1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ugh ja, mijn vriend had dit laatst als commentaar gekregen op zijn werk. Hij is begin 20 en de rest is 50+ en praat over dingen die hem helemaal niks boeien, waarom zou je dan per se mee moeten praten? Ik heb ook echt een hekel aan mensen die overal iets over moeten zeggen, ook al hebben ze er 0 verstand van en het nooit meegemaakt, maar die toch constant mee moeten lullen.

  Nog een ergernis: zijn collega's schijnen ook allemaal opmerkingen te maken over vrouwen die langs het bedrijf lopen, mijn vriend doet daar niet aan mee en krijgt dan te horen dat hij "vast onder de plak zit" euhh nee? Volgens mij zit je eerder onder de plak als je je plezier moet halen uit die paar vrouwen die langs lopen maar goed.
   
 2. *vladimir*:)

  *vladimir*:) Super ELLEgirl

  @Cosima @sazie bedankt voor jullie lieve en herkenbare reacties. Ik krijg het gevoel alsof ik er iets mis met mij is.. Terwijl ik zo mijn best doe. En inderdaad, mij (of iemand) zo voor het blok zetten helpt echt totaaaaaal niet! Vind het ook oprecht lastig, probeer er niet teveel aan te denken. Maar ik word er een beetje kwaad om. Heb gewoon niet overal een mening over (of interessant genoeg :p) of de behoefte om die te delen met collega's.
   
  sazie en Cosima vinden dit leuk.
 3. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Ja dit. En waarom dat ook vaak als een negatieve eigenschap moet worden gezien.

  Ik vind mensen die in een groep altijd het hoogste woord moeten hebben juist irritant.
   
  Vlien, Amphitrite., littlelamb en 5 anderen vinden dit leuk.
 4. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Herkenbaar, iedere winter maak ik emigratieplannen voor Australië of Spanje. Totdat het zomer is en de avonden lang zijn, dan vind ik het weer prima om hier te wonen.
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 5. LizzyBennet

  LizzyBennet Über ELLEgirl

  Vandaag mijn hele huis schoongemaakt, opgeruimd, gestofzuigd en gedweild. En overal laat ik nu alweer (donkerbruine) haren achter. Zoooo fucking irritant :mad::mad::mad::mad::mad:
   
  Overjoyced, runboyrun en ChampagnePop vinden dit leuk.
 6. Salvador.

  Salvador. Über ELLEgirl

  Vanavond treedt er een band op die ik zooo zooo zooo zooo graag wou zien.
  Kan ik er niet naartoe want m'n ex werkt daar.
  Zo kut, had zoveel leuke concerten gepland, zie ze allemaal aan men neus voorbij gaan nu.
   
 7. Vicky Violence

  Vicky Violence Über ELLEgirl

  Je begrijpt me inderdaad verkeerd, ik erger me kapot aan de relativisten die de Internationale Dag van de Vrouw "niet nodig" vinden.
  Om maar even een vergelijking te maken: Black History Month is, hoewel er "veel verbeterd is", nog steeds nodig.
  Dat Internationale Dag van de Vrouw commercieel uitgemolken wordt is jammer (rechtstreeks het gevolg van het feit dat vrouwen binnen huishoudens de meeste aankopen doen) maar geen reden om luchtig te doen over hoe overal ter wereld nog steeds vrouwenrechten geschonden worden. En met een reactionaire trol als Trump in een van de machtigste posities van de wereld, is het thema ook heel actueel. Wist je dat er staten in de VS zijn waar wetsvoorstellen op tafel liggen die ervoor kunnen zorgen dat vrouwen bij een abortus de toestemming van de vader nodig hebben? ¿QUE?
   
  Ecaf, Overjoyced, skywithdiamonds en 18 anderen vinden dit leuk.
 8. Salvador.

  Salvador. Über ELLEgirl

  Zonde zeker, maar ik ben er niet klaar voor om hem tegen het lijf te lopen :( en al zeker niet om van al zijn collega's medelijden te krijgen :(
   
 9. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Ik had het inderdaad iets anders geïnterpreteerd maar ben het verder alsnog helemaal met je eens. Het zijn (sorrynotsorry) ook meestal óf mannen, óf vrouwen in een bevoorrechte positie die roepen dat we geen speciale dag nodig hebben en dat vrouwen het heus niet zo slecht hebben hoor. Oh, en vergeet de vergelijking met een derdewereldland niet, want daar gaat alles eenmiljoen keer slechter dus hoe durf je je uit te spreken over vrouwenrechten hier?

  Je laatste zin is echt misselijkmakend.
   
 10. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Ik wilde zo graag ergens werken maar ik was te laat met solliciteren. Toen hadden ze al allemaal mensen aangenomen :( En die man wilde me wel heel graag hebben maar hij vond het ook lullig voor die meiden om hun dan af te zeggen. Dus nu hopen dat 1 van die meiden snel weg gaat en ik er kan komen werken.
   
 11. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ahw :( had je al wel je cv verstuurd? Anders alsnog doen, gewoon een open sollicitatie. Misschien valt 1 van die meiden wel enorm tegen en nodigen ze je alsnog uit!
   
 12. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Ja ik had een motivatiebrief en cv gestuurd. Die man kent me ook (het bedrijf zit tegenover waar ik nu werk) en ik had al een keer eerder gesolliciteerd daar en was ook aangenomen, maar toen wilde ik mijn huidige werk nog een kans geven. Het is een beetje een gekke situatie haha :confused:
   
 13. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Oh op die manier! Nou dan maar hopen dat er 1 weggaat binnenkort :p
   
 14. Minnepin

  Minnepin Super ELLEgirl

  Ja haha, maar er is veel verloop daar dus heb stiekem nog beetje hoop :oops:
   
  Beautician vindt dit leuk.
 15. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Ik erger me zo aan die vent bij Help mijn man is klusser, de manier waarop hij (niet) communiceert
   
  Tante Pollewop, ChampagnePop en Eenhoorn vinden dit leuk.
 16. Jessa

  Jessa Über ELLEgirl

  Ik kan nooit eens iets lekkers dat langhoudbaar is bewaren, als ik bv pindakaas in huis haal dan wil ik de hele tijd alleen maar brood met pindakaas eten. Nu heb ik een pak cornflakes in huis, wel lekker voor op brakke dagen dacht ik. Maar nu denk ik alleen maar aan die cornflakes :mad: en rijstwafels met chocolade erop die liggen ook in de kast mijn naam te roepen :oops::rolleyes:
   
  Bunnyslippers, Reflect, "pareltje" en 4 anderen vinden dit leuk.
 17. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Oh ja altijd. Als ik weet dat het er is moet het op. Maar ik heb ook wel eens dat ik totaal vergeet dat ik iets in huis heb waarvan ik pas later bedenk dat het wel toepasselijk was geweest (die cornflakes op brakke dagen bijvoorbeeld, of knoflookolijven als vriendinnen hier heb(
   
 18. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Maar waarom wil jij t zozeer benoemen dan? Zoals je zelf al zegt, hij weet t toch al wel als je wat langer weg blijft. Dat ie je vies aankijkt erna vind ik dan weer wel stom.
   
 19. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik vind vooral dat dat hele vrouwen dag misbruikt wordt of verkeerd begrepen of zo. Daarom vind ik het wel vooral ergerlijk en irritant.

  De mensen die het over het zeikweer hadden 'want het is vrouwendag' wil ik helemaal schieten. En ik hou over het algemeen toch wel van vrouw onvriendelijke grappen, maar alleen van de juiste mensen en dit waren mannen van wie ik STEEDS vrouwonvriendelijke grappen te horen krijg.

  Toen het er vorige week over ging heb ik er ingeslingerd dat er geen manonvriendelijke grappen te maken zijn omdat ze zelf al de grap zijn. Ik voelde me lichtelijk trots.
   
  Overjoyced, Hans Kazan, Pangur Bán en 6 anderen vinden dit leuk.
 20. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Dat ik bang ben om mijn nieuwe reiniger te proberen omdat er misschien wel eens iets in kan zitten waar ik niet tegen kan. Als jullie nooit meer wat van mij horen, the beutybalm was stronger than me :(
   

Deel Deze Pagina