1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. C'est Moi_20

  C'est Moi_20 Rookie ELLEgirl

  Hellooww,

  Ik wil wel even wat kwijt :)

  Al jaren heb ik een crush op een jongen van de sportschool. Hij is echt zo leuk. Alleen hoewel ik weet dat het tijd is om volwassen te worden en te beseffen dat mannen ook maar gewoon mensen zijn klap ik bij hem helemaal dicht. Begin ik te trillen als ik hem zie en ontwijk ik zijn blik.
  Helemaal de laatste tijd.... ik weet dat dit heel obsessief gaat klinken, maar ik heb hem dus paar keer een duimpje gestuurd via messenger op facebook.
  Serieus.... het was per ongeluk... hoe het kan? ik zat obsessief te kijken of hij onlangs online was geweest.
  De eerste keer dat het gebeurde reageerde hij nog, hij zei zelfs dat als ik zijn nummer wilde het ook gewoon mocht vragen, maar ja bang en onzeker als ik ben ging ik er vanuit dat hij het deed om te pesten en ik zei alleen maar sorryyyy ging per ongeluk.
  Daarna is het zelf nog een paar keer gebeurd, en pas weer.......... de laatste keer heb ik maar gezegd sorryyyy, je hebt gelijk , maar vanaf nu gaat het nooit meer gebeuren. Hij: Ik begon er net aan te wennen ;-p ik: ja btje suf allemaal, just ignore :)
  Tussendoor heeft hij weleens pogingen gedaan om met me te praten op de sportschool. Uiteraard doe ik dan een goede poging om leuk terug te praten (hoewel ik tril en supersnel praat)
  Op mijn verjaardag was ik aan het sporten en toen riep hij door de zaal, heee ik geloof dat we vandaag een jarige in de zaal hebben (had hij gezien op facebook) vervolgens begon hij met mij te praten en toen zei hij ineens oooh sorry ik moet je eerst even feliciteren en gaf me drie kussen. ik helemaal in de wolken natuurlijk :p , maar volgens mij gedroeg ik me ook toen als een kleine bange onvolwassen muis.

  Uiteraard zijn er nog wel meer situaties gebeurd, maar ben nieuwsgierig naar jullie reactie nu.
  Wat denkt zo'n jongen nu? wat denkt een jongen uberhaupt van die duimpjes. Straks heeft hij het gevoel dat ik hem stalk haha... hoe ernstig.
   
 2. Christaa

  Christaa Rookie ELLEgirl

  Wat sneu dat niemand hier ooit op gereageerd heeft! Ik weet niet hoeveel lentes je al telt en of je al wat bij verdient.... Maar bij een beetje (grote zelfbediening-) drogisterij is het heel makkelijk om een vibrator aan te schaffen. Als je die een poosje op dat plekje tussen je benen drukt gaat het echt wel lekker voelen en gaat het vast lukken!
   
 3. Marritvanden

  Marritvanden Über ELLEgirl

  Even een up omdat ik me erger aan de titel die hier bovenaanstaat.
   

Deel Deze Pagina