1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Serie discussie topic!

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Sherida, 23 sep 2014.

 1. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Haha @ötzi kom er maar in!!

  Ik ook trouwens maar ohh wat jammer dat ze niet eerder gestopt zijn. Die laatste seizoenen, dat einde, waar de fuck sloeg dat op
   
  strudeltje, ötzi en xMillieeee vinden dit leuk.
 2. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Echt he. Ik was best wel boos daarna omdat ik het zo belachelijk vond :rolleyes: Mijn vriend snapte wel waarom ze dat zo gedaan hadden maar ik blijf erbij dat het heel anders had kunnen aflopen. Ik las daarna dat de 1e 4 seizoenen en de laatste 4 seizoenen door 2 verschillende producers gemaakt zijn. Dat verklaarde veel. En ik las ook wat de 1e producer voor einde had gewild. Die was zo gaaf geweest
   
 3. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  @Minnepin oh vindt hij dat?
  Ik had verwacht dat hij aan het einde dood zou zijn, of in de gevangenis zou zitten. Niet als houthakker ergens in weet ik veel waar. Maar goed, eigenlijk vond ik alles vanaf Deb die verliefd wordt op dexter en Hannah kut.
   
  Greyjoy en strudeltje vinden dit leuk.
 4. Salmiak

  Salmiak Über ELLEgirl

  Ik had begrepen dat de overkoepelende maatschappij zo'n einde wilde zodat er altijd nog een seizoen gemaakt kan worden. Idd wel een beetje meh.
   
 5. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Salmiak vindt dit leuk.
 6. ignorance

  ignorance Über ELLEgirl

  Ik ben weer opnieuw True Blood aan 't kijken! Super leuk om 't weer vanaf 't begin te zien!
   
  Sookie86 2.0 en Saturnus vinden dit leuk.
 7. Stella

  Stella Über ELLEgirl

  Ik kwam er net achter dat er nog maar 5 afleveringen van vampire diaries komen :(
   
 8. ötzi

  ötzi Guru ELLEgirl

  Ohhh hou op schei uit! Ik was echt hardcore dexter fan, totdat dat einde op mijn scherm verscheen. Alsjeblieft zeg, doe even normaal dit wilde echt niemand zien haha.

  Dit is trouwens hoe ik mij het einde heb voorgesteld ( heb zelf een alternatief einde bedacht, of noem het fanfiction maar hey haha). Ik MOEST wel, ik had gewoon geen rust na dat kuteinde haha.

  Naar mijn mening hadden ze het in 5 seizoenen moeten afronden. Na seizoen 4, en na de dood van Rita dus. Toen hadden ze al aan het laatste seizoen moeten beginnen, en dan hadden ze het zo moeten aanpakken naar mijn mening. Door de dood van Rita is iedereen heel erg op Dexter aan het letten, en in tegenstelling tot hoe het in seizoen 5 ging, wordt er in deze versie van het verhaal wél een onderzoek naar hem gestart. Het was ook totaal niet realistisch hoe makkelijk hij daarvan af kwam? Anyhoe, moving on. Hij wordt dus continu ondervraagd, en in de gaten gehouden, waardoor Batista Dexter begint te verdenken van betrokkenheid bij Rita's moord. Verder wordt er een uitgebreide zaak gestart, naar die vent die hij toen in het toilet vermoord heeft en heeft laten liggen (toen hij zo boos was om Rita's dood). Dit was een heel erg rommelige moord voor Dexter, dus hij is erg gestresst. Dexter was toen uiteraard ook gezien door die vent die die kiosk runde, dus dexter heeft een ernstig groot probleem. Hij heeft vervolgens een zware mentale struggle of hij die vent van die kiosk moet vermoorden voordat hij met de politie gaat praten, en uiteindelijk doet hij dat dan ook om zijn eigen hachje te redden (zijn eerste onschuldige slachtoffer, wat voor shock value zorgt haha). Na zijn eerste onschuldige slachtoffer begint hij een beetje door te draaien. Iedereen merkt dit op, omdat Dexter zich heel weird begint te gedragen, en de verdenkingen rond hem nemen toe.

  Verder is Batista zich ook steeds meer op hem aan het richten, en besluit dit uiteindelijk toch maar aan Debra te vertellen. Debra hoort de verhalen van Batista aan, en vindt het allemaal maar niks, want zij gelooft 100% in Dexter zijn onschuld. Ze zegt tegen Batista dat zij wel zal bewijzen dat Dexter onschuldig is, door in zijn huis op zoek te gaan naar bewijs. Op een dag gaat ze dus zijn appartement in, om uit te zoeken of Dexter er iets mee te maken heeft of niet, alleen vindt ze zijn bloedplaatjes en krijgt uiteraard een paniek aanval. Dexter komt op dat moment nét thuis en betrapt haar met zijn bloedplaatjes. Hij raakt in paniek, en weet totaal niet wat hij met haar aan moet, want hij kan haar immers niet vermoorden, maar hij kan haar ook niet laten gaan. Dus in volledige paniek, sluit hij haar op in de badkamer. Hij beseft zich vervolgens dat hij hier niet kan blijven en pakt zijn spullen en stapt in zijn auto/boot whatever haha bedenk er maar wat leuks bij haha. En probeert het land uit te vluchten. Debra breekt uiteindelijk uit de badkamer, en waarschuwt Batista. Ze vertrouwt er op dat Batista het aan niemand verder vertelt, maar dat doet hij natuurlijk wel. Er komen dan vervolgens een paar epic afleveringen waar miami metro achter Dexter aan zit, en uiteindelijk wordt hij dan ook gepakt. Vervolgens komen we op het eind van de serie, waar je Dexter zijn monoloog hoort, en dan blijkt dat zijn monoloog al die tijd een toespraak was/ of een laatste interview dat hij gaf voordat hij de executie kamer in wordt geleid. Daarna had ik graag het einde gewild van 1 van de schrijvers van de eerste seizoenen, namelijk dat Dexter dan in de executiekamer achter de glazen wand al zijn slachtoffers ziet staan, inclusief Rita en anderen. En tadaaa zo had het naar mijn mening gewoon moeten eindigen. Niet fucking lumberjack dexter hahaha.
   
  Laatst bewerkt: 4 feb 2017
  Phoebee, Greyjoy, Rozevarken en 5 anderen vinden dit leuk.
 9. ötzi

  ötzi Guru ELLEgirl

  Hey ja! haha. Jij weet dus ook van dat einde af, ja dat was echt een veeeel beter einde geweest.
   
 10. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Ik heb gisteren weer de tweede aflevering van Riverdale gezien en vind het echt leuk. Zo stom dat er wekelijkse afleveringen zijn, ik wil bingewatchen.
   
 11. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Woh, ik ben hier echt helemaal van onder de indruk en ik krijg heimwee naar binge-watch-Dexter-tijden. :(
   
  Greyjoy en ötzi vinden dit leuk.
 12. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Ook begonnen met Riverdale! Vind het wel leuk, leuke personages!
   
 13. ötzi

  ötzi Guru ELLEgirl

  Ik heb daar ook heimwee naar. Dexter en Breaking Bad eindigden tegelijkertijd, wat een gat aan series was dat ineens in mijn leven zeg haha.
   
  Viooltjes vindt dit leuk.
 14. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Je hebt wel goed nagedacht over het einde haha! Vind het heel tof bedacht
   
  ötzi vindt dit leuk.
 15. Stippen

  Stippen Über ELLEgirl

  Ken ik niet misschien een nieuw kijk project voor na arrow :) ben nu bij seizoen 2
   
 16. fuffgloss

  fuffgloss Super ELLEgirl

  Ik heb net de eerste aflevering van Riverdale gekeken en ik vind het leuk! Ik was trouwens shocked dat de vader van Archie word gespeeld door dezelfde acteur die Dylan speelde in Beverly Hills 90210. Daar was ik vroeger zo verliefd op, en nu speelt hij gewoon een vader. Ik word oud
   
  Viooltjes vindt dit leuk.
 17. -luxurious

  -luxurious Über ELLEgirl

  Ik vond de eerste twee afleveringen van Riverdale leuk! Zo irritant dat er wekelijks een aflevering op komt..
   
 18. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik snap riverdale niet? Alles loopt zo door elkaar. Ga het nog een kans geven maar het is iets te high school drama voor mij
   
  groetjes en Saturnus vinden dit leuk.
 19. Saturnus

  Saturnus Super ELLEgirl

  @Linus&Celly dat vind ik ook. Beetje klaar met dat soort genres denk ik haha.

  Iemand Santa Clarita diet gezien? Aanrader? En welke serie lijkt er een beetje op of is het 'nieuw' concept?
   
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

Deel Deze Pagina