1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. karbonkel!

  karbonkel! Über ELLEgirl

  Haha zo irritant is dat. In onze werkapp word er vaker de vraag gesteld of iemand iets weet over een bepaald onderwerp. Gaat iedereen reageren met nee dat weet ik niet:mad: Reageer gewoon als je het wel weet.
   
  Hans Kazan vindt dit leuk.
 2. d12baby

  d12baby Super ELLEgirl

  Aan het feit dat mijn uitstelgedrag een visa aanvragen/papierwerk ervoor regelen 1000x zo moeilijk en intens maakt. Heb nu al drie keer om drie uur 's nachts moeten opstaan om een instantie te bellen aan de andere kant van de wereld omdat door mijn eigen nalatigheid nu alles last minute moet. WHY :(
   
 3. Bananenvla

  Bananenvla Super ELLEgirl

  Mensen die zich inschrijven voor een HBO opleiding en tegenwoordig dus eeen studiekeuzecheck moeten doen, en dat dan een decentrale selectie noemen.o_O Bij een studiekeuzecheck is het advies niet bindend, zelfs als hij negatief is mag je de opleiding volgen als je dat echt zou willen...
   
 4. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Ik baseer dat op je eerste bericht, althans zo kwam het op mij over

  Naar mijn idee lijkt het alsof de kersverse moeder alles maar moet laten vallen omdat een vriendin ook aandacht wil.

  Ja, na je uitleg komt het inderdaad heel anders over. Dat kon ik niet weten want het stond natuurlijk niet in je eerste bericht.

  Al vind ik nog steeds dat er een gigantische verandering is nu en dat ze best een paar weken offline mag zijn hierdoor. Het feit dat jij je verdrietig voelt is natuurlijk vervelend maar misschien moet je even geen comfort zoeken bij de vrouw wier leven op d'r kop staat nu. Klinkt gewoon niet als een goede zet, iemand die het rustiger heeft nu heeft waarschijnlijk meer tijd voor je.

  Sja ik weet niet, je kan ook bellen en vragen langs te komen of zo? Heb je wat beter contact dan via whatsapp (of überhaupt contact eigenlijk).
   
  Olivia88 vindt dit leuk.
 5. VivienSophie

  VivienSophie Super ELLEgirl

  Ik vind het jammer dat je (wederom) dingen voor mij invult. Ben ik nog niet langs geweest? Heb ik nog niet gebeld? Je weet het allemaal niet.

  Je vult ook in dat ik comfort zoek bij haar. Wat niet zo is, want ze vraagt zelf hoe het met mij gaat. Waarna ik een eerlijk antwoord geef. Ik verwacht niet dat ze in de auto springt, me 24 uur per dag troost. Maar één klein berichtje terug zou in een vriendschap toch niet zoveel moeite moeten kosten. Mijn wereld staat namelijk net zo goed op zijn kop, maar dan door een overleden dierbare. En toch vraag ik wél hoe het met haar en Baby gaat.
   
 6. Vlien

  Vlien Super ELLEgirl

  Wij hadden een bank gekocht en gezegd wat de maat van de deur was en toen zouden ze hem demonteren zodat hij naar binnen paste en dat hebben ze dus niet gedaan en toen moesten ze een deel weer mee terug nemen en nu willen ze pas volgende week weer komen omdat het eerder niet in het schema past.. Ik word er echt heel kwaad van.
  Waarom zijn bedrijven niet wat klantvriendelijker en meer meedenkend in Nederland?! Ik stond ook gewoon 6 minuten in de wacht daarnet en toen leverde dat gesprek daarna ook niks op.
   
 7. Cosima

  Cosima Über ELLEgirl

  Ik zeg hoe je bericht op mij overkomt.
  Nee natuurlijk weet ik niet of je langs bent geweest, mijn reactie is gebaseerd op de paar zinnen die je hier wél typt.

  Edit: Ik kom misschien bozer/beschuldigender over dan ik het bedoel. Maar again, ik baseer mijn reactie op wat jij hier typt. Dat er iemand is overleden zeg je ook nu pas. Dat is natuurlijk helemaal jouw keuze maar begrijp dan in ieder geval wel waar mijn reactie vandaan komt.

  Gecondoleerd.
   
  Maanroosvis, quantummechanicus en Olivia88 vinden dit leuk.
 8. weurtol

  weurtol Super ELLEgirl

  Het staat natuurlijk interessant op social media etc, terwijl het inderdaad heel wat anders is
   
  Bananenvla vindt dit leuk.
 9. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  Als je net met je vinger ergens boven in je scherm bent en je krijgt een app/melding of iets waar je dan meteen per ongeluk op klikt
   
 10. skywithdiamonds

  skywithdiamonds Über ELLEgirl

  Dat is toch alleen als je je voor 1 mei inschrijft? Anders wel dacht ik. Ik zou het zelf idd geen decentrale selectie noemen maar ik vond het wel spannender dan bij mn 1e hbo waarbij ik dat niet hoefde.
   
 11. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Dat nog geen enkel tindergesprek richting een date is gegaan :( ben ik dan zo niet-leuk?
   
 12. LaPetiteRobeNoire

  LaPetiteRobeNoire Über ELLEgirl

  WAAROM komt de bus die ik moet hebben 8 minuten te vroeg waardoor ik hem voor mijn neus zie wegrijden, komt degene daarna gewoon helemaal niet opdagen en komt die dáárna 10 minuten te laat???
  :mad::mad: haat aan het OV
   
  Tante Pollewop en Hans Kazan vinden dit leuk.
 13. Bananenvla

  Bananenvla Super ELLEgirl

  Ja als je je na 1 mei inschrijft en een negatief advies krijgt mag je de opleiding niet volgen. Maar dat is ook je eigen verantwoordelijkheid vind ik. En opzich snap ik wel dat je het spannender vindt, maar er zit alsnog een heel groot verschil tussen een decentrale selectie en een studiekeuzecheck.
  @weurtol het stomme is nog dat ze een screenshot heeft toegevoegd waarin iets staat over de studiekeuzecheck, en zelf schrijft ze dat ze door de decentrale selectie heen is haha:p
   
 14. Little_Bird

  Little_Bird Über ELLEgirl

  Zo erg was het hier gelukkig niet haha en ik was samen met mijn vriend en we gingen allebei los op de tv :p
  Gelukkig is het wel goed gekomen
   
 15. littlelamb

  littlelamb Über ELLEgirl

  ik kijk idioten op de weg toevallig en vind het echt stom dat ze daar grappig proberen te doen over auto-ongelukken. sommige dingen zijn echt wel vrij heftig en dan sommige opmerkingen 'bij dit fragment krijgt u twee voor de prijs van 1' 'deze auto krijgt een make over, maar ik vond hem er beter uitzien voor het ongeluk' o_O
   
  keekie vindt dit leuk.
 16. Graham.

  Graham. Über ELLEgirl

  Waar vraag jij een visa voor aan? Het is gewoon zooooo veel papierwerk :(
   
 17. xMillieeee

  xMillieeee Über ELLEgirl

  Ik ben de laatste tijd super goed bezig met gezonder eten, tel calorieen en houd bij hoeveel ik er verbrand. Maar heb nu net patat gegeten dus heb al dik meer calorieen gegeten dan verbrand maar toch heb ik cravings voor de chocolademuffin die in de kast mij aan het roepen is.

  En erger me ook aan de DHL chauffeur die hier keihard op het raam staat te bonken omdat ie denkt dat de voordeur van de buren mijn voordeur is.
   
 18. Ans Jovis

  Ans Jovis Über ELLEgirl

  Hoe chagrijnig mijn vriend wordt van te weinig slaap :mad:
  De ene week draait hij ochtenddiensten en de andere avond en ik merk bij die ochtenddiensten echt dat hij ziekelijk chagrijnig doet tegen mij. Net hield ik bijvoorbeeld de lift niet goed tegen toen ik even op hem moest wachten??? wat
  Toen we de lift uitliepen ben ik snel weer terug de lift ingestapt en naar huis gegaan, bye bitch
   
 19. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  Ugh herkenbaar. Je hebt nu op de uni matchingsdagen (zelfde als een studiekeuzecheck volgens mij) en daar moest een vriendin van me ook dingen voor doorlezen. Zegt ze tegen mij dat ze daar net zoveel voor moet doen als ik, ook al deed ik 2 rondes in een selectie en is het bij haar een matching, máár bij mij is het maar hbo en bij haar is de stof dus veel moeilijker :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

  Ja dit is een pijnpuntje bij mij hahaha
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 20. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  Aan die boomerang functie op Instagram. Echt zo enorm irritant.
   

Deel Deze Pagina