1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. *Milady*

  *Milady* Über ELLEgirl

  Super! :) Heel leuk. Heb je ook echt iets om naar uit te kijken in drukke tijden.

  Ik voel dat het langzaam beter gaat en we zijn langzaam de balans aan het terugvinden in hoe we met elkaar om moeten gaan zonder te veel geflirt en zonder elkaar te ontwijken.
   
  Pelican vindt dit leuk.
 2. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Mannen zijn en blijven vreselijk. Bah
   
 3. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  :eek: what happened?
   
 4. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Mijn date ging een weekendje camperen met vrienden. Hij had me nog meegevraagd voor een dagje, maar ik vond dat een beetje te snel. Was geen probleem, vond hij eigenlijk wel goed.
  Ineens tijdens het weekend laat hij niets meer horen. Reageert niet meer op mijn berichtjes. Maandag hadden we afgesproken, hoor nog steeds niks en einde van de middag appt hij dat hij het druk had en er tussen ons toch maar niks meer inzit. Want zijn gevoel is niet 200%..
  Zo plotseling, lullig en bot eigenlijk dit. Ik vond hem echt leuk en alles. Paar dagen ervoor deed hij nog gewoon lief enzo.
  Dus dat was mijn date avontuurtje weer. Helaas
   
 5. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Amai wat een eikel om dat zo aan te pakken? Echt bizar dat hij u mee vroeg eerst en dan na dat weekend plots van gedachten is veranderd.. Wat een debiel
   
 6. suikertje

  suikertje Banned

  Het ligt ook aan jou.. waarom zeg je "een beetje te snel" als hij je meevraagt?....het zit er natuurlijk dik in dat hij bij dat "kamperen met vrienden".. iemand anders ontmoet die dat niet zegt..weer wat geleerd moet je maar denken!!!
   
 7. bo1994

  bo1994 Rookie ELLEgirl

  Ik ben nieuw hier en heb geen idee hoe dit werkt ik heb een 3 jaar oudere vriend en ben heel onzeker en bang dat hij weggaat. Ik probeer echt 1000 procent mn best te doen en merk dat hij veel van me houd. We zijn pas een half jaar samen. Ik ben alleen egt bang dat als hij bot of kortaf reageert er iets is, hij is wel wat oortaf en bod aan zn reacties maar dat is zijn reactie en karakter gewoon. Hij praat niet raar met andere meiden en weet wel dat ik hem kan vertouwenmaar ik ben bang dat hij me zal dumpen zonder rede, ik kan verder leuk met zn familje overweg. We hebben allebei een eigen hobbie 1 dag in de week en we zitte samen op een andere hobby dus we hebben zegmaar 2 hobbies per persoonmaar ik zie hem 24.7 hij gaat wel naar school en ik ook hij heeft dagen van 8 tot 5 en nee hij gaat niet vreemd dat weet ik zeker maar het we zien elkaar elke dag en ik wil niet zonder hem zijn dan ben ik gelijk bang enso ook reageert hij niet of droog in smsjes als ik hem wat vraagreageerd hij over de vraag heen ik kan er methem over praten maar tis een beetje dubbel wat denk je groetjes
   
 8. bo1994

  bo1994 Rookie ELLEgirl


  Vertel wat je vind dan zal die of je vriend wel luister stel grenzen van als je dit blijft gebruiken ben ik er niet meer voor je misschien helpt dat
   
 9. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  doe eens normaal haha
   
 10. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik ben nu al een maand aan het daten en verlopig gaat alles goed. Hij is zo lief voor me en geeft me voldoende aandacht en tijd. Morgen ga ik hem aan mijn beste vriendinnetje voorstellen en ik hoop echt dat ze hem leuk vindt. Hij wil trouwens met mij op roadtrip gaan. Ik heb ja gezegd, maar hopelijk gaat het niet te snel gaan.

  Zo een groffe droom over mijn ex gehad trouwens. Dat hij mij een bericht stuurde met "ja ik heb nu een nieuw lief en hetgeen dat ik voor u voelde op zes maand tijd voel ik al voor haar op één week". wtf. waarom zou ik zoiets dromen?
   
 11. suikertje

  suikertje Banned

  Hoezo?..jij had die jongen toch al afgekraakt.. dan kan het toch geen kwaad om ook nog even de andere kant van de medaille te benoemen!!.
  P.S...leuk van die nieuwe vlam van je... verknal het nou niet weer binnen de kortste keren...
   
 12. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Jij kent aan "het niet te snel willen doen" een negatieve connotatie toe, wat echt belachelijk is. Voor zo een keuze moet je net respect hebben, en niet een dickmove uithalen zoals bij @Guilty en het op die manier afkappen.

  En ik zal mijn best doen om het niet te verknallen hoor, maak je daar maar geen zorgen over ;)
   
 13. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ja inderdaad, hij gaf zelf aan het ook wel beter te vinden. Ik hoef na anderhalve maand niet al heel zijn vriendengroep te leren kennen en daar een hele dag mee te zitten? Ik wil eerst mijn date goed leren kennen en weten of er meer in zit. Dat het dan ineens na dat weekend klaar is vind ik dan echt heel raar.
  Ik vind dus niet dat het aan mij ligt. Hij doet ineens kortaf en niks meer laten horen? Hoezo zou dat aan mij liggen @suikertje
  Hahaha en dan ook nog steken naar Pelican, dat ze het niet meteen moet verknallen. Wow.

  Maar het was wel erg jammer, maargoed ooit kom ik nog een leuke gozer tegen (hoop ik).

  Leuk Pelican! Leuk dat hij zo enthousiast is en alles! Hoelang ben je nu al aan het daten met hem?
   
 14. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik heb zo een klein vermoeden dat er een van zijn vrienden iets heeft gezegd waardoor hij is beginnen nadenken.. Wat het nog steeds niet zou goedpraten hoe hij heeft gedaan na het weekend. Dat is echt flauw. Snap ook echt dat je nog geen behoefte hebt om die vriendengroep nu al te leren kennen op die manier. Om die reden heb ik ook een bbq afgezegd (werd plots in een groep van 15 man gegooid dan).

  Ik ben er trouwens zeker van dat ge wel iemand gaat tegen komen die wel de moeite waart is en geen dick-gehalte heeft ;) !! Alleen verstoppen die kerels zich graag.

  We zijn nu al een maand aan het daten en zien elkaar zo'n 2 à 3x per week! Vanavond een dubbel date om hem voor te stellen aan mijn beste vriendin, hoop dat hij het overleefd haha.
   
 15. suikertje

  suikertje Banned


  Omdat je relatie nog in de opbouwfase was.. dan gaat hij "met vrienden kamperen"...jij zegt dan nee tegen een uitnodiging van hem.. en je kan weten dat de kans een ander meisje op te duikelen dat niet ""moeilijk doet"" dan levensgroot aanwezig is. Je had hem moeten vragen wat dat eventueel voor jullie relatie betekent.. en als je het echt zo!n hunk had gevonden.. had je hem die kans niet moeten geven. Ik had ook wel kunnen zeggen "wat een klojo!" maar wat heb je aan alleen een reactie zoals jij die graag wil??...
  Ben je nu echt helemaal op hem afgeknapt?.. bedenk anders een creatieve overrompelingsstrategie..!!
   
 16. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  Ben nu zo'n twee maand samen met een jongen. In die twee maand hebben we elkaar mss vijf keer gezien, wat voor mij veel te weinig is. De laatste keer dat we elkaar zagen is al meer dan twee weken geleden, hij had me beloofd dat we gisteren zouden afspreken maar ik hoorde van hem zelf niks? Heb dan maar zelf gestuurd om uiteindelijk alweer te horen dat hij niet kon en blablibli blablibla.
  Ik snap het gewoon niet. Hij is lief, als we samen zijn is alles goed, maar iedere keer die sleur om elkaar te zien pffffffff.. Het lijkt wel alsof ik er zo dikwijls moet achter vragen om hem te mogen zien. En alsof hij nooit tijd heeft voor me. Alles gaat altijd voor; zijn werk, zijn ouders, zijn zus, zijn vrienden, slapen,...
  Hij stuurde ook van "sorry ik ben volledig in fout" dus hij weet het ook wel maar toch?!?
  Ik voel mij gewoon zo afgewezen.. Heb hem het ook al iedere keer gezegd dat ik dat niet leuk vind, en dat het niet meer mag voorvallen.
  Plus zaterdag vertrekt hij een maand op vakantie dus denk niet dat we elkaar voor zijn vertrek nog zullen zien.
  Ergens wil ik er nog achterkomen waarom, of is hij gewoon zo, of is hij gewoon niet zo into me of wat is dat hier eigenlijk?? Maar langs andere kant heb ik zoiets van laat ook maar..
   
 17. suikertje

  suikertje Banned

  Of hij nou "zo" ïs..of niet into you..ik zou het/hem maar vergeten.. onacceptabel..als iedereen nu al voor gaat..meneer gaat een maand met vakantie..toe maar! Let him go en zie het als een leuk tussendoortje!
  Als hij echt "too hot" voor je is..kan je hem nog keihard met dit slappe gedrag confronteren..met de kans op alsnog een flop..of de "hoofdprijs"!!
   
  Laatst bewerkt: 15 jul 2015
 18. Loginkwijt

  Loginkwijt Rookie ELLEgirl

  Ik ben een aantal jaar samen met mijn man en hij heeft aangegeven ook eens wat te willen doen met andere vrouwen (en mannen) in de zin van een avondje bioscoop of bij iemand op visite gaan of andersom. Ik vind dit prima, mannen onder elkaar en dat juich ik enkel toe. Maar andere vrouwen? Mijn relatie ligt onder vuur en ik bespreek dit doorgaans niet met vrienden, want het is iets tussen ons, maar het gaat nu aan alle kanten mis dus hebben we dat wel bespreekbaar gemaakt. De mening van veel vrienden is dat geslacht geen rol mag spelen. Ben ik dan zo raar dat ik er anders over denk?
   
 19. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  @BackstageBeauty zijn jullie al officieel samen of gewoon aan het daten?

  @Loginkwijt wat bizar om dat zo plots te zeggen? Bedoelt hij dan "nieuwe" vrouwen (en mannen) of hoe zit dat? Want ik veronderstel dat jullie toch een (eigen) vriendengroep hebben en daar sowieso al dingen mee doen? En wil hij daar dan apart dingen mee doen of als koppel?
   
 20. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  Hij geeft de indruk van wel? Heeft het ook over samen op reis gaan, bracht me een cadeautje mee van z'n vorige vakantie.. Hij is ook wel jaloers, heeft toch al verschillende keren gezegd toen ik uitging dat hij niet wou dat ik contact had met andere jongens en toen ik onlangs iets ging drinken met een vriend gaf hij ook wel aan dat hij het niet graag had. Is dat dan officieel? Haha shit zo vaag nu ik het allemaal opsom :p maar hij zegt ook wel echt dat ik zijn vriendin ben.
  Denk dat het gewoon door de omstandigheden komt dat ik overal aan twijfel. Heb hem deze namiddag nog gehoord, hij was wel eerst terug lief maar gaf niet echt antwoord toen ik vroeg wat hij nu wil en of hij me eigenlijk nog wel wil zien. Toen ik aandrong werd hij wat boos, hij zei dat ik aan het pushen was.
  Ik denk dat ik het laat varen pff.. zonde want vind hem wel echt leuk. Maar als ik het zo overlees, vage jongen :p hier heb ik niks aan denk ik.

  En ik heb even jouw laatste posts gelezen Pelican, tof dat je een leuke jongen hebt ontmoet!! Hoe ging het voorstellen aan je beste vriendin?
   

Deel Deze Pagina