1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. Loginkwijt

  Loginkwijt Rookie ELLEgirl

  Ik ben een aantal jaar samen met mijn man en hij heeft aangegeven ook eens wat te willen doen met andere vrouwen (en mannen) in de zin van een avondje bioscoop of bij iemand op visite gaan of andersom. Ik vind dit prima, mannen onder elkaar en dat juich ik enkel toe. Maar andere vrouwen? Mijn relatie ligt onder vuur en ik bespreek dit doorgaans niet met vrienden, want het is iets tussen ons, maar het gaat nu aan alle kanten mis dus hebben we dat wel bespreekbaar gemaakt. De mening van veel vrienden is dat geslacht geen rol mag spelen. Ben ik dan zo raar dat ik er anders over denk?
   
 2. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  @BackstageBeauty zijn jullie al officieel samen of gewoon aan het daten?

  @Loginkwijt wat bizar om dat zo plots te zeggen? Bedoelt hij dan "nieuwe" vrouwen (en mannen) of hoe zit dat? Want ik veronderstel dat jullie toch een (eigen) vriendengroep hebben en daar sowieso al dingen mee doen? En wil hij daar dan apart dingen mee doen of als koppel?
   
 3. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  Hij geeft de indruk van wel? Heeft het ook over samen op reis gaan, bracht me een cadeautje mee van z'n vorige vakantie.. Hij is ook wel jaloers, heeft toch al verschillende keren gezegd toen ik uitging dat hij niet wou dat ik contact had met andere jongens en toen ik onlangs iets ging drinken met een vriend gaf hij ook wel aan dat hij het niet graag had. Is dat dan officieel? Haha shit zo vaag nu ik het allemaal opsom :p maar hij zegt ook wel echt dat ik zijn vriendin ben.
  Denk dat het gewoon door de omstandigheden komt dat ik overal aan twijfel. Heb hem deze namiddag nog gehoord, hij was wel eerst terug lief maar gaf niet echt antwoord toen ik vroeg wat hij nu wil en of hij me eigenlijk nog wel wil zien. Toen ik aandrong werd hij wat boos, hij zei dat ik aan het pushen was.
  Ik denk dat ik het laat varen pff.. zonde want vind hem wel echt leuk. Maar als ik het zo overlees, vage jongen :p hier heb ik niks aan denk ik.

  En ik heb even jouw laatste posts gelezen Pelican, tof dat je een leuke jongen hebt ontmoet!! Hoe ging het voorstellen aan je beste vriendin?
   
 4. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Of je aan het pushen bent of niet, dat weet ik niet, maar hij lijkt me inderdaad wel een vage jongen. Sowieso is communicatie het belangrijkste in een relatie, maar bij jullie lijkt die niet echt aanwezig te zijn? Als je hem echt de moeite vindt zou ik er nog eens een goed gesprek mee proberen hebben en anders laten gaan, want jij steekt nog wel energie in hem maar omgekeerd niet echt zo te lezenn.

  Het voorstellen was zo leuk dat we de dag erna terug op dubbel date zijn gegaan :D ! Alles zit momenteel zo goed en hij heeft bijna vakantie dus dan gaan we nog veel meer leuke dingen doen :D .
   
  Guilty vindt dit leuk.
 5. Loginkwijt

  Loginkwijt Rookie ELLEgirl

  Ja heel bizar, en hij bedoeld *single* vrouwen waar we mee bevriend zijn, 99% kent hij omdat het mijn vriendinnen zijn (al waren voor we een relatie kregen). Ik vind dat niet kunnen, maar de mensen met wie ik het heb besproken denken dat ik hem niet vertrouw?
   
 6. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  :
  Hij stuurde gisterenavond wel nog (helemaal uit zichzelf wauw) dat hij spijt had en ging proberen om deze avond af te spreken. Dus als dat effectief doorgaat kan ik idd wel eens proberen een gesprek met hem te hebben. Hij heeft het ook gewoon nog steeds over samen dingen doen wanneer hij terug is. Begin al te denken dat er iets mis is met mij :p maar is toch normaal dat als hij een maand weg gaat ik hem graag nog even wil zien?

  Haha klinkt super! Zo belangrijk als het goed klikt met vrienden/vriendin(nen)!! Wat heb jullie allemaal gepland samen? Ben blij voor je dat het zo goed gaat :)
   
 7. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  Als hij single vrouwen bedoeld zou ik het ook niet kunnen waarderen. Waarom precies single vrouwen ook??
   
 8. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ja hallo, ik zou dat ook niet vertrouwen hoor, maar dan eerder om de timing? Stel nu dat hij nood had aan contacten met anderen, zonder jou, in het begin van de relatie, dan kan ik daar al wat meer begrip voor hebben dan zo plots uit het niets. Wat geeft hij dan aan als redenen dat hij dat perse wil?
   
 9. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ik hoop dat je hem ziet deze avond en dan zou ik als ik jou was gewoon even rustig aanbrengen dat deze situatie nogal vaag overkomt op jou. Sommige jongens snappen niet dat wij meer nood hebben aan communicatie. Een maand is best wel lang als je nog maar net samen bent, zie je dat dan zitten om hem zo lang niet te zien en erna gewoon verder te gaan zoals nu?

  Als alles goed gaat, gaan we binnen twee weken op een korte roadtrip :D ! Zou echt super zijn als dat kan door gaan. Voor de rest wat festivals, feestjes, etentjes, etc. Gewoon zoveel mogelijk leuke dingen in zijn vakantie :D ! Nadien heb ik weer wat werk en herexamens dus zullen we elkaar iets minder zien.
   
 10. BackstageBeauty

  BackstageBeauty Super ELLEgirl

  Hij zegt zelf dat erna alles beter zal zijn omdat hij nu gewoon hard nood geeft aan vakantie en de laatste maanden vrij stresserend waren voor hem. Nu goed, daar heb ik niks aan natuurlijk. Ik weet het niet als ik eerlijk ben, ik was er vrij serieus over maar heb nu zoiets van "we zien wel". Wordt het uiteindelijk beter, tof en wordt het niets tja.. We zien wel.
  Ik vind een maand zelf ook lang, ben nog nooit een maand zonder vriendje geweest als ik er één had dus dit is nieuw. Hij doet er zelf minder moeilijk over en zegt dat het allemaal wel meevalt. Hij is dan ook degene die lekker op vakantie gaat en ik degene die thuis blijf natuurlijk :p Maarree tja kga proberen me er niet te druk over te maken. En verder laat ik hem maar initiatief nemen.

  Olaaaaa en naar waar ga je op roadtrip? Klinkt spannend, en al de andere dingen die je gepland hebt ook. Heerlijke vakantie/festivaltijd, genieten van samenzijn ;). Aiii herexamens, jammer voor je! Heb je er veel?
   
 11. Loginkwijt

  Loginkwijt Rookie ELLEgirl

  Goeie vraag. Hij wil een eigen leven en niet alleen maar "ons" leven, en dat doet heel veel zeer. We hebben nu al een week ellende en we gaan vanavond proberen te praten. Ik weet niet of ik verder wil of wil scheiden. Ik voel me aan de kant geschoven en een lathuwelijk bestaat in mijn ogen niet.

  Sterker nog, hij had nooit sociale contacten. Hij wil een eigen leven en niet alles samen met mij doen. We deden dingen ook wel apart, maar niet vaak. Het voelt voor mij alsof hij nog wel van me houd maar niet genoeg om bijna alles samen te doen. Terwijl ik me daar prima bij voelde.
   
 12. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  @Loginkwijt Ik vind het best heel vreemd en erg uit de lucht vallen... Ik hoop dat je vanavond goed met hem kunt praten en erachter komt wat er aan de hand is.
  @Pelican Super leuk voor je allemaal! Eindelijk een leuke jongen waarbij het goed voelt! Hoop dat je veel plezier zult hebben met je roadtrip

  Ik heb vanavond een date via badoo, hij is alleen 8 jaar ouder dan ik hahaha... (30 dus)
  Ben benieuwd hoe het zal gaan, ik verwacht nergens meer wat van na alle mannen ellende. Maar een gezellige avond is altijd prima :)
  We gaan naar de wijnbar hier in mijn woonplaats, dus kan ook makkelijk naar huis als ik het zat ben hahaha
   
 13. straat soldaat

  straat soldaat Über ELLEgirl

  hoe was je date @Guilty ?? Ben benieuwd haha!

  mijn vriend doet echt stom en negatief de laatste tijd. En ik heb hem een week niet gezien maar vanavond komt hij hier slapen want morgen ben ik jarig. Nu hoop ik dat hij wat vrolijker gaat doen want ik heb geen zin in dat gedoe op mijn verjaardag :(
   
 14. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ahh wat klote joh.. hoe is het afgelopen? Heb je nog een leuke verjaardag gehad?

  Mijn date was uhm... interessant:oops::rolleyes:
  Hij is heel intens, wil vanalles en het liefst zo snel mogelijk. Wel iemand die me echt wat kan vertellen enzo, dat is wel leuk! Maar ik moet hem behoorlijk afremmen en in toom houden merk ik. Ik weet niet zo goed of dat nou positief is, want ik moet behoorlijk mijn grenzen in de gaten houden.

  De 2e date ging alles ineens heel snel. We gingen drinken en belandde bij hem thuis en nouja.. dat werd behoorlijk heftig ahum:cool:
  Zaterdag date 3, dat belooft wat hahaha
   
  Pelican vindt dit leuk.
 15. Flashsymbole

  Flashsymbole Über ELLEgirl

  Ik heb hier een hele tijd terug gepost (inmiddels alweer bijna 9 maanden geleden..) over een jongen waarmee ik drie maanden intensief gedate had, waarna hij het dus compleet onverwachts 'af had gekapt' omdat hij niet meer verliefd was. Dit was geloof ik ongeveer tegelijk met jullie break ups @Pelican & @babushkababy en o.a. jullie hebben toen hele lieve dingen gezegd!

  Ik heb er vrij lang mee gezeten, en denk er nog heel vaak aan. En nu is dus zo ongeveer het meest onverwachte gebeurd. Hij belde me afgelopen vrijdag, en na een heel lang gesprek kwam het erop neer dat hij spijt had. Dat hij zich na de 'breuk' nog regelmatig had afgevraagd hoe en waarom het eigenlijk zo gelopen was, omdat hij zelden zo'n klik met iemand gehad heeft. Hij heeft zo lang gewacht met contact zoeken omdat hij dacht dat ik er niet op zat te wachten. Het komt erop neer dat hij het weer rustig aan een soort van wil gaan ''oppakken'', en heeft het zelfs met zijn moeder besproken dus neem aan dat hij het vrij serieus bedoeld.

  Maar het vreemde is dus, ik weet helemaal niet of ik dat wel wil? Had altijd gedacht dat wanneer zoiets als dit zou gebeuren ik wel serieus zou overwegen om het te proberen, maar nu voelt het gewoon allemaal zo anders. Ik geloof ook niet dat het überhaupt nu wel zou kunnen werken, want waarom was hij anders in eerste instantie niet meer verliefd? Ik denk dat ik me dan ook continu bij elk dingetje zou gaan afvragen of het nog wel goed zit, al helemaal omdat het voor mij echt als een enorme klap in m'n gezicht kwam toen hij zei dat hij niet meer verliefd was.

  We appen nu heel veel, en aan de ene kant vind ik dat super leuk, maar aan de andere kant heb ik ook aangegeven dat ik erover na moet denken omdat ik toen zo lang verdrietig om hem ben geweest. Als ik nu op m'n gevoel af moet gaan dan moet ik er gewoon niet aan beginnen. Ik ben happy nu, en overweeg daarnaast serieus om volgend jaar naar het buitenland te verhuizen. Daarnaast liggen onze ambities inmiddels mijlenver uit elkaar heb ik gemerkt. En toch vind ik het lastig of zo... :(
   
 16. babushkababy

  babushkababy Über ELLEgirl

  Jeetje! Kan me voorstellen dat je niet weet wat je ermee moet. Je verdient eigenlijk ook iemand die je sowieso geweldig vindt, maar zo simpel is dat natuurlijk ook weer niet... Maar, wil hij dan gewoon verder gaan met daten? Of is het meteen super serieus? (want dat lijkt mij ook raar?) En dat iemand je zoveel pijn gedaan heeft, ik zou het denk ik niet kunnen (onze situatie was ongeveer hetzelfde geloof ik). Omdat ik me gewoon erg genaaid voelde omdat hij me een verkeerde impressie gaf over zijn gevoelens. Maar ik weet niet hoe dat bij jou zit, je moet hem natuurlijk wel echt kunnen vertrouwen. Helemaal als dit al eerder gebeurd is.
   
 17. babushkababy

  babushkababy Über ELLEgirl

  Met mij gaat het overigens nogsteeds mwoah. Ik weet dat hij een nieuwe vriendin heeft, en ik hoef hem absoluut niet terug, maar het doet gewoon pijn dat ik zo blijf hangen en het niet lukt om dingen (vooral ook van vóór hem) los te laten. Dat iedereen door gaat en het mij niet lukt. Ik heb al een half jaar met niemand gezoend en heb er ook gewoon helemaal geen zin in. En het is al een dik halfjaar geleden dat mijn hart brak. Ik baal er zo van, maar misschien moet ik hier gewoon nog even doorheen.
   
  Laatst bewerkt: 26 jul 2015
 18. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ik herken het wel... vind het zelf ook heel moeilijk om mensen los te laten, ook al is dat de enige mogelijkheid...
  Ik denk dat je er echt doorheen moet, je proberen niet meer bezig te houden met hem en je te richten op jezelf. Waar jij blij van wordt op dit moment, wat jij prettig vind. Maargoed dat is makkelijk gezegt, ik weet het.
  Knuffel!
   
  babushkababy vindt dit leuk.
 19. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  @Flashsymbole, wauw dat moet nogal verwarrend zijn geweest! Afgelopen vrijdag is nog niet zo lang geleden, dus als ik jou was zou ik jezelf genoeg tijd gunnen om er achter te komen waar je nood aan hebt in je leven op dit moment en hoe dat zich voor jou zal uitwerken in de toekomst. Je zit al met plannen om te verhuizen naar het buitenland, zoiets gooi je niet zomaar overboord, zeker niet voor iemand met andere ambities.

  Als deze jongen echt spijt heeft en jou oprecht interessant vindt voor iets mee op te bouwen in de toekomst, dan gaat die je voldoende tijd geven zodat jij kan uitzoeken wat je wil. Gevoelens pluis je niet op 123 uit en zeker niet wat er eerder tussen jullie heeft afgespeeld. Ik merk wel dat je daar goed mee bezig bent (zoals je zegt afvragen of het wel nog goed zit na iets kleins dat kan gebeuren), laat u allesinds niet afjagen!
   
 20. EGanoniem

  EGanoniem Über ELLEgirl

  Ik ben bang dat mijn vriend nog verliefd is op zijn ex en dat ik maar een tussendoortje ben. Iemand om tijd mee te verdrijven, over zijn ex heen te komen. In het begin, toen ik hem net kende, vond ik hem niet leuk en toen had ik hier helemaal geen last van dat ik dacht dat hij zijn ex nog leuk vond. Maar sinds ik hem leuker ben beginnen te vinden, zijn deze gedachtes steeds meer aanwezig. Hij laat wel merken dat hij me erg leuk vindt, maar het voelt soms alsof hij zichzelf hiervan probeert te overtuigen. Ik word hier erg onzeker van en denk er vaak aan. Ik ben bang dat hij me continue vergelijkt met zijn ex en dat ik niet zo leuk ben als haar. Ik heb dit wel eens tegen hem gezegd, en hij benadrukt dan dat hij echt verliefd is op mij en zij niks meer voor hem betekent. Zij heeft het uitgemaakt dus dit is niet zijn keuze geweest. Ik weet dat ik iets aan deze situatie moet doen. Mijn vriend kan niet meer doen dan lief voor me zijn en me vertellen dat ik echt de enige voor hem ben, maar dat is niet genoeg voor mij. Ik moet het echt zelf doen. Ik wil hem niet kwijt dus weggaan bij hem is geen optie, dan zou ik later alleen maar spijt hebben dat ik dit niet van me af kon zetten. De enige optie is loslaten, genieten van hem en onze tijd samen maar ik vind het zo moeilijk om dit van me af te zetten. Een echte aanleiding is hier niet voor, behalve dat het dus niet zijn keuze is geweest om het uit te maken.

  Als ik gewoon rationeel nadenk weet en snap ik dat mijn twijfels en onzekerheid toch niks kunnen veranderen mocht hij toch nog gevoelens hebben voor zijn ex. Er mee blijven zitten en uitspreken naar hem (voor de zoveelste keer) zou hem alleen verder wegduwen denk ik. Ik wil gewoon emotioneel onafhankelijk en zelfzeker zijn en zo overkomen op hem, maar ik weet echt niet hoe. Dit staat misschien in verband met weinig zelfvertrouwen. Heeft iemand tips?
   

Deel Deze Pagina