1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Serie discussie topic!

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Sherida, 23 sep 2014.

 1. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  Sherlock:

  Mijn reactie gedurende de hele aflevering: What. The. Fuck???

  Edit: Geniale aflevering trouwens. Ik denk de beste tot nu toe. Hij zit echt heel goed in elkaar, vind ik.
   
  Laatst bewerkt: 8 jan 2017
  AfterDinner vindt dit leuk.
 2. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Oeeh waar ben je? Ik heb afgelopen week seizoen drie gebinged omdat ik las dat 'ie 21 (?) januari van Netflix verdwijnt.

  HOLY FUCK ZEG?! Wat een plottwist. Maar ik vraag me wel af wie Sherringford dan is, aangezien er in Mycroft's agenda wel stond 'Call Sherringford' oid en dat ook de naam is van de hypothetische oudere Holmes-broer volgens de originele Conan Doyle werken. En vooral natuurlijk: EUROS HE WAT WIE HOE?!
   
  Celeone en Linus&Celly vinden dit leuk.
 3. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik ben nu bij seizoen 3. Maar dit ging over het stuk dat Mike iemand tegenkwam in protective custody waarvan ik het niet had verwacht. Snap je wie ik bedoel?
   
  wetenschap en Salmiak vinden dit leuk.
 4. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Ooooh ja!
  Claire! Ik was echt zo verbaasd dat ze niet dood was.
  Dat was inderdaad echt een mindfuck.

  Ik had trouwens op de uni een docent die me om de een of andere reden altijd een beetje deed denken aan Joe. Waarschijnlijk (hopelijk) gewoon vanwege zijn accent en omdat hij ook literatuur gaf en niet omdat hij stiekem een zieke serial killer is haha.
   
 5. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  Ik vond die hele aflevering één grote plottwist. :D Ik ging echt van gehele verbazing naar verdriet om Watson naar driedubbele verbazing (en een moment van gelach door Mrs Hudson, natuurlijk). Maar inderdaad, dat over Sherringford gaat ook nog wel een staartje krijgen. Die zus reageerde wel alsof Mycroft het over haar gehad moet hebben (maar hoe weet zij dat überhaupt eigenlijk?), maar ik dacht op het moment dat hij met Watson sprak dat er een broer geweest moet zijn die is gestorven. Misschien dat dat ook zo is en die zus ermee te maken had?

  Overigens zou ik het leuk vinden als Irene Adler terugkomt in de laatste aflevering. Ik denk wel dat dit gebeurt, want anders zouden ze haar niet zo prominent hebben genoemd. En de actrice zou volgens mij wel ruimte gehad hebben om een aflevering te komen!
   
  AfterDinner vindt dit leuk.
 6. Celeone

  Celeone Super ELLEgirl

  O, en:

  Zou Watson echt neergeschoten zijn??? Zou ze misgeschoten hebben? Of expres in zijn schouder of iets dergelijks? OHMYGOD.
   
  AfterDinner vindt dit leuk.
 7. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Net de nieuwste aflevering Sherlock gezien. De vorige was ik niet zo weg van, maar deze <3
  Ohh, zo heerlijk, een grote mindfuck inderdaad! Sowieso houd ik wel van Sherlock onder invloed, ook met die kerstspecial. En die kroegentocht waar de dronken deductions op volgden vond ik ook hilarisch. Aflevering hiervoor deed me niet zoveel, zelfs niet toen Mary doodgeschoten werd, maar hier zat ik er ook weer helemaal in. Ben heel benieuwd hoe het verder zit met Euros en haar relatie met Moriarty! Het lijkt overigens wel of sherlock volgende aflevering weer in zijn mind palace terecht gaat komen, zijn nog een aantal beelden uit de trailer niet in beeld geweest.
   
 8. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Ohh, voor diegenen die de nieuwste sherlock al gezien hebben is dit filmpje wel een aanrader! Mooi gemaakt en je realiseert je hoe goed sherlock eigenlijk gemaakt is!

   
 9. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Wie hier kijkt er de Netflix serie 3%? Ik ben nu bij seizoen 1, aflevering 6. Besloot het een kans te geven na wat enthousiaste reviews en ondanks dat ik even moest wennen aan het feit dat het in het Portugees is ben ik nu hooked! Het is een soort Hunger Games achtig iets maar dan toch anders (haha).
   
  Gravitate, the rebel club en Greyjoy vinden dit leuk.
 10. Greyjoy

  Greyjoy ELLEgirl

  Ja hele goede serie!
   
 11. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  @AfterDinner vraag over the following!

  Ik heb net de aflevering gezien waarbij die vriend van Max, die donkere jongen die die laptop heeft meegenomen uit het huis van Mark, Daisy, Kyle en Andrew ondervraagt wordt door zo'n agente wie zijn partner was en waar hij was tijdens die inval. Dat vrouwtje pakt zo'n rapport, kijkt hem heel vuil aan en pakt haar wapen. Maar wat heeft hij gedaan? Ik snap er niks van..
   
 12. AfterDinner

  AfterDinner Super ELLEgirl

  Die vrouw las in het extra rapport dat Tom (die vriend van Max) de partner was van degene die zogenaamd alleen door dat huis had gelopen. Dat strookte niet met het rapport wat Tom had geschreven en ze wist dus dat hij gelogen had. Bij de FBI wisten ze natuurlijk niet dat hij die laptop heeft meegenomen omdat hij de camerabeelden van Max zag. Die vrouw dacht dus dat hij een verrader / spion voor Mark was. Daarom trok ze haar wapen.
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 13. the rebel club

  the rebel club Super ELLEgirl

  Thnx dat je dit noemt! Was op zoek naar iets vets nieuws dus ga dit binnenkort proberen! Love netflix, love hunger games, love all dus komt vast helemaal goed.
   
 14. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Aaah ik snap het! Ik zag nadat ik dit postte ook dat ik de helft van afl 9 had gemist en daarin gebeurde toch wel een cruciaal iets nog.
   
 15. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Aaah ik snap het! Ik zag nadat ik dit postte ook dat ik de helft van afl 9 had gemist en daarin gebeurde toch wel een cruciaal iets nog.
   
 16. JENNNN

  JENNNN Super ELLEgirl

  Ik kijk nu sinds kort Spartacus, het is soms echt super goor en bloederig.. meer meiden die dit ook kijken?
   
 17. Kokos25again

  Kokos25again Super ELLEgirl

  In het begin moest ik zo wennen aan het niveau van geweld en vooral al die naakte manneno_O. Op een gegeven moment zie je het niet meer en het is zó spannend. Ik vind het één van de beste series die ik ooit heb gezien.
   
 18. constance

  constance Über ELLEgirl

  Meen je dit nou? Ik vond het echt een vreselijke serie... heb sowieso tot diep in seizoen 2 gekeken maar toen trok ik het echt niet meer. Vond het vaak heel nep qua special effects en ja ik weet niet, gewoon echt niet boeiend en niet goed. Grappig dat meningen zo erg kunnen verschillen. Wat vond jij er zo goed aan?
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 19. fuffgloss

  fuffgloss Super ELLEgirl

  Ik bijna the 4400 afgekeken. Ik weet niet goed wat ik ervan moet vinden maar blijf toch steeds kijken.

  Ik vond Dr Foster en The Affair ook erg goed. Staan allebei op Netflix
   
 20. Kokos25again

  Kokos25again Super ELLEgirl

  Even in spoilers:

  Tja hoe moet ik het uitleggen. In het begin moest ik wel even wennen aan alles, maar daarna zat ik wel erin. Ik vond het erg spannend en naar mijn gevoel begon de serie pas echt wanneer ze ontsnapt waren. Daarvoor was het meer machtsvertoon door rijke lui, politieke spelletjes en complotten door verveelde huisvrouwen.
   
  constance vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina