1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. Boemonsters

  Boemonsters Super ELLEgirl

  Andere is vol dus een nieuwe.
   
 2. Boemonsters

  Boemonsters Super ELLEgirl

  @ Liquid: Ik snap wat je bedoelt hoor. Ik heb zelf ook heel veel moeite om dan nog normaal tegen mijn vriend te doen. Maar ik weet dus van mezelf dat ik op dat moment echt heel boos ben en het compleet gerechtvaardigd vind dat ik zo boos ben en als mijn vriend dan echt dat ik me aanstel, heb ik het gevoel dat hij mij niet serieus neemt en de reden waarom ik zo boos ben al helemaal niet serieus neemt waardoor ik nog bozer word. Als ik eenmaal gekalmeerd ben (meestal de volgende dag) kan ik pas weer fatsoenlijk relativeren. In principe kun je ook weg lopen als hij zo doet maar dan is er een grotere kans dat het langer duurt voordat hij bijdraait. Tenminste, zo is het dan bij mij.
   
 3. Boemonsters

  Boemonsters Super ELLEgirl

  Argh, ik moet zelf ook wat kwijt trouwens. Vrijdag vierde mijn huisgenoot haar verjaardag en daarna gingen we naar een feestje. Zegt mijn vriend opeens dat hij drugs wil gebruiken. Ik heb geen problemen met drugs zelf. Maarrrrrr, mijn vriend is depressief (slecht idee dus om dan drugs te gebruiken) en hij gebruikt het regelmatig. Nog niet zo lang geleden gebruikte hij het liefst wekelijks of om de week. Ik vroeg of hij het niet wilde gebruiken en of hij niet gewoon even een feestje met mij zonder drugs wou doen. Dat negeerde hij en toen gebruikte hij toch. Ik boos en zijn redenering was: "maar het is al een maand geleden". Nu kan het aan mij liggen maar een maand vind ik niet lang. Vroeger was het een uitzondering als hij drugs gebruikte en nu is het een uitzondering als hij geen drugs gebruikt. Dat vind ik dus kut.
  Sindsdien is hij dus tering kut. Want als hij drugs heeft gebruikt, dan heb ik de week erna geen kloot aan hem. Hij is dan chagrijnig, laat bijna niks van zich horen en als hij wat van zich laat horen is hij afstandelijk.
  Erger is nog: 1 van zijn vrienden kwam een maand geleden naar mij toe dat ik er voor moest zorgen dat mijn vriend minder drugs moest gebruiken want hij maakte zich zorgen. Toen heb ik tegen hem verteld dat als hij zich zorgen maakt, dat hij er misschien zelf iets van moet zeggen want nu krijg ik steeds 'de schuld' en dat ik me aanstel want zijn vrienden gebruiken ook en die vinden dat ik overdrijf want zij leven ook nog en zijn niet depressief etc etc. En jahoor, precies die vriend zat mijn vriendje drugs aan te smeren en steeds te verdelen en alles op dat feest.

  Zo teringlang verhaal maar arghhh, ik wil gewoon mijn leuke vriendje terug en niet deze afterdrugsdip die sowieso een week gaat duren bij hem.
   
 4. gokje

  gokje Rookie ELLEgirl

  Ahh, wat stom van je vriend zeg! Ik zal proberen het er gewoon goed met hem over te hebben en te zeggen dat je er serieus veel last van hebt als jij drugs gebruikt. Het is tenmiste je vriend dus hij mag het best weten.

  Ik ben helemaal nieuw op dit form en heb lang getwijfeld om er een aan te maken, maar ag.. waarom niet! Ik weet niet of ik hier op de goede plaats zit om mijn bericht te schrijven.. maar goed. Ik zit ergens mee (en het klinkt misschien dom) maar ik vind het echt zo kut en zit er de hele tijd aan te denken.

  Een maand geleden heb ik echt een heeele leuke jongen leren kennen. Ik vind echt nooit iemand leuk, maar ik voel gewoon dat het bij hem goed zit. We hebben nummers uitgewisseld en zijn nu bijna een maand elke dag aan het appen. Ik ben van nature een grote prater en heb dus nooit moeite om met iemand contact te leggen. Ik werk in een kledingwinkel dus leer elke week heel veel nieuwe mensen kennen en daar heb ik nooit moeite mee.

  Als ik hem spreek over app is het altijd heel gezellig. We zitten nooit zonder gespreksstof en we begrijpen elkaar heel goed. De eerste keer dat ik hem zag was ik een beetje aangeschoten en toen hebben we bijna gekust. Ik heb hem daarna nog 2 andere keren gezien en dat was zo AKWARD. Er was een super ongemakkelijke stilte en dan ga ik allemaal stomme dingen zeggen om die op te vullen (waar ik nu super veel spijt van heb). Nu spreek ik hem ook niet meer via app, terwijl ik echt dacht dat hij 'een potentiele kandidaat' was..

  Normaal doe ik best veel moeite om er leuk uit te zien op stap, maar die twee keer dat ik hem zag (zul je altijd zien) kwam ik net van mijn werk af, dus zag ik er niet tip top uit.

  Het klinkt misschien allemaal kinderachtig, maar ik zit er echt mee. Na mijn ex-vriendje die mij alleen wilde voor de seks was ik bang nooit meer verliefd te durven worden. En ik heb redelijk veel aandacht van jongens, maar dat is het 'net allemaal niet'. Bij hem voelde het goed, maar ben bang het nu echt goed verkloot te hebben door stomme dingen die ik heb gezegd en de akward stilte �n het feit dat ik er niet goed uit zag..

  Kan alsjeblieft iemand mij een wake-up call geven en mij uit deze dip helpen?

  veel liefs,
   
 5. Hilde-Hilde

  Hilde-Hilde Super ELLEgirl

  Heb een tijdje geleden een leuke jongen leren kennen waar ik nu ongeveer 3 maanden mee gedate heb en ook dagelijks whatsapp contact.
  Echter vind hij nu dat we teveel van elkaar verschillen en dat er gewoon geen goede basis is voor iets serieus, terwijl ik het juist zo leuk vond en dacht dat het echt iets kon worden:(
   
 6. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Gvd. Ik had gewoon moeten muilen met die jongen ipv hem steeds af te wijzen. Nu heb ik geeneens zijn naam. hoh. en hij was zo knap.
   
 7. Liquid

  Liquid Über ELLEgirl

  getsie muilen, haha.
   
 8. Taake

  Taake Über ELLEgirl

  Hahaha ik ken dat woord pas sinds een filmpje van Kabouter Wesley en nu hoor ik het dus ook de hele tijd op die manier als ik het woord zie haha.
   
 9. Rowina

  Rowina Rookie ELLEgirl

  pff ik moet ook even wat kwijt.. Ik heb nu een relatie van 4 maanden met mijn vriend.. alles gaat goed hij is ook superlief voor me ik mag eigenlijk niet eens klagen.. maar als het aankomt op seks, voel ik me niet helemaal meer op mijn gemak.. Ik merk dat het meer is voor hem om klaar te komen.. we doen ook niet echt aan lange voorspel en ik word er eigenlijk alleen maar onzeker van.. Ik merk ook op dat als ik bij hem ben (hij woont op zichzelf), hij wel minstens 4 x naar het toilet gaat en wel 15 min lang. Hij zegt dan dat hij moet poepen, en in het begin geloofde ik het ook, maar nu denk ik 4 x is wel erg veel en denk ik dat hij zich aan het masturberen is, want hij neemt ook steeds zijn telefoon mee en ik denk dat hij dan porno aan het kijken is. Wat ik op zich niet eens zo erg vind, maar ik denk dat dat ook de oorzaak is waardoor onze seks niet zo intiem is en erg gefocused is op het klaarkomen. Maar ik weet niet zo goed hoe ik hiermee om moet gaan en hoe ik het met hem hierover moet hebben.. ik vind het echt heel lastig en voel me er echt super rot door :(
  Hoop dat jullie me een beetje kunnen helpen..?

  veel liefs
   
 10. Liquid

  Liquid Über ELLEgirl

  kan je niet een keertje aan de deur luisteren waar het naar klinkt als hij op de wc zit? haha...misschien heeft ie wel echt een verstoorde stoelgang, maar het is wel verdacht. ik zou er zeker vragen over stellen, want het is je recht om je zorgen te maken om zijn gedrag.
  wat betreft de intimiteit in bed; voorspel is voor jou belangrijk dus durf daar om te vragen. je kunt zoiets zeggen als; 'hee, dat gaat zomaar niet..' en proberen actief zijn aandacht weer naar jou te krijgen door dat van hem te eisen. vraag hem je aan te kijken, vraag hem je vast te houden, etc. mocht hij daar niet op in gaan dan zou ik tegen hem zeggen dat ik hem afwezig vindt tijdens de seks en vragen hoe dat komt -> directe methode is altijd de meest duidelijke.
   
 11. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  hahaha ja ik vind het zelf een voos woord, maar 't was ook een voze goesting.

  Ik heb in een zatte bui mijn recentste ex opgebeld en ik mis hem nog steeds. Ik heb de tijd van mijn leven in Gent en heb eigelijk ook helemaal geen tijd voor een vriendje.. dus ik voel me nu heel verward.
   
 12. CakePop

  CakePop Super ELLEgirl

  Hmm, ben vannacht bij een jongen blijven slapen en toen hij me daarnet afzette zei ik dat ie maar iets moest sturen ofzo, en kreeg niet meteen reactie, dus zei er lachend achter 'of niet, kies je natuurlijk zelf' en ja heb het gevoel dat ie niet meer gaat sturen. Hij zei iets in de trant van 'ja, na één avond is het niet meteen grote liefde natuurlijk' en dat is natuurlijk ook wel zo, maar had toch liever een ander antwoord gehad.

