1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Brrr

  Brrr Über ELLEgirl

  Haha nu besef ik me dat ik echt geen gevoel van prijzen heb wat betreft groentes, al die bedragen, of dat nou goedkoop is of duur...ik geloof zo alles :p
   
 2. Vicky Violence

  Vicky Violence Über ELLEgirl

  Ik ook niet echt, al moet ik zeggen dat ik vandaag wel schrok toen ik een avocado afrekende voor €1,40...

  Gelukkig was ie heel lekker.
   
 3. Enthusiasm

  Enthusiasm Über ELLEgirl

  sisi frisdrank
  yuk
   
  lisaaavdw, evenveel en Tante Pollewop vinden dit leuk.
 4. Druppels

  Druppels Super ELLEgirl

  en dan die reclame SISI- JAJA
   
  Babyyyy, evenveel en Madam Pastoor vinden dit leuk.
 5. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Zo zoet dat het glazuur van je tanden springt :D

  [​IMG]
   
  Nocturnal, Vanitas92, evenveel en 4 anderen vinden dit leuk.
 6. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Dat mijn huisbaas nog steeds het contract niet ondertekend heeft waardoor ik mijn verhuizing nog niet kan doorgeven bij de gemeente. We hadden een afspraak gemaakt om het contract te ondertekenen, toen was ze het vergeten te printen. Toen moest ik weer hemel en aarde bewegen om het te printen (printen is altijd drama bij mij). Heb het gescand en teruggestuurd naar haar, dat is inmiddels al 1,5 week geleden. Heb net geappt dat ik het uiterlijk dinsdag wil hebben. Zo irritant dit :mad:

  Verder is ze wel een chille huisbaas geloof ik :p
   
 7. BiloxiParish

  BiloxiParish Über ELLEgirl

  Ik ga volgend weekend een weekendje weg met date. Alleen meneer is nu oo vakantie en ipv dat ie ff zich aanmeld op de wifi van zijn hotel kijkt hij gewoon niet naar zijn telefoon om en kan ik hem dus niet bereiken. Ik weet dat hij niet zoveel waarde hecht aan whatsapp en weet ik het maar dit is wel echt irritant. Hij komt vrijdag laatlaapas pas terug waarschijnlijk en als hij dan een bed ziet slaapt ie ook meteen en zaterdag gaan we al weg maar er is nog geen tijd afgesproken of wat dan ook. Volgens mij weet ie geeneens het adres van het hotel waar we heen gaan :confused:
   
 8. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Haha indd, vind het zo kinderachtig ook :p
   
  Twonights vindt dit leuk.
 9. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Demonstranten die hun kinderen mee nemen. Ik vind dat echt niet ok. Dat je je kinderen daar bij betrekt. Zat dat filmpje van Trump demonstratie te kijken. Prima dat jij wil demonstreren maar laat die kids thuis een hut bouwen of zo.
   
 10. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Omdat het zo druk en mogelijk gevaarlijk is?
   
 11. Little_Bird

  Little_Bird Über ELLEgirl

  Dit vind ik ook bloedirritant ja. Sommige accounts zijn mij al 20x gaan volgen :rolleyes:

  Als iemand mij nieuw volgt, volg ik ook nooit meteen terug, wacht altijd eerst of ze me blijven volgen en mijn foto's liken, daarna kijk ik verder (Y)
   
 12. YellowBird

  YellowBird Über ELLEgirl

  De H&M, alweer.
  Ze zijn misschien nu sneller met bezorgen, maar ik kan al een week niks bestellen, dus dan heb ik daar weinig aan.

  Elke keer staat op de site dat ik een betaalachterstand heb, terwijl ik 6 dagen geleden alles heb betaald (ik heb zelfs teveel betaald, omdat ze mijn retour na 2 weken ook nog steeds niet verwerkt hadden).
  Nu staat er eindelijk op de site dat ze mijn betaling binnen hebben, en dat mijn saldo nu dus positief is, maar ik kan nog steeds niet bestellen, tenzij ik vooruit betaal en dat ga ik niet doen. Ik wil gewoon met maandfactuur bestellen.:mad:
  Of blijft dat van die betaalachterstand nu ineens altijd staan, als je een keertje iets te laat was? Stik er dan maar in hoor.
   
 13. kandinsky

  kandinsky Super ELLEgirl

  er was zoveel dak wou doen vandaag maar heb echt geen hol gedaan :(
   
 14. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Ja vanwege het risico dat het uit de hand loopt, maar ook omdat ik vind dat je een vijf jarige nog niet op hoeft te zadelen met politieke kwesties. .
   
 15. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Die accounts blokkeer ik haha :rolleyes:
   
 16. rayale

  rayale Super ELLEgirl

  Ik erger me zoooo aan een huisgenoot :mad::mad::mad:

  Ik overweeg nu serieus te verhuizen.. ik vind ALLES wat hij doet gewoon kut (onredelijk, I know)

  Wat kan ik doen om die frustratie kwijt te raken :(
   
 17. Dr Nefario

  Dr Nefario Über ELLEgirl

  Oh hé dit heb ik nu ook? Heb t maandag overgemaakt en zaterdag kwamen ze ineens met betalingsachterstand.. Lekker rap zijn ze
   
 18. Cajun Moon

  Cajun Moon Über ELLEgirl

  Argh.. ik moest net fileparkeren in een smalle straat waar je aan beide zijden kan parkeren in een heel smal vakje. Maar rechts van me zat iemand in z'n auto en achter me zat ook een vrouw in de auto. Dus ik word daar een beetje zenuwachtig van als iedereen zo op me aan het letten is tijdens het inparkeren. Dus ik draai m'n auto een beetje in het vak zodat de vrouw achter me eruit kan rijden en ik meer ruimte heb om netjes te parkeren. Komt ze voorbij gereden en doet ze haar raampje open en zegt ze arrogant 'Je staat echt nog half op de weg' en rijdt weg. Ja kut, dat zie ik zelf ook wel. Kan er niet tegen als iemand zo denigrerend doet.
  Ben nog even gefrustreerd. :p
   
 19. YellowBird

  YellowBird Über ELLEgirl

  Inmiddels hebben ze mijn betaling goed verwerkt, eindelijk, maar nu is de broek die ik graag wou kopen uitverkocht. :mad::mad::mad:
   
 20. YellowBird

  YellowBird Über ELLEgirl

  Oh irritant zeg!! Daar was ik dus al bang voor. Ik bestel soms ook voor een paar honderd euro waar ik minstens de helft van terugstuur, dat ga ik ook echt niet voorschieten.
  Ik heb nu nog een winkelmandje met 20 dingen er in, zonder de broek die ik wil, maar ja, anders maar weer eens naar de winkel gaan. :mad:
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 21. Deszie

  Deszie Super ELLEgirl

  Ugh wat een dom wijf
   
  Huismus vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina