1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Aan een cliënt die z'n afspraak laat had afgezegd / wilde verzetten, minder dan 24 uur voor de originele afspraak. Ja of ik dan zaterdag kan komen, nou nee dan heb ik al ander werk en anders was het mooi m'n weekend dus dan ga ik niet speciaal heen en weer reizen voor 1 cliënt. Dus ik geef aan wat ik dan wel kan en dat hij het wel op tijd aan mij moet laten weten zodat ik het kan inplannen. Nou duurde maar dus nog eens gevraagd, 'laten we dan x maar doen', oké graag of niet hoor. Misschien had ik gewoon moeten zeggen dat ik geen ander moment kon deze week, maar dus wel de kosten voor de afspraak reken vanwege die 24 uur. Het is niet de eerste keer dat het zo kort van tevoren wordt afgezegd of verschoven dus de volgende keer zal ik wel aangeven dat ik graag flexibel ben, maar niet alle tijd van de wereld heb.
   
  Egel vindt dit leuk.
 2. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Gvd ik heb al 2x aan mijn huisbaas gevraagd of ze me het contract ondertekend wil sturen maar heb nog niks? Ik zei dat ik het uiterlijk vandaag wilde hebben omdat ik mijn verhuizing door moet geven aan de gemeente, uiterlijk morgen. Ze zei dat ze het vandaag ging doen, als ik over een uur nog niks heb gehoord ga ik weer een berichtje sturen. Er is inmiddels al 1,5 week overheengegaan!! Ik word hier zo pissig van.
   
 3. flalamingo

  flalamingo Über ELLEgirl

  Ja, dit exact!

  Echt hé. Alsof ik mijn vriend daarvoor ga verlaten?

  Haha helaas was dat nu niet het geval, de meesten zijn al lang getrouwd...
   
  Juny vindt dit leuk.
 4. Merel

  Merel Über ELLEgirl

  Heb je geen vriendinnen waarvan je een jurk kan lenen? Bij ons gaan galajurken altijd heen en weer tussen de groep, want je doet elke jurk zelf toch maar een paar keer aan.
   
 5. BiloxiParish

  BiloxiParish Über ELLEgirl

  Mensen die met hun speeksel "spelen" en het steeds een soort van door hun mond laten gaan en dan weer opslurpen. Gatverdamme joh pleur op
   
 6. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Mijn broertje. Mijn moeder koopt een shirt voor hem, maar hij kijkt eerst in het labeltje van welk merk het is voor hij het goedkeurt. :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
   
 7. Dr Nefario

  Dr Nefario Über ELLEgirl

  Ik stond laatst in de Bijenkorf bij de tassen afdeling beetje te loeren. Komt er ineens zo'n meisje op de tafel af gestormd waar alles uitgestald lag, ouders hobbelde er achteraan. Helemaal hysterisch "omg deze is ZO MOOI!!" kijkt ze naar het merkje, daarna naar dr vader met zo'n kop ":confused: rebecca minkoff, dat ken ik helemaal niet laat dan maar zitten"

  Haha kon echt geen rollende ogen onderdrukken
   
  moët, bubbelplastic, Berries en 15 anderen vinden dit leuk.
 8. Amphitrite.

  Amphitrite. Super ELLEgirl

  Lush is mijn lievelings. Maar de zeezout spray heb ik nooit gebruikt. Gebruik je het in combinatie met diezelfde shampoo?
   
 9. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Mijn apotheek. Als ik mijn anticonceptie niet bestel gaan ze zeiken. Als ik hem wel bestel en netjes na het afhaalbericht erheen ga, krijg ik te horen dat het nog besteld moet worden en dat ik had moeten mailen. Ja dat had ik dus gedaan? Wat is het nut van bestellen voor mij als ze het toch niet apart zetten.
   
  Egel vindt dit leuk.
 10. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Dat ik nu weer twee dagen aan het werk ben na negen dagen vrij gehad te hebben en gelijk weer last van m'n rug heb :rolleyes: weet alleen niet zo goed wat ik er tegen moet doen
   
 11. Miss Etam

  Miss Etam Super ELLEgirl

  Dat ik wakker lig omdat ik te laat op de avond nog koffie heb gedronken.
   
 12. Lula

  Lula Über ELLEgirl

  De buurvrouw die zich weer eens lam heeft gezopen en hysterisch loopt te krijsen in huis. Nog 3 weken...
   
 13. Nynaeve

  Nynaeve Super ELLEgirl

  Hmm weinig met dezelfde maat! Maar, ik paste een oud maar nog steeds erg mooi cocktailjurkje nog! Het was superleuk en niemand heeft geklaagd dat ik geen galajurk aanhad. :D
   
 14. keekie

  keekie Über ELLEgirl

  Ik ben overgestapt van apotheek. Zo een opluchting. Eindelijk mensen die meedenken ipv irritaties.
   
  Beautician vindt dit leuk.
 15. Dat ik hoofdpijn heb van alle wijntjes die ik gedronken heb
   
 16. Tunnelvisie

  Tunnelvisie Über ELLEgirl

  Waarom komt iedereen altijd te laat. Waarom. Ik vind het echt een soort arrogantie om iemand anders maar te laten wachten. Alsof hun tijd belangrijker is. Ik moet nieuwe vrienden.
   
  Pinda, bubbelplastic, dr. devil en 11 anderen vinden dit leuk.
 17. Reflect

  Reflect Über ELLEgirl

  Meestal een gebrek aan inschattingsvermogen van hoeveel tijd dingen gaan kosten in combinatie met chaotisch zijn :oops:. Het is niet persoonlijk.
   
  Overjoyced, Hans Kazan, Raisontobe en 7 anderen vinden dit leuk.
 18. BiloxiParish

  BiloxiParish Über ELLEgirl

  De stofzuiger heeft het begeven. Dat ding was al een enorme ergernis, rolde constant de kabel terug naar binnen, slang liet los, stofzuigen zelf ging ook amper want 9 van de 10x lag alles er nog terwijl je er al 3x overheen was gegaan. Maargoed nu is er dus iets afgebroken en houdt de slang helemaal niet meer. Nu krijg ik dus de schuld dat dat ding kapot is, wordt er echt vet kut tegen me gedaan en dat er WEEEER een nieuwe gehaald moet worden (dat ding is 4+ jaar oud en leeft niet eeuwig) en wordt er gezegd dat de kabel echt niet vanzelf naar binnen gaat en ik sowieso niet de hele kabel moet uitrollen terwijl ik anders geeneens in bepaalde hoeken kan komen dus dat moet wel. Net of ik dat ding expres kapot maak en voor de lol me haast iedere fucking dag loop te ergeren op dat ding. Zelf stofzuigen ze niet dus weten er niks van. Echt pleur op joh.
  Nu word ik helemaal afgesnauwd als ik iets zeg of ik word gewoon genegeerd. Heb boven al helemaal geswifferd en stof geveegd maar dat is ook niet goed genoeg blijkbaar want "je kunt zo in het stof tekenen" terwijl er nergens wat ligt.

  Kan ook gewoon niet meer stofzuigen en poetsen maar dan breekt de hel ook los.
  Weet ook niet hoe ze dat ooit willen doen als ik uit huis zou zijn. Ben zo klaar met dat gedoe hier
   
 19. Irene Adler

  Irene Adler Super ELLEgirl

  De (verkapte) omg-reacties in het opbiecht-zonder-omg-reactie-topic. Ik kan er af en toe een beetje agressief van worden en wil dan eigenlijk iedere keer degene er op wijzen, maar daar wordt de sfeer in het topic natuurlijk ook niet beter op :oops:
   
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  + in het opbiechttopic gaan zeiken over dingen uit andere topics

  En ja nu doe ik het eigenlijk ook haha. Maar ik heb daar altijd het gevoel dat ik er niet op mag reageren terwijl ik het wel fucking irritant vind. En het is niet 1 persoon die het doet maar het gebeurd wel vaker.
   
  Laatst bewerkt: 8 feb 2017
 21. Salvador.

  Salvador. Über ELLEgirl

  Dat er te weinig uren in een dag zitten.
   

Deel Deze Pagina