1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

The Sims

Discussie in 'Centraal Station' gestart door LouiseZandberg, 4 nov 2016.

 1. LouiseZandberg

  LouiseZandberg Über ELLEgirl

  Er was ooit een Sims topic maar ik kan hem nergens meer vinden. Zijn er nog fanatieke Simmers hier? Ik heb heel lang niet meer gespeeld maar ik las dat er een nieuwe uitbreiding uit was! Ik heb tot nu toe nog geen downloadlink kunnen vinden, iemand anders misschien wel?
   
 2. McNuggets

  McNuggets Super ELLEgirl

  Jaaaaaaaa ik speel het soms nog! Wel Sims 3 omdat ik niet het idee heb dat de sims 4 heel bijzonder is. Of zit hier echt een groot verschil tussen?
   
 3. LouiseZandberg

  LouiseZandberg Über ELLEgirl

  Er zit wel echt verschil tussen, vooral in de gameplay. Bouwen is een stuk leuker, makkelijker en uitgebreider. De gameplay vind ik eigenlijk geen bal aan. Dus als ik wil bouwen liever Sims 4, als ik echt wil spelen liever Sims 3.
   
 4. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  ik vind sims 3 ook echt veel leuker dan 4! heb 4 even geprobeerd maar vond er eigenlijk echt niks aan. ben dan ook meer van het spelen dan het bouwen.
  moet wel zeggen dat ik het de laatste jaren een stuk minder doe. vroeger was ik echt verslaaaaafd haha, van sims 2 had ik allllle uitbreidingen (gewoon gekocht ook echt)
   
 5. LouiseZandberg

  LouiseZandberg Über ELLEgirl

  Haha ja ik heb ze ook allemaal (van de Sims 3 dan) en tot nu toe ook alles van 4. Heb meestal van die fases dat ik echt maanden verslaafd ben en er daarna niet meer naar omkijk.
   
 6. Rozevarken

  Rozevarken Über ELLEgirl

  Ja! Fanatieke sims 3 speler hier. Ben ondertussen druk bezig met Wereldavonturen, maar vind sommige 'Avonturen' niet altijd makkelijk te snappen.
   
 7. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ik speel ook nog! Ik had Sims 3 alles gedownload, maar toen kreeg ik van m'n (nu ex) vriend Sims 4 en kon in t niet maken vond ik om het alsnog te downloaden haha. Ik heb alle uitbreidingen, accessoire pakketten, gamepacks behalve het laatste uitbreidingspakket. Ik koop alles met goede korting via kinguin haha. I love sims!
   
 8. Mode-dela-rue

  Mode-dela-rue Über ELLEgirl

  Heb een tijdje terug Sims 4 gedownload :oops: Maar weet iemand hoe je cheats gebruikt? Werkt Rosebud nogsteeds?
   
 9. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Volgens mij wel! Maar je krijgt dan 1000 en als je kaching gebruikt geloof ik 50.000.
  Ik vind spelen zonder cheats eigenlijk leuker, beginnen met een mini huisje en dan helemaal opbouwen haha.
   
 10. Lavender95

  Lavender95 Über ELLEgirl

  Ik speel ook sims 3! Ik heb 4 uitbreidingspakketen, Ambities, Jaargetijden, Levensweg en Exotisch Eiland. Denk dat ik met de feestdagen nog een uitbreiding vraag, ik twijfel dan tussen Beestenbende en Na Middernacht.
   
 11. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Op kinguin is het nieuwe sims 4 uitbreidingspakket voor 23.99, twijfel twijfel twijfel :oops::oops::oops:
   
 12. alors on danse

  alors on danse Über ELLEgirl

  ja ik :D ik speel sims 4! vind het leuker dan sims 2 en 3 maar ik mis wel echt dat je de peuter fase overslaat. nu ga je van een baby waar je niks mee kan naar een schoolkind waar je al vanalles mee 'moet' zeg maar, heel erg jammer. verder vind ik het wel heel leuk!

  ik heb de pakketten uit eten, welness, in de natuur, naar het werk en nu de allernieuwste dat je appartementen kunt bouwen! die heb ik nog niet gespeeld alleen haha

  en ik speel trouwens altijd met cheats:oops: haha
   
 13. queenofdisaster

  queenofdisaster Über ELLEgirl

  Ik heb alle uitbreidingen en ik denk dat ik Na Middernacht zou nemen als ik jou was! Of vond je de dieren in sims 2 echt een hele toevoeging?
   
 14. Steve

  Steve ELLEgirl

  :D:eek::eek::eek:Jaaaa love the Sims, hoewel ik al een tijd niet heb gespeeld. Heb inderdaad ook van die periodes. Heb alle uitbreidingen (zowel 3 als 4) behalve die met de appartementen van Sims 4. Ik weet alleen niet zo goed welke ik nou leuker vind. Ben wel meer van het spelen dan van het bouwen, dus eigenlijk zou ik beter weer 3 kunnen gaan spelen, maar ik vind de gameplay van 4 dan wel weer mooi. Voor mijn gevoel kan je wel meer met 3. Hmmmm struggles :eek:
   
  alors on danse vindt dit leuk.
 15. Steve

  Steve ELLEgirl

  Ho die smileys aan het begin waren niet de bedoeling. Excuus
   
 16. Lavender95

  Lavender95 Über ELLEgirl

  Ja die vond ik toen wel echt leuk haha. Ik hou sowieso van uitbreidingen die iets aan het "normale gezinsleven" toevoegen zeg maar. Dingnen als Vooruit in de tijd ofzo zijn niet zo mn ding.
  Maar goed ik twijfel dus nog! Bij Na middernacht heb je appartementen toch? Is dat leuk?
   
 17. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  Wooow ik heb al superlang niet meer gesimst maar ik wil eigenlijk 4 wel eens proberen! Valt dat een beetje goed te downloaden (voor een josti als ik) of kan ik echt beter een cd kopen?
   
 18. Thewolves.

  Thewolves. Über ELLEgirl

  Jaaaa ik speel het ook nog af en toe! Zo leuk
   
 19. Pomelo

  Pomelo Rookie ELLEgirl

  Ik speel de sims 4, en de laatste 2 dagen heel veel door het uitbreidingspakket city living dat echt wel de moeite is.
   
 20. Appelpie

  Appelpie Über ELLEgirl

  Ik speel sims3 met alle uitbreidingen die er zijn :oops: ben toevallig vorige week weer begonnen
   

Deel Deze Pagina