1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. Pelican

  Pelican Über ELLEgirl

  Hoe zit het nog met de oude rotten van dit topic? :p
   
  Teemo vindt dit leuk.
 2. Thijs van Rijn

  Thijs van Rijn Rookie ELLEgirl

  Dit wil ik even kwijt.

  Danny: Nou kijk ik zal het effe uitleggen, marjo is boos geworden omdat ik met tess was gegaan zei verweet mij dat ik dat niet kon maken tegen over andere tess zei flipte en vond het nodig om mij uit te gaan schelden Danny:
  En dat is niet zo slim he
  Dus dat is zo'n beetje wat er is gebeurd
  Doe er mee wat Julie willen


  dank jullie wel.
   
 3. Wanhopigevrouw

  Wanhopigevrouw Rookie ELLEgirl

  Wow dit is wel een heel ingewikkeld verhaal. Ik vind dat jullie er gewoon lekker over moeten praten en uiteindelijk de schuldige persoon stenigen. Ik denk niet dat er een andere oplossing voor is. Dus veel succes met je hachje en de ballen pikkies
  Salaam gayboys
   
 4. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Kan iemand me helpen ?
  Ik heb vrijdag me laatste pil geslikt en ben vandaag (maandag) nogsteeds niet ongesteld. Ik heb me pil wel 1 maand doorgeslikt. Tussendoor heb ik met me vriend sex gehad zonder condoom , maar hij heeft altijd optijd terug getrokken en moest nog na het terugtrekken best lang handwerk doen . Ik heb wel afentoe last van rugpijn, hoop dat iemand me kan helpen
   
 5. Miepies

  Miepies Super ELLEgirl

  Zwangerschapstest doen. Je weet dat je zwanger kan worden als je vriend terugtrekt heh? Voor vocht kan ook al zaad bevatten. Het kan even duren voordat je ongesteld wordt, sommige worden pas in de week na de stop week ongesteld:)
   
 6. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Dankje en wat kan ik het beste doen ? Vrijdag weer met nieuwe strip beginnen of wachten tot ik ongesteld word
   
 7. Miepies

  Miepies Super ELLEgirl

  Weer beginnen! Als je stopt duurt het weer maanden totdat de pil effectief is en is de kans op zwangerschap groter. Maar doe voor de zekerheid ook een test!
   
 8. Lmaniego

  Lmaniego Rookie ELLEgirl

  Het is al goed ben vandaag ongesteld geworden , thanksss
   
  Miepies vindt dit leuk.
 9. Evelien.~

  Evelien.~ Rookie ELLEgirl

  hoe kan ik zelf een forum posten * ik ben net nieuw hier
   
 10. Lilolove

  Lilolove ELLEgirl

  Nu ik dit voorbij zie komen: Ik heb een paar dates nu gehad met een jongen die echt heel leuk, charmant blabla is. (Goed lichaam ook) Maar gewoon niet zo'n mooi kop heeft. Nog niet genoeg verliefd om het te kunnen negeren.
   
 11. GeenContact

  GeenContact Rookie ELLEgirl

  Wie is hier Admin?

  Wil graag dat mijn naam en woonplaats uit een topic wordt verwijderd.

  Iemand die beweerde mijn ex te zijn pleegt laster en smaad.
  Via google ben ik hierachter gekomen en google heeft ook de zoekresultaten nu verwijderd als het goed is.

  Kreeg via het contactformulier geen reactie dus probeer ik het op deze manier. Vind het wel een serieuze zaak!
   
 12. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Moderator Appelsap @Moderator Glitter
   
 13. Moderator Appelsap

  Moderator Appelsap Super Moderator Medewerker

  Kun je de post waar je naam en woonplaats in staan melden of even linken?

  En over welk contactformulier heb je het?
   
 14. Julia44

  Julia44 Rookie ELLEgirl

  • Hallo allemaal, vraagje,

   Oke ik weet dat dit misschien een hele rare vraag is maar daarom is het juist fijn dat dit allemaal anoniem is haha. Aangezien ik regelmatig in mijn broek en bed plas en mijn ouders mij luiers om doen, heb ik niet heel veel kans om te mastruberen. Hoe kan ik dit nu het best doen terwijl ik een luier draag??

   Het gaat niet in de douche aangezien mijn 3 zusjes en mama en papa constant binnenlopen daar. En ik draag ze nu 24/7 mijn doet ze aan en uit. Dus als ik wil mastruberen, zal het moeten met de luier om. Ze zitten nogal strak dus kan er ook niet met mijn hand in zeg maar. En hij is ook nog eens niet hersluitbaar dus kan hem ook niet zomaar ff open maken ofzo..
   
 15. Julia44

  Julia44 Rookie ELLEgirl

  • Hallo allemaal, vraagje,

   Oke ik weet dat dit misschien een hele rare vraag is maar daarom is het juist fijn dat dit allemaal anoniem is haha. Aangezien ik regelmatig in mijn broek en bed plas en mijn ouders mij luiers om doen, heb ik niet heel veel kans om te mastruberen. Hoe kan ik dit nu het best doen terwijl ik een luier draag??

   Het gaat niet in de douche aangezien mijn 3 zusjes en mama en papa constant binnenlopen daar. En ik draag ze nu 24/7 mijn doet ze aan en uit. Dus als ik wil mastruberen, zal het moeten met de luier om. Ze zitten nogal strak dus kan er ook niet met mijn hand in zeg maar. En hij is ook nog eens niet hersluitbaar dus kan hem ook niet zomaar ff open maken ofzo..
   
 16. C'est Moi_20

  C'est Moi_20 Rookie ELLEgirl

  Hellooww,

  Ik wil wel even wat kwijt :)

  Al jaren heb ik een crush op een jongen van de sportschool. Hij is echt zo leuk. Alleen hoewel ik weet dat het tijd is om volwassen te worden en te beseffen dat mannen ook maar gewoon mensen zijn klap ik bij hem helemaal dicht. Begin ik te trillen als ik hem zie en ontwijk ik zijn blik.
  Helemaal de laatste tijd.... ik weet dat dit heel obsessief gaat klinken, maar ik heb hem dus paar keer een duimpje gestuurd via messenger op facebook.
  Serieus.... het was per ongeluk... hoe het kan? ik zat obsessief te kijken of hij onlangs online was geweest.
  De eerste keer dat het gebeurde reageerde hij nog, hij zei zelfs dat als ik zijn nummer wilde het ook gewoon mocht vragen, maar ja bang en onzeker als ik ben ging ik er vanuit dat hij het deed om te pesten en ik zei alleen maar sorryyyy ging per ongeluk.
  Daarna is het zelf nog een paar keer gebeurd, en pas weer.......... de laatste keer heb ik maar gezegd sorryyyy, je hebt gelijk , maar vanaf nu gaat het nooit meer gebeuren. Hij: Ik begon er net aan te wennen ;-p ik: ja btje suf allemaal, just ignore :)
  Tussendoor heeft hij weleens pogingen gedaan om met me te praten op de sportschool. Uiteraard doe ik dan een goede poging om leuk terug te praten (hoewel ik tril en supersnel praat)
  Op mijn verjaardag was ik aan het sporten en toen riep hij door de zaal, heee ik geloof dat we vandaag een jarige in de zaal hebben (had hij gezien op facebook) vervolgens begon hij met mij te praten en toen zei hij ineens oooh sorry ik moet je eerst even feliciteren en gaf me drie kussen. ik helemaal in de wolken natuurlijk :p , maar volgens mij gedroeg ik me ook toen als een kleine bange onvolwassen muis.

  Uiteraard zijn er nog wel meer situaties gebeurd, maar ben nieuwsgierig naar jullie reactie nu.
  Wat denkt zo'n jongen nu? wat denkt een jongen uberhaupt van die duimpjes. Straks heeft hij het gevoel dat ik hem stalk haha... hoe ernstig.
   
 17. Christaa

  Christaa Rookie ELLEgirl

  Wat sneu dat niemand hier ooit op gereageerd heeft! Ik weet niet hoeveel lentes je al telt en of je al wat bij verdient.... Maar bij een beetje (grote zelfbediening-) drogisterij is het heel makkelijk om een vibrator aan te schaffen. Als je die een poosje op dat plekje tussen je benen drukt gaat het echt wel lekker voelen en gaat het vast lukken!
   
 18. Marritvanden

  Marritvanden Über ELLEgirl

  Even een up omdat ik me erger aan de titel die hier bovenaanstaat.
   
 19. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Hey! Ik ga even mijn verhaal delen omdat ik dacht dat jullie misschien wel advies hadden

  Ik ben 2 weken geleden gaan dmmen met een jongen hij is 17 en ik 13.. eerst was het gewoon een beetje voor de lol ik dacht namelijk dat ik niet echt gevoelens voor hem zou krijgen. Maar het was heel gezellig en hij leek echt geïnteresseerd in me te zijn. Dus de zelfde dag hadden we elkaars snap hij zit bij mij op school dus had hem al een paar keer gezien toen gingen we snappen met elkaar en van die doemaarniet vragen sturen omdat door die vragen je altijd een beetje het ijs breekt! Dus ik stuurde zo’n lijst met vragen en de eerste vraag die hij stuurde was of ik hem leuk vond ik zei dat ik hem een leuke jongen vond en dat ik het voor nu alleen dat ging zeggen toen hadden we een heel leuk gesprek ik zal het even kort samenvatten hij vond me Cute en knap en een relatie kon opzich wel. Hij vroeg of ik wou afspreken maar ik zei dat ik niet kon omdat ik er nogal mee zat dat hij 17 was toen een paar dagen later waren de rollen omgedraaid hij vond me te jong en ik zoals ik ben had een beetje gevoelens voor hem gekregen toen hadden we nog een beetje geappt en steeds kwam er het zelfde uit hij vond me iets te jong en toen gaf ik uiteindelijk op totdat 2 dagen geleden K hem snapte dat hij goed kon dansen en zo begon weer een gesprek en ja toen kwam het hij vroeg of ik een geheim kon bewaren dus ik zei ja natuurlijk toen zei hij dat hij me eigenlijk heel Cute vond maar omdat zijn vrienden zeiden dat het echt niet kon hij zo reageerde... meteen daarna vroeg hij of ik wou afspreken om elkaar toch beter te leren kennen weer kon ik niet maar hij ging net zo lang door totdat er wel een dag was waarop ik kon maar 2 dagen later kwam ik erachter dat ik toch niet kon dus dat ging niet door.. maar waar het om gaat is de dag waarop hij zei dat hij wou afspreken zei hij ook schat en dat ik knap was en lief en dat als we gingen afspreken we een film gingen kijken en knuffelen en dat ik zijn trui aan mocht als ik het koud had maar nu 2 dagen later zegt hij als ik vraag of we nog gaan afspreken “ja kan wel” en als ik vraag of die me beter wil leren kennen “hmmm” dus waar het op neer komt ik weet niet meer wat ik moet doen hebben jullie advies? Over wat ik kan zeggen of doen? En denken jullie dat de leeftijd kan? Ik heb trouwens ook gevraagd of die dit alleen voor seks deed maar dat was niet zo

  Alvast bedankt! Xx anoniempje
   
 20. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Er zit een grote kans in dat jullie leeftijdsverschil inderdaad een grote of wellicht de enige reden is dat je cruch nu zo vaag en onbegrijpelijk reageert. Aan je verhaal te horen en de manier waarop je de situatie met hem hebt beschreven lijkt het er op dat hij zijn interesse in jou met anderen heeft besproken en hem een relatie met jou is afgeraden door hen. Zijn manier van doen lijkt er op dat hij de mensen in zijn omgeving niet tegen zich wilt krijgen door het met je aan te knopen en misschien ook wel eens is dat het misschien onverstandig is, maar tegelijker tijd vindt hij je toch eigenlijk wel leuk en is waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar het hebben van een relatie met je.

  Gevoelens gaan niet van de ene dag op de andere weg. Zeker niet als je elkaar (bijna) dagelijks ziet op school. Dus het platte advies "zet hem uit je hoofd!" is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast hopen jullie allebei waarschijnlijk toch op iets tussen jullie, ondanks wat anderen er van vinden. Hij is in deze situatie wel degene met de verantwoordelijkheid, omdat hij de oudste van jullie twee is. Ik weet niet wat je zelf wilt, maar wat je kan proberen is jullie contact puur als vriendschap beschouwen en er dan ook verder niets méér van verwachten. Je zult hem verder zelf moeten laten beslissen, denk ik, en afwachten of hij zichzelf toch niet tegenhouden kan en toch samen wilt zijn met je en een film wilt kijken. Of dat hij zich toch liever niet wilt branden aan een relatie.

  Het is een lastige situatie, meis, maar ik vrees dat je de kat toch uit de boom zal moeten kijken en geduldig zou moeten afwachten wat-ie doet. In de tussentijd vind je misschien wel een andere jongen nóg leuker die misschien minder oud is, of het contact en de interesse verwaterd.

  Sterkte en success in ieder geval!
   

Deel Deze Pagina