1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Vertrouwen terugwinnen in de liefde

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door heyz, 28 jun 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. heyz

  heyz ELLEgirl

  Hee allemaal, ik moet even mijn hart luchten.
  Na 3 maanden na driekwart jaar in een rot 'relatie' te hebben gezetten, heb ik vorige week mijn tweede date gehad met een leuk persoon. Echter merk ik dat mijn grenzen op scherp staan door mijn vorige relatie. Een korte samenvatting van mijn vorige relatie: deze persoon was altijd druk met werk, mooie beloften en woorden, maar afspraken en beloften kwam hij niet na (dus last minute werd je afgezegd en zelfs op het vliegveld is hij niet komen opdagen). Het is laatste wat hij tegen mij had gezegd was 'ik wil jou'. Vervolgens is hij in de auto gestapt en ik heb hem nooit meer weer gesproken. Dus dat heeft toch behoorlijk pijn gedaan.

  Nu heb ik een leuke jongen ontmoet en ik wil me heel graag weer opstellen voor de liefde. De eerste date was niet super geslaagd vanwege dat hij niet superfit was door een feestje van de avond ervoor. Toen hebben we snel gewoon even wat gedronken en voor een andere keer afgesproken. Dat was afgelopen donderdag. Een super leuke date gehad. Op het eind van de avond wilde hij mij te kussen, maar echter ik sloeg helemaal dicht. Mijn hele lichaam was gespannen toen hij mij aanraakte, ik gaf hem een hele snelle kus om er vanaf te zijn, en hij verdween. Echt dit heb ik nooit gehad. Niet omdat ik het niet wilde, maar ik wil mijzelf door mijn vorige relatie beschermen. Ik heb 0,0 vertrouwen niet vanwege hem, maar door mijn ervaringen. Daarna heb ik wel een berichtje gedaan dan ik een leuke avond heb gehad en waarop hij ook reageerde dat hij ook een leuke avond had gehad. Toch zat het mij dwars. Op adviseren van een vriendin, heb ik gister toch een berichtje gestuurd, dat mijn reactie op het eind misschien verwarrend was, dat ik nerveus was en dat ik een beetje tijd nodig heb om hem beter te leren, en dat het niet aan hem lag. Tot nu toe heeft niet gereageerd. Ik heb hem wel eerder gezegd dat ik een rot relatie achter de rug heb, ik hoop dat hij het begrijpt. Niet iets wat ik nu kan veranderen.

  Ik vroeg me af, zijn er meer mensen die iets soortgelijks hebben mee gemaakt? En hoe hebben jullie weer het vertrouwen terug gekregen in de liefde? Hoe hebben jullie ervoor gezorgd dat je niet blokkeert? Dat je niet je hoofd gek maakt als het toevallig langer duurt als je reactie krijgt, omdat je bang bent dat je wordt genegeerd? Dat je bang bent dat je date niet komt opdagen? Echt pff, ik vind het echt lastig.
   
 2. Kelly1997

  Kelly1997 Rookie ELLEgirl

  Hey, begrijp je volledig, heb precies hetzelfde meegemaakt
  Ik denk trouwens dat het nu aan mij ligt, denk dat ik ipv hetero ook beetje bi ben, zit er erg mee maar kan het niet onderdrukken
   
 3. heyz

  heyz ELLEgirl

  Maar is het beter geworden? En zo ja, wat heeft je geholpen? Lijkt me ook heel vervelend als je daar mee zit, kun je er over praten met anderen?
   
 4. Kelly1997

  Kelly1997 Rookie ELLEgirl

  Heyy, lief van je berichtje. Nou dat is nu net het probleem, kan er met niemand over praten en durf ook niet goed omdat ik geen vrienden wil verliezen . Weet het ff niet meer...
   
 5. heyz

  heyz ELLEgirl

  Lijkt mij echt vervelend wat je door maakt! Ergens denk ik wel als mensen en vrienden, niet accepteren dat je bi bent, dan kun je afvragen of je vrienden je vrienden zijn. Echte vrienden zullen blijven, vrienden die dat niet willen horen zullen gaan. En soms is dat beter, hoe hard het ook is.

  Ik had eigenlijk verwacht dat ergens op het forum een optie was, om privé te chatten, maar dat kan niet zie ik..
   
 6. Kelly1997

  Kelly1997 Rookie ELLEgirl

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina