1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Whaha hilarisch. Ja want @Shin Chan reageerde ook al eens op zo'n ergernis van mij. Voortaan je sinaasappels verstoppen tussen je onderbroeken meid :p

  Ik heb dus altijd noten in de kast staan en dat is echt een ware aantrekking voor mensen? Serieus, elk bezoek wat komt vreet die dingen ff tussendoor. Terwijl er dan ook gewoon eten is gehaald voor ze :p Verbaas me er elke keer weer over. Niet meer dat mensen het zomaar pakken, maar dat het altijd om die noten gaat :p
   
  matilda vindt dit leuk.
 2. kandinsky

  kandinsky Über ELLEgirl

  ja dat zou ik zelf ook niet doen, maar ik zou het ook niet erg vinden als mijn vrienden mijn eten zouden pakken als ze daar zin in hebben
  ik vind havermout trouwens echt heel erg vies dus ik zou dan misschien wel vragen of iemand iets anders heeft en anders ff zelf naar de supermarkt lopen
  maar ik haal wel altijd een goed ontbijt in huis als er mensen zijn geloof ik
  of ik ga met ze naar de supermarkt, of ik vraag van tevoren wat ze graag voor ontbijt willen en dan haal ik dat
   
  Lebrioche vindt dit leuk.
 3. Shin Chan

  Shin Chan Über ELLEgirl

  @Madame Plumeau Oke dit wordt nu wel heel erg zwaar opgevat allemaal. Dit was mijn ergernis, aan een situatie met mijn vrienden, van wie ik weet wat ze wel en niet lusten. Die havermout was puur een voorbeeld, ik leef niet op een speciaal havermoutdieet dus heb ook gewoon andere dingen in huis. Ik heb ze verder helemaal niks ontzegd, vond het alleen irritant, dat is het enige. Het was echt een heel onschuldige ergernis.

  Maar ik ben wel benieuwd wat jij onder een goede vriendschap verstaat dan? Met vrienden die ik wekelijks zie doen wij namelijk nooit dat we speciaal voor elkaar lekkere dingen gaan halen, ik zou dat ongemakkelijk vinden. Beetje hetzelfde als dat je je hele huis gaat schoonmaken omdat er iemand langskomt die je nog niet goed kent.
   
  Mata Hari, Jauregui, ChampagnePop en 3 anderen vinden dit leuk.
 4. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ik heb te lang gewacht met het kopen van de schoenen die ik wilde, en nu zijn zo overal uitverkocht in mijn maat :( maar misschien ook wel goed want ik vind ze ook te duur
   
 5. chan

  chan Über ELLEgirl

  Waarom hebben mensen steeds een mening over MIJN leven. Zooooo vermoeiend. En dan zijn ze ook nog verbaasd dat ik bijna niets deel en zo gesloten ben o_O. Of misschien ben ik wel te zwak op sociaal gebied.
   
  Overjoyced, Vanitas92, San Junipero en 2 anderen vinden dit leuk.
 6. groetjes

  groetjes Über ELLEgirl

  Dit ben ik. Ik ben van mezelf best gesloten en soms denk ik; waarom dan, wees gewoon open, scheelt weer blabla. Maar als ik dan merk hoe veroordelend mensen zijn, 'gun' ik ze mijn openheid niet omdat je dan door de roddelmolen wordt gehaald. En eigenlijk zou je dat dan niet moeten boeien, maar daardoor blijf ik lekker gesloten dussssssja.
   
  Overjoyced, Nima1, Vanitas92 en 4 anderen vinden dit leuk.
 7. Sweatshop

  Sweatshop Über ELLEgirl

  Ik erger aan m'n vriend die zich voor de zoveelste keer heeft 'verslapen' (dit keer tot 16.30 uur) terwijl we hadden afgesproken. Normaal gesproken ga ik dan toch naar hem toe, maar ben er nu even klaar mee.
   
 8. chan

  chan Über ELLEgirl

  Ja, precies! En mensen kunnen ook gemene en kwetsende opmerkingen maken. Ik lees hier wel vaker dat meiden de vraag krijgen of ze wel zeker weten dat ze bij hun vriend willen blijven, want hij is niet de knapste. Om die reden was ik ook nooit zo open over mijn eigen relatie, omdat ik wist dat die opmerking ook weer zou komen. Hetzelfde geldt voor mijn dieet die ik vorig jaar volgde. Ik vind het niet nodig dat iedereen weet van mijn medische achtergrond, maar daardoor kwamen wel de opmerkingen als 'goh, was je het zat om dik te zijn?'. Uh, ja, thanks.
   
  LadyGodiva en ChampagnePop vinden dit leuk.
 9. groetjes

  groetjes Über ELLEgirl

  Ja ik snap dat niet, altijd hun mening klaar hebben. Als ik met mensen spreek die ik niet goed genoeg ken, en zij gaan bv van alles vertellen over hun privé-leven, dan probeer ik altijd een zo min mogelijk veroordelend antwoord/oplossing te geven omdat ik altijd denk: iedereen heeft zijn eigen problemen, iedereen is anders, je weet nooit wat iemand op een moment werkelijk meemaakt. Andersom krijg je echter opmerkingen naar je hoofd gesmeten waarvan je denkt: ???? En toch vind ik het jammer dat ik mij daar enigszins door laat tegenhouden en het mijn gesloten karakter versterkt.

  Of dat je dan een roddel meekrijgt en dan zeg ik serieus: dit boeit mij dus echt niet he??? En dan is het MEEN JE DAT NOU????? Uh ja? Wat een gelul joh, hou op.
   
 10. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Nee ik kan me voorstellen als die vrienden regelmatiger blijven slapen en over de vloer komen dat ze daar dan wat vrijer in zijn. Ik snap wat je zegt met dat het een kleine ergernis is hoor, en ik kan me misschien niet goed inleven omdat ik geen vrienden heb die zo regelmatig langskomen dat ze zich zo thuis gaan voelen bij mij. Maargoed, dan nog vind ik het gewoon niet zo netjes om zomaar dingen te nuttigen terwijl dat je niet aangeboden wordt. 'Pak lekker zelf wat te drinken uit de koelkast' vind ik niet hetzelfde als 'pak maar alles wat je wilt te eten/drinken wat ik heb uit de (koel)kast'. Maar nogmaals, wil er geen discussie van maken verder en ik snap je ergernis volledig.
   
  Shin Chan vindt dit leuk.
 11. Ailurophile

  Ailurophile Super ELLEgirl

  Ik wilde net loempias gaan maken, valt de stroom uit :mad::mad::mad::mad:
   
 12. Cajun Moon

  Cajun Moon Über ELLEgirl

  Aan al die gemeentelijke belastingen. Ik word er gek van! En het is zo belachelijk veel geld.
   
 13. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ik hoor zovaak mensen zeggen: "ik deed mijn richtingaanwijzer uit" terwijl ze bedoelen dat ze hem aan deden, waarom ? Ik erger me er enorm aan
   
 14. Ludo

  Ludo Über ELLEgirl

  Vroeger waren richting aanwijzers van die soort stokjes aan de zijkant die je uit kon laten steken en weer terug kon klappen. Denk dat het daar nog vandaan komt.

  [​IMG]
   
 15. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Die man kijkt nog enger dan Ludo.
   
 16. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Hahahahaha
   
 17. lightbox

  lightbox Über ELLEgirl

  Laten "schrikken" in koud water!
   
 18. hanson

  hanson Über ELLEgirl

  Als eieren vers zijn zijn ze sowieso moeilijker te pellen
   
  onmogeloos vindt dit leuk.
 19. loffel

  loffel Super ELLEgirl

  En dan begint de missie pas echt. Ik had t ook, alleen waren ze niet uitverkocht maar gewoon verdwenen en ze waren nog in de sale ook :(
  130 euro afvalstoffenheffing en dan moet ik nog zelf m'n kliko aan de straat zetten ook o_O en dan de rest nog.
   
 20. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Haha Fred ook echt
   

Deel Deze Pagina