1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Bunnyslippers

  Bunnyslippers Über ELLEgirl

  Zonde van je telefoon.
   
  noboundaries, moët, Overjoyced en 3 anderen vinden dit leuk.
 2. Brrr

  Brrr Über ELLEgirl

  Ik had bij asos hetzelfde jurkje in 2 kleuren besteld, maar nou heb ik ineens een heel ander jurkje als 2e ontvangen en nog een maat kleiner ook. Terwijl op die plastic zak eromheen wel het goede jurkje genoemd staat:rolleyes::mad:
   
  Miks vindt dit leuk.
 3. Freestyler

  Freestyler Guru ELLEgirl

  Ik maak elke dag een lijstje van wat ik wil/moet doen. Maar elke dag doe ik niet alles, want.. ja want wat eigenlijk? Geen idee elke keer is het opeens 8 uur 's-avonds en denk ik ojee weer een dag voorbij. Terwijl ik naar mijn idee niet niks doe? Maar geen idee waarom het niet lukt dus.

  En ik heb nu duizend lijstjes om me heen liggen, omdat ik bepaalde taken dus dan moest doorschuiven naar een lijstje van de volgende dag. En nu moet ik al die lijstjes uitzoeken, dus meer werk. En ik weet nu al dat ik morgen weer niet gedaan krijg wat ik gedaan wil krijgen. Het is chaos in mn hoofd weer de laatste tijd. En daardoor ook in mn huis en mn lijstjes.
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 4. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  Huidige peilingen voor de verkiezingen. Je wordt er mee doodgegooid en al dat geanalyseer ben ik een beetje zat. Maarja zijn ook zat mensen die het wel nuttig vinden
   
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Huh doet de familie van je vriend dit? Vind dat sowieso dom, want inderdaad, je houdt dan niet voor niks je eigen naam. Maar misschien al helemaal na een jaar verkering (toch of korter) en je niet samenwoont. Hoe komen ze er bij :p
   
  Sax en quantummechanicus vinden dit leuk.
 6. Dr Nefario

  Dr Nefario Über ELLEgirl

  Liep vd week naar de supermarkt en er kwam een kind van een jaar of drie rennend en gillend op me af. Nu heb ik t al niet zo op kinderen maar toen ie naast me stil stond, vraagt die moeder (die zelf op veilige afstand liep) "kan je nog harder gillen??:D"

  Godver tuurlijk kan dat kind dat en precies naast mn oor, wou die moeder echt slaan
   
 7. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Het was de familie van mijn ex, maar die begonnen daar mee toen we gingen samenwonen (na 1,5 jaar verkering, bijna 2 eer ik weer jarig was :p) dat was toch wel genoeg tijd geweest om te leren hoe ik daadwerkelijk van achter heette. (Nu zou ik het helemaal raar vinden, maar de familie van mijn huidige vriend is minder vreemd*. :p)

  *Eigenaardig is een beter woord.
   
 8. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @Jauregui zeg dat je die 2000 euro collegegeld per jaar te veel vindt om de hele tijd uit je neus te vreten.

  En dat je graag enigszins goed voorbereid bent en als zij je dan een nerdje vindt, so be it, maar dat je dat nou wel gehoord hebt en je afvraagt of ze ook nog andere dingen te vertellen heeft.
   
  Overjoyced, Dolfijnhond, Sax en 3 anderen vinden dit leuk.
 9. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  @Jauregui jeetje wat een irritant persoon. Ik zou er inderdaad ook maar niet te veel op ingaan. Als ze zo in die studie staat, komt ze zichzelf op een gegeven moment echt wel tegen. Misschien is het ook wel een beetje haar manier om haar luiheid/onzekerheid goed te praten.
  Ik erger me zelf ook dood aan studiegenoten die (bijna trots) verkondigen dat ze niet hebben geleerd voor een tentamen, maar dan denk ik altijd stiekem dat ze heel hard hebben geleerd maar dat niet willen toegeven als ze dan vervolgens een onvoldoende halen.
   
 10. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Oh dat vind ik zo irritant. Heb een tijdje telkens als dat gebeurde de busmaatschappij gebeld om een klacht in te dienen.
   
 11. Little_Bird

  Little_Bird Über ELLEgirl

  In deze categorie heeft mijn moeder ook nog wel een 'leuke'. Die adresseert de kerstkaart alleen aan mijn vriend, mijn naam staat dus niet op de envelop, en dan zet ze erin 'groetjes papa, mama en zusje' :rolleyes:
   
  Sax, Huismus en quantummechanicus vinden dit leuk.
 12. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @Jauregui ik vind niet dat je je zou moeten verantwoorden of zou moeten liegen over hoe jij je studiewerk organiseert. Misschien de volgende keer zeggen als ze ernaar vraagt: "ja, ik heb geleerd, zou jij ook eens moeten doen"

  edit: en je bent niet afhankelijk van haar he. Als jij je rot door haar voelt en ze stopt er niet mee als je er wat van zegt, gewoon dumpen die handel.
   
  Sax vindt dit leuk.
 13. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Had m'n zorgverzekering een vraag gesteld, krijg ik een reactie waarin ze helemaal geen antwoord geven op m'n vraag. Heel moeilijk ook natuurlijk, 2 zinnen begrijpend lezen :rolleyes: Ze hebben er een heel andere vraag van gemaakt. Sowieso was hun reactie een overgenomen stuk uit het vergoedingenoverzicht. Als ik daar m'n antwoord uit had kunnen halen had ik m'n vraag toch sowieso ook niet gesteld. Zucht.
   
 14. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  @Jauregui Wow ik krijg ook echt de kriebels van je verhaal, wat een irritant gedrag zeg :mad:
  Ik denk alleen dat het een zeer slecht plan is als jij gaat liegen over hoeveel je geleerd hebt en geen boek meer gaat lezen in de trein door wat zij gezegd heeft. Zo 'leer' je haar (indirect natuurlijk) namelijk dat ze zo met je om mag gaan. Beter kun je zelf gewoon de norm stellen, namelijk dat iedereen zelf mag weten hoeveel hij/zij studeert en of je wel/geen boek leest in de trein en hoe laat je naar bed gaat/opstaat en dat iemand daarop bekritiseren ontzettend onvolwassen en dom is. Betekent dus dat je haar ook niet moet vertellen dat ze eerder moet gaan slapen of meer moet leren of wat dan ook. Zo lang jij lekker bij je eigen standpunt blijft en dingen blijft doen zoals jij wilt en daar gewoon voor opkomt zal ze over een tijdje hopelijk echt wel doorhebben dat haar bekritiserende gedrag echt niet door de beugel kan.
   
 15. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ja geeft je gewoon een kutgevoel om daar achteraan te gaan maar ze zei dat ze dacht dat ze het al had overgemaakt en vanmiddag zou overmaken en dus heb ik het morgen hopelijk.
   
  Suuzx vindt dit leuk.
 16. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  De moeder van mijn vriend doet dit. Wel nadat ze had gevraagd of ik het goed vond en nadat ze zei dat dat ze dat deed omdat ik ook een deel van de familie ben, ze mij als haar andere dochter ziet en moest huilen omdat ze zo blij is dat hij iets met mij heeft. Dat was het punt waarop ik besloot dat ik het wel prima vond.

  Heeft het dan niet meer nut om alles wat je nog moet doen op een nieuw lijstje te schrijven? Wil je best helpen met opruimen hoor. We hebben nog steeds iets staan en mijn examens zijn bijna klaar.
   
  Sax vindt dit leuk.
 17. Sax

  Sax Über ELLEgirl

  Ik heb last van een oude blessure en ik was het echt even zat. Dus nu heb ik het ingesmeerd met een of andere extreme tijgerbalsem en mijn schouder brandt nu echt al een halfuur als een gek :mad:
   
 18. Dr Nefario

  Dr Nefario Über ELLEgirl

  Ja zo werk ik ook met mn lijstjes, vaak zet ik er ook dingen op die ik al gedaan heb, desnoods de dag ervoor, puur voor het wegstrepen. Geeft een goed gevoel
   
  moët, Overjoyced, Authentic en 1 andere persoon vinden dit leuk.
 19. Marilynne

  Marilynne Super ELLEgirl

  Zo lief! Als schoonfamilie hun eigen achternaam achter jouw&zijn naam zetten voelt het voor mij ook eerder alsof ze je helemaal hebben geaccepteerd.

  Storender is wanneer schoonfamilie (niet schoonouders) mijn voornaam verkeerd spelt. Hallo, als je het niet zeker weet, kijk dan even op Facebook. En nee, ik heb echt geen moeilijke of bijzondere naam.
   
  Egel vindt dit leuk.
 20. Ludo

  Ludo Über ELLEgirl

  Kun je niet gewoon tegen haar zeggen dat je het vervelend vind hoe zij doet?
  En anders zou ik lekker gaan overdrijven tot ze de boodschap snapt. Zo van ja ik heb zoooo veel geleerd, 5 nachten niet geslapen.
   

Deel Deze Pagina