1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

siliconen bakvorm

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Strik, 30 jul 2011.

  1. Strik

    Strik Super ELLEgirl

    Moet je hierbij nog bakpapier gebruiken of invetten?
    Ik maak namelijk voor het eerst een taart met een siliconen bakvorm;).

    Bedankt!
     
  2. kimme

    kimme Über ELLEgirl

    geen idee, heb wel een keer een cake gebakken in zo'n ding en deze had ik toen wel ingevet. alleen was dit niet zo'n succes omdat toen de cake omhoog kwam zetten de vorm niet stevig genoeg was om hem erin te houden gevolg : over helemaal onder de chocolade cake, was er gewoon overheen gelopen.

    succes :D
     
  3. geenidee

    geenidee Über ELLEgirl

    nee hoeft niet!
     
  4. Jeg Elsker Dig

    Jeg Elsker Dig Queen ELLEgirl

    ik doe dat altijd wel voor de zekerheid, ik doe het met becel vloeibaar
     
  5. Strik

    Strik Super ELLEgirl

    Jij hebt volgens mij wel aardig verstand van taarten bakken:p.
    Ik ben nu iets aan het maken en daarbij moet ik roomkaas gebruiken maar daar staat wel monchou achter. Die kon ik niet meer krijgen dus heb ik maar roomkaas zonder kruiden meegenomen. Kan dit ook gewoon of is het met monchou lekkerder. Ben bang dat het met roomkaas beetje zoutsmaak geeft.
     
  6. Jeg Elsker Dig

    Jeg Elsker Dig Queen ELLEgirl

    Ik zou het gewoon proberen denk dat het prima kan!
     

Deel Deze Pagina