1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Schoenen inlopen zonder blaren...?

Discussie in 'Uiterlijk & Gezondheid' gestart door Finepixx, 23 mei 2010.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Finepixx

  Finepixx ELLEgirl

  Ik draag (en koop :D) graag veel schoenen, maar dan dat vreselijke inlopen...
  Ik gebruik nu... heel stom want we hebben even geen andere... pleisters met bert en ernie opdruk :eek:, al voordat ik blaren krijg. (extra beschermlaagje ofzo?). Werkt wel een beetje... niet helemaal geweldig.

  Maar ik snap dat dit dus niet de beste manier zal zijn, en dat er vast meer mensen zijn dit dit kennen. En dat er vast wel een betere oplossing bestaat... Maar wat dan?
   
 2. Speedlink

  Speedlink Über ELLEgirl

  Ik heb er geen last van :), maar mss zou je die speciale blaarpleisters (van Scholl??) kunnen gebruiken..? Of mss thuis rondlopen met sokken in de schoenen..?
   
 3. Liesjee_

  Liesjee_ Super ELLEgirl

  je hebt voor blaren vet veel, blarenpleisters en gel. Ik heb zelf nu wel de gel maar nog nooit uitgeprobeerd, maar heb het op aanraden van een vriendin gekocht.
  Verder zou ik sowieso nu met de warme weer geen schoenen proberen uit te lopen, waarschijnlijk zijn je voeten dan sowieso wat dikker en ga je misschien zweten en dan kan je blaren denk niet voorkomen.

  wat ik ook een paar keer heb gebruikt voor uitlopen, was een spuitbusje voor op leer (ik spoot het aan de buitenkant) iets met WALK AWAY??? volgens mij. Is een zwart met oranje spuitbusje met een rode pump erop, kan je bij de schoenmaker kopen en dat zorgt ervoor dat je schoen sneller uitloopt.
  heb het bij een paar te strakke schoenen geprobeerd, werkte wel, maar 1 paar heb ik volgens mij te ver uitgelopen maar dat is nu 1,5jaar ofzo hahaha

  Maar wel echt uitkijken voor het leer, want ik heb nog nooit last van gehad maar ik hoorde van collega's dat het wel slecht kan zijn voor het leer, (daarom spoot ik het aan de binnenkant;))
   
 4. Colaatje

  Colaatje Über ELLEgirl

  Als ik nieuwe schoenen heb (die vaak nog een beetje strak zitten) dan doe ik 3 paar sokken over elkaar aan en loop ik ze gewoon thuis in! Werkt perfect :D
   
 5. Ellen7

  Ellen7 Über ELLEgirl

  Ligt eraan wat voor schoenen het is en waar je precies blaren krijgt.
  Ik heb het meestal op m'n hiel en dan doe ik er een anti-slip is en dan heb ik er geen last van.

  En met leren schoenen kan je ook in een bak water , dan word het leer soepeler en zijn ze sneller ingelopen.
  Of zo'n spray waardoor het sneller ingelopen is. kan je haast overal wel halen, sowieso bij een schoenmaker of bij vanHaren.
   
 6. R0ZZA

  R0ZZA Über ELLEgirl

  Ik kreeg ook heel vaak blaren van schoenen, op een gegeven moment wist ik gewoon niet meer welke ik aan moest doen. Toen las ik dat katoenen sokken heel goed helpen en bij mij helpt het zeker! Ik weet niet of er 100% katoenen sokken bestaan, maar sokken die voor het grootste gedeelte uit katoen bestaan zijn ook al goed, bij mij tenminste.
  Verder kan je in leren laarzen boterhamzakjes om je voeten doen. Het is misschien een beetje onfris maar het helpt wel.
   
 7. Euphoricfields

  Euphoricfields ELLEgirl

  Ik gebruik pleisters van Hansaplast; Knip, plak & ga heet het. Het is een soort van gel-achtige pleister en zorgt ervoor dat er geen druk/schuring is. Werkt echt geweldig! :)
   
 8. Als je haar maar goed zit

  Als je haar maar goed zit Über ELLEgirl

  Dat laatste doe ik ook altijd bij laarzen, werkt goed. Dan glijdt het en krijg je geen blaren. Ik vind het niet onfris, want heb geen last van zweetvoeten. Plastic zakjes werken ook goed als het vriest. Als je dan sokken, zakjes en nog een paar sokken aandoet, dan zijn je voeten goed geisoleerd.

  Mijn ballerina's loop ik meestal in door een keer enorme blaren te krijgen, daarna zitten ze dan vaak goed :p
   
 9. R0ZZA

  R0ZZA Über ELLEgirl

  Ja inderdaad, het helpt ook heel goed tegen kou! Gelukkig zweten mijn voeten ook niet of nauwelijks.

  Oh en trouwens: ik heb voor mijn laarzen een soort spray gebruikt waar leer soepeler van wordt en dat heeft zeker geholpen! Het leer was bij de tenen en de hiel echt keihard en nu geeft het wat meer mee. Je kan het gewoon kopen bij de schoenmaker, die weet wel wat je bedoelt als je naar zo'n spray vraagt.
   
 10. Potlood

  Potlood Über ELLEgirl

  Kampferspiritus werkt ook goed. Dit moet je dagelijks op je voeten smeren en in laten trekken, dan wordt je huid steviger en krijg je minder snel blaren.


  [​IMG]
   
 11. WIEBEL

  WIEBEL Rookie ELLEgirl

  als je schoenen van leer zijn, kun je er ook een nachtje natte kranten inproppen, dat doen wij altijd..
   
 12. Annemerel

  Annemerel Super ELLEgirl

  De anti-blarenstick van hansaplast is best wel geniaal! Ik krijg echt van alle schoenen blaren, zelfs als ik ze al jaren heb, maar met die stick heb ik nergens last van!
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina