1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Dat sinds ik op kamers woon sommige dingen niet meer standaard in huis zijn :( Ik ben nu iets aan het eten wat echt veel lekkerder zou zijn met een plakje ham erbij, maar dat heb ik niet in huis. Iets wat er bij mijn ouders gewoon altijd ligt, maar voor mij is het niet de moeite waard om te kopen, want ik eet het verder nooit. Zelfde met melk, soms heb ik zin in pannenkoeken, maar ik heb nooit melk want dat gebruik ik verder nooit en dan moet ik alsnog naar de winkel en zit ik daarna met een half pak melk wat ik door de gootsteen kan gieten
   
 2. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  Daar ging t niet echt om
  Het ging om alweer zo een ~hip~ plaatje en waarom mensen elkaar niet gewoon ff kunnen aanspreken in t leven
   
  quantummechanicus en Buyaka vinden dit leuk.
 3. Juny

  Juny Über ELLEgirl

  Aan mijn vriend! We zijn begonnen met het scheiden van plastic afval. Maar nu kom ik in die plastic zak steeds papier tegen en ligt al het plastic in de gewone prullenbak. :mad:
   
  Nima1 vindt dit leuk.
 4. Ans Jovis

  Ans Jovis Über ELLEgirl

  Ik snap dat je je nu zo voelt, maar ik weet zeker dat het echt wel goed komt met jou <3 Vind het zo rot om jouw berichtjes te lezen :( Knuffel!
   
  Eva-Lina vindt dit leuk.
 5. Ans Jovis

  Ans Jovis Über ELLEgirl

  Nee zo bedoelde ik het niet!! Ik bedoel dat ik het rot voor jou vind dat je je zo voelt :(
   
  Eva-Lina vindt dit leuk.
 6. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ik heb op wintersport Boonanza gespeeld en dat had ik al sinds de bassischool niet meer gespeeld maar ik WEET dat het spel ergens in huis moet liggen. Maar waar? Dit huis is te groot en te vol met zooi.
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 7. chan

  chan Über ELLEgirl

  Zou het echt niet ok vinden als mensen foto's online zouden gooien van mijn kind. Doe gewoon niet. Mocht ik ooit een kindje krijgen, zal ik iedereen in mijn omgeving laten weten dat er geen foto's van hem/haar gedeeld hoeven te worden op social media. Ik zie soms ook foto's voorbijkomen van mijn neefjes waarvan ik denk: wtf, waarom?!?!?!
   
  FredPaillet en Suuzx vinden dit leuk.
 8. Nimua

  Nimua Super ELLEgirl

  Nee, het is echt zo gelopen helaas. Ik zou ook heus begrijpen als er ook andere dingen aan de hand waren en dat ze het daardoor niet meer wilde. Maar het is helaas wel zo. Voordat dit gebeurde, hebben we eigenlijk nooit ruzie gehad. Wel discussies, maar dat heeft iedereen wel eens. Maar ze kon het echt niet begrijpen waarom ik soms moest afzeggen, ook al wilde ik wel heel erg graag afspreken. Ik heb het haar geprobeerd uit te leggen, maar ze kon zich niet in mij verplaatsen en vond dat ik gewoon moest komen.
   
 9. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Ik denk omdat mensen daar misschien niet meer aan denken als de bevalling nadert? Ik vind het per definitie eigenlijk belachelijk dat je mensen hier überhaupt op moet wijzen, je zou zeggen dat ieder weldenkend mens wel snapt dat je niet zomaar aankondigingen en felicitaties voor iemand anders zn grote gebeurtenis in alle openbaarheid het internet op slingert. Triest genoeg dat het nodig is om dit te zeggen.
   
 10. Shownieuws2.0.

  Shownieuws2.0. Über ELLEgirl

  Iphone snoertjes. Ze gaan altijd stuk en zijn duur. Ik weiger ze te kopen bij de Action oid, want volgens mij zijn die slecht voor mijn mobiel.
   
  trenchcoat, armadillo en ChampagnePop vinden dit leuk.
 11. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Wat jammer zo. Ik hoop dat je alsnog genoeg mensen rond jou hebt die er wel meer begrip voor hebben.
   
  Nimua vindt dit leuk.
 12. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Als er mensen blijven slapen en ze gaan al je lekkere eten opvreten. Ze wilden per se sinaasappelsap maken, dus nu zijn al mijn sinaasappels op terwijl ik die had gekocht om bij mijn ontbijt te drinken voor komende week. En ze hebben mijn aardbeien opgegeten die ik als tussendoortje voor mezelf had gekocht. Ik vind dit best gierig van mezelf maar neem gewoon genoegen met een bak havermout en een banaan ofzo.
   
  lovepink, Huismus, langspeelplaat en 3 anderen vinden dit leuk.
 13. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Ik vind dat best wel onbeschoft van hun? Ik zou dat allemaal niet durven :p
   
  Overjoyced, trenchcoat, Cosima en 2 anderen vinden dit leuk.
 14. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Nee ik ook niet. Je neemt toch wat je aangeboden wordt en verder blijf je in iemands huis en koelkast van zijn/haar spullen af? Lees dit soort dingen wel vaker en snap daar echt niets van.
   
 15. kandinsky

  kandinsky Über ELLEgirl

  ik vind het normaal om mijn gasten al het eten aan te bieden wat k heb maar ik vind het ook normaal om lekker eten te halen voor mijn gasten
   
 16. Ishq

  Ishq Über ELLEgirl

  Dat de tijd nu zo snel gaat...
   
 17. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Dat de kabel van mijn beats koptelefoon kapot is, en dat ik alleen rode kabeltjes kan kopen maar ik heb een roze koptelefoon o_O
   
 18. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Zit er geen garantie op? Ok weet niet of je dan aan roze kabeltjes kan komen, maar toch :p
   
 19. Merel

  Merel Über ELLEgirl

  Daar zeg je het precies, aanbieden.
  Ik vind het ook onwijs asociaal om in andermans huis dingen te pakken die je niet aangeboden worden o_O
   
  Overjoyced, Nima1, Junebug85 en 2 anderen vinden dit leuk.
 20. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  Ik vind het niet erg als ze wat te drinken voor zichzelf pakken oid maar ik vond dit irritant omdat ik dit echt voor mezelf had gekocht als 'iets lekkers' en er al helemaal zin in had om elke ochtend een vers glas sap te drinken bij mijn ontbijt.

  @kandinsky ik ga echt niet elke keer dat mijn vrienden bij mij slapen na een avond stappen, een uitgebreid ontbijt voor ze halen hoor :p en volgens mij doe ik niemand iets tekort als ik alleen havermout en bananen in huis heb haha alsof dat geen prima ontbijt is.
   
  Cosima vindt dit leuk.
 21. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @Shin Chan volgens mij lusten best wel wat mensen geen havermout/eten t nooit?

  Anyways, blijft bizar, @ellegirltalk zal t wel herkennen
   
  Twonights en ellegirltalk vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina