1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Vier handen op een buik

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Jennifer Lopez, 12 jan 2016.

 1. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ja willen is niet genoeg. En ik denk dat het bij hen vooral ligt aan het niet kunnen en niet snappen. Ze kunnen de beste bedoelingen hebben maar dat is niet genoeg. Vind het wel heel triest allemaal :(
   
  Nima1, Roshambo, Amphitrite. en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 2. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  @Reflect Ja wat @armadillo zegt, willen is echt niet genoeg. Het was de opsomming van zaken die niet veilig/verantwoord waren. En dat ging inderdaad niet alleen om een rommelig huis, maar gewoon het gehele plaatje.

  Ik neem eigenlijk aan dat mensen dan ook wel een tijdje moeten kunnen laten zien dat ze het nu wel aankunnen, want ik denk niet dat zo'n kindje continu heen en weer wordt verplaatst..? Ik heb er verder niet zoveel verstand van hoor, maar ik hoop toch dat alles continu wordt gecheckt voor ze een kind terugplaatsen of juist weghouden.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 3. priemgetal

  priemgetal Super ELLEgirl

  Het leek me een evangelische kerk/pinkster gemeente (in de trant van de d.eur of d.oorbrekers). Afgaande op dat ze in een gymzaal zaten en de liederen die ze zongen.

  hoi ik woon vlak bij de bible belt en ken veel christenen en kwam 'vroeger' wel eens in een kerk
  helpen die puntjes echt tegen google? google is toch wel slimmer dan dat :|
   
 4. It'sManu

  It'sManu Über ELLEgirl

  Nou zij was echt pijn aan het leiden en hij zat er als een lamzak bij en dan ook nog eens te eten. Je kan ook even iemands hand vasthouden en zeggen: kom op schat je doet het goed! Maar goed. Ze hadden allebei een soort achterstand. Kan de vinger er niet op leggen.

  Edit: een interview met Patty http://m.metronieuws.nl/nieuws/showbizz/2017/01/patty-vier-handen-op-een-buik-sloopt-mij
   
  Laatst bewerkt: 12 jan 2017
 5. cocomary

  cocomary Über ELLEgirl

  @Roshambo goed uitgelegd en mee eens, iedere moeder (en/of vader) maakt fouten maar het inzicht is zo belangrijk. Straks is dat kindje ouder en gaat zich optrekken, gaat kruipen dan moet je ook echt drastische veiligheidsmaatregelen treffen. (Oke mijn huis is niet helemaal kidsproof, :oops:) maar dan kan je ook geen fouten maken zoals geen traphekjes of het ledikantje niet veilig maken. Zullen die mensen het vermogen hebben om in te kunnen denken dat bepaalde dingen echt niet kunnen?

  Ik ben van mening dat een baby zo makkelijk is, althans zoveel makkelijker dan een dwarse peuter. Hoe ga je dan reageren op driftbuien? Of als je zo afstandelijk bent zonder emotie?

  Overigens wil ik het gezin niet afkraken absoluut niet, we zien natuurlijk maar een deel. Je zag dat het meisje het echt moeilijk had, ze was er kapot van dat Mylène niet meer bij haar was. Ze had ook zeker pluspunten, vond het knap dat ze borstvoeding gaf. Lastige situatie, je kind zal maar uit huis worden geplaatst :eek:
   
  Roshambo vindt dit leuk.
 6. Pluizenbol

  Pluizenbol Super ELLEgirl

  Aaaaaah ik zag helemaal voor me hoe hij dat babytje op de glazen plaat van de kast legt, dat hij dan zo z'n hand onder haar hoofd weghaalt en zij dan TOK met haar bolletje op die glasplaat terecht komt :(
   
 7. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Nou ja het ligt wel aan de mate van de problemen maar uit eindelijk heeft een kind toch eten nodig en eten moet je toch kopen lijkt me. (Hebben ze ook babyvoeding bij de voedselbank? Ik neem aan dat de meeste mensen die niet veel geld hebben borstvoeding geven maar ik bedoel tussen borstvoeding en vast voedsel in.)
   
 8. cocomary

  cocomary Über ELLEgirl

  Volgens mij wel in ieder geval wel luiers etc. Kinderbijslag is 190 euro per kwartaal moet je ook voeding van kunnen kopen. Snap je hoor ben het helemaal met je eens basis behoefte moet geld voor zijn. Al vind ik een baby qua voeding wel meevallen. Melk is duur maar qua groente en fruit hoeft dat niet veel te kosten
   
  Flamoes vindt dit leuk.
 9. jasmijn1989

  jasmijn1989 Super ELLEgirl

  Het eerste wat ik inderdaad dacht was; een baby is nog 'makkelijk' qua opvoeding en verzorging. Maar straks wordt dat kindje een peuter, een kleuter een puber e.d. en hoe ga je er dan mee om?
  Ik vond het zo triest om te zien dat ze geen liefde kon geven aan het kindje en dat ze geen idee had hoe ze met Mylene om moest gaan.
  In dat interview zei Patty Brard ook dat ze geen behoefte had om te knuffelen met dat kindje maar voornamelijk spelletjes zat te spelen op haar telefoon. En dat is natuurlijk ook een manier om niks te 'hoeven' voelen voor haar.

  Vond het ook echt verwonderlijk dat zij tijdens haar bevalling bezig was met Pokemons vangen. Dat was wel het laaaaatste waar ik aan dacht.
   
 10. Flamoes

  Flamoes Über ELLEgirl

  Ik heb de aflevering niet gezien maar je hebt toch een moederinstinct nadat een baby is geboren en als je dat niet hebt dan is er toch vaak wat mis, zoals een postnatale depressie? Of was ze daarvoor ook al ongeïnteresseerd?
   
 11. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Ik weet niet precies of je het nou ongeïnteresseerd kunt noemen, maar ik vond haar wel nogal 'vlakjes', zeg maar. Ze uitte amper emoties en praatte hier ook niet over. En die houding was na de komst van de baby nog steeds hetzelfde. Toen Patty vroeg wat voor emotie ze voelde bij haar kind, zei ze ook iets van: ja ik vind het leuk, ik vind het ook fijn dat ik nu het meeste wel zelf kan.

  En ik weet dat ze zelf ook wel wat problemen had, maar niet meer precies hoe en wat. Volgens mij had ze al last van depressies en zat ze in een sociaal isolement.
   
 12. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Mooi gezegd, klopt helemaal @Marbella
   
  Marbella vindt dit leuk.
 13. TheLipster

  TheLipster Über ELLEgirl

  Ik heb vandaag pas die aflevering teruggekeken. Zo verdrietig dat iemand zich zo rot voelt dat je geen liefde meer kan geven én nemen, zelfs niet aan of van je eigen kindje.

  Alleen maar verliezers in deze aflevering.
   
 14. TheLipster

  TheLipster Über ELLEgirl

  Ik heb vandaag pas die aflevering teruggekeken. Zo verdrietig dat iemand zich zo rot voelt dat je geen liefde meer kan geven én nemen, zelfs niet aan of van je eigen kindje.

  Alleen maar verliezers in deze aflevering.
   
 15. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  Over de aflevering van vanavond:
  De 17-jarige Brenda is ongepland zwanger van haar 30-jarige vriend Bart. Ze wonen allebei in een instelling, Brenda vanwege een heftige jeugd en Bart omdat hij een persoonlijkheidsstoornis heeft. Maar wat ze het liefste willen is een eigen huisje. Dat de betrokken hulpverleners dat helemaal geen goed idee vinden is voor Brenda en Bart moeilijk te accepteren. Musicalactrice Bettina Holwerda doet haar uiterste best een brug te slaan tussen Brenda en de hulpverlening. Lukt het haar tot Brenda door te dringen voordat ze met haar baby in een gesloten instelling geplaatst wordt?

  Wederom dus met veel hulpverlening..
   
 16. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Nou ik heb dr zin in!
   
 17. alpacamybags

  alpacamybags Über ELLEgirl

  Als dat geen leedvermaak is.
   
  lisaaavdw, Marbella en Spon vinden dit leuk.
 18. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  maar de belangrijkste vraag is: waarvan moeten we Bettina Holwerda kennen?
   
  Jauregui, Amphitrite., CruelElla en 4 anderen vinden dit leuk.
 19. Ohapppyday

  Ohapppyday Über ELLEgirl

  Van Grease dacht ik. Ze is getrouwd/heeft een relatie met Jim Bakkum
   
 20. Kiezeltje

  Kiezeltje Super ELLEgirl

  Vrouw van Jim Bakkum toch? Heeft in musical Grease gespeeld hele tijd terug en vast ook wel meer
   

Deel Deze Pagina