1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

 1. evenveel

  evenveel Über ELLEgirl

  @Eva-Lina ik weet natuurlijk niet of er iets mee aan de hand is, maar zo wel is het wel echt klote voor de volgende eigenaar. Zou ook klote zijn als er ineens na een week een lampje begint te branden in je nieuwe auto toch?
   
 2. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ow praat me er niet van. Dochter van een kennis ging uit elkaar met partner en had kind dus kreeg urgentie. Maar het enige dat ik hoorde was dat ze in een huis, met een tuintje en in de buurt (maar dan echt in de buurt) van moeders wilde wonen.

  Ik snap dat je met een klein kind 2 kamers nodig hebt, dat het schoon moet zijn en wellicht niet te hoog of met lift. Maar als je meer wensen hebt moet je geen urgentie aanvragen. (Daarbij kost een huis ook wel ff meer dan een appartement.)
   
  Tante Pollewop vindt dit leuk.
 3. Bromponny

  Bromponny Super ELLEgirl

  ik heb een #girlcrush op Ivanka Trump, zij is echt mooooooi!
   
  GreyGoose en chan vinden dit leuk.
 4. Bromponny

  Bromponny Super ELLEgirl

  ik heb een #girlcrush op Ivanka Trump, zij is echt mooooooi!
   
 5. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Hahaha en nu hebben ze het over iemand die aan het 'travellen' is en eentje is heel overdreven aan het stretchen :') Dit zijn overigens mannen van eind 30/begin 40 denk ik. Oh en net was een jongen me aan het bekijken op het station en gaf ie me een knipoog, volgens mij zag ik er daarna uit als een tomaat want hij was best knap en ik voelde me niet erg aantrekkelijk op dat moment :p
   
  Egel, Overjoyced, Grumpy Harry en 4 anderen vinden dit leuk.
 6. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

 7. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  @Boommm ja hier zoeken ze ook voor je, maar je moet zelf ook blijven reageren. 1x in de week komen er nieuwe huizen op (vaak maar 3-4 in deze woonplaats) en dan komen er alleen urgentie reacties op de mooiste van de week..

  @"Giant Laser" ja tuurlijk ik begrijp ook dat het veilig en schoon moet zijn! Hier is ook een wijk waar je beter niet kan wonen, al helemaal niet met kleine kinderen en ik begrijp helemaal dat ze daar niet op reageren. Maar hetzelfde huis als tussenwoning i.p.v. hoekwoning? Dan ben je vast niet heeeel dringend op zoek..
   
 8. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ted Mosby vindt dit leuk.
 9. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Ik was het al met je eens. :p
   
 10. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ja sorry maar ik maak me er echt boos om :p wij willen ook gewoon een leuk huisje maar de beste worden zo altijd al ingepikt :(
   
 11. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  @Ted Mosby Gefeliciteerd!Fijn dat je toets goed ging
   
  Ted Mosby vindt dit leuk.
 12. Hilde-Hilde

  Hilde-Hilde Super ELLEgirl

  Soesjes en/of van die mini tompouces? al is dat ook super standaard maar misschien dat je ze dan nog iets kan decoreren ofzo
  Gefeliciteerd!!
   
  LiverpoolRain en Ted Mosby vinden dit leuk.
 13. Eva-Lina

  Eva-Lina Über ELLEgirl

  Thanks voor de reacties. In principe is er niets aan de hand met mijn auto. De anwb heeft er nu 2x naar gekeken en de garage ook nog 1x en allemaal hebben ze bevestigd dat er niets is.
  En ik geef toe dat t kut is voor de volgende eigenaar, moet er bij zeggen dat hij volgende maand apk gekeurd moet worden en dat het daarin dan sowieso naar voren komt. Maar ja moet ik dan maar de koop uitstellen om nog even geld in deze auto te pompen? [/SPOILER
   
 14. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ja wat kwam er dan uit het uitlezen? Want dat lampje brandt niet zomaar. En als het echt niks is, hoezo kan je het dan niet vertellen en hoezo zou het dan uit de APK komen?
   
 15. Glitterkots

  Glitterkots Super ELLEgirl

  Update over de fysiotherapeut
  Ik liep naar binnen en heb gelijk maar opgebiecht dat ik mezelf veel te veel had uitgesloofd en dat het een beetje verkeerd was gegaan. Hij moest er wel om lachen. En aangezien ik hem vlak daarvoor twee domme dingen hoorde zeggen tegen een collega, zei ik dat we daardoor wel quitte stonden. Hij ging ermee akkoord. :p

  Verder het hele consult fijn gepraat met elkaar én een pijnlijke maar fijne massage gekregen, dus ik ben weer tevreden. :cool:
   
 16. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  @Ted Mosby Gefeliciteerd! En veel plezier vanavond!
   
  Ted Mosby vindt dit leuk.
 17. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  hmmmmMMMMM ik twijfel zo erg
  molecule 01 is in de aanbieding en ik wil m echt heel graag kopen maar hij is alsnog 86 euro (duur) en ik heb al 1000 parfums maar t is wel echt mn favo
   
 18. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Heb je het geld? En kun je het missen? Dan doen, anders gewoon niet.
   
 19. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  @Beautician Maar wat jij zegt en wat @Boommm zegt zijn toch 2 verschillende dingen? Ik heb ook de ervaring dat je niks hoeft te doen als je urgentie hebt maar gewoon een willekeurige woning die op dat moment vrijkomt toegewezen krijgt, en die mag je dan niet afwijzen. Je hoeft dus niet te reageren, dat is een ander systeem dan wat jij benoemt. Kan me je ergernis overigens goed voorstellen.
   
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Ik snap ook niet precies hoe het werkt. Er staat dat ze je binnen 3 maanden een woning toewijzen maar tot die tijd moet je zelf blijven reageren. Als je een huis krijgt toegewezen waar je een reactie op hebt geplaatst dan 'moet' je hem dus aannemen. Als je hem niet aanneemt dan verlies je je urgentie.
   

Deel Deze Pagina