1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Serie discussie topic!

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Sherida, 23 sep 2014.

 1. Molce&Banana

  Molce&Banana Über ELLEgirl

  net Westworld af gekeken, echt sicke serie hoor! In het begin vond ik het een beetje mwa maar vanaf aflevering 5 is het steeds spannender en beginnen heel langzaam alle puzzelstukjes bij elkaar te komen
   
  strudeltje vindt dit leuk.
 2. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  ik vond het in het begin vooral verwarrend omdat ik niet echt wist waar het over ging :p heb erna maar gelijk de eerste drie afl opnieuw gekeken en toen was het stukken beter haha
   
 3. Molce&Banana

  Molce&Banana Über ELLEgirl

  ja haha klopt ik vond het eerst inderdaad ook verwarrend, dat bedoel ik ook met die puzzelstukjes. Na alles gezien te hebben snap ik em. Maar ben echt benieuwd naar t nieuwe seizoen maar die komt pas in 2018 :(
   
 4. Salmiak

  Salmiak Super ELLEgirl

  Ik kijk nu the Bridge, heerlijk: een serie waar je meteen in zit!
   
 5. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  ik ging net kijken op imdb of er al een periode bekend was eeeeen: S2, Ep1 - 2017 :eek::eek: dus wss met de kerst begint het weer
   
 6. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  Vanaf aankomende week beginnen er bij mij weer heel veel series haha. Bij jullie ook? :cool: Ben nu trouwens weer (opnieuw) begonnen met the Originals.. Halverwege seizoen 3 gestopt omdat ik het niet meer leuk vond maar nu toch maar weer begonnen. Helemaal voor als TVD straks stopt..
   
 7. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Wtf kapot erge plottwist in the following, ik ben helemaal van de leg
   
 8. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  Sherlock:

  Mijn reactie gedurende de hele aflevering: What. The. Fuck???

  Edit: Geniale aflevering trouwens. Ik denk de beste tot nu toe. Hij zit echt heel goed in elkaar, vind ik.
   
  Laatst bewerkt: 8 jan 2017
  AfterDinner vindt dit leuk.
 9. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Oeeh waar ben je? Ik heb afgelopen week seizoen drie gebinged omdat ik las dat 'ie 21 (?) januari van Netflix verdwijnt.

  HOLY FUCK ZEG?! Wat een plottwist. Maar ik vraag me wel af wie Sherringford dan is, aangezien er in Mycroft's agenda wel stond 'Call Sherringford' oid en dat ook de naam is van de hypothetische oudere Holmes-broer volgens de originele Conan Doyle werken. En vooral natuurlijk: EUROS HE WAT WIE HOE?!
   
  Celeone en Linus&Celly vinden dit leuk.
 10. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik ben nu bij seizoen 3. Maar dit ging over het stuk dat Mike iemand tegenkwam in protective custody waarvan ik het niet had verwacht. Snap je wie ik bedoel?
   
  wetenschap en Salmiak vinden dit leuk.
 11. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Ooooh ja!
  Claire! Ik was echt zo verbaasd dat ze niet dood was.
  Dat was inderdaad echt een mindfuck.

  Ik had trouwens op de uni een docent die me om de een of andere reden altijd een beetje deed denken aan Joe. Waarschijnlijk (hopelijk) gewoon vanwege zijn accent en omdat hij ook literatuur gaf en niet omdat hij stiekem een zieke serial killer is haha.
   
 12. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  Ik vond die hele aflevering één grote plottwist. :D Ik ging echt van gehele verbazing naar verdriet om Watson naar driedubbele verbazing (en een moment van gelach door Mrs Hudson, natuurlijk). Maar inderdaad, dat over Sherringford gaat ook nog wel een staartje krijgen. Die zus reageerde wel alsof Mycroft het over haar gehad moet hebben (maar hoe weet zij dat überhaupt eigenlijk?), maar ik dacht op het moment dat hij met Watson sprak dat er een broer geweest moet zijn die is gestorven. Misschien dat dat ook zo is en die zus ermee te maken had?

  Overigens zou ik het leuk vinden als Irene Adler terugkomt in de laatste aflevering. Ik denk wel dat dit gebeurt, want anders zouden ze haar niet zo prominent hebben genoemd. En de actrice zou volgens mij wel ruimte gehad hebben om een aflevering te komen!
   
  AfterDinner vindt dit leuk.
 13. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  O, en:

  Zou Watson echt neergeschoten zijn??? Zou ze misgeschoten hebben? Of expres in zijn schouder of iets dergelijks? OHMYGOD.
   
  AfterDinner vindt dit leuk.
 14. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Net de nieuwste aflevering Sherlock gezien. De vorige was ik niet zo weg van, maar deze <3
  Ohh, zo heerlijk, een grote mindfuck inderdaad! Sowieso houd ik wel van Sherlock onder invloed, ook met die kerstspecial. En die kroegentocht waar de dronken deductions op volgden vond ik ook hilarisch. Aflevering hiervoor deed me niet zoveel, zelfs niet toen Mary doodgeschoten werd, maar hier zat ik er ook weer helemaal in. Ben heel benieuwd hoe het verder zit met Euros en haar relatie met Moriarty! Het lijkt overigens wel of sherlock volgende aflevering weer in zijn mind palace terecht gaat komen, zijn nog een aantal beelden uit de trailer niet in beeld geweest.
   
 15. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Ohh, voor diegenen die de nieuwste sherlock al gezien hebben is dit filmpje wel een aanrader! Mooi gemaakt en je realiseert je hoe goed sherlock eigenlijk gemaakt is!

   
 16. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Wie hier kijkt er de Netflix serie 3%? Ik ben nu bij seizoen 1, aflevering 6. Besloot het een kans te geven na wat enthousiaste reviews en ondanks dat ik even moest wennen aan het feit dat het in het Portugees is ben ik nu hooked! Het is een soort Hunger Games achtig iets maar dan toch anders (haha).
   
  Gravitate, the rebel club en Greyjoy vinden dit leuk.
 17. Greyjoy

  Greyjoy ELLEgirl

  Ja hele goede serie!
   
 18. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  @AfterDinner vraag over the following!

  Ik heb net de aflevering gezien waarbij die vriend van Max, die donkere jongen die die laptop heeft meegenomen uit het huis van Mark, Daisy, Kyle en Andrew ondervraagt wordt door zo'n agente wie zijn partner was en waar hij was tijdens die inval. Dat vrouwtje pakt zo'n rapport, kijkt hem heel vuil aan en pakt haar wapen. Maar wat heeft hij gedaan? Ik snap er niks van..
   
 19. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Die vrouw las in het extra rapport dat Tom (die vriend van Max) de partner was van degene die zogenaamd alleen door dat huis had gelopen. Dat strookte niet met het rapport wat Tom had geschreven en ze wist dus dat hij gelogen had. Bij de FBI wisten ze natuurlijk niet dat hij die laptop heeft meegenomen omdat hij de camerabeelden van Max zag. Die vrouw dacht dus dat hij een verrader / spion voor Mark was. Daarom trok ze haar wapen.
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 20. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  Thnx dat je dit noemt! Was op zoek naar iets vets nieuws dus ga dit binnenkort proberen! Love netflix, love hunger games, love all dus komt vast helemaal goed.
   

Deel Deze Pagina