1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Herkenbaar.. mijn bovenarmen leken net onderbenen op mijn gala foto's.. zo confronterend. Ben nu echt druk met afvallen, ook na meerdere kutperiodes in mn leven. Je mag wel pb'en als je nog wat er over kwijt wilt of afval motivatie nodig hebt ofzo
   
  Hufflepunk vindt dit leuk.
 2. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  @musa Ja kan me je gevoel helemaal voorstellen. Ik denk echter dat het niet terecht is dat je zoveel beren op de weg ziet. Je bent toch gewoon redelijk vrijblijvend binnengelopen, en hebt haar ook niet achter haar kont aan gezeten dat je een cijfer wilt. Het enige dat je verwacht (en een paar keer gevraagd hebt) is dat ze laat weten wanneer je je cijfer zult krijgen. Het is echt niet onterecht dat je dat verwacht, want jij hebt je aan al je afspraken gehouden en haar op de hoogte gehouden. Als het je beter doet voelen, waarom stuur je haar niet een mailtje waarin je uitlegt dat je haar vanmiddag gezocht hebt en hoe dat gegaan is en dat je niet hoopt dat ze zich aangevallen voelt omdat je haar begrip en steun altijd zo gewaardeerd hebt? Eigenlijk een beetje wat je ook in die spoiler neer hebt gezet? Misschien dat je daar dan ook geen reactie op krijgt, maar dan heb jij iig gedaan wat je kon. (vind overigens niet dat je zo'n mailtje verschuldigd bent hoor, maar gewoon voor je eigen gevoel)
  Heel sec gezien zou het ook niet onterecht zijn als ze op het matje geroepen zou worden, want het is echt niet netjes om niet te reageren, dat kun je gewoon niet maken als docent (en helemaal niet als er zoals bij jou een cijfer en studiepunten vanaf hangen)
   
 3. alpacamybags

  alpacamybags Über ELLEgirl

  Een vriendin gaat regelen dat ik met mijn verjaardag met een alpaca kan wandelen. :cool:
   
  Overjoyced, Kahlo, lisaaavdw en 34 anderen vinden dit leuk.
 4. musa

  musa Super ELLEgirl

  Ja ik voel me gewoon echt heel lullig tegenover haar. Kernteam leider gaf aan dat ik morgen moet bellen omdat de betreffende docent dus alleen op dinsdag aanwezig is en dat ik haar dan dus kan spreken, dus denk dat ik dan inderdaad even zeg wat jij aan gaf dat ik per mail zou kunnen doen. Dan kan ik ook meteen op haar reageren en is toch wat anders dan wat letters op je beeldscherm denk ik. Nee ik heb de mailtjes even terug gelezen en stond ook echt ik van laatst heb ik gemaild met deze vraag, ik heb nog geen reactie gehad, zou je wanneer je tijd hebt misschien even kunnen kijken of dat je aan kunt geven wanneer ik een cijfer kan verwachten, dus echt totaal niet dwingend ofzo. Vind het ook extra vervelend omdat zij dus ook met een burn out gezeten heeft (ook echt in de periode dat ik daar ook mee thuis zat) en ik haar niet dwars wil liggen of haar werk situatie moeilijker wil maken dan nodig is, en vooral ook omdat ik weet hoe kut alles dat je MOET doen dan voelt
   
 5. tymps

  tymps Über ELLEgirl

  Ik was aan het binge watchen dus ik heb echt helemaal niets gedaan.
  Gelukkig is er morgen weer een dag :rolleyes:
   
 6. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  voor het eerst in mn leven een magnetron maaltijd gekocht. Ben benieuwd..
   
 7. flopsyunicorn

  flopsyunicorn Über ELLEgirl

  Een van mijn cliënten zijn broer heeft een alpaca boerderij. Ooit ga ik een dagje mee, lijkt me echt supervet
   
  "pareltje" en alpacamybags vinden dit leuk.
 8. quantummechanicus

  quantummechanicus Über ELLEgirl

  @Karl Lagerfeld als het niet dat rijstgerecht met saus in zo'n gewoven mandje van de Ap is, kan het alleen maar meevallen.
   
