1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. suikertje

  suikertje Banned

  In dat andere topic hieronder heb ik hier al het nodige over gezegd: aan jezelf werken, extra pleasen, hem "pakken" op zn zwakke punten, hem het gevoel geven dat jij "'het" bent met "'little (dirty) things". Verder heb je altijd het risico dat een relatie klapt.. dus moet je ook niet te veel "mauwen". Andere meiden afkraken wil ook nog wel eens helpen...its all for the best. En erover praten zonder harde confrontaties maar meer "spielerisch".. b.v. juist voor een vrij-partij....timen... etc. Nou..het beste ermee hoor...kijk je daar nog even?!
   
 2. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Wat is het stil hier! Haha! Hopelijk een goed teken en is iedereen happy ;)

  Ik verbaas me dat ik nog steeds mijn ex zo mis. Ik blijf aan hem denken en hopen dat ie contact opneemt. We hebben nu geen contact meer. Dat is in principe beter, maar ik mis het nog wel.
  Een avond toen ik teveel gedronken had en me ziek voelde, heb ik hem geappt. We hebben toen even geappt en hij zei dat hij mij ook miste en nog steeds in de war was.
  Hoe kan ik zorgen dat ik hem ooit eens los ga laten? Het is uberhaupt iets wat ik heel moeilijk vind... Echt een "zwakker puntje" van mij.
   
 3. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  @Guilty, ik denk dat je dat gevoel sowieso nog een tijdje gaat meedragen. Zelf denk ik bijvoorbeeld ook nog (af en toe) aan mijn ex, maar het gemis is gelukkig wel afgezwakt. Als je iemand écht graag gezien hebt blijft dat gewoon zo. Ik denk niet dat je dat als een zwak punt moet beschouwen, maar er misschien op een andere manier mee moet omgaan of het in een ander licht zien/kaderen, als je snapt wat ik bedoel!
   
  Guilty vindt dit leuk.
 4. Isha

  Isha Über ELLEgirl

  @Guilty +1 op wat @Pelican zegt.

  JONGENS IK HEB EEN APPARTEMENTJE AAAAH! 1 oktober mogen mijn vriend en ik erin!
   
  Guilty vindt dit leuk.
 5. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Proficiat !!!! ZO cool :eek: :D !!
   
  Isha vindt dit leuk.
 6. EGanoniem

  EGanoniem Über ELLEgirl

  Een tijd terug opende mijn vriend zijn LinkedIn app. Daar stonden superveel berichten tussen van een vrouw, die ik volgens hem allemaal mocht lezen, want het was een meisje van vroeger die hem leuk vond. Ze vroeg na een random gesprek: zullen we via de app verder praten. Mijn vriend had haar vervolgens geappt omdat hij haar nummer nog had. Die gesprekken heeft hij verwijderd omdat hij wist dat ik dat niet leuk zou vinden. Hij vertelde dat hij heeft gezegd dat hij een vriendin heeft, maar dat ze nog steeds flirterige opmerkingen bleef maken. Daarom zou hij haar hebben genegeerd verder.
  Ik vroeg hem waarom hij het zo nodig vond om haar te appen? Hij zei dat hij wilde weten wat ze nu weer van hem wilde.. Terwijl ik denk: je weet toch wat ze van je wil? Hij vertelde ook dat ze 5 jaar lang een vriend had en dat hij gedurende dat eerste jaar van haar relatie wel eens contact met haar had, toen haar vriend erachter kwam, wilde hij dat ze hem overal zou verwijderen.
  Maar het ding is nu dat ze het heeft uitgemaakt met haar vriend en weer is verhuist naar de woonplaats van mijn vriend en hem dus weer voor zich wil winnen. Zo voegde ze hem toe op FB, wat hij heeft genegeerd. En toen heb ik iets heel ergs gedaan, omdat ik haar zo niet vertrouw... Ik heb dus op FB messenger app van mijn vriend gekeken naar of ze hem via die weg heeft proberen te contacteren. Toen zag ik berichten van vorig jaar (toen waren we nog niet samen), waarin ze volop contact hebben. Waarin ze halve naaktfoto's stuurt, waar hij ook om vraagt. Waarin ze zegt dat ze naast hem wil liggen en waarop hij antwoord dat ze langs moet komen. Waarin ze verteld dat hij al 10 jaar lang de enige man is aan wie ze denkt, en als hij zijn wilde haren verliest en hij opzoek is naar een echte vrouw hij contact met haar moet zoeken want ze wil zijn vriendin zijn. Dit gebeurde dus allemaal terwijl ze een vriend had...
  Ik vind dit zo ontzettend walgelijk! Niet alleen van haar maar ook van mijn vriend! Bah! Ik kan hem er natuurlijk niet mee confronteren, want dan weet hij dat ik op zijn telefoon heb gezeten (wat ook fout is van mij, I know). Het probleem is dus dat mijn vriend het normaal vind om elke zaterdag met zijn vrienden door te brengen en 's avonds te gaan stappen met ze en mij nooit meevraagt en haar dus nu vast elk weekend tegen gaat komen. Waarbij ze haar walgelijke vreemdgaande nagels vast in mijn vriend zal zetten. Bahh!
   
 7. suikertje

  suikertje Banned

  Ik zou zeggen: maak een afweging..en zet de zaken op een rijtje. Als hij superlekker is.. weet je dat er veel andere meiden op de loer liggen..kick them out... of geef hem de bons...en leef je uit!! P.S. je schrijft leuk, alleen is het "Ze vertelT" en "Ze is verhuisD"....Ik zeg het niet om te schooljuffen ..maar het geeft je postings meer "standing"..
   
  Laatst bewerkt: 7 sep 2015
 8. dinosaurus

  dinosaurus Super ELLEgirl

  Hmm dat is kut maar uiteindelijk is dat allemaal gebeurd toen hij vrijgezel was en het belangrijkste voordat hij jou kende!
  Ik begrijp dat je het vervelend vond om te lezen en walgt van de gedachte dat zij haar 'vreemdgaande nagels' in je vriend zou willen zetten maar als hij jou graag ziet dan gaat hij hier niet op in en zal ze haar nagels in een andere man moeten zetten. Probeer hem te vertrouwen. Je kan ook met hem praten hierover (niet over dat je zijn berichten hebt gelezen). Weet je hoe het komt dat hij je nooit meevraagt om uit te gaan? Zou je überhaupt graag mee uitgaan?
   
 9. -Mystery

  -Mystery Gast

  Okee ik val hier even met de deur in huis. Sorry! Maar ik moet ergens mijn verhaal en gevoel kwijt, en dat kan op dit moment (nog) niet echt bij vriendinnen in de omgeving.
  Maar goed. Ik ben een twijfelkont, overal over. Trek altijd ALLES in twijfel, van iedereen (andere geslacht voornamelijk tijdens daten oid.) Is een groot probleem van me, maar zo ben ik nu eenmaal.. Zelfs een pizza kopen in de supermarkt is voor mij moeilijk, haha, gewoon sneu.
  Nu is er een jongen, en man, hij maakt me gek! Sowieso is hij heel druk met onregelmatig werk, en ik weet dus ook dat hij zeker niet altijd tijd heeft voor contact. Nu belde en appte hij in het begin meer dan op dit moment. En meteen twijfel: vind hij me niet (meer) leuk? Is er iemand anders etc. ? Terwijl, als we elkaar wel spreken: dan zegt hij dat hij me echt mist, en dat hij graag wil dat ik bij 'm zou zijn. Hij woont niet in dit land, wat het uiteraard extra moeilijk maakt en voor mij voor extra twijfel zorgt. We hebben het er wel over gehad dat ik daarheen zou gaan en dat we dan zouden kijken hoe en wat.. Toen ik daar was en hem zag veel gepraat. Toen was het ook van: ja ik vind je echt leuk, zou graag een relatie met je willen etc. Maar het enige wat ik nu kan denken is: ja maar waarop app / bel / postduif weet ik veel je dan niet vaker? Maar is dat realistisch, kan ik dat verwachten, heb ik misschien juist al te hoge verwachtingen? Ligt het aan mijn eigen onzekerheid? Moet ik nu maar afwachten tot ik weer wat van 'm hoor, of juist zelf toch maar de stoute schoenen aantrekken en dan op de man afvragen hoe hij dit nu allemaal ziet? Of ben ik dan te veel aan het pushen en te veel controlefreak. Moet ik 'm meer geloven op z'n woord?
  Alles gaat door m'n hoofd en m'n gevoelens gaan alle kanten uit. Vaak negatief, waardoor ik dat weer afreageer op mijn omgeving. Ik weet het echt niet meer.
  En ik snap ook wel dat jullie (helaaaaaas, haha) niet kunnen doorzien hoe dit nu in elkaar zit vanuit hem. Maar misschien kunnen jullie mij wel een realistisch beeld geven om weer even terug te komen op aarde. Want dit komt m'n studie ed. ook niet ten goede. En misschien tips over hoe ik het kan aanpakken en wat ik 'moet' doen met dit. Laten gaan, of juist maar vragen?
  Sorry voor het mega verhaal trouwens :') Maar dit lucht sowieso even op.
   