  Ken hem al langer van uitgaan en vond hem wel leuk en superlief, maar nu ben ik een beetje teleurgesteld denk ik. Of moet ik nu gewoon afwachten?
   
 13. CakePop

  CakePop Super ELLEgirl

  Oh wat jammer! Denk dat het normaal is dat je hem nog steeds mist, en zeker als je wat gedronken hebt, heb je dat gevoel al sneller hé!
   
 14. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik denk dat aan de hand van zijn reactie je niet te veel moet hopen op een berichtje. 't is normaal dat je je nu wat teleurgesteld voelt. Als ik iemand superlief zou vinden, er de nacht bij spendeer en dan reageert hij zo droog dan zou ik ook wel denken "alé tof ze...".

  Had je misschien enkele verwachtingen over hoe het nu zou lopen? :)
   
 15. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ja, 't zal wel normaal zijn. Ik heb gewoon nog steeds nood aan een vertrouwde persoon in mijn omgeving en nu ik in Gent zit heb ik dat niet echt. Ik leer de ene na leuke persoon kennen, maar ik heb niet echt iemand om die leuke ervaringen mee te delen. Ik denk dat ik daarom naar mijn ex heb gebeld om er even te kunnen over praten. De dag nadien stuurde hij ook dat hij het heel erg leuk vond me even gehoord te hebben en dat ik altijd mocht bellen als er iets was. Mr. Perfect!

  Totaal onverwacht een vriendschapsverzoek op facebook gekregen van 1) een kerel die ik in m'n 16 jarige "omg ik doe kraakpandfeestjes wauw ik ben zo stoer" periode heb leren kennen & nog beter 2) de jongen met wie ik bijna stond te muilen. Alé ik denk dat hij het was (2 flessen wijn & 1 fles appeljenever zorgen voor een verstoord geheuugen). Ben benieuwd of hij iets gaat zeggen haha.
   
 16. CakePop

  CakePop Super ELLEgirl

  Ja idd! Kwam beetje raar over. En dan begin ik te twijfelen aan mezelf, dan denk ik dat hij mij mss lelijk vond na deze nacht ofzo? Verder was het wel gewoon leuk hoor, was lang geleden dat ik nog eens in iemands armen had gelegen en dat het gewoon oké voelde voor mij.

  Geen idee of ik eigenlijk verwachtingen heb, want in feite weet ik dat ik niet klaar ben voor een vaste relatie, dus ja :D Maar zo indirect afgewezen worden is nooit leuk!
   
 17. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Het is altijd fijn als mensen interesse tonen :p. Afwijzing daarentegen.. Ik zou gewoon afwachten en kijken of hij nog iets van zich laat weten! Ik zou het allesinds niet steken op "lelijk vinden"! Jongens hebben zo'n simpele gedachtengang en waarschijnlijk wil hij niets serieus en doet hij daarom droog, om geen hoop te geven ofzo? Of misschien zit ik helemaal verkeerd hoor. Jongens blijven voor mij ook nog steeds een groot mysterie ;)
   
 18. CakePop

  CakePop Super ELLEgirl

  Ja denk dat ik dat maar ga doen. De vriendin die er gisteren bij was, snapt ook niet dat hij zo reageert omdat zij het gevoel had dat het echt klikte. Maarja als je gedronken hebt klikt het al wat sneller met mensen denk ik? Ja denk ook dat het niets serieus wordt, want anders reageer je zo niet volgens mij. Ofwel was hij moe, want we hebben amper geslapen, maar dan nog vind ik dat geen mooie reactie :p
   
 19. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  Ik denk dat jullie verwachtingen gewoon niet klopten. Jij wilde het niet voor een nacht houden en je wilde een soort erkenning dat je leuk bent en dat je misschien ging daten ofzo. Maar voor hem was het waarschijnlijk iets eenmaligs en heeft hij er van genoten, maar is het daarna ook klaar. Dit betekent niet dat je afgewezen bent omdat je er niks van gebakken hebt of omdat je lelijk bent, maar gewoon dat hij het heerlijk vond voor een avond maar het daarbij ook wil laten en hij geen behoefte heeft om verder te daten.

  Als je het echt ziet zitten met iemand, is het beter niet een van de eerste avonden al mee naar huis te gaan, want dan zet je gewoon hele andere verwachtingen neer. Dan is het ook niet meer zo spannend voor die jongen/jullie, want dan heb je het hoogste (seks) al gehad...

  Hm wereld zit soms raar in elkaar.
   
 20. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ja, maar enkel omdat mensen niet fatsoenlijk kunnen communiceren. helaas.
   

Deel Deze Pagina