1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. arcobaleno.

  arcobaleno. Über ELLEgirl

  Haha dat doet ie sowieso iedere keer als ik hem zie. Hij komt altijd bij me staan kletsen dus vet gezellig. Ik was heel subtiel ook even een gesprek begonnen op facebook, terugkomend op wat hij had gezegd, maar ik durfde niks meer en heb niet meer geantwoord :p

  Hahah succes met je examens!
   
 2. *Milady*

  *Milady* Über ELLEgirl

  Ik ben zo stom. Ik ben op de een of andere manier in een soort van fwb iets terecht gekomen met een vriend van mij. Het was vanaf het begin duidelijk dat hij absoluut geen relatie wilde. Het begon allemaal leuk en gezellig. Maar natuurlijk ben ik nu helemaal verliefd op hem. Eerst deed ik maar alsof dat niet zo was, maar op een gegeven moment maar een bekenning gedaan dat ik dit te ingewikkeld vond en dat ik dit niet kon doen zonder gevoelens te hebben en dat ik het het beste vond als we weer gewoon vrienden zouden zijn. Heel verhaal naar hem geschreven. Ik kreeg een kort antwoord dat hij ook wel gevoelens had maar dat hij een normale vriendschap inderdaad de beste stap vond. En nu is het super raar. Het is alsof er nooit iets gebeurd is, we praten gewoon een stuk minder met elkaar. We hebben het sinds dat ene geschreven gesprek ook niet meer over dit onderwerp gehad. Ik durf er zelf niet zo goed over te beginnen. Maar voel me echt heel rot nu de hele tijd. De verhouding is gewoon heel scheef. Voor mij was het allemaal heel overwelmend en voor hem was het blijkbaar wel leuk, maar nu voorbij en dat is prima.

  Aan de ene kant moet ik denk ik blij zijn dat we normaal vriendschappelijk met elkaar omgaan. Maar aan de andere kant heb ik de neiging heel wanhopige acties te gaan ondernemen om weer in die sfeer te komen. Door hem voelde ik me speciaal en aantrekkelijk. En zijn in mijn leven maar heel weinig jongens geweest die me dat gevoel gaven. Ik voel me alsof dat mijn drug was en ik nu cold turkey aan het afkicken ben. Ik vind niet snel iemand leuk en verliefd wordt ik al helemaal niet snel, dus kan hier echt moeilijk mee om gaan.
   
 3. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  @*Milady* fwb is iets heel riskant :( vind het erg dat het zo voor je afgelopen is! Gaat het al wat beter met je?

  Ik ben tot over m'n oren verliefd, ik denk dat we op deze twee weken dat we elkaar kennen elkaar al een week lang hebben gezien! (Verspreid wel)
  Al m'n vrienden zijn heel erg blij voor me, terwijl ik dacht dat ze gingen zeggen "alé doe niet zo debiel, dat gaat veel te snel", maar het is echt allemaal zo leuk. Ik kan niet wachten tot m'n examens gedaan zijn en lang tijd met hem kan spenderen.
   
 4. *Milady*

  *Milady* Über ELLEgirl

  Het gaat een beetje up en down. Sommige dagen voel ik me gewoon goed en dan zijn er weer momenten dat ik me er slecht bij voel. Ik ga op allemaal dates, maar al zijn ze leuk, ik vind de jongens nooit zo leuk als deze jongen. Wat natuurlijk heel normal is, gezien wij een hele geschiedenis hebben. Pff.

  Maar leuk om te lezen dat het met jou goed gaat :D Klinkt heel tof om zo snel echt helemaal verliefd te worden. Hoe gaat het nu?
   
 5. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Zo lang je ook maar die ups hebt! Uiteindelijk zal je wel iemand tegen komen die je aandacht trekt en blijft behouden. Al lijkt het soms hopeloos. :')

  Het gaat nog steeds goed, heel veel kriebels! Nu zie ik hem even niet door wat drukke dagen maar we hebben al heel wat leuke dingen gepland :D
   
  Guilty vindt dit leuk.
 6. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Leuk dat je zoveel kriebels hebt!! Wat ga je allemaal doen??

  Ik heb zelf een beetje onzekerheid nu. Ik vind de jongen waar ik mee date heel erg leuk, maar ik vraag me af hoe hij er in staat. Het komt niet helemaal over dat hij "weg" is van me. En dat zou ik wel graag willen..
  Hij is verder erg lief en we hebben het leuk samen, maar ben wel benieuwd waar ik aan toe ben met hem.
  Aan de andere kant vind ik het ook wel weer awkward om over te beginnen...
   
 7. *Milady*

  *Milady* Über ELLEgirl

  Super! :) Heel leuk. Heb je ook echt iets om naar uit te kijken in drukke tijden.

  Ik voel dat het langzaam beter gaat en we zijn langzaam de balans aan het terugvinden in hoe we met elkaar om moeten gaan zonder te veel geflirt en zonder elkaar te ontwijken.
   
  Pelican vindt dit leuk.
 8. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Mannen zijn en blijven vreselijk. Bah
   
 9. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  :eek: what happened?
   
 10. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Mijn date ging een weekendje camperen met vrienden. Hij had me nog meegevraagd voor een dagje, maar ik vond dat een beetje te snel. Was geen probleem, vond hij eigenlijk wel goed.
  Ineens tijdens het weekend laat hij niets meer horen. Reageert niet meer op mijn berichtjes. Maandag hadden we afgesproken, hoor nog steeds niks en einde van de middag appt hij dat hij het druk had en er tussen ons toch maar niks meer inzit. Want zijn gevoel is niet 200%..
  Zo plotseling, lullig en bot eigenlijk dit. Ik vond hem echt leuk en alles. Paar dagen ervoor deed hij nog gewoon lief enzo.
  Dus dat was mijn date avontuurtje weer. Helaas
   
 11. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Amai wat een eikel om dat zo aan te pakken? Echt bizar dat hij u mee vroeg eerst en dan na dat weekend plots van gedachten is veranderd.. Wat een debiel
   
 12. suikertje

  suikertje Banned

  Het ligt ook aan jou.. waarom zeg je "een beetje te snel" als hij je meevraagt?....het zit er natuurlijk dik in dat hij bij dat "kamperen met vrienden".. iemand anders ontmoet die dat niet zegt..weer wat geleerd moet je maar denken!!!
   
 13. bo1994

  bo1994 Rookie ELLEgirl

  Ik ben nieuw hier en heb geen idee hoe dit werkt ik heb een 3 jaar oudere vriend en ben heel onzeker en bang dat hij weggaat. Ik probeer echt 1000 procent mn best te doen en merk dat hij veel van me houd. We zijn pas een half jaar samen. Ik ben alleen egt bang dat als hij bot of kortaf reageert er iets is, hij is wel wat oortaf en bod aan zn reacties maar dat is zijn reactie en karakter gewoon. Hij praat niet raar met andere meiden en weet wel dat ik hem kan vertouwenmaar ik ben bang dat hij me zal dumpen zonder rede, ik kan verder leuk met zn familje overweg. We hebben allebei een eigen hobbie 1 dag in de week en we zitte samen op een andere hobby dus we hebben zegmaar 2 hobbies per persoonmaar ik zie hem 24.7 hij gaat wel naar school en ik ook hij heeft dagen van 8 tot 5 en nee hij gaat niet vreemd dat weet ik zeker maar het we zien elkaar elke dag en ik wil niet zonder hem zijn dan ben ik gelijk bang enso ook reageert hij niet of droog in smsjes als ik hem wat vraagreageerd hij over de vraag heen ik kan er methem over praten maar tis een beetje dubbel wat denk je groetjes
   
 14. bo1994

  bo1994 Rookie ELLEgirl


  Vertel wat je vind dan zal die of je vriend wel luister stel grenzen van als je dit blijft gebruiken ben ik er niet meer voor je misschien helpt dat
   
 15. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  doe eens normaal haha
   
 16. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik ben nu al een maand aan het daten en verlopig gaat alles goed. Hij is zo lief voor me en geeft me voldoende aandacht en tijd. Morgen ga ik hem aan mijn beste vriendinnetje voorstellen en ik hoop echt dat ze hem leuk vindt. Hij wil trouwens met mij op roadtrip gaan. Ik heb ja gezegd, maar hopelijk gaat het niet te snel gaan.

  Zo een groffe droom over mijn ex gehad trouwens. Dat hij mij een bericht stuurde met "ja ik heb nu een nieuw lief en hetgeen dat ik voor u voelde op zes maand tijd voel ik al voor haar op één week". wtf. waarom zou ik zoiets dromen?
   
 17. suikertje

  suikertje Banned

  Hoezo?..jij had die jongen toch al afgekraakt.. dan kan het toch geen kwaad om ook nog even de andere kant van de medaille te benoemen!!.
  P.S...leuk van die nieuwe vlam van je... verknal het nou niet weer binnen de kortste keren...
   
 18. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Jij kent aan "het niet te snel willen doen" een negatieve connotatie toe, wat echt belachelijk is. Voor zo een keuze moet je net respect hebben, en niet een dickmove uithalen zoals bij @Guilty en het op die manier afkappen.

  En ik zal mijn best doen om het niet te verknallen hoor, maak je daar maar geen zorgen over ;)
   
 19. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ja inderdaad, hij gaf zelf aan het ook wel beter te vinden. Ik hoef na anderhalve maand niet al heel zijn vriendengroep te leren kennen en daar een hele dag mee te zitten? Ik wil eerst mijn date goed leren kennen en weten of er meer in zit. Dat het dan ineens na dat weekend klaar is vind ik dan echt heel raar.
  Ik vind dus niet dat het aan mij ligt. Hij doet ineens kortaf en niks meer laten horen? Hoezo zou dat aan mij liggen @suikertje
  Hahaha en dan ook nog steken naar Pelican, dat ze het niet meteen moet verknallen. Wow.

  Maar het was wel erg jammer, maargoed ooit kom ik nog een leuke gozer tegen (hoop ik).

  Leuk Pelican! Leuk dat hij zo enthousiast is en alles! Hoelang ben je nu al aan het daten met hem?
   
 20. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik heb zo een klein vermoeden dat er een van zijn vrienden iets heeft gezegd waardoor hij is beginnen nadenken.. Wat het nog steeds niet zou goedpraten hoe hij heeft gedaan na het weekend. Dat is echt flauw. Snap ook echt dat je nog geen behoefte hebt om die vriendengroep nu al te leren kennen op die manier. Om die reden heb ik ook een bbq afgezegd (werd plots in een groep van 15 man gegooid dan).

  Ik ben er trouwens zeker van dat ge wel iemand gaat tegen komen die wel de moeite waart is en geen dick-gehalte heeft ;) !! Alleen verstoppen die kerels zich graag.

  We zijn nu al een maand aan het daten en zien elkaar zo'n 2 à 3x per week! Vanavond een dubbel date om hem voor te stellen aan mijn beste vriendin, hoop dat hij het overleefd haha.
   

Deel Deze Pagina