1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. Marshmallow_

  Marshmallow_ Rookie ELLEgirl

  Hallo,

  Ik heb hier al eerder wat neergezet over dat mijn relatie beëindigd was, nu hebben we 3 weken "rust" gehad van elkaar (tussendoor nog wel gepraat maar dit kwam van mijn kant). Ik kreeg ineens een boos berichtje van hem dat ik op tinder zat en dat hij dit niet vond kunnen, na dit uitgepraat te hebben hadden we een heel goed gesprek over hem en mij en waar hij nu precies mee zat. Hij had er nog erg veel verdriet van en mist mij nog steeds, maar aan de andere kant vind hij het ook weer fijn dat hij geen verantwoording hoeft af te leggen. Nu praten we al 3 dagen non-stop met elkaar via whatsapp de gesprekken zijn emotioneel, gezellig, diepgaand, lollig en soms zelfs flirterig. Toch geeft hij gemixte signalen af de ene keer is het met kusjes en hartjes en noemt hij mij mop en schat en het volgende moment als ik een herinnering aan ons naar boven haal kan hij heel bot doen. Nu wilt hij binnenkort afspreken om te kijken of de klik er nog is tussen ons en ik heb hem gevraagd of ik daar over na mocht denken nu zit ik met wat dingen: zou die mij aan het lijntje houden? Wat moet ik gaan doen met afspreken en hoe zal hij het voor zich zien, uit eten of iets leuks doen of gewoon bij iemand thuis?
   
 2. psveindhoven

  psveindhoven Rookie ELLEgirl

  Hallo allemaall [​IMG]

  Ik ben 17 jaar, geen relaties gehad.. genoeg leuke meisjes hoor, maar niet de goede.
  Tot aan déze.
  Ik kan hele verhalen gaan uitbreiden, dat wil ik ook best doen maar ik wil het kort en straight to the point houden. (poging tot)
  Ik heb haar nummer.
  We appen. Niet elke dag maar zeker 4x in de week. Waarover? School, werk, weekend, andere dingen...
  Hoe goed ken ik haar: ze zit een klas lager, ik ken haar van school, van facebook, instagram.. verder niet.

  Wat is nou het probleem: Ik ben bang om het te verneuken.
  Ze is echt te knap om fouten bij te maken..
  Ik denk dat ik moet laten weten dat ik haar leuk vind. Ik heb geen idee hoe ik dit moet aanpakken.

  Verder: ik moét een date. hoe pak ik dit aan... ik weet niet of zij mij wel zó leuk vindt!
   
 3. Mrs. M

  Mrs. M Rookie ELLEgirl

  Girls graag jullie mening :)

  Ik ben op het moment al 1,5 maand aan het ''afspreken'' met een jongen die ik online hebt ontmoet. De eerste keer dat ik hem ontmoette vond ik hem al minder aantrekkelijk als op z'n foto's, maar het was wel gewoon gezellig. Hoelang ik nu ook met hem afspreek hij blijft niet echt geheel mijn type. Wel vind ik hem intellectueel aantrekkelijk en emotioneel bonden we ook wel, maar uiterlijk vind ik eigenlijk ook wel belangrijk. Dat als ik naar hem kijk wel aantrekkelijk vind en denk: wat een leuke/ knappe jongen ben ik aan het Daten.

  Ook vind hij het raar dat ik nog maagd ben..

  Wat vinden jullie? Zou ik het gewoon stop moeten zetten?
   
 4. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Simpele vraag,
  heb je kriebels in je buik als je met hem gaat afspreken?
   
  Guilty vindt dit leuk.
 5. Verdwalen

  Verdwalen Rookie ELLEgirl

  Oké, ik moet dit even ergens kwijt, ik zal even de situatie schetsen.

  Ik ben dit jaar in een nieuwe stad gaan wonen/gaan studeren. Ik eigenlijk nog nooit echt een relatie gehad en voordat ik hier kwam wonen had ik nog nooit echt meer gedaan dan zoenen. Nu zit ik bij een studentenvereniging en iedereen is daar ook wel seksueel actief zeg maar. Nu ben ik voor mezelf ook wel toe aan meer dan zoenen, maar ik heb niet echt zin in een relatie.
  Het begin van dit schooljaar heb ik dus een jongen leren kennen, hij is de begeleider van mijn Jaarclub, hij is echt super gezellig en ik kan goed met hem praten. Maar ik weet dat hij met een ander meisje zat en ik had überhaubt niet echt het idee dat hij me zou kunnen zien zitten. Maar dat tussen hem en dat meisje is niks geworden.
  Afgelopen december hadden we kerstbal en toen hebben we gewoon gezellig staan kletsen. Het was onbeperkt drank, dus we waren allebei nuchter. Toen heeft hij na afloop gevraagd of ik nog een biertje kwam drinken bij hem. Ik had op zich nog niet echt verwachtingen en hij heeft ook leuke huisgenoten dus ik dacht gezellig. Nu hebben we die nacht dus een soort van bijna seks gehad. Hij wist dat ik maagd was en hij wou me niet ontmaagden. Maar hij was ook wel lief en hij zei ook dat hij niet zomaar meisjes mee naar huis neemt. Op het moment zelf dacht ik er niet zoveel van en was het gewoon meer voor de fun maar ik vind hem eigenlijk toch wel heel leuk. Sindsdien hebben we nog wel kort geappt maar ik heb het idee dat hij zich een beetje lullig voelde omdat ik niet was uitgekozen voor de commissie waar hij voorzitter van is. En we hadden ook kerstvakantie dus we hebben elkaar ook niet meer echt gezien. En nu is het een soort awkward tussen ons en ik kan wel gewoon hoi zeggen en vragen hoe het gaat maar er is gewoon spanning. En ik ga over 2 maanden ook met hem op skireis en hij is dus ook mijn jaarclub-begeleider dus ik kan hem niet echt ontlopen en het laten waaien maar ik weet ook niet zo goed wat hij wil. (Ik heb hiervoor trouwens ook wel met een andere jongen gezeten dus het was niet helemaal voor het eerst allemaal)

  Dus hoe zouden jullie hiermee omgaan? Ik zie hem eigenlijk wel zitten maar, ik vind het lastig te pijlen of hij nu verlegen is of dat hij me niet ziet zitten . En ik denk dat ik vooral de persoon ben die het awkward maakt maar ik weet niet zo goed hoe ik er iets aan kan veranderen.

  Veel te lang verhaal maar ik moest het even kwijt,
  Niet citeren aub.

  Ik heb trouwens heel lang op girlscene gezeten maar ik heb het idee dat ik daar te oud voor geworden ben.
   
 6. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Hoe zit het nog met de oude rotten van dit topic? :p
   
  Teemo vindt dit leuk.
 7. Thijs van Rijn

  Thijs van Rijn Rookie ELLEgirl

  Dit wil ik even kwijt.

  Danny: Nou kijk ik zal het effe uitleggen, marjo is boos geworden omdat ik met tess was gegaan zei verweet mij dat ik dat niet kon maken tegen over andere tess zei flipte en vond het nodig om mij uit te gaan schelden Danny:
  En dat is niet zo slim he
  Dus dat is zo'n beetje wat er is gebeurd
  Doe er mee wat Julie willen


  dank jullie wel.
   
 8. Wanhopigevrouw

  Wanhopigevrouw Rookie ELLEgirl

  Wow dit is wel een heel ingewikkeld verhaal. Ik vind dat jullie er gewoon lekker over moeten praten en uiteindelijk de schuldige persoon stenigen. Ik denk niet dat er een andere oplossing voor is. Dus veel succes met je hachje en de ballen pikkies
  Salaam gayboys
   
 9. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Kan iemand me helpen ?
  Ik heb vrijdag me laatste pil geslikt en ben vandaag (maandag) nogsteeds niet ongesteld. Ik heb me pil wel 1 maand doorgeslikt. Tussendoor heb ik met me vriend sex gehad zonder condoom , maar hij heeft altijd optijd terug getrokken en moest nog na het terugtrekken best lang handwerk doen . Ik heb wel afentoe last van rugpijn, hoop dat iemand me kan helpen
   
 10. Miepies

  Miepies ELLEgirl

  Zwangerschapstest doen. Je weet dat je zwanger kan worden als je vriend terugtrekt heh? Voor vocht kan ook al zaad bevatten. Het kan even duren voordat je ongesteld wordt, sommige worden pas in de week na de stop week ongesteld:)
   
 11. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Dankje en wat kan ik het beste doen ? Vrijdag weer met nieuwe strip beginnen of wachten tot ik ongesteld word
   
 12. Miepies

  Miepies ELLEgirl

  Weer beginnen! Als je stopt duurt het weer maanden totdat de pil effectief is en is de kans op zwangerschap groter. Maar doe voor de zekerheid ook een test!
   
 13. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Het is al goed ben vandaag ongesteld geworden , thanksss
   
  Miepies vindt dit leuk.
 14. Evelien.~

  Evelien.~ Rookie ELLEgirl

  hoe kan ik zelf een forum posten * ik ben net nieuw hier
   
 15. Lilolove

  Lilolove ELLEgirl

  Nu ik dit voorbij zie komen: Ik heb een paar dates nu gehad met een jongen die echt heel leuk, charmant blabla is. (Goed lichaam ook) Maar gewoon niet zo'n mooi kop heeft. Nog niet genoeg verliefd om het te kunnen negeren.
   
 16. GeenContact

  GeenContact Rookie ELLEgirl

  Wie is hier Admin?

  Wil graag dat mijn naam en woonplaats uit een topic wordt verwijderd.

  Iemand die beweerde mijn ex te zijn pleegt laster en smaad.
  Via google ben ik hierachter gekomen en google heeft ook de zoekresultaten nu verwijderd als het goed is.

  Kreeg via het contactformulier geen reactie dus probeer ik het op deze manier. Vind het wel een serieuze zaak!
   
 17. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Moderator Appelsap @Moderator Glitter
   
 18. Moderator Appelsap

  Moderator Appelsap Super Moderator Medewerker

  Kun je de post waar je naam en woonplaats in staan melden of even linken?

  En over welk contactformulier heb je het?
   
 19. Julia44

  Julia44 Rookie ELLEgirl

  • Hallo allemaal, vraagje,

   Oke ik weet dat dit misschien een hele rare vraag is maar daarom is het juist fijn dat dit allemaal anoniem is haha. Aangezien ik regelmatig in mijn broek en bed plas en mijn ouders mij luiers om doen, heb ik niet heel veel kans om te mastruberen. Hoe kan ik dit nu het best doen terwijl ik een luier draag??

   Het gaat niet in de douche aangezien mijn 3 zusjes en mama en papa constant binnenlopen daar. En ik draag ze nu 24/7 mijn doet ze aan en uit. Dus als ik wil mastruberen, zal het moeten met de luier om. Ze zitten nogal strak dus kan er ook niet met mijn hand in zeg maar. En hij is ook nog eens niet hersluitbaar dus kan hem ook niet zomaar ff open maken ofzo..
   
 20. Julia44

  Julia44 Rookie ELLEgirl

  • Hallo allemaal, vraagje,

   Oke ik weet dat dit misschien een hele rare vraag is maar daarom is het juist fijn dat dit allemaal anoniem is haha. Aangezien ik regelmatig in mijn broek en bed plas en mijn ouders mij luiers om doen, heb ik niet heel veel kans om te mastruberen. Hoe kan ik dit nu het best doen terwijl ik een luier draag??

   Het gaat niet in de douche aangezien mijn 3 zusjes en mama en papa constant binnenlopen daar. En ik draag ze nu 24/7 mijn doet ze aan en uit. Dus als ik wil mastruberen, zal het moeten met de luier om. Ze zitten nogal strak dus kan er ook niet met mijn hand in zeg maar. En hij is ook nog eens niet hersluitbaar dus kan hem ook niet zomaar ff open maken ofzo..
   

Deel Deze Pagina