1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Respondenten gezocht!

Discussie in 'Studie & Werk' gestart door Lowow, 1 apr 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jessica Francis

  Jessica Francis Rookie ELLEgirl

  Hi modeliefhebbers!!! :D

  Mijn zoektocht naar vrouwelijke respondenten in de leeftijdscategorie 18 t/m 34 jaar (die bekend zijn met I Love Fashion News.nl) gaat verder.. Ik ben er nog lang niet en ik kan jullie hulp goed gebruiken!!! Je wordt uiteraard in mijn dankwoord genoemd! ;)

  http://www.thesistools.com/web/?id=463865
   
 2. malisa

  malisa Rookie ELLEgirl

  Beste Dames,
  Voor mijn scriptie doe ik een onderzoek naar online marketing. Ik ben op zoek naar vrouwelijke respondenten tussen de 15 en 35 jaar.

  Graag zou ik jullie willen vragen of jullie onderstaande enquête voor mij zouden willen invullen. Het duurt maximaal 10 minuten dus je bent zo klaar!

  En als dank voor uw deelname wordt er 5x een setje armbanden verloot!

  Door op de onderstaande link te klikken wordt de enquête meteen gestart.

  http://www.survio.com/survey/d/N0I2A9U9Z9T7R4T3G

  Alvast bedankt voor het meedoen!
  (zal er ook een aantal invullen!)

  Met vriendelijke groet,
  Malisa

  [​IMG]
   
 3. malisa

  malisa Rookie ELLEgirl

  Ingevuld!
   
 4. Lukaa

  Lukaa Rookie ELLEgirl

  Hallo iedereen,

  Op dit moment doe ik samen met een medestudente onderzoek naar verschillende leefstijlen voor onze studie Psychologie. Nu zijn we al goed op weg, maar we zoeken nog mensen met overgewicht. Zouden jullie onze online vragenlijst willen invullen? Jullie zouden ons er erg mee helpen! Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten en alle gegevens worden natuurlijk anoniem verwerkt.
  Dit is de link naar de vragenlijst: www.thesistools.com/leefstijlen
  Alvast bedankt!

  Groetjes,
  Luka
   
 5. Lana91

  Lana91 Rookie ELLEgirl

  Ik zit ziek thuis en heb alle tijd voor een dagje enquetes invullen :)

  Helpen jullie mij ook? Iets met koffie, maatschappelijk verantwoord ondernemen, communicatie & bedrijven: leuk om in te vullen dus! En je helpt mij afstuderen

  https://jfe.qualtrics.com/form/SV_8BTxzqKKi0TMR8x

  thanks!
   
 6. Blueberyy

  Blueberyy Rookie ELLEgirl

 7. TvBeek

  TvBeek Rookie ELLEgirl

  Hoi meiden,

  Sorry dat ik dit hier post, maar ik kan nog geen berichten aanmaken en ik begin wanhopig te worden!
  Voor mijn bachelorscriptie over de studie-ervaring van studenten met een angststoornis ben ik op zoek naar studenten met een angststoornis die ik kan interviewen. Het neemt dus wel meer wat tijd in beslag dat het invullen van een enquête, maar het is zeker niet minder belangrijk! Het interview zal voornamelijk gaan over hoe een angststoornis de studie-ervaring van studenten aantast; hebben zij extra drempels te nemen, hoe reageert de sociale omgeving, beïnvloedt de angststoornis hun studieprestaties, etc. Verder worden alle gegevens geanonimiseerd dus je zal niet te herleiden zijn. Ben jij zelf geen student met een angststoornis, maar ken je iemand die dit wel is, dan zou het echt super zijn als je deze oproep doorstuurt!

  Wil je mij uit de brand helpen of wil je eerst meer informatie, stuur me dan een berichtje en ik zal je eeuwig dankbaar zijn!

  Alvast bedankt,
  T.
   
 8. VU Studentjes

  VU Studentjes Rookie ELLEgirl

  Hey girls!
  Ik ben op dit moment bezig met een onderzoek naar hoe mensen zich presenteren op Tinder.
  Maak jij gebruik van Tinder of heb jij in de afgelopen 2 jaar gebruik gemaakt van Tinder?
  Wil je dan mijn enquête invullen?
  Eeuwige dank! :)

  https://jfe.qualtrics.com/form/SV_cAV8EPyBMeOXvfL
   
 9. rnsz

  rnsz Rookie ELLEgirl

  Hi Ladies!

  Ik ben een vierde jaars studente Communicatie aan Hogeschool Rotterdam en momenteel ben ik bezig met het schrijven van mijn scriptie zoals vele anderen hier. Dit doe ik bij Media Markt. Ik ben erg benieuwd naar hoe het vrouwelijk geslacht denkt over Media Markt, want Media Markt wordt eigenlijk gezien als mannenwinkel. Deze korte enquête gaat dieper in op deze kwestie, want is het nou genetisch bepaald, of is er een andere oorzaak waarom er gedacht wordt dat Media Markt een mannenwinkel is? Mijn vraag is dan ook of jullie deze enquête willen invullen. Het invullen neemt hooguit 5 minuten van jouw tijd in beslag.

  De enquête vind je hier: www.thesistools.com/Media_Markt. Deel dit met al je vriendinnetjes, nichtjes, moeders, tantes en oma's, want dit is voor GIRLS ONLY!

  Mijn dank is groot.

  Ps, vergeet niet op het einde op het 'verstuur' knopje te drukken, anders heb ik geen resultaten en heb jij een paar minuten van je leven verspilt.
   
 10. suzanneelza

  suzanneelza Rookie ELLEgirl

  Hoihoi allemaal, mijn naam is Suzanne en ik ben momenteel bezig met een onderzoek voor school over het nemen van een tussenjaar en wat men in dit tussenjaar zou willen doen. Dit onderzoek is voornamelijk gericht op middelbare scholieren maar ik vind het ook goed als er mensen die iets buiten deze doelgroep mee doen aan dit onderzoek. Ben jij middelbaar scholier of ben je net klaar met het middelbare zou jij dan voor mij deze enquête in willen vullen? Het duurt maar 5 minuutjes en je zou mij er enorm mee helpen?:)

  Bedankt! ;)

  Link enquête: http://www.thesistools.com/web/?id=467752
   
 11. naooom1

  naooom1 Rookie ELLEgirl

  Heee,

  Ik ga hem voor je invullen!! :)
  Voor degene die dit lezen! Ik ben op het moment bezig met afstuderen en hiervoor heb ik een online enquête gemaakt! Kunnen jullie mij misschien ook verder helpen? Ben jij of ken jij iemand met een eigen bedrijf? Met daarbij een website of webwinkel? Wil jij dan deze enquête voor mij invullen! Ik probeer namelijk inzicht te krijgen in de zoekmachineoptimalisatie als dienstverlening. Dit houdt in het online vindbaar maken van bedrijven in zoekmachines zoals Google! De enquête bestaat uit 13 vragen en zal niet veel tijd in beslag nemen!

  Hierbij de link: http://www.thesistools.com/web/?id=464591

  Hiermee zul je me gigantisch helpen!
  Alvast bedankt!

  Liefs,
   
 12. FreshxLemonade

  FreshxLemonade ELLEgirl

  Hoi allemaal,

  Momenteel doe ik mijn masterscriptie naar online voedingsinformatie. Het is belangrijk dat hier onderzoek naar gedaan wordt, aangezien er tegenwoordig continu informatie om je heen is die je vertelt wat wel en wat niet goed voor je is, wat je niet kan eten, welk eten ziekteverwekkend zou kunnen zijn etc.. Vandaar mijn onderzoek! Het invullen van de vragenlijst kost je slechts 10 minuten (niet een kwartier zoals in de beschrijving!). Ik heb heel veel respondenten nodig, dus je maakt me er heel blij mee als je de survey voor me invult. Als je zelf ook bezig bent met je scriptie, post dan hieronder even een linkje en dan vul ik hem sowieso voor je in. Alvast heel erg bedankt!

  Via de volgende link ga je naar de vragenlijst: https://vuass.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_3KOix0hvqkdg1et
   
 13. AmaliEsmee

  AmaliEsmee Rookie ELLEgirl

  ZONAANBIDDERS VERZAMELEN!
  Ik snap dat je op je zonnige zondag niet zit te wachten op de zoveelste enquête..
  Maar ik ben op een kleine missie: ik wil de zonnebril wereld een stukje zonniger/blijer maken!
  Geef antwoord op mijn 10 korte vraagjes over je online aankoopgedrag en je voorliefde voor zonnebrillen en maak mij ook nog eens een stukje zonniger/blijer!

  De enquête neemt drie minuutjes van je tijd in beslag.
  Mijn dank is groot (naar de zon en terug).


  https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_787ylzYvaGiLvuJ
   
 14. Alexandra321

  Alexandra321 Rookie ELLEgirl

  Hoi allemaal,
  ook ik ben druk bezig met afstuderen en zoek nog héél wat respondenten voor mijn onderzoek. Daarom heb ik jullie hulp nodig!

  Mijn afstudeeronderzoek gaat over de naamsbekendheid van fietsen (typisch Nederlands dus;)) Jullie zouden mij enorm helpen om mijn korte enquête van max. 3 minuten in te vullen.

  http://www.thesistools.com/web/?id=464076


  Alvast heel erg bedankt :)
   
 15. flrcs

  flrcs Rookie ELLEgirl

  Hoi meiden, ook ik ben dringend op zoek naar respondenten! Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen. De enquête is hier te vinden: http://goo.gl/forms/F2DLSbYmFW. Duurt niet langer dan 5 minuten om in te vullen en je kan ook nog eens een leuke prijs winnen! Let me know als je 'm hebt ingevuld en ik jouwe ook moet invullen :)
   
 16. Clyde_

  Clyde_ Rookie ELLEgirl

  Gezocht: Fashion liefhebbers

  Hi allemaal,

  Voor mijn masterscriptie Communication Studies ben ik op zoek naar respondenten die mijn korte enquete willen invullen. Het onderzoek duurt slechts 5 minuutjes en zal gaan over het verhaal achter een (fictief) kledingmerk en jou mening daarover. De enquete is geheel anoniem.

  De link: https://qtrial2015az1.az1.qualtrics.com/SE/?SID=SV_25oNLrmSPLPIJAV

  Alvast bedankt!
   
 17. Ans Jovis

  Ans Jovis Über ELLEgirl

 18. dcolen

  dcolen Rookie ELLEgirl

  In de hoop dat iemand dit leest plaats ik het maar gewoon hier:

  Mijn naam is Daniëlle en ik doe onderzoek naar doelgroepen en geïnteresseerden in wellness- en actieve vakanties. Ik hoop dan ook dat ik 5 minuutjes van uw tijd mag voor het invullen van mijn enquête. Als dank ontvangt u een reischeque ter waarde van €25,- na het invullen van de gehele enquête en maakt daarnaast ook nog eens kans op een reischeque ter waarde van €75,-! Er worden twee reischeques uitgereikt; onder zowel de wellness enquête als de actieve enquête! Als u in beiden geïnteresseerd bent mag u beide enquêtes invullen.

  Om naar de wellness enquête te gaan klik hier:http://www.thesistools.com/web/?id=471507
  Voor de actieve enquête klik hier:http://www.thesistools.com/web/?id=472214

  Uw deelname is anoniem en uw gegevens worden niet verspreid.
  Alvast heel erg bedankt.
   
 19. Mariamaria

  Mariamaria Rookie ELLEgirl

 20. AnnevdK

  AnnevdK Rookie ELLEgirl

  Helloooo,

  Voor mijn studie doe ik een onderzoek naar de behoefte van soundbars. Bent je tussen de 25 en 35 jaar? Dan helpt je enorm door deze vragenlijst van 3 minuten in te vullen!

  http://www.thesistools.com/web/?id=481548

  Alvast bedankt!

  Anne
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina