1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Stoeien

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door abcde12345, 15 jul 2011.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. abcde12345

  abcde12345 Rookie ELLEgirl

  Ik ben een jongen van 1.85 en 92 kilo die aan bodybuilding doet en het is mij de laatste tijd opgevallen dat meisjes minder zin hebben om te stoeien, in tegenstelling tot een paar jaar geleden toen ik nog 70 kilo woog.

  Ik vind stoeien zelf heel leuk/fijn/enz. maar meestal zijn ze heel passief (zelfs als ze het zelf een beetje uitlokken door bv. in m'n zij te porren of me te plagen). Nu is mij een keer verteld door een meisje dat 'ze het niet eens probeerde omdat dat toch geen nut had' en 'omdat ik te groot was' en dat ze het liever deed met een jongen van +- haar eigen formaat. Heel leuk voor mijn ego enzo en heb me er verder niet veel van aangetrokken, maar ik had vandaag een date en die vertelde mij precies hetzelfde (dit was overigens na de seks, op mijn bed, dus het is niet zo dat ze vies was van lichamelijk contact ofzo) en mijn ex gaf ook nooit echt mee en bleef ook gewoon liggen. Snap het ook niet want het is niet zo dat het opeens wel 'nut heeft' (wat bedoelen ze daar sowieso mee? het gaat toch niet om het winnen?) als ik 20 kilo lichter was.

  Maar goed, dat zijn dus de laatste 3 meisjes waar ik seksueel/romantisch contact mee heb gehad en die wilden het alledrie niet, niet echt een groot sample size, dus ik kom hier even vragen hoe jullie daar over denken. Als ik me in een meisje verplaats, wat ik (gelukkig?) niet goed kan, dan lijkt het me juist leuker en spannender om met een jongen te stoeien die sterker/gespierder is dan gemiddeld... maar goed, tot nu toe blijkt dat dus niet zo te zijn.

  Thoughts?
   
 2. R0ZZA

  R0ZZA Über ELLEgirl

  Ik denk dat ze bang zijn dat je ze (per ongeluk natuurlijk) pijn doet.
   
 3. Savan

  Savan ELLEgirl

  Hahahah iemand van eigen formaat zoeken.
  Nee doe maar niet.
  Uhm ik weet het niet, ik vind het wel leuk. Ookal maakt mijn vriend me standaard in. Ik heb er niks op tegen 'als het geen nut heeft', want ik vind het juist leuk dat me vriend groter en sterker is dan mij. Dat hoort gewoon zo. Ik zou het juist raar vinden als ik m zou kunnen verslaan ( hahaha en dat zegt echt wat).
  Maargoed
  om terug te komen op je vraag.
  Ik zou je niet zo druk maken, iedereen is anders.
  Iedereen vind andere dingen leuk.

  Niet dat je daar nu wat aan hebt, maargoed...
  :rolleyes:
   
 4. Inconsolable.

  Inconsolable. Über ELLEgirl

  Dat is denk ik de enige verklaring die ik kan bedenken.. Want mijn vriend is ook sterker, gespierder en slimmer in stoeien dan dat ik ben, maar toch daag ik hem steeds uit. Om vervolgens binnen een paar seconden gillend op de grond te liggen, maar schik heb ik wel :)
   
 5. Mereltjee

  Mereltjee Rookie ELLEgirl

  hey, ik ben een meidje van 17, en van 1,78 ( beetje heel groot voor een meisje ) en ik hou ook van stoeien, met een gespierde man, dus als je intresse hebt laat het me weten aub
  groetjes,
  Mereltjee
   
  sweetchocolate vindt dit leuk.
 6. Jaimyr

  Jaimyr Rookie ELLEgirl

  Heyy ,
  Ik heb wel interesse. Ik ben 1,80 m en 17 jaar
   
 7. Lostonthemoon

  Lostonthemoon Rookie ELLEgirl

  Hoi!
  Ik denk inderdaad dat het te maken heeft met dat ze misschien bang zijn dat je te veel kracht gebruikt ofzo. Wat ik zelf een beetje vreemd vind want als ik stoei met mijn vriend (die ook veel sterker is dan ik) houd hij heus wel een beetje rekening met me hij gebruikt net 100% van zijn kracht ofzo. En daarnaast is stoeien gewoon een spel, geen wedstrijd dus dat ze zeggen dat het geen ''nut'' heeft begrijp ik ook niet zo goed. Als je echt graag wilt stoeien daag haar een beetje uit, begin gewoon zonder iets te zeggen en laat merken dat je het rustig doet. als ze dan alsnog niet wilt nouja dan moet je dat maar respecteren.. er zijn genoeg andere manieren om lief te hebben
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina