie hulp,

  Ewout Meijer

  https://nl.surveymonkey.com/s/LF2G7HG
   
 17. afashion

  afashion ELLEgirl

 18. Renee2810

  Renee2810 Rookie ELLEgirl

  Hi allemaal!

  Ook ik ben bezig met afstuderen en heb jullie hulp hard nodig. Vandaar een oproep aan iedereen die momenteel een relatie heeft.

  Voor mijn masterscriptie aan Tilburg University heb ik nog veel respondenten nodig die mijn 5 minuten durende vragenlijstje in willen vullen. Dus, zouden jullie (en misschien ook jullie partner) mij willen helpen met afstuderen?

  https://qtrial2013.qualtrics.com/SE/?SID=SV_8iatn5NdHt5qmbP

  Mijn dank is groot!
  Liefs
   
 19. Emm21

  Emm21 Rookie ELLEgirl

  Lekkertheetje vindt dit leuk.
 20. Jessica Francis

  Jessica Francis Rookie ELLEgirl

  Ingevuld!!! zou je die van mij ook willen invullen? Succes met afstuderen.. we can do this ;)

  http://www.thesistools.com/web/?id=463865
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina