1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Waar erger je je aan II

Discussie in 'Centraal Station' gestart door feather, 15 okt 2014.

 1. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Oh ik herken zo wat hierboven gezegd wordt. Het moet wel twee kanten op werken, ook al is er een baby/huisdier/trouwerij/ramp in iemand's leven. Ik vind dat de ander er altijd ook nog toe doet en vind het zeer asociaal als je alleen aan je eigen dingen denkt. Helemaal een baby, het is niet alsof er iemand overleden is ofzo :rolleyes:, dan zou ik me die 'egocentrische' (niet het goede woord) houding wel begrijpen voor een bepaalde tijd.
   
  Hans Kazan en VivienSophie vinden dit leuk.
 2. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  ik snap hem niet... leuke balkon?
   
  Hans Kazan, quantummechanicus en Solee vinden dit leuk.
 3. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  Nieuwsbericht over Parijs en agenten onder vuur genomen
  Eerst reactie: Daarom hebben wij massaal op de PVV gestemd! Daarom! Wij willen dit gedoe niet!
  en met kei veel likes

  ik zou deze mensen zo hard willen slaan echt woede gewoon
   
 4. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Borsten
   
 5. LizzyBennet

  LizzyBennet Super ELLEgirl

  Ik zou zo graag willen dat je bepaalde topics kan negeren op het forum. Ik kom hier voor mijn ontspanning, en nu telkens als ik het forum open zie ik het scriptie topic, sollicitatietopic en een netwerktopic en dan raak ik gelijk weer zo gestresst :mad::mad::mad::mad:
   
  moët, Super Coole Pinda, fysicus en 20 anderen vinden dit leuk.
 6. DariusMortee

  DariusMortee ELLEgirl

  Het feit dat Thomas More niet kan schrijven D< Like, dude, make up your mind. KIES waar je over schrijf en dwaal niet continue af. Maak aub gebruik van alineas. HOOFDSTUKKEN, ooit van gehoord More? Misschien moet je het eens proberen. Als hij logischer had geschreven had ik deze tekst al af gehad.
   
  "pareltje" en arcobaleno. vinden dit leuk.
 7. VivienSophie

  VivienSophie Super ELLEgirl

  Precies wat jij zegt inderdaad. Ik kan misschien een tijdje accepteren dat de vriendschap iets meer van mijn kant komt, maar hoe lang moet/wil ik dat accepteren? En een lief berichtje vind ik al klaar staan voor iemand, wat als dat al teveel gevraagd is?

  Ik vind het maar lastig.
   
 8. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

  Mijn werkapp. Heel handig om nieuwtjes oid te delen, maar er is bijna elke dag wel iemand jarig dus elke dag krijg ik 40 appjes van gefeliciteerd blabla. Heb de app op stil staan hoor, maar vind het gewoon irritant dat ik alsnog die appjes zie.
   
  Hans Kazan en karbonkel! vinden dit leuk.
 9. karbonkel!

  karbonkel! Über ELLEgirl

  Haha zo irritant is dat. In onze werkapp word er vaker de vraag gesteld of iemand iets weet over een bepaald onderwerp. Gaat iedereen reageren met nee dat weet ik niet:mad: Reageer gewoon als je het wel weet.
   
  Hans Kazan vindt dit leuk.
 10. d12baby

  d12baby Super ELLEgirl

  Aan het feit dat mijn uitstelgedrag een visa aanvragen/papierwerk ervoor regelen 1000x zo moeilijk en intens maakt. Heb nu al drie keer om drie uur 's nachts moeten opstaan om een instantie te bellen aan de andere kant van de wereld omdat door mijn eigen nalatigheid nu alles last minute moet. WHY :(
   
 11. Bananenvla

  Bananenvla Super ELLEgirl

  Mensen die zich inschrijven voor een HBO opleiding en tegenwoordig dus eeen studiekeuzecheck moeten doen, en dat dan een decentrale selectie noemen.o_O Bij een studiekeuzecheck is het advies niet bindend, zelfs als hij negatief is mag je de opleiding volgen als je dat echt zou willen...
   
 12. Cosima

  Cosima Super ELLEgirl

  Ik baseer dat op je eerste bericht, althans zo kwam het op mij over

  Naar mijn idee lijkt het alsof de kersverse moeder alles maar moet laten vallen omdat een vriendin ook aandacht wil.