 10. suikertje

  suikertje Banned

  Het minste wat je van hem kan verwachten is dat hij 100 % voor jou gaat.. en dat lijkt me niet het geval.. of nog niet.. of niet meer. Zeker als hij in het buitenland zit...lijkt me dat om gek van te worden. Waarom is het vorige keer niks geworden dan?: . Probeer ook wat aan je eigen onzekerheid op dit gebied te doen: good looks + goede ""versier"trucs helpen je hierbij. Het beste is meestal hem gewoon in een 1 op 1 situatie een keer gewoon te verleiden en dan ""yes or no"" te spelen. Ga anders gewoon onverwachts naar hem toe voordat het te laat is...risky maar reuze spannend.!! Het alternatief is hem te laten barsten en gewoon je studie weer proberen op te pakken. Je gevoelens zijn altijd fifty-fifty in zulke situaties...
   
 11. EGanoniem

  EGanoniem Über ELLEgirl

  Ik heb dit zelf ook heel lang gehad, nu nog steeds trouwens en het is al een paar maanden mijn vriend inmiddels en nog steeds twijfel ik elke dag of hij me wel leuk vindt. Het is erg vermoeiend en mijn advies is (terwijl ik dit zelf ook niet kan opvolgen) dat je niet naar jullie relatie moet kijken in deze situatie maar naar je eigen onzekerheid/twijfels/gedachten. Ik had dit nooit gehad, maar dat komt ook omdat ik nooit iemand echt zo leuk heb gevonden als ik mijn vriend nu vind. En jij vindt deze jongen echt heel leuk duidelijk, misschien wordt het wat, misschien ook niet en kom je iemand anders tegen die je ook heel leuk vindt en zit je weer in hetzelfde schuitje. Om (vaak) extra bevestiging aan deze jongen te vragen heeft in mijn ogen niet zo'n zin want het zal nooit genoeg zijn denk ik (nu spreek ik uit eigen ervaring). Misschien is het een idee om naar een psycholoog te gaan met deze onzekerheid en twijfels en angsten, ik ben er nu zelf ook mee bezig en het gaat steeds wat beter heb ik het idee. Zeker als het je studie beïnvloedt lijkt het me goed om hier met iemand over te praten, over hoe je je negatieve gedachten kunt omzetten in positieve gedachten en twijfels los kunt laten. Natuurlijk kan je hem wel op de man af vragen hoe hij het ziet maar aangezien hij a heeft gezegd dat hij een relatie met je zou willen lijkt me dat een beetje overbodig.
   
 12. -Mystery

  -Mystery Gast

  Thanks voor je reactie! Ja, het is eigenlijk totaal niet goed hoe ik me laat beïnvloeden door zoiets. En altijd maar negatief. Misschien is inderdaad een psycholoog wel een idee. Wel spannend, maar als het werkt dan zou dat voor mij positief zijn.
  Ja hij heeft het gezegd.. alleen dan denk ik nu weer: waarom laat je het dan niet genoeg blijken? (in mijn ogen in ieder geval dus). Waarom 'moet' ik de eerste zijn die appt? Waarom niet hij.. boei of interesseer ik hem dan niet genoeg? Moet ik dan afwachten, of toch zelf wat laten horen? En nee, ik ben geen 12 maar weet dat ik zo klink. Kun je nagaan hoe vermoeiend ik gewoon voor mezelf ben! En als ik 'm wat stuur of bel gaat hij echt wel reageren zodra hij tijd heeft, dat wel. Maar toch. Aaaaargh :(
   
 13. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Dit is niet slecht bedoeld, maar deze onzekerheden/twijfels/gedachten, heb je dat bij meerdere situaties dan enkel deze jongen? Zoals hierboven wordt aangeraden, zou ik wel eens nadenken over een psycholoog indien dit je bij meerdere dingen in het leven belemmert. Lijkt me mentaal heel vermoeiend om steeds bezig te zijn met dit soort zaken.
   
 14. -Mystery

  -Mystery Gast

  Hm nou ik ben weleens onzeker over dingen met school ofzo. Bijvoorbeeld bij een tentamen, of bij een presentatie. Maar deze erge mate is eigenlijk alleen als het op mannen / daten aankomt. Ja, vooral in situaties met mannen (en dus ook deze jongen nu) ga ik zo slecht denken over werkelijk alles. Weet eigenlijk niet meer precies of dat altijd al zo is geweest, of dat dat door de jaren heen zo is gekomen. Moet zeggen dat ik wel een paar nare ervaringen heb. Bijvoorbeeld eens gaan daten met een jongen, allemaal leuk etc. en toen het eigenlijk soort van serieus werd was hij ineens terug bij zijn ex waarover hij altijd vertelde dat het ECHT over was. En zo zijn er wel meer dingetjes. Dus misschien dat het daardoor wel is gevoed ofzo?
   
 15. dancinginthewoods

  dancinginthewoods Über ELLEgirl

  Ik ben nu aan het daten met iemand van Tinder, en ik heb nog nooit gehad dat we zo makkelijk kunnen praten over vanalles en nog niet uitgepraat zijn. Maar de fysieke aantrekkingskracht is er bij mij niet. Nu twijfel of dit nog kan komen als we gewoon rustig aan doen en elkaar beter leren kennen eerst.. Ik vind het zonde om het op te geven omdat het verder gewoon heel chill is.
   
 16. amoruccio

  amoruccio Über ELLEgirl

  Pfff ik moet ook even mijn verhaal kwijt want ik weet echt even niet of ik er wat van moet zeggen of niet..
  Mijn situatie is wel een beetje vergelijkbaar met @-Mystery

  Sinds een paar weken heb ik een jongen leren kennen en inmiddels hebben we 4 dates gehad in 2 weken. Dat ik mijn onzekerheden heb dat wist ik allang. Nu is het zo het nog niet zo lang uit tussen deze jongen en zijn ex. Hij heeft me dan ook verteld dat hij het voorlopig zo leuk wilt houden en over een tijd zien we dan wel weer verder. En dat vind ik eigenlijk aan de ene kant meer dan prima. Ik hoef niet gelijk een relatie en zoals we het nu hebben is deels ook meer genoeg.
  Het probleem is alleen dat ik bevestiging nodig heb dat hij er hetzelfde in staat als ik (een serieuze optie om het uiteindelijk wel een relatie te laten worden) en het probleem is dat ik deze bevestiging alleen krijg als ik bij hem ben. We zitten bij elkaar op school, maar hij zal me daar ook echt nooit opzoeken of iets in die richting. En als we appen.. Tsja, soms wel en soms niet.

  En vandaag breekt het me gewoon even op. Een combinatie van mijn eigen onzekerheid en zijn gedrag. En ik vraag me nu echt af of ik hier iets over tegen hem moet zeggen.. Ik ga gewoon denken dat het hem om de seks te doen is terwijl ik hem eigenlijk helemaal niet voor zo'n persoon aan zie. Maar ik ben bang dat ik als ik het hem ga vragen dat hij dan gelijk denkt 'ja doei'.

  Wat vinden jullie? Kan ik hem vragen hoe hij hier in staat? Of moet ik me gewoon niet zo aanstellen?
   
 17. Ti sento

  Ti sento Super ELLEgirl

  Ik zou het wel vragen. Dan weet je waar je aan toe bent en daar kun je dan iets mee doen. En zo raar is het toch niet dat je wil weten of je er allebei hetzelfde instaat? Lijkt mij niet meer dan normaal. En hij denkt vast niet meteen 'ja doei'. En als dat wel zo is, zou ik blij zijn dat je van hem af bent. Als je zoiets al niet kunt vragen..
   
 18. amoruccio

  amoruccio Über ELLEgirl

  Jaa je hebt gelijk! Ik heb het hem gisteravond ook gevraagd en ik maakte me weer eens druk om niks. Hij staat er zeker hetzelfde in als ik hij wilt alleen niet dezelfde fouten maken als in zijn vorige relatie (te snel gaan enzo). Hij was in ieder geval heel lief dus ik ben weer gerust gesteld! :)
   
 19. Ti sento

  Ti sento Super ELLEgirl

  Goed om te lezen :)
   
 20. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ik heb binnenkort waarschijnlijk weer een date! Na een behoorlijk mislukt avontuur ga ik me toch weer wagen aan een onbekende date. Dit keer alles gewoon rustig, geen gekke dingen en als het niet helemaal goed voelt meteen afkappen...
  Wordt al nerveus bij het idee hahaha. Maar deze man komt erg leuk over, en is geloof ik echt op zoek naar iets serieus :)
  Spannendddd

  Hoe is het met de andere dames hier??? Het is zo stil hier!
   

Deel Deze Pagina