 9. flopsyunicorn

  flopsyunicorn Über ELLEgirl

  Wandelen in de duinen of bossen. Heb een jaarkaart van PWN dus ik mag er gewoon in en steun het behoud van onze duinen :)
   
  IO. vindt dit leuk.
 10. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Nee! Die heb ik wel zien staan, zagen er gezellig uit maar vond ze te duur. Maar ook nog niet lekker?
   
 11. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Kut m'n telefoon ligt altijd naast me op bed en die valt er zo'n 5x per dag af. Net weer en nu is het scherm gebarsten :( Gelukkig alleen aan de bovenkant dus hoop dat dat zo blijft. Wel voor het eerst in 4 telefoons en ik had geen hoesje dus ja eigen schuld. Maar wel dom en irritant. En het geluid doet het ook al niet meer goed. Gelukkig kan ik over 2 maanden een nieuwe nemen, dat hou ik nog wel uit.
   
 12. runboyrun

  runboyrun Über ELLEgirl

  @armadillo ooh balen!! Maar twee maanden is idd wel te doen, ben je straks extra blij met die nieuwe.

  Fijn dat je weer terugbent haha, miste je al een beetje! Ben blij dat je het leuk hebt gehad :)
   
  armadillo vindt dit leuk.
 13. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Kan je er niet een glazen screenprotector overheen doen? Dan barst hij waarschijnlijk niet verder en heb jij weer een glad scherm.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 14. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  mee eens, veel te weinig.
  Al blijf ik erbij dat terugsturen naar het kalifaat ook geen goed plan is.
   
 15. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Haha aw lief! Ja had echt 0 tijd voor het forum. Vond het eigenlijk wel lekker rustig zonder haha.
   
  runboyrun vindt dit leuk.
 16. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik heb in de badkamer een teiltje neergezet met sop om de wc te poetsen maar ik moest nog even naar boven voor een vaatdoekje
  3 afleveringen van een serie verder :D:p kansloos
   
  Sax, Overjoyced, Bunnyslippers en 7 anderen vinden dit leuk.
 17. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Ja ik ben ook laatst zo'n 2 weken niet op het forum geweest en vond het ook wel lekker haha, maargoed ik ben wel vaker een periode niet actief.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 18. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  LinkedIn is veranderd, maar eerst kon je ook zoeken op filters (omgeving, onderwijsinstelling etc), maar ik zie dat nu nergens meer staan. Dat je bepaalde filters kunt aan of afvinken. Weet iemand hoe je bij zo'n uitgebreide zoekpagina komt? Dat bovenaan met 'zoek met filters' werkt niet want dan kan ik niet verschillende factoren meenemen.
   
 19. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @Jauregui behoort! Het is "een percentage is" en niet "een percentage zijn". Percentage is enkelvoud. Klinkt dus niet alleen beter maar is beter :p
   
  Damnatio Memoriae vindt dit leuk.
 20. trenchcoat

  trenchcoat Über ELLEgirl

  Ik was vandaag op de bus aan het wachten op Utrecht centraal, bus was net voor mijn neus vertrokken dus ik moest mezelf 11 minuten zien te vermaken. Tikt een meisje me aan en zegt ze 'Wat heb je een leuke broek aan, wilde ik echt even tegen je zeggen.' En ik vond dat zo lief. Toen hebben we het echt 11 minuten over broeken gehad haha. Toen de bus kwam, moest ze in dezelfde bus en hebben we de hele tijd zitten kletsen. Voelde echt alsof ik haar al jaren kende. Nu moest ze er bij een andere halte uit (ze had een date) en achteraf heb ik echt spijt dat ik haar naam o.i.d. niet heb gevraagd, had best met haar vriendinnen (willen) worden haha. Anyway, ik vond het echt heel lief dat ze naar me toe kwam:D!
   
  slurfhondje, Overjoyced, lisaaavdw en 45 anderen vinden dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina