1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Ah wat leuk voor je! :D Hoe heb je hem leren kennen?

  Bij mij gaat alles goed, vertrek vanavond met hem naar centerparks voor en weekendje met zijn familie. Best wel eng, maar komt normaal wel goed denk ik haha.
   
 2. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Ik ken hem via internet. Maar of de date doorgaat weet ik niet, er spelen allemaal familieomstandigheden bij hem en we hebben niet heel veel contact omdat hij daar erg druk mee is.
  Maar ik pin me er niet op vast! Heb via het internet ook leuk contact met een paar andere mannen, dus wie weet komt daar iets uit!

  Hoe was jou weekendje??? Spannend hoor, zo'n eerste keer!
   
 3. ninjaknoxville

  ninjaknoxville Super ELLEgirl

  Ik heb al een tijdje (via tinder) een friend with benefits. Allemaal heel leuk hoor. Eens per week is hij hier. Maar ik krijg een beetje twijfels. Aan de ene kant ben ik wel weer toe aan een relatie. Maar 1) hij heeft aangegeven dat hij (voor nu) geen relatie wil 2) ik niet eens weet of ik wel een relatie met hem wil 3) eigenlijk is alles nu chill 4) een relatie me stiekem misselijk maakt. Dus. Oke. Ik zeur. Ik blijf gewoon bij mijn friend with benefits en we zien wel! Ik moet die controle eens los gaan laten.
   
  kxylee vindt dit leuk.
 4. liesinwonderland

  liesinwonderland Rookie ELLEgirl

  Bezette mannen die klagen over hun relatie, liever bij jou op de bank liggen maar het niet uit kunnen maken want "moeilijk". Wat een mietjes zeg sjongejonge.
   
 5. liesinwonderland

  liesinwonderland Rookie ELLEgirl

  Is altijd schraal want je hebt het gevoel dat je verder moet omdat dat zo hoort. Maar vooral doen wat je zelf wilt en niet wat er verwacht wordt. Amen to that.
   
 6. ninjaknoxville

  ninjaknoxville Super ELLEgirl

  Precies dat dus ja! Inmiddels is het ook niet echt FWB te noemen. Vorige keer kwam hij in de ochtend hier. Toen gingen we samen lunchen en werken. En dat was het. Alleen gezoend, verder niks. En als ik ongesteld ben, dan komt hij ook gewoon hier avond eten, film kijken en slapen. Het is gecompliceerd hahaha.
   
 7. liesinwonderland

  liesinwonderland Rookie ELLEgirl

  Haha, ik herken het.. Is alleen soms verwarrend omdat je stiekem wel moet blijven praten over verwachtingen ten opzichte van elkaar. Maar je wilt het ook niet zo zwaar maken want het is gewoon leuk zo. Aaaargh. Wel fijn toch dat iemand zo van je gezelschap geniet, en jij van het zijne :).
   
 8. liesinwonderland

  liesinwonderland Rookie ELLEgirl

  Meh. Begrijpelijk. Hoe reageerde hij erop?
   
 9. ninjaknoxville

  ninjaknoxville Super ELLEgirl

  We weten goed wat we wel en niet willen. We hebben allebei gezegd (nu) geen relatie te willen, met wie dan ook. Maar we zijn wel 'exclusief'. We hebben wel de afspraak gemaakt dat we eerlijk zijn ten opzichte van elkaar. Dus wanneer de een gevoelens krijgt, dan wordt dat wel besproken. Vooralsnog zijn er geen gevoelens. Het is alleen gewoon heel chill. Moet ie alleen niet gaan appen dat hij me zo lief vindt. :')
   
 10. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Mijn weekendje was heel leuk ! Ik ben heel gelukkig op dit moment en hoop dat het zo blijft :D .

  Ondertussen al eens afgesproken? Of met een van die andere mannen? ;)
   
 11. babushkababy

  babushkababy Über ELLEgirl

  Ik vind het zo lastig om rustig te blijven. Ik heb een paar keer afgesproken met een jongen en dat was super super fijn. Hij is super lief voor me. Hij zoekt alleen weinig contact verder en daar word ik super onzeker van. Al is het misschien ook wel goed dat het op een heel laag pitje staat. Ik wil zo graag een beetje met beide benen op de grond blijven maar vind dat echt heel erg moeilijk. Een beetje luchtig blijven en er niet de hele dag aan gaan denken. Of is dat gewoon niet mogelijk? Hoe ervaren jullie dat? Als ik hem een berichtje stuur word ik meteen een onzeker wrak en ga ik er maar vanuit dat ik niks terug krijg. Ik word er heerlijk labiel van terwijl ik de laatste tijd juist zo fijn in mijn vel zat. Ben zaterdag bij hem blijven slapen en hij heeft niet eens iets geprobeerd. Ik heb alleen maar heel erg fijn in zijn armen geslapen en we gaven elkaar lieve kusjes. Niet eerder iemand meegemaakt die zoveel geduld met mij heeft.
   
 12. Marywin

  Marywin Rookie ELLEgirl

  Hoi!

  Ik ben nieuw op dit forum en weet dus ook niet zeker of ik dit op de juiste plek plaats.. sorry iig!

  Onlangs heb ik een jongen leren kennen toen ik lid werd bij een orkest . Ik vond hem meteen al aardig en leuk, maar wou dit niet te veel tonen om een keer de proef op de som te nemen. Normaal laat ik het (teveel) merken en dat schrikt sommige jongens af, dus wou dat niet weer. Ik zie hem niet vaak, omdat we ver van elkaar wonen en we om de x aantal weken repeteren. Als ik hem zag was het wel altijd gezellig en gaf hij me soms een comlimentje.
  Een paar weken geleden hadden we een repetitieweekend en waren we dus het hele weekend bij elkaar. Hier hebben we heeeel erg veel gelachen, gepraat en gek gedaan haha. Op de tweede avond zat ik veel bij hem, doordat we in dezelfde groep waren ingedeeld. Hierbij had ik veel oogcontact en was er behoorlijk wat geplaag en geflirt. Later zat ik naast hem en zonder dat het hoefde zat hij constant met zijn bovenbeen, heup en knie tegen mij aan. Ik heb wel aardig wat ervaring met jongens en ben normaal zelfverzekerd met dit soort dingen, maar ik word hier een beetje onzeker van. Deze jongen is echt super aardig, leuk, slim en weet wat ie wil. Ik zou gewoon geen blauwtje willen lopen.

  Eergisteren zag ik hem weer en toen had ik hem een lift gegeven naar huis (er zat ook nog iemand anders on de auto:( ). Toen maakten we ook constant grapjes en sprak hij me aan met mevrouw.
  Later hebben we nog geappt, want ik had een vraag over iets en toen reageerde hij ook meteen en was hij erg behulpzaam.

  Ik weet dat hij een player kan zijn en dat dit misschien dus helemaal niks is, maar wil daarom graag weten wat jullie hiervan vinden... Mij
   
 13. Marshmallow_

  Marshmallow_ Rookie ELLEgirl

  Hallo,
  Ik ben hier nieuw en moet even mijn verhaal kwijt.
  Mijn vriend en ik zijn nu bijna 2 weken uit elkaar (na ruim een jaar). Hij heeft ruimte en rust nodig, omdat het de laatste tijd niet meer zo goed ging tussen hem en mij, z'n ouders niet zo lekker liggen, hij zijn baan kwijt is en in het nieuwe jaar met een nieuwe gaat starten en hij niet lekker in zijn vel zit. Hij houdt nog steeds van mij en is nog erg verliefd op mij, maar zoals het nu ging kon het gewoon niet verder. Nu hebben wij 5 dagen geleden een goed gesprek gehad waar dat dus uit kwam, beide erg emotioneel, maar als hij dit nodig heeft dan zal ik hem dat geven. We zouden voorlopig even vrienden zijn en kijken hoe dit verder zou gaan en we wellicht weer bij elkaar komen.
  Nu is alleen bij mij het probleem dat ik hem de dag na het gesprek (4 dagen geleden) wanhopig een bericht stuurden of wij überhaupt nog wel een kans hadden en ik er zoveel verdriet van had en ik hem terug wilde, hierbij bleef hij erg lief en rustig en zei dat het nu niet zo goed uitkwam en het later wel anders zou zijn, dus ik zei dan spreek ik je later wel weer en hij zei dat komt goed. Dat is nu dus 4 dagen geleden en ik weet niet meer wat ik moet doen. Hem de ruimte geven en niks sturen? Of juist een berichtje sturen? Hij zei dat we vrienden bleven en contact zouden houden en dat hij me nog steeds alles wilde vertellen wat die mee maakt alleen doet hij dit niet! Of ben ik gewoon te ongeduldig? Het is ook bijna kerst en ik ben bang dat ik dan ook niks van hem zal horen en ik daar weer zoveel verdriet van zal hebben. Iemand tips hiermee om te gaan?
   
 14. save.water.drink.wine

  save.water.drink.wine Rookie ELLEgirl

  Even een nieuw account aangemaakt voor anonimiteit, maar wil hier graag mijn verhaal kwijt en hoop dat iemand mij advies wil en kan geven.

  Vanaf augustus was ik aan het daten met een super leuke jongen. En vanaf het begin of aan klopte het gewoon. Ik voelde mij nog nooit zo op mijn gemak bij iemand en echt alles leek zo vanzelf te gaan. Al snel zagen we elkaar 2 a 3 keer in de week en bleef ik ook 2 a 3 keer in de week bij hem slapen. Alles was echt perfect, we begrepen elkaar en ik kon alles bij hem kwijt.

  Echter sinds mei kwam hij uit een lange serieuze relatie met een ex waar hij ook een tijd mee heeft samengewoond. Dit is nogal vervelend uitgegaan en dat heeft hem echt beschadigd als het ware. Hierdoor wilde hij kijken waar het tussen ons uit zou komen en niet meteen een nieuwe relatie in duiken. We besloten daarom dat we beide ook andere zouden mogen daten, maar in die 5 maanden had geen van ons twee daar behoefte aan.
  Tot hij midden december een date heeft gehad met een ander meisje. Ookal zat er waarschijnlijk geen vervolgdate in, de date leerde hem wel dat daten met andere datgene is wat hij nu wil.

  Hij gaf dat aan en liet mij de keus hoe wij nu verder gingen; op dezelfde voet (waarbij hij dus ook meer anderen zou gaan daten) of als 'vrienden'. Ik heb vervolgens aangegeven dat ik dan niet op dezelfde voet verder wil gaan. Het idee dat hij naast mij met andere meiden zou daten vond ik verschrikkelijk.

  Ik mis hem alleen zo erg en de afgelopen twee weken kan ik aan niets anders denken dan aan hem. Hem nooit meer knuffelen, nooit meer hand in hand lopen, niet meer samen in elkaar armen liggen...

  Ik vraag mij af of ik de juiste keus heb gemaakt. Maar ik weet niet waar hij naar opzoek is? Wat zoekt hij wat ik hem blijkbaar niet kan geven? Ben ik niet goed genoeg voor hem? Dat vraag ik mij constant af. Waarom wil hij met meer vrouwen/meiden daten terwijl wij het zo leuk en goed hadden?
   
 15. save.water.drink.wine

  save.water.drink.wine Rookie ELLEgirl

  Daarnaast denk ik er constant aan hoe ik hem voor mij kan winnen of kan 'terug winnen'. Maar dit moet ik natuurlijk echt uit mijn hoofd zetten.

  Het helpt natuurlijk ook niet om vrienden te blijven en elkaar nog vaak te spreken en te zien. Want dit kwetst mij alleen maar. Maar ik wil hem gewoon dicht bij mij houden. Ook al zal het vast beter zijn om afstand te houden...
   
 16. save.water.drink.wine

  save.water.drink.wine Rookie ELLEgirl

  Ik zag trouwens ook echt een soort van toekomst met hem. Wat ik nog nooit eerder met iemand heb gehad (ik ben 25 trouwens).
   
 17. Antagonist

  Antagonist Über ELLEgirl

  Ik las in dat andere topic dat je graag een reactie wilde dus ik ben even komen kijken :p

  Maar au ik kan me echt goed je pijn voorstellen zeg, ik zit ook al maanden in eigenlijk precies dezelfde schemertoestand met een jongen als jij beschrijft met dezelfde gevoelens en ik ben ook bang dat het zo gaat aflopen soms. Dus dikke knuffel allereerst <3

  Ik denk verder dat je het echt super goed hebt gedaan! Die vragen waar je jezelf nu zo gek mee maakt over wat er mist aan jou en hoe je ervoor kan zorgen dat je genoeg voor hem bent etc. zouden je alleen nog maar erger en langer achtervolgen als je hiermee door zou gaan. Ik zou het contact verbreken. En dat zeg ik een stuk dapperder dan ik me zelf voel dus ik kan me voorstellen dat dat haast niet te doen is, maar dat is zowel strategisch als emotioneel wel echt je beste keus denk ik. Geeft jou de ruimte om je weer sterk te gaan voelen zonder hem en al die nare gedachten langzaam los te kunnen laten, en het geeft hem mogelijk de ruimte om te merken wat hij kwijt is door deze keuze van hem. Misschien komt hij dan nog terug op zijn keuze en als jij daar dan nog op zit te wachten kunnen jullie verder op een manier die voor jou ook prettig voelt. En anders ga je echt over hem heen raken.

  Maar als je hem nu blijft zien dan wordt er steeds weer opnieuw met een mes in je hart geprikt en ga je waarschijnlijk jezelf voorbij gaan met leuk proberen te zijn voor hem en piekeren over wat er mist, en hij ondervindt dan helemaal geen nadelige gevolgen van zijn keuze dus de kans dat hij er dan op terugkomt is zo goed als nul.

  Nogmaals dikke knuffel en sterkte en succes.
   
 18. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Liquid leef jij nog of heb je tegenwoordig een ander account hier? :D
   
 19. Nescio

  Nescio Über ELLEgirl

  gvd nachtmerrie
   
 20. save.water.drink.wine

  save.water.drink.wine Rookie ELLEgirl

  Wat super lief! Dankjewel! Denk dat het inderdaad ook het beste is contact te verbreken, maar ik kan het gewoon nog niet. Het idee dat ik hem niet meer zal zien vind ik echt ondragelijk en maakt mij zo verdrietig. Ik keek zo uit naar de momenten dat ik hem zag en was de afgelopen maanden zo gelukkig met hem. Ik voel mij zo sip hierdoor.
   

Deel Deze Pagina