1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. feather

  feather Über ELLEgirl

  Ojee ik open een topic en hij raakt nog vol ook. Dus hier verder met je ergernissen :cool:
   
 2. Pretty hurts

  Pretty hurts Super ELLEgirl

  vriendin van mij is helemaal into action/leenbakker style. Kom je bij haar thuis echt overal teksten. Home sweet home, kitchen, home is where the heart is, lelijke windkandelaars of kitcherige dingen. Blond servies. Kom je in de voortuin welcome, allemaal van die kandelaars precies symetrisch. Vazen voor de ramen, precies gelijk.
  Overal bordjes met teksten.
  Ik gruwel daarvan, maar goed vriendin van ons is jarig en die houdt daar helemaal niet van. Nu zouden we een gezamenlijk cadeau kopen en die vriendin wil nu allemaal van die lelijke action troep kopen. Ik weet niet ik erger mij daar aan omdat ze haar style een beetje opdringt. Het erge is ook die vriendin wil interieur styliste worden echt alsof ze heel origineel is.
  :p
   
 3. RuigeRubber

  RuigeRubber Über ELLEgirl

  omg ja! vreselijk!
  De vriendin van mijn zwager (zelfde als die hierboven over mijn moeders die roken klaagzang) die heeft dat ook overal in huis. Op de voordeur begint het al. Ik kan het ook gewoon niet laten om dan opmerking te maken; nou maar goed dat er een bordje home hangt anders hadden we het nooit kunnen vinden. zo flauw maarja ik snap het gewoon niet. Hoezo maakt het je huis sfeervol door overal teksten te hangen dat het je HOME is en je Heart en bluhhh haha. Maar het vervelendste is inderdaad met verjaardagen. Wat moet je doen als iemand je toch zo iets geeft of als zo een familielid of vriendin dat samen met jou aan iemand anders wil geven! haha succes in ieder geval.
   
  Nima1 vindt dit leuk.
 4. Pretty hurts

  Pretty hurts Super ELLEgirl

  ja vreselijk he:p. Ik denk dat ook altijd, als ik langs een huis loop en weer een bordje welcome zie dan denk ik altijd wat als ik nu aanbel voor een bak koffie? Beetje flauw maar ik kan mij gewoon NIET voorstellen dat het leuk is om allemaal dat soort teksten thuis te hebben. Het ergste is ook dat ze gewoon een vriend heeft en dus samenwoont, arme jongen. Je kan toch geen vrienden uitnodigen in zo'n lelijke vrouwelijke barok-kitcherige landelijk goedkope inrichting? Overal van die riverdale kussentjes en landelijke style. bleeegh

  overigens ben ik het totaal met je eens over dat roken. Ik snap dat ook niet. Meisje die ik ken rookte ook vreselijk veel tijdens de zwangerschap, ja de dokter had zelfs gezegd dat ze beter kon roken dan stress:rolleyes:.
  Het kindje was ook heel klein en je ziet dat hij nog steeds een groeiachterstand heeft maar dat komt volgens haar omdat ze zelf ook klein is. jaja
   
  Nima1, diamonds, Treacherous en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 5. Pretty hurts

  Pretty hurts Super ELLEgirl

  Oh en ik bedenk ook wat. Ik heb een angststoornis en slik daar ook een aardig hoge dosis medicatie voor en ben daar voor in behandeling.
  Nu hoor ik zo vaak mensen die ook een angststoornis hebben of paniekaanvallen. Iemand die ik ken die bijvoorbeeld nu in de stress zit voor haar tentamenweek heeft ook paniekaanvallen. Terwijl ze echt gewoon gezond is maar af en toe even in de stress zit wegens het leren en dat gelijk als paniekaanval benoemt.

  Nu wil ik niet overkomen van he ik ben zo ontzettend apart want ik heb het echt maar ik doel meer op mensen die alles maar zo benoemen terwijl ze iets niet hebben. Weten mensen echt wel wat een paniekaanval is of is het gewoon een stress momentje?
   
  RollerCoasterTycoon2 en Nima1 vinden dit leuk.
 6. MisaMisa

  MisaMisa Über ELLEgirl

  haha ja echt vreselijk, ook dat alles nu van pallets en steigerhout word gemaakt en dat wit en licht grijs geverfd word. Het is nu helemaal 'trendy' en in en het ziet er allemaal hetzelfde uit. En maar denken dat ze origineel zijn met hun zelfgemaakte 'design'. (Terwijl ik het maar mislukte knutsels vind)
   
  Nima1 vindt dit leuk.
 7. Agent P.

  Agent P. Gast

  Hahaha, ik lach me helemaal kapot om deze berichtjes. Echt zo herkenbaar en het zijn ook een beetje dezelfde soort die dat altijd hebben.

  Al moet ik wel zeggen dat ik veel Riviera Maison spullen wel weer leuk vind, maar ook niet de dingen waarvan je weet dat de goedkope kopieen bij xenos/ leenbakker/ action liggen. En veel glas is heel mooi, alleen dan hebben ze die ellendige krulletters erop: NO!
   
 8. Pretty hurts

  Pretty hurts Super ELLEgirl

  Dankjewel dit dus. :)

  En natuurlijk overdrijf je wel eens dingen " ik ga dood van de pijn " etc. Maar als ik dan uitleg dat ik een angststoornis heb (en loop er in real life echt niet mee te koop) dan is het zooooo herkenbaar. Want dat hebben ze dan ook.
   
  RollerCoasterTycoon2 vindt dit leuk.
 9. Doge

  Doge Über ELLEgirl

  Dat ik ziekig ben, terwijl ik juist zooooveel zin had om mijn nieuwe sportschema te gaan doen! En daarnaast is mijn vriend nu 3 dagen vrij... dus dat is ook een beetje jammer :(
   
 10. bazinga.

  bazinga. Über ELLEgirl

  maar je kan ook paniekaanvallen hebben als je gewoon gezond bent. dan heb je ze weliswaar niet zo vaak dat je er therapie/medicatie voor nodig hebt, maar zijn het nog steeds paniekaanvallen. ook als je ze alleen hebt tijdens perioden van stress als je aan het leren bent. ik heb een tijdje geleden ook een aantal paniekaanvallen gehad (volgens de 'richtlijnen' die nothanks noemt, dus hartkloppingen, zweten, benauwdheid, duizeligheid) maar ik denk niemand dat er iemand is die dat bij mij zou verwachten omdat ik verder ook gewoon 'gezond' ben.
   
  Nima1 vindt dit leuk.
 11. Piña

  Piña ELLEgirl

  Het is niet dat ik een super gehaast persoon ben (voor zover ik zelf weet), maar:

  Mensen die bij de ovpaaltjes stil gaan staan om in of uit te checken. Daar kan ik echt niet tegen.

  En fietsers die heel breed naast elkaar fietsen. Dan fiets ik in een lekker tempo, bel ruim van tevoren en dan duurt het een eeuwigheid voor ze genoeg ruimte maken zodat je er langs kunt. Dan moet ik afremmen en dan grrrrr. Haha
   
 12. Antagonist

  Antagonist Über ELLEgirl

  Ik had eerst ook een vriendin die regelmatig een 'paniekaanval' had. Dat vond ik best wel verwarrend want ik dacht in het begin altijd dat ze dan echt een paniekaanval had, terwijl ik op een gegeven moment ontdekte dat ze op zo'n moment normale stress had (zonder bijvoorbeeld lichamelijke klachten) of moest huilen ergens om.

  Ik kon me daar ook wel aan ergeren want ze verwachtte op zulke momenten dat je alles uit je handen liet vallen om haar te steunen, en als je er dan aan kwam was er weinig aan de hand.

  Als mensen gewoon zeggen dat ze een paniekaanval hebben als hyperbool kan ik me daar trouwens niet aan storen. Ons dagelijks taalgebruik zit nu eenmaal vol met hyperbolen tegenwoordig.
   
 13. Pretty hurts

  Pretty hurts Super ELLEgirl

  sorry zo bedoel ik het niet, ik bedoel niet dat niemand paniekaanvallen mag/kan hebben zonder medicatie of therapie. Excuses als dat verkeerd overkwam, bedoel dat die meid die ik ken voor de rest heel gezond is en dat ze zegt OMG ik heb last van paniekaanvallen stress van school terwijl ze gewoon dan kan appen ondertussen. En dat ze mij helemaal herkent wat ik heb.

  En idd eens wat yellowfish zegt.
   
 14. Silke

  Silke Über ELLEgirl

  Aan dat alles zo gezond moet zijn in het leven. Iedereen doet aan sport of doet in ieder geval 3x per week aan hardlopen. En voor mijn gevoel ben ik echt de laatste persoon die nog met pakjes kookt inclusief de welbekende e-nummers. Er is ook niemand die soms zal toegeven dattie een bak patat opgevreten heeft of zin in een kroket en een frikandel heeft. Alles moet altijd zo verantwoord, sportief, gezond.

  Ik haat sport, ik houd van patat, frikandellen, pasta met lekker veel crème fraiche en spek, chocola, koekjes, toostjes, kaas en macdonalds .. maar als ik om me heen kijk, lijk ik wel de enige.

  Ik kan me ook zó irriteren aan van die dingen in dat topic van gezond eten of wat je hebt gegeten vandaag..: 5 kruimels speltbrood, een cracker, een quinoasalade, 2gr zalm en 3 eetlepels magere yoghurt. En als lekkernij 4 walnoten. Oké, beetje overdreven maar ik vind die eetschemas echt nergens op slaan. Is er nou echt niemand die hagelslag op brood eet of gewoon een fatsoenlijk toetje of tussendoortje.. of van "ja vanavond heb ik gezondigd.. ik heb 2 toostjes met camembert gehad" oehoehh
   
 15. bitchyhead

  bitchyhead Super ELLEgirl

  Ik ben blij dat ik dat soort mensen niet ken en al mijn vriendinnen gewoon van lekker eten houden.

  Ik ben trouwens wel van het thuis gezond eten, maar als ik een dag geen snoep/koek/chips/troep heb gegeten is dat wel een heel bijzondere dag. Al eet ik dan weer geen superfoods, maar wel heel veel groente en fruit en ik vind dat ook oprecht lekker.
   
 16. Scalpels&Sequins

  Scalpels&Sequins Über ELLEgirl

  Ik erger me eraan dat wanneer ik moe ben weer slecht ga eten. En dan ook gewoon elke dag bluuuh.

  Ik erger me eraan dat voetgangers altijd op straat/fietspad gaan lopen, zelfs als er een voetpad naast ligt. En dan boos kijken als ik ze bijna aanrijd omdat ze nergens naar kijken.
   
 17. Piña

  Piña ELLEgirl

  Dat van hoofdpijn migraine noemen vind ik ook heel vervelend. Migraine is inmiddels een synoniem voor hoofdpijn aan het worden heb ik het idee.

  Ik heb er zelf ook regelmatig last van en het is zo veel meer dan alleen maar hoofdpijn maar dat snapt niet iedereen. Laatst was een klasgenoot boos omdat ik haar niet terug appte. Nadat ik vertelde dat ik een migraine aanval had gehad was ze nog steeds boos. Waarom ik dat dan niet had geappt? Nou misschien omdat het voelt alsof iemand een mes in mijn hoofd steekt en ik overgeef zodra ik licht zie of recht op ga zitten?!

  Dat ik me daar aan erger mag duidelijk zijn, haha
   
 18. bitchyhead

  bitchyhead Super ELLEgirl

  Oh ik bedoelde niet dat we per se van ongezond eten houden, ik bedoel meer dat mijn vriendinnen ook gewoon 'bourgondiërs' zijn. Wel gezond, maar dan ook met de nodige kaas en wijn en andere vette 'ongezonde' dingen erbij.
  Ik bedoel dus dat ik geen mensen ken die echt alleen maar superhealthy en clean eten, maar ook gewoon lekker chocola op zijn tijd.
  Ik volg wel een aantal mensen op Instagram die doen alsof, maar ondertussen zijn ze nog heel dik. Dus dan vermoed ik dat er buiten Instagram om toch nog wat vette en zoete dingen doorheen gaan. Niks mis mee, maar doe dan niet alsof je zo enorm gezond bezig bent.

  Ik heb ook wel respect voor mensen die alleen maar gezond kunnen eten, maar mijn leven zou daar niet leuker van worden. Niet omdat ongezond vies is, maar ik vind vette en zoete dingen ook heerlijk. Ook als ik eens uitsluitend gezond eet dan moet ik echt best veel eten om verzadigd te raken.
   
 19. luftmensch

  luftmensch Super ELLEgirl

  Dit. Helemaal eens.
   
 20. Usual_Suspect

  Usual_Suspect Super ELLEgirl

  Ik erger me aan mensen die doen alsof de bioscoopzaal hun eigen huiskamer is. Zat gisteren in een rij achter een stel meisjes dat om de haverklap gingen proosten met hun flesje bier, met elkaar zaten te kleppen tijdens de film, en telkens hun mobiel erbij pakten en whats-appjes aan elkaar lieten lezen. Zo asociaal.
   
 21. MisaMisa

  MisaMisa Über ELLEgirl

  Dat ADE tegelijk met de tentamen weken valt!

  why?

  ja ik zou wel kunnen gaan maar teveel voor school.
   
 22. MisaMisa

  MisaMisa Über ELLEgirl

  Ik vind dat ook altijd zo irritant, kijk het liefst in mijn eentje een film.
  Ik kan namelijk ook heel slecht tegen smak geluiden. Vooral met popcorn en chips! Kan voor mij hele film verpesten, zo erg dat ik zelfs mijn oor dicht doe aan de kant van het geluid en vaak geïrriteerd omkijk. Kan daar echt niet tegen.
   

Deel Deze Pagina