1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik heb je nog nodig in mijn leven, lieve Egel! Laat je niet oplossen door de beutybalm!
   
  LadyGodiva en Egel vinden dit leuk.
 2. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Kan je het niet eerst proberen op je pols? Of reageer je daar niet zo heftig?
   
  Egel vindt dit leuk.
 3. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Dat ging goed en was een paar uur geleden. Maar heb ook staan miepen bij een beautycounter en wat er nou op mijn ogen zit begint ook te branden dus dat moet er ook af. Zien jullie ook wat ik nou aan het doen ben? Typisch uitstelgedrag, ik durf echt niet :(
   
 4. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Mee eens dat t geen taboe moet zijn, is t bij mij ook niet vind dat je er gerust over moet kunnen praten, maar vind de aankondiging dat je gaat poepen niet nodig/overbodig. Valt ook niet veel op te zeggen toch behalve 'oke' of 'poepse' ofzo :p
   
 5. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Sterkte in de strijd :p

  sterkte in de schijt, mag ook
   
  Pinda, Babyyyy, Bunnyslippers en 9 anderen vinden dit leuk.
 6. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ohh lijkt me zo moeilijk als je voor zoveel ingrediënten allergisch bent :( ik vind het dan wel knap van je dat je nog nieuwe producten uitprobeerd, of is dat omdat je nog geen geschikte reiniger had? Ik duim voor je dat het goed gaat!!
   
  Egel vindt dit leuk.
 7. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Dat is omdat mijn vorige uit het assortiment is :( Nou we het toch over nieuwe producten hebben, was vandaag in een winkel ingrediënten aan het vragen omdat die bij sommige potjes er niet op stonden en ik werd mij toch stom behandeld. Had echt het gevoel alsof ik teveel was en ze vond het maar onnodig dat ik "precies moest weten" wat er in zat. Er zat geen sls en parabenen in en daar moest ik het maar mee doen.
   
 8. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Nou wat raar? Ik dacht eigenlijk ook dat het verplicht was dat de ingrediënten op de verpakking staan. Klinkt ook een beetje alsof het personeel daar niet meer wist dan het standaard verkooppraatje.
   
  Super Coole Pinda en Egel vinden dit leuk.
 9. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Je hebt mensen en die maken de gekste dingen van het woord: 'sowieso' wanneer ze het schrijven. Maar gisteren luisterde ik naar een presentatie en die vrouw zei: 'sowensow' o_O
   
 10. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Mijn buren die het deze week leuk vinden om elke ochtend om 8 uur te gaan boren, tot 08:05 ongeveer en dan is het de hele dag stil :confused:
   
 11. evenveel

  evenveel Über ELLEgirl

  Ik moet vandaag een paar belangrijke dingen regelen maar totdat het geregeld is heb ik echt geen rust. Echt irritant en achteraf denk je altijd waarom maak ik me zo druk maar nu kan ik er niks mee.
   
  Tante Pollewop en Boommm vinden dit leuk.
 12. Umoya

  Umoya Super ELLEgirl

  Ik had vanochtend extreem veel moeite met opstaan. Op het station bleek dat de trein niet reed. Nu ben ik chagrijnig, daar erger ik me ook aan. Ik vind de treinreis ook nog eens belachelijk duur.

  Gelukkig schijnt de zon.
   
 13. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Nee echt een boor! Laatst een keer een hamer, maar anders overduidelijk een boor. Misschien dat de buurman het handig vind om dat soort shit te doen net voor hij naar z'n werk gaat ofzo
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 14. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  Manonvriendelijke grappen zijn alleen leuk als je Manon heet.
   
 15. Deszie

  Deszie Super ELLEgirl

  Mensen die niet kunnen inschatten hoe grappig hun verhaal is. Een vriendin van m'n studie zegt altijd "ooo er was laatst ZO iets grappigs" en dan gaat ze al helemaal stuk terwijl ze het vertelt en dan blijkt bijvoorbeeld het grappige uiteindelijk te zijn dat haar vriend laatst een gek hoedje op deed? Haha?
  Ik weet nooit hoe ik hier niet fake lachend op kan reageren. Ik ben dit helemaal niet gewend want al m'n vrienden zijn altijd super grappig :(
   
  Pinda, Bunnyslippers, Suuzx en 18 anderen vinden dit leuk.
 16. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ooit stuurde iemand mij een plaatje van een konijn, ook omdat dat zogenaamd super grappig was. Ik heb een uur zitten zoeken naar iets grofs of seksueels of zo maar het was gewoon echt alleen maar een konijn. Ow nee hij was roze, maar tenzij dat een dubbelzinnige betekenis heeft die ik niet ken was het verder echt niet grappig.
   
  Grumpy Harry, Twonights en Deszie vinden dit leuk.
 17. Forum

  Forum Über ELLEgirl

  Mensen die gaan "backpacken in Azië" en vervolgens 2 weken met hun rolkoffertjes in een luxe hotel in Bangkok zitten. :rolleyes:

  Niks mis met rolkoffertjes of luxe hotels, maar bestempel jezelf niet tot avonturier puur op basis van je verblijf op een ander continent.
   
  Babyyyy, "pareltje", Overjoyced en 2 anderen vinden dit leuk.
 18. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Bestempel jezelf sowieso niet als avonturier. Je paden zijn allemaal al bewandeld door duizenden mensen voor jou.
   
  Naked, Bunnyslippers, Maanroosvis en 20 anderen vinden dit leuk.
 19. YellowBird

  YellowBird Über ELLEgirl

  Vandaag zou een lamp bezorgd worden, maar ik had geen t&t-code gekregen, dus maar even achteraan gegaan. Ohnee wordt toch niet bezorgd, want ze hadden er maar heel weinig binnengekregen, de levering is uitgesteld naar april. o_O

  Vandaag zou tussen 14 en 16 uur iemand komen met mijn nieuwe badkamertegels. Ik heb nog niemand gezien.

  Is het tegenwoordig normaal om schijt aan afspraken te hebben?! :mad:

  Ohja en ik had ook nog een uitgebreide mail naar een aannemer gestuurd voor de badkamer, 2 weken geleden. Nou je raadt het nooit, maar geen enkele reactie op gehad.
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 20. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  Ik wilde zalm halen.

  [​IMG]


  #eemnormaaldoen Huilen XL
   
  Pinda, Babyyyy, Bunnyslippers en 19 anderen vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina