1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Verdigris

  Verdigris Super ELLEgirl

  Bejaarden in de trein die vies kijken naar mijn iPad en telefoon en dan met elkaar in gesprek gaan. "In mijn tijd..."

  Lekker doei. o_O
   
 2. sazie

  sazie Über ELLEgirl

  Ik had er pas een die begon te zeuren dat de jeugd alleen nog maar met technologie bezig is en geen boeken meer lezen. Dit allemaal keihard terwijl ze opvallend naar mij keek. Wat ik aan het doen was? Ik was een boek aan het lezen op mijn ereader...
   
  skywithdiamonds, moët, Egel en 20 anderen vinden dit leuk.
 3. Grumpy Harry

  Grumpy Harry Super ELLEgirl

  De afdeling personeelszaken. Ik moet iets van ze hebben en heb daar vorige week al over gemaild. Daarna heb ik een paar keer gebeld tot ik ze gisteren aan de telefoon gekregen. Ik zou het binnen een kwartier van ze krijgen, maar het kwam natuurlijk maar niet. Ik moet het echt uiterlijk vandaag hebben (en dat heb ik ook duidelijk gemaakt), maar ik krijg nog steeds niks binnen, dus ik ga zo maar weer bellen. Het kantoor is sowieso maar beperkt bereikbaar, dus dat kan pas weer na de lunch.:rolleyes:
   
 4. SayMyName

  SayMyName Über ELLEgirl

  Aan het gillende kind in de sushirestaurant. Van mij mogen kinderen best luidruchtig zijn, zo lang ik er niet naar hoef te luisteren. En als je als ouder weet dat jouw kind zich niet kan gedragen in een restaurant, neem hem dan mee naar een kindgericht restaurant.
   
 5. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Aan mensen die als je hen een verhaal vertelt, precies hetzelfde hebben meegemaakt maar dan wel net iets spannender/erger/spectaculairder :rolleyes:
   
  Miks, Naked, "pareltje" en 6 anderen vinden dit leuk.
 6. evenveel

  evenveel Über ELLEgirl

  Ik heb echt nog reactie nodig van een aantal mensen waarvan ik dus steeds geen reactie krijg :mad::mad::mad: fucking irritant
  Ik haat het om mensen achter hun broek aan te zitten (maar kan gebeuren ik reageer ook niet altijd direct), maar ik haat het al helemaal als ik drie keer om iets gevraagd heb en er dan alsnog achteraan moet.
   
  "pareltje" en DonnieDarko vinden dit leuk.
 7. Miss_PUNK

  Miss_PUNK Über ELLEgirl

  Dat ik mijzelf geen ruimte geef om niet productief te zijn/goed te ontspannen, m.u.v. gemaakte afspraken/uitjes met vrienden/familie en passieve dingen zoals tv kijken en internetten. Ik vind het moeilijk om bv te besluiten creatief bezig te zijn of sims te spelen, terwijl ik dit wel leuk vind. Vroeger als kind en scholier kon ik dit wel, waarom nu niet meer? :(
   
  Laatst bewerkt: 9 mrt 2017
  "pareltje" en Hans Kazan vinden dit leuk.
 8. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ik probeer een afspraak met iemand te maken maar het contact loopt het heel omslachtig en onprofessioneel. Pff.
   
  DonnieDarko vindt dit leuk.
 9. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Bedrijven die geen cursusdata en prijzen op de website hebben staan. Ik had ze gebeld en toen zeiden ze dat dit via de mail moest, huh? En nu wacht ik al 3 dagen op reactie. Ik kan ook ergens anders heen gaan hoor :confused:
   
  "pareltje" en ChampagnePop vinden dit leuk.
 10. ZEEROVER

  ZEEROVER Über ELLEgirl

  Ik vind het altijd zo irritant als mensen drugs proberen te verdedigen door het gevaar van alcohol er bij te halen.
  Zijn vaak dezelfde mensen die als ze kneiter lam zijn besluiten een pak sos te halen.
  Het ene is niet slechter dan het andere. Het is maar hoe je er mee om gaat.
   
  Cosima, San Junipero en Brrr vinden dit leuk.
 11. DonnieDarko

  DonnieDarko Super ELLEgirl


  ulghhh ik heb die frustratie nu ook, ik heb al 2 x ergens achteraan gebeld en gemaild en krijg dan te horen dat ik word terug gebeld , maar dat gebeurt dan steeds maar niet. ik erger me dood.
   
 12. DonnieDarko

  DonnieDarko Super ELLEgirl


  same. ik word echt helemaal gek. het heeft haast en ik kan hier zo slecht tegen.
   
 13. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Hoe blij ik gister was met het zonnetje en de komende lente, hoe chagrijnig ik nu ben door de donkere wolken die al de hele dag hier hangen. Waarom trek ik me dat zo aan :eek:
   
  Shin Chan vindt dit leuk.
 14. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Hans Kazan vindt dit leuk.
 15. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Coke. Ik vind een pak wel grappig klinken haha.
   
  ezw en The Escapist vinden dit leuk.
 16. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Een vriendin is WEER gewoon niet op komen dagen. Kreeg net een "sorry er kwam iets tussen" bericht, dit gebeurt zo vaak! Iedereen die haar kent weet dat dit een eigenschap van haar is maar ik kan er niet tegen?! Ik ben al meermaals boos geworden, proberen normaal tegen haar te praten, wat kan ik nog doen?
   
 17. wasabii

  wasabii Über ELLEgirl

  coke
   
 18. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Vragen aan een zeerover wat SOS betekent vond ik heel grappig.
   
  nurse, Botsautobob, moët en 27 anderen vinden dit leuk.
 19. something beautiful

  something beautiful Über ELLEgirl

  Dat dingen regelen altijd zo fucking veel tijd kost terwijl je dat van tevoren niet door hebt. Mensen bellen, mailen, formulieren invullen, scannen, printen whatever. Bij heel veel dingen komt zoveel gedoe kijken.

  @Cosima 1) accepteren en van tevoren alvast een kleinnnn beetje rekening mee houden. 2) Zelf ook niet te strikt zijn in afspraken met haar. 3) Stoppen met afspreken.
   
 20. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Niet meer afspreken? Enige optie denk ik als zowel normaal proberen te praten erover en zelfs boos worden niet helpt. Sowieso, is 't nou zo'n grote moeite om het even af te zeggen? Ik zou het zwaar onbeschoft vinden als een vriend(in) gewoon niet op zou komen dagen als we afgesproken hebben. En tuurlijk kan het gebeuren dat er iets ernstigs of heel belangrijks tussen is gekomen waardoor dat er niet van kwam, maar dat is hier zo te horen dus allesbehalve het geval. Ik zou geen zin meer hebben om met haar af te spreken iig en zou ook gaan twijfelen aan die vriendschap als een vriendin zo respectloos met mij en m'n tijd omgaat. Jij hebt namelijk die tijd ook vrijgehouden en misschien je overige planning erop aangepast.
   

Deel Deze Pagina