1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Boemonsters, 2 apr 2014.

 1. C'est Moi_20

  C'est Moi_20 Rookie ELLEgirl

  Hellooww,

  Ik wil wel even wat kwijt :)

  Al jaren heb ik een crush op een jongen van de sportschool. Hij is echt zo leuk. Alleen hoewel ik weet dat het tijd is om volwassen te worden en te beseffen dat mannen ook maar gewoon mensen zijn klap ik bij hem helemaal dicht. Begin ik te trillen als ik hem zie en ontwijk ik zijn blik.
  Helemaal de laatste tijd.... ik weet dat dit heel obsessief gaat klinken, maar ik heb hem dus paar keer een duimpje gestuurd via messenger op facebook.
  Serieus.... het was per ongeluk... hoe het kan? ik zat obsessief te kijken of hij onlangs online was geweest.
  De eerste keer dat het gebeurde reageerde hij nog, hij zei zelfs dat als ik zijn nummer wilde het ook gewoon mocht vragen, maar ja bang en onzeker als ik ben ging ik er vanuit dat hij het deed om te pesten en ik zei alleen maar sorryyyy ging per ongeluk.
  Daarna is het zelf nog een paar keer gebeurd, en pas weer.......... de laatste keer heb ik maar gezegd sorryyyy, je hebt gelijk , maar vanaf nu gaat het nooit meer gebeuren. Hij: Ik begon er net aan te wennen ;-p ik: ja btje suf allemaal, just ignore :)
  Tussendoor heeft hij weleens pogingen gedaan om met me te praten op de sportschool. Uiteraard doe ik dan een goede poging om leuk terug te praten (hoewel ik tril en supersnel praat)
  Op mijn verjaardag was ik aan het sporten en toen riep hij door de zaal, heee ik geloof dat we vandaag een jarige in de zaal hebben (had hij gezien op facebook) vervolgens begon hij met mij te praten en toen zei hij ineens oooh sorry ik moet je eerst even feliciteren en gaf me drie kussen. ik helemaal in de wolken natuurlijk :p , maar volgens mij gedroeg ik me ook toen als een kleine bange onvolwassen muis.

  Uiteraard zijn er nog wel meer situaties gebeurd, maar ben nieuwsgierig naar jullie reactie nu.
  Wat denkt zo'n jongen nu? wat denkt een jongen uberhaupt van die duimpjes. Straks heeft hij het gevoel dat ik hem stalk haha... hoe ernstig.
   
 2. Christaa

  Christaa Rookie ELLEgirl

  Wat sneu dat niemand hier ooit op gereageerd heeft! Ik weet niet hoeveel lentes je al telt en of je al wat bij verdient.... Maar bij een beetje (grote zelfbediening-) drogisterij is het heel makkelijk om een vibrator aan te schaffen. Als je die een poosje op dat plekje tussen je benen drukt gaat het echt wel lekker voelen en gaat het vast lukken!
   
 3. Marritvanden

  Marritvanden Über ELLEgirl

  Even een up omdat ik me erger aan de titel die hier bovenaanstaat.
   
 4. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Hey! Ik ga even mijn verhaal delen omdat ik dacht dat jullie misschien wel advies hadden

  Ik ben 2 weken geleden gaan dmmen met een jongen hij is 17 en ik 13.. eerst was het gewoon een beetje voor de lol ik dacht namelijk dat ik niet echt gevoelens voor hem zou krijgen. Maar het was heel gezellig en hij leek echt geïnteresseerd in me te zijn. Dus de zelfde dag hadden we elkaars snap hij zit bij mij op school dus had hem al een paar keer gezien toen gingen we snappen met elkaar en van die doemaarniet vragen sturen omdat door die vragen je altijd een beetje het ijs breekt! Dus ik stuurde zo’n lijst met vragen en de eerste vraag die hij stuurde was of ik hem leuk vond ik zei dat ik hem een leuke jongen vond en dat ik het voor nu alleen dat ging zeggen toen hadden we een heel leuk gesprek ik zal het even kort samenvatten hij vond me Cute en knap en een relatie kon opzich wel. Hij vroeg of ik wou afspreken maar ik zei dat ik niet kon omdat ik er nogal mee zat dat hij 17 was toen een paar dagen later waren de rollen omgedraaid hij vond me te jong en ik zoals ik ben had een beetje gevoelens voor hem gekregen toen hadden we nog een beetje geappt en steeds kwam er het zelfde uit hij vond me iets te jong en toen gaf ik uiteindelijk op totdat 2 dagen geleden K hem snapte dat hij goed kon dansen en zo begon weer een gesprek en ja toen kwam het hij vroeg of ik een geheim kon bewaren dus ik zei ja natuurlijk toen zei hij dat hij me eigenlijk heel Cute vond maar omdat zijn vrienden zeiden dat het echt niet kon hij zo reageerde... meteen daarna vroeg hij of ik wou afspreken om elkaar toch beter te leren kennen weer kon ik niet maar hij ging net zo lang door totdat er wel een dag was waarop ik kon maar 2 dagen later kwam ik erachter dat ik toch niet kon dus dat ging niet door.. maar waar het om gaat is de dag waarop hij zei dat hij wou afspreken zei hij ook schat en dat ik knap was en lief en dat als we gingen afspreken we een film gingen kijken en knuffelen en dat ik zijn trui aan mocht als ik het koud had maar nu 2 dagen later zegt hij als ik vraag of we nog gaan afspreken “ja kan wel” en als ik vraag of die me beter wil leren kennen “hmmm” dus waar het op neer komt ik weet niet meer wat ik moet doen hebben jullie advies? Over wat ik kan zeggen of doen? En denken jullie dat de leeftijd kan? Ik heb trouwens ook gevraagd of die dit alleen voor seks deed maar dat was niet zo

  Alvast bedankt! Xx anoniempje
   
 5. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Er zit een grote kans in dat jullie leeftijdsverschil inderdaad een grote of wellicht de enige reden is dat je cruch nu zo vaag en onbegrijpelijk reageert. Aan je verhaal te horen en de manier waarop je de situatie met hem hebt beschreven lijkt het er op dat hij zijn interesse in jou met anderen heeft besproken en hem een relatie met jou is afgeraden door hen. Zijn manier van doen lijkt er op dat hij de mensen in zijn omgeving niet tegen zich wilt krijgen door het met je aan te knopen en misschien ook wel eens is dat het misschien onverstandig is, maar tegelijker tijd vindt hij je toch eigenlijk wel leuk en is waarschijnlijk ook nieuwsgierig naar het hebben van een relatie met je.

  Gevoelens gaan niet van de ene dag op de andere weg. Zeker niet als je elkaar (bijna) dagelijks ziet op school. Dus het platte advies "zet hem uit je hoofd!" is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarnaast hopen jullie allebei waarschijnlijk toch op iets tussen jullie, ondanks wat anderen er van vinden. Hij is in deze situatie wel degene met de verantwoordelijkheid, omdat hij de oudste van jullie twee is. Ik weet niet wat je zelf wilt, maar wat je kan proberen is jullie contact puur als vriendschap beschouwen en er dan ook verder niets méér van verwachten. Je zult hem verder zelf moeten laten beslissen, denk ik, en afwachten of hij zichzelf toch niet tegenhouden kan en toch samen wilt zijn met je en een film wilt kijken. Of dat hij zich toch liever niet wilt branden aan een relatie.

  Het is een lastige situatie, meis, maar ik vrees dat je de kat toch uit de boom zal moeten kijken en geduldig zou moeten afwachten wat-ie doet. In de tussentijd vind je misschien wel een andere jongen nóg leuker die misschien minder oud is, of het contact en de interesse verwaterd.

  Sterkte en success in ieder geval!
   
 6. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Ik kan uiteraard niet voor alle heren spreken dus hij kan ook heel anders denken dan ik voorstel, maar zal een poging wagen je vragen te beantwoorden:

  Puur en alleen al uit het simpele feit dat hij jou complimenten geeft ("ik begon er net aan te wennen"), jou publiekelijk feliciteert met je verjaardag, om ook eens te laten zien dat hij attent is en het heeft onthouden, jou vervolgens uit zichzelf en spontaan de wangen kust en geen problemen heeft met je zenuwachtige houding en maniertjes wanneer hij met jou praat, kan ik weinig anders concluderen dat hij wel gecharmeerd is van je en wel prijs stelt op jouw gezelligheid en wellicht ook je verschijning.

  Maak je niet al te druk zou ik zeggen en doe gewoon wat je niet laten kan en zie waar het schip strandt! Misschien ziet hij het wel zitten om je als zijn vriendin te zien. 'Nee' heb je, 'ja' kan je krijgen!
   
 7. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Heel erg bedankt! Zal ik het nog even aankijken? Of vragen wat hij wil...?

  Alvast bedankt!
   
 8. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Zoals ik al eerder zei: kat uit de boom kijken. Oftewel: kijk het aan en zie wat er gebeurt. Gezien het leeftijdsverschil en jij de jongste bent kan je maar beter het initiatief bij hem neerleggen. Je hoeft het niet af te wijzen, want wie weet komt er toch nog tegen alle verwachtingen in iets leuks uit, maar heb ook niet al te grote hoop dat er misschien toch iets van een hechte relatie uit voort komt. Blijf gerust positief, maar wees voorzichtig.
   
 9. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Doe ik! Hij doet nu vooral jaloers omdat hij denkt dat ik andere boys heb ( die ik niet heb en dat heb ik ook verteld) maar hij is denk ik vooral bang voor de reacties van zijn vrienden ( die er al waren) daarom probeert hij zijn gevoelens te onderdrukken door me een beetje weg te duwen maar dat weet ik niet zeker... en ik ben bang dat als ik niks doe ik zoizo geen kans meer maak... ook omdat hij me natuurlijk niet 100% kent maar als ik hem beter wil leren kennen duwt die me een beetje weg en reageerd kort af maar toch is hij bang dat ik andere boys heb HELP
   
 10. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  De liefdesperikelen zijn altijd een mysterie om te ontrafelen, vooral als er weinig of geen communicatie plaats vindt (in andere woorden, als jullie er niet uitgebreid over praten en dingen uitleggen). Het blijft dan altijd raadsel- en gokwerk om te ontcijferen wat de ander zou KUNNEN bedoelen. Dus ook hiermee is geen duidelijk antwoord op de situatie. Het is te begrijpen dat je hem leuk vindt en dus graag iets gezelligs wilt doen met hem, maar als hij zich mogelijk onder druk gezet voelt door vrienden/omgeving om zich niet wagen aan zo'n jonge meid, dan heb je daar niet gek veel tegenin te brengen en de situatie te accepteren en eerlijk te zijn over je intenties.

  Als-ie ondanks je eerlijke openhartige openbaringen je woorden als gelogen ziet en de boot afhoudt, dan kan je hem maar beter laten voor wat-ie is. Misschien dat-ie bijdraait wanneer je je voortaan afzijdig houdt, maar daar kan je niet op rekenen. It takes two to tango. Als één van de twee niet wil, dan kan je daar moeilijk een goede relatie uit opbouwen.

  Dat hij jaloers reageert is waarschijnlijk omdat-ie je wel leuk vindt en jou niet graag met anderen ziet rommelen, ook al heeft-ie daar niets over te zeggen, want hij is je vriend niet.
   
 11. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Zou heel veel oogcontact helpen, hij maakt nu al heel veel oogcontact maar moet ik dan gaan lachen of een knipoog geven‍♀️ of niks doen en weg kijken om te zorgen dat hij me gaat missen en mis denkt: het boeit me nie wat ze denken ik voel gewoon wat voor haar. Want het kan ook zo zijn dat hij denkt van ja ze doet wel leuk en aardig op app maar in het echt..... want in het echt is hij zo onduidelijk ( als hij me ziet blijft hij stilstaan en kijkt me lief aan) maar toch ontkend hij gevoelens, ik denk nogsteeds dat dit is door vrienden maar het kan ook zijn dat hij me gwn niet interressant genoeg vind maar toch ben ik interressant genoeg om naar te staren #mindblown HELP
   
 12. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

 13. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Experimenteer en ontdek zelf, maar denk niet al te ver door ;)
   
 14. Anoniempje_x..

  Anoniempje_x.. Rookie ELLEgirl

  Haha isgoed bedankt voor alles!!
   
 15. Moderator Maan

  Moderator Maan Super Moderator Medewerker

  Zou eigenlijk niet direct weten waarom. Ja, er komt veel troep op dit topic en 99% van het forum gebruikt het niet, maar zie geen reden om er een slot op te gooien.
   
 16. sennn

  sennn Rookie ELLEgirl

  Ik heb/had een crush op een jongens hij is 17 en ik 15. Ik hoorde al 2 jaar verhalen over hem die goed klonken en ontwikkelde hierdoor een soort van crush terwijl we elkaar nog nooit hadden gesproken. Toen ik op een zomeravond hem ontmoette hadden we eigenlijk direct al een klik het was heel gezellig en alles. Na 2 dagen elkaar dus gesproken te hebben zoende hij mij, ik had hier uiteraard geen problemen mee. Totdat hij de volgende dag niks meer van zich liet horen. Ik was gebroken en kreeg ruzie met hem doordat ik aandacht zocht bij hem. Toen we het na 2 maanden weer bij legde kneep hij onverwachts in mijn billen en gaf me kusjes in mn nek. Toen we na 2 weken weer ruzie kregen om iets heb ik hem 3 maanden niet gesproken of gezien. Een vriend van ons vierde zijn verjaardag en hij kwam daar dus ook heen. Toen we die avonden verongeluk tegen elkaar aanliepen lachte we en maakte we het goed. Diezelfde avond sloeg hij opeens een arm om me heen waar iedereen bij was maar we waren onder invloed van drank dus was het meer uit lol denk ik. Toen ik opgehaald werd gaf ik hem een knuffel en kneep hij opeens in mijn billen. Hij wilde me opdat moment zoenen maar ik draaide me hoofd weg. De volgende dag hebben we savonds afgesproken en sex gehad. Nu laat hij niks meer van zich horen hij heeft me wel ontmaagd. Tuurlijk wist ik dat hier geen relatie uit kon komen en ik heb ook niet echt spijt of zoiets maar meer een onderbuikgevoel... wat is jullie mening?
   
 17. Miepies

  Miepies Super ELLEgirl

  @sennn persoonlijk zou ik bij hem uit de buurt blijven. Hij behandelt je niet netjes! Komt in iedergeval onbetrouwbaar over uit je bericht
   

Deel Deze Pagina