1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Sticky] Foutmeldingen, opmerkingen & vragen (1 december 2015)

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 18 nov 2015.

 1. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  Ik begrijp dat de advertentie een (niet gewenste) verandering zijn. We kunnen als moderator er op dit moment ook niet zoveel aan doen, geloof ik.

  @blauwra Ga ik doen.
   
  blauwra vindt dit leuk.
 2. Bladgoud

  Bladgoud Rookie ELLEgirl

  Is het mogelijk om al mijn berichten te verwijderen die ik tot nu toe zelf geplaatst heb? zijn er maar 3. Maar kan deze zelf niet aanpassen of verwijderen. :rolleyes:
   
 3. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  Aangezien het er zo weinig zijn, kan ik ze wel even voor je verwijderen. Rechten om aan te passen e.d. krijg je pas als je Rookie-af bent.
   
  Bladgoud vindt dit leuk.
 4. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  De laatste dagen zijn er heel veel dubbelposts, veel meer dan normaal.
   
  Mimiroppu en Linus&Celly vinden dit leuk.
 5. HannaMarin

  HannaMarin Super ELLEgirl

  Ik vraag me ook wel een beetje af wie uiteindelijk de beslissingen maakt over dit forum. Niet lullig bedoeld tegenover de moderatoren, jullie doen allemaal je best! Maar als het gaat om bugs in het systeem (het bewerken/verwijderen van posts dat heel inconsequent een optie is, het gedoe met het starten van conversaties, de reclames, etc) is er in mijn ogen geen duidelijk beleid. Er is wel een ICT-afdeling heb ik vernomen, maar die moeten toch ook worden aangestuurd? Doet Ellegirl dat? Ik heb echt geen idee haha.

  In andere woorden: ik vind dit forum echt top en de mensen erop nog topper. Maar het is in mijn ogen wel zonde dat er zoveel foutjes niet kunnen worden opgepakt, want dat zou de gebruiksvriendelijkheid van het forum verhogen en misschien de druk op de moderatoren ook verminderen (niet iedere post die iemand opeens niet meer kan verwijderd, moet dan nog door een modje worden verwijderd).
   
  Forum, Shownieuws2.0. en keekie vinden dit leuk.
 6. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  @quantummechanicus Ja, dat was me inderdaad ook opgevallen. Lijkt wel standaard de eerste post op een pagina te zijn. Thanks voor het melden, zijn er mee bezig,

  @HannaMarin Als Moderator is het voornamelijk je taak om een oogje in het zeil te houden (oftewel: houdt iedereen zich aan de regels?). Daarnaast kunnen we inderdaad wat kleine functionaliteiten gebruiken om onze functie goed uit te voeren en waar nodig gebruikers te helpen bij bijvoorbeeld accountverwijdering. De problemen waar we nu echter tegenaan lopen zitten op het gebied van IT en die vallen inderdaad weer onder het bedrijf achter Ellegirl. Deze constructie is normaal op fora.
   
 7. HannaMarin

  HannaMarin Super ELLEgirl

  @Moderator Maan Bedankt voor je reactie! Dan hoop ik dat het bedrijf achter Ellegirl zich een keer met dit forum gaat bezighouden :D Kan me inderdaad voorstellen dat al die IT-zaken niet tot jullie business behoren.
   
 8. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Die dubbele posts overal beginnen ook een beetje irritant te worden
   
 9. Moderator Lieve

  Moderator Lieve Administrator Medewerker

  @Jakobus ik heb geen verwijderverzoek van je ontvangen. :)
  Ik zal het voor je gaan regelen (het is dat ik nu hier kijk, want doorgaans handel ik zulke verzoeken enkel af als ik een melding krijg in mijn mailbox).
   
 10. IloveCurls..

  IloveCurls.. Über ELLEgirl

  Kan het dierenmishandeling topic misschien gewoon verwijderd worden? Nu kunnen mensen dit nogsteeds lezen en likes uitdelen
   
 11. Kiezeltje

  Kiezeltje Super ELLEgirl

  Ik krijgt veel meldingen van nieuwe posts, die ik al lang gelezen heb. Ben ik de enige? Had hier op mijn oude acc geen last van
   
 12. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  Ik heb er zelf geen last van..
   
 13. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  [UPDATE]
  Er is inmiddels contact geweest met de technische mensen van het forum. Na een lange periode van geen reclame, zijn de advertenties (zoals gemerkt) weer geïntroduceerd. De advertenties die als dermate vervelend werden ervaren (de pop-up over de hele pagina) zijn teruggeschroefd. Het is uiteraard uit commercieel oogpunt niet geheel vreemd dat een forum met zoveel bezoekers wat advertenties bevat, zonder dat deze dusdanig veel hinder opleveren.

  Daarnaast is er nog contact over het probleem van de dubbelposts. Het is nog even uitzoeken waar dat precies aan ligt.
   
 14. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  Twee vragen aan de mensen die onlangs per ongeluk hun bericht twee keer hebben gepost (op welk topic dan ook);
  1) Verliep het plaatsen het bericht net zo soepel als normaal?
  2) Was het een desktop versie of was het op mobiel?

  Ik merk zelf namelijk dat de "Plaats reactie" knop soms weigert als ik op mobiel zit en er dan opeens twee berichten staan ipv één, maar ik weet niet of dit voor iedereen/de meeste gevallen zo geldt. Jullie reacties kunnen helpen bij het oplossen van het probleem.
   
 15. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ik heb eigenlijk het idee dat niemand het door heeft dat ze dubbel posten, klopt dat? Want de dubbele posts blijven ook allemaal staan.
   
  keekie en Linus&Celly vinden dit leuk.
 16. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  Ik zie wel dat er een paar verwijderd worden, dus sommigen hebben het wel door. Maar kan me ook wel voorstellen dat men het uit gemak niet weghaalt (doe ik op mijn andere account namelijk ook niet haha).
   
 17. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  Ik heb dat ook gewoon op desktop
  Na 1 x klikken
   
  Moderator Maan vindt dit leuk.
 18. vice

  vice Super ELLEgirl

  Ik heb het idee dat die dubbelposts er alleen zijn als er een nieuwe pagina in een topic komt.

  Volgens mij heb ik alleen nog maar gezien dat de laatste post van een pagina wordt gedupliceerd (en dus ook de eerste van de nieuwe pagina wordt), of de eerste van een nieuwe pagina komt er dubbel te staan.

  Correct me if I'm wrong maar wie weet is dit cruciale info voor de ict'ers :eek:
   
 19. Norman

  Norman ELLEgirl

  dit zie ik dus net 1 seconde geleden gebeuren ja. alleen nu bij jou post toevallig niet :p
   
 20. Norman

  Norman ELLEgirl

  er moet ergens iets blijven hangen of zo want als er ongeveer gelijktijdig wordt gepost door 2 leden staat de dubbele post soms ná het bericht van het andere lid. (kan nog niet bewerken)
   

Deel Deze Pagina