1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Schorem

  Schorem Super ELLEgirl

  Beetje rare vraag misschien, maar hoe deed zij dat?
  Toen ik het tijd geleden liet doen, mat ze het over m'n hemdje en beha heen. Toen dacht ik "nu meet je toch gewoon de beha op die ik draag?" Maar misschien is dat wel normaal:p
   
 2. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  @Daydreamers Way ahead of you. Heb gelijk de laatste dertig repen uit het vak gevist en mijn vriend toen hij thuis kwam gelijk een verbod gegeven. Hij zei de vorige keer dat hij ze toch niet zo bijzonder vond dus dan eet hij maar iets wat je nog wel in de winkel kan krijgen. Met korting en personeelskorting heb ik er maar tien afgerekend. Weet niet of ik dat ook gedaan zou hebben als ik de volle pond zou moeten betalen.
   
  Laatst bewerkt: 18 jan 2017 om 21:05
  ChampagnePop, Irene Adler en Daydreamers vinden dit leuk.
 3. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Zo moet t ja


  De onderwijdte maakt natuurlijk geen verschil of je wel of geen bh aan hebt. En ik heb hangborsten dus als je mijn borsten zonder bh zou meten zou t nergens op lijken
   
 4. Schorem

  Schorem Super ELLEgirl

  Oh ja, dat is ook wel logisch eigenlijk. Thanks
   
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Maar de onderwijdte is dan wel gelijk, maar mijn bovenwijdte is groter mét beha. Dus dan is er meer verschil dan wanneer ik geen beha draag en krijg ik dus een te grote beha (qua cup) mee?
   
 6. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Bedoel je omdat je met push up draagt? Volgens mij is t officiële advies om met een niet gevulde goed passende bh te meten.

  Mijn borsten hangen dus m'n tepels zitten ongeveer bij m'n navel. Als je dan meer waar m'n tepels horen te zitten is het daar heel plat. Terwijl als ik een bh draag daar het volume zit.
   
 7. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ohh ja ik heb geen beha's zonder vulling oid, en dacht dat het merendeel van de vrouwen vulling draagt (als je om je heen kijkt op lingerieafdelingen, vooral hunkemoller hangt vol met maximize push up) dus had het verkeerd!
   
 8. Enthusiasm

  Enthusiasm Über ELLEgirl

  Mijn ontzettend luie huisgenoot, ben zoooo benieuwd hoe dat huis eruit komt te zien als diegene een eigen plek heeft. Volgens mij echt supergoor en vies en gewoon een stinkhol :S
   
 9. Enthusiasm

  Enthusiasm Über ELLEgirl

  En dat ik zo vaak iets typ of reageer op iemand en dan uiteindelijk dat hele bericht weer verwijder
  vermoeiend
   
  Suuzx en Brrr vinden dit leuk.
 10. tuula

  tuula Über ELLEgirl

  Ugh same met mijn huisgenoot en die vent is al bijna 40. Maar zegt misschien ook wel genoeg. Ransbal dat ie is.
   
 11. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Nou ze gaf mij een aantal bhs en ging dan kijken hoe het zat. Op een gegeven moment kwam ze met een bh aan die ik echt lelijk vond maar dat was ff om de maat en type bh te testen. Die bleek goed te zitten. Vervolgens haalde ze dus andere modellen op in mijn maat. Ze heeft mij niet met een meetlintje ofzo opgemeten.
   

Deel Deze Pagina