1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

[Sticky] Ideeëntopic

Discussie in 'Forumvragen' gestart door Moderator Lily, 22 mei 2016.

 1. Moderator Lily

  Moderator Lily Administrator Medewerker

  We willen natuurlijk dat ELLEgirltalk het leukste forum op internet is, dus als je ideeën hebt over hoe we het nog leuker en beter kunnen maken, dan kun je ze hier kwijt.

  Let op: dit topic is niet bedoeld om te melden wat niet goed werkt. Daarvoor hebben we het Bugtopic.
   
 2. O'Malley

  O'Malley Super ELLEgirl

  Ik heb eerder een opmerking, sorry als ik hier aan het verkeerde adres ben. Ik snap dat nieuwkomers weinig rechten hebben, maar het is nu wel heel lastig dat je als je een bericht plaatst, dit eerst moet worden goedgekeurd door een moderator (althans die melding kreeg ik toch bij mijn laatste geplaatste bericht in het Beutyblog topic). Die moderator zie ik vervolgens heel lang niet verschijnen. Het bericht is dan totaal niet meer relevant, omdat het topic inmiddels alweer helemaal veranderd is. Ik heb in zo'n geval liever dat mijn bericht niet meer geplaatst wordt, want het slaat dan nergens meer op en wekt waarschijnlijk alleen maar irritatie op bij anderen. Máár dan komen we bij het volgende probleem: ik kan mijn eigen bericht niet meer terughalen/verwijderen, want dat mag pas na 30 keer gepost te hebben. Vervolgens kan ik over dit probleem óók geen topic over openen in 'Forumvragen', want ik heb het recht niet om een topic te openen.

  Het wordt op deze manier wel heel moeilijk om gewoon leuk aan de conversatie in het topic mee te doen.
   
 3. lineke☺

  lineke☺ Rookie ELLEgirl

  chatfunctie
   

Deel Deze Pagina