  Ja, na je uitleg komt het inderdaad heel anders over. Dat kon ik niet weten want het stond natuurlijk niet in je eerste bericht.

  Al vind ik nog steeds dat er een gigantische verandering is nu en dat ze best een paar weken offline mag zijn hierdoor. Het feit dat jij je verdrietig voelt is natuurlijk vervelend maar misschien moet je even geen comfort zoeken bij de vrouw wier leven op d'r kop staat nu. Klinkt gewoon niet als een goede zet, iemand die het rustiger heeft nu heeft waarschijnlijk meer tijd voor je.

  Sja ik weet niet, je kan ook bellen en vragen langs te komen of zo? Heb je wat beter contact dan via whatsapp (of überhaupt contact eigenlijk).
   
  Olivia88 vindt dit leuk.
 13. VivienSophie

  VivienSophie Super ELLEgirl

  Ik vind het jammer dat je (wederom) dingen voor mij invult. Ben ik nog niet langs geweest? Heb ik nog niet gebeld? Je weet het allemaal niet.

  Je vult ook in dat ik comfort zoek bij haar. Wat niet zo is, want ze vraagt zelf hoe het met mij gaat. Waarna ik een eerlijk antwoord geef. Ik verwacht niet dat ze in de auto springt, me 24 uur per dag troost. Maar één klein berichtje terug zou in een vriendschap toch niet zoveel moeite moeten kosten. Mijn wereld staat namelijk net zo goed op zijn kop, maar dan door een overleden dierbare. En toch vraag ik wél hoe het met haar en Baby gaat.
   
 14. Vlien

  Vlien Super ELLEgirl

  Wij hadden een bank gekocht en gezegd wat de maat van de deur was en toen zouden ze hem demonteren zodat hij naar binnen paste en dat hebben ze dus niet gedaan en toen moesten ze een deel weer mee terug nemen en nu willen ze pas volgende week weer komen omdat het eerder niet in het schema past.. Ik word er echt heel kwaad van.
  Waarom zijn bedrijven niet wat klantvriendelijker en meer meedenkend in Nederland?! Ik stond ook gewoon 6 minuten in de wacht daarnet en toen leverde dat gesprek daarna ook niks op.
   
 15. Cosima

  Cosima Super ELLEgirl

  Ik zeg hoe je bericht op mij overkomt.
  Nee natuurlijk weet ik niet of je langs bent geweest, mijn reactie is gebaseerd op de paar zinnen die je hier wél typt.

  Edit: Ik kom misschien bozer/beschuldigender over dan ik het bedoel. Maar again, ik baseer mijn reactie op wat jij hier typt. Dat er iemand is overleden zeg je ook nu pas. Dat is natuurlijk helemaal jouw keuze maar begrijp dan in ieder geval wel waar mijn reactie vandaan komt.

  Gecondoleerd.
   
  Maanroosvis, quantummechanicus en Olivia88 vinden dit leuk.
 16. weurtol

  weurtol Super ELLEgirl

  Het staat natuurlijk interessant op social media etc, terwijl het inderdaad heel wat anders is
   
  Bananenvla vindt dit leuk.
 17. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  Als je net met je vinger ergens boven in je scherm bent en je krijgt een app/melding of iets waar je dan meteen per ongeluk op klikt
   
 18. skywithdiamonds

  skywithdiamonds Über ELLEgirl

  Dat is toch alleen als je je voor 1 mei inschrijft? Anders wel dacht ik. Ik zou het zelf idd geen decentrale selectie noemen maar ik vond het wel spannender dan bij mn 1e hbo waarbij ik dat niet hoefde.
   
 19. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Dat nog geen enkel tindergesprek richting een date is gegaan :( ben ik dan zo niet-leuk?
   
 20. LaPetiteRobeNoire

  LaPetiteRobeNoire Über ELLEgirl

  WAAROM komt de bus die ik moet hebben 8 minuten te vroeg waardoor ik hem voor mijn neus zie wegrijden, komt degene daarna gewoon helemaal niet opdagen en komt die dáárna 10 minuten te laat???
  :mad::mad: haat aan het OV
   
  Tante Pollewop en Hans Kazan vinden dit leuk.

Deel Deze Pagina