1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

 1. constance

  constance Über ELLEgirl

  lieve reactie! ik denk ook dat het min of meer de verwachting was dat ik me zo zou voelen, omdat ik van tevoren al een questionnaire in heb gevuld over of ik op dit moment bezig ben met afvallen, of ik mezelf (bepaald) eten ontzeg, of ik tevreden ben met m'n lichaam, et cetera, dus ik ben ongetwijfeld ingedeeld in een bepaalde conditie. en misschien heb je ook wel gelijk dat foto's altijd een ander beeld geven dan hoe het er in werkelijkheid uitziet :) veel beterschap met je keel!

  ik zou het soms zo handig vinden als ik een soort objectief beeld van mijn eigen lichaam zou kunnen krijgen, als ik zou weten wat de gemiddelde omtrek van een bovenbeen/arm/buik/taille/heup/kuit/enkel/pols/etc is, dan weet ik ook of ik daar van afwijk en of ik écht dikke bovenbenen heb of dat dat wel meevalt. . wel hét recept voor een lichaamsobsessie maar oke :p
   
 2. tuula

  tuula Über ELLEgirl

  Ja ik vond het ook interessant! Had het vak ook meteen gehaald haha, maar vind het daarom wel leuk om haar te helpen. Moest over deze stelling wel even nadenken maar vond de tips om het van beide kanten te belichten heel goed dus heb haar nu wat verschillende rechtszaken toegestuurd etc
   
  arcobaleno. vindt dit leuk.
 3. Boni

  Boni Über ELLEgirl

  Taalwonders, opgelet. Moet hier nog een extra 'daar' in of is dit goed zo?

  Daar zie ik elke keer weer een uitdaging in, word ik blij van en haal ik energie uit
   
 4. wobbly

  wobbly Über ELLEgirl

  Het is in principe goed zo, maar een extra 'daar' na de komma zou het leesgemak allicht wat bevorderen. Nu bestaat de kans dat mensen je zin twee keer moeten lezen, omdat je deze optie open laat:
  "Daar zie ik elke keer weer een uitdaging in (in X), word ik blij van Y.. oh, Y staat er niet, dan moet ik de zin anders lezen"
  Maar dat hangt wel heel erg af van de context, of zo'n foutieve eerste lezing mogelijk is :)

  Het kan dus allebei, maar dit is misschien het overwegen waard om toch nog 'daar' toe te voegen!
   
  Boni vindt dit leuk.
 5. flopsyunicorn

  flopsyunicorn Super ELLEgirl

  Kwart over 12 en ik heb nu pas de motivatie om mezelf aan te kleden om een avonddienst te draaien. #lazyday
   
 6. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Je had het wel gestuurd gisteren :) maar natuurlijk deed het forum weer moeilijk en kon ik je niet pb'en. Iig bedankt voor je aanbod
   
 7. Boni

  Boni Über ELLEgirl

  Thanks!!
   
 8. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ik probeer verhuizers te regelen maar de ene zegt dat het 2 uur duurt, de ander 4 uur en ik hoor bedragen tussen 120 en 275 euro

  Voel me een baby
   
 9. Vlien

  Vlien Super ELLEgirl

  (Sorry, ik moest een klein beetje lachen om 'pols' toch niet echt een logische plek toch? (Ofwel?))
  maar ik denk dat dat het alleen maar erger zou maken. We zijn toch allemaal anders en je lengte enzo speelt ook mee..
  Net als BMI dat slaat ook nergens om, het gaat ook om vetpercentage en hoe je voelt en eruit ziet..
   
 10. Kerselaar

  Kerselaar Rookie ELLEgirl

  @Samchibi je kent me niet en ik ben ook nog een rookie maar ik wil je gewoon een hart onder de riem steken. Ik vind het zo rot om te lezen dat iedereen je laat vallen, dat verdient niemand.
   
  Samchibi vindt dit leuk.
 11. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Ja! Overigens voor iedereen die gereageerd heeft, ik ga vanavond even berichtjes sturen
   
  Daydreamers vindt dit leuk.
 12. Ohapppyday

  Ohapppyday Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig ik hoop dat je jezelf snel beter voelt en de hulp krijgt die je nodig hebt.. dikke knuffel!
   
 13. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  maar de meerderheid kan denk ik gewoon met zijn/haar hand om de pols. Dus dat je duim je ringvinger aanraakt. Als je overgewicht hebt kan dit misschien niet. Sorry als ik iets verkeerds zeg maar dat lijkt me zo.
   
 14. chanson

  chanson Super ELLEgirl

  Mijn examen maandag ging best slecht, wat ik al verwacht had, ik heb voor mezelf gerekend en denk dat ik op 9/20 uitkom. Ik heb 10/20 nodig. :( Nu hard aan het studeren voor mijn examen van vrijdag, filosofie. En dat valt mij ook al zo zwaar.

  Wordt nog een leuke zomervakantie, met al die herkansingen. :rolleyes:
   
 15. constance

  constance Über ELLEgirl

  haha, nee zeker geen logische plek, het was ook meer een random opsomming van lichaamsdelen. en ik ben het met je eens dat een lijst met gemiddelde omtrekken van lichaamsdelen waarschijnlijk niet veel mensen zou helpen, maar ik ben het niet helemaal met je eens wat betreft BMI. Volgens mij is BMI een redelijk goede en betrouwbare maat om overgewicht te bepalen, behalve voor mensen die een heel laag vetpercentage hebben ((top)sporters). Als jij je fantastisch voelt met 10 kg overgewicht, heb je nog steeds 10 kg overgewicht, ook als dat overgewicht toevallig allemaal op je billen en borsten zit en je er niet per se uit ziet alsof je overgewicht hebt. Het is uiteraard wel altijd je eigen keuze om er wel of niet tevreden mee te zijn en er wel of niet iets aan te doen, maar het feit dat je overgewicht hebt, verandert volgens mij niet. Disclaimer: ik zou niet weten hoe schadelijk 10 kg overgewicht voor je gezondheid is en ik bedoel daar met deze post ook geen uitspraken over te doen.
   
  LizzyBennet vindt dit leuk.
 16. DustinDiamond

  DustinDiamond Super ELLEgirl

 17. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ik heb een geschudde fles, hoe maak ik die t best open?
   
 18. Revelry

  Revelry Guru ELLEgirl

  @Marbella Als het kan even laten staan en anders heeeeeeeeeeeeeeeel langzaam open draaien boven een wasbak.
   
 19. Vlien

  Vlien Super ELLEgirl

  Ja daar heb je misschien wel gelijk in! Ik bedoelde het ook niet stom ofzo maar ik zou zelf mn polsen niet zo snel als dik zien.
   
 20. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  nee dat snap ik. Ik ook niet hoor. Zelf kan ik met mijn duim mijn wijsvinger aanraken en dat schijnt juist ook niet zo gemiddeld te zijn. Ik heb wel vrij smalle polsen moet ik zeggen of ik ben gewoon niet goed in verhouding ofzo haha
   

Deel Deze Pagina