1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

 1. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Uuuhh ik vind een brief van september dat ik in november een afspraak heb bij het ziekenhuis. Maar ik weet vrij zeker dat ik die afspraak niet heb gemaakt. Toen ik de laatste keer in het ziekenhuis was wist ik al dat ik in november helemaal niet in Nederland zou zijn. Dat heb ik ook besproken met mijn arts. Ik zou een afspraak maken voor dit jaar.

  Maar nu ben ik bang dat ze kosten gaan rekenen :s
   
 2. knakworst

  knakworst Über ELLEgirl

  Ik heb een complete klassieke scheerset besteld (met zo'n kwast en alles, met houten details) en een sterrenkijker (!! stiekem ook een beetje voor mezelf haha) voor de bday van mijn lief en nu hopen dat ik mezelf kan inhouden tot z'n verjaardag :eek:
   
  Egel, moët, Mimiroppu en 12 anderen vinden dit leuk.
 3. knakworst

  knakworst Über ELLEgirl

  (en dat hij hier niet meeleest want hij heeft dit forum en mijn naam per ongeluk ontdekt haha oeps)
   
 4. ötzi

  ötzi Guru ELLEgirl

  Iedereen bedankt voor de condoleances en medeleven. Ik vind het echt heel lief dat er zo op gereageerd wordt, en dat meerdere mensen ook meedenken met de speech.

  Dank je :) ik denk dat het heel moeilijk wordt, maar ik ga het denk ik ook gewoon zo vaak mogelijk lezen zodat ik eraan gewend raak. Ik heb al flink wat op papier staan, maar kan het nog niet zonder tranen lezen, maar hopelijk komt dat nog wel.

  Ja klopt, ik probeer het me ook niet te veel aan te trekken. Maar ik kan alleen maar denken in hoe anders ik het had gedaan als ik dit van tevoren had geweten.

  Ach wat mooi dat je dat gedaan hebt. Zolang je het voor jezelf goed kan afsluiten. Dat is het belangrijkste. Dat ga ik ook doen op mijn oma haar begrafenis.

  Dank je :) ik ben blij dat je hier altijd zoveel mensen hebt die je advies kunnen geven. Ik heb idd al haar herinneringen opgeschreven zoals je zei, en ben er 1 geheel van aan het maken. Tot nu toe vinden mijn ouders het een mooi stukje, en hoop dat ik het vaak genoeg zal lezen om het zonder gehuil op te kunnen lezen, maar dat is me tot nu toe niet gelukt haha.
   
 5. Maleficent

  Maleficent Super ELLEgirl

  @knakworst succes! bij mij lukt dat niet. Ik ben altijd te enthousiast met cadeautjes en geef dan al te veel hints waardoor het niet meer een echte verrassing is :oops:
   
  knakworst vindt dit leuk.
 6. Visual

  Visual Über ELLEgirl

  @knakworst leuk!
  hoe gaat het eigenlijk met u? zie u hier bijna nooit meer! was je nog bezig met die personal trainer opleiding? (of heb ik dat verkeerd onthouden?)
   
 7. knakworst

  knakworst Über ELLEgirl

  Dank! haha ik ben ook zo, ging hem eerst parfum cadeau doen maar dat had-ie al geraden door te veel hints
   
 8. Jessa

  Jessa ELLEgirl

  Ahhh superlief dit <3 gelukt met de fohn?

  @ötzi Gecondoleerd en veel sterkte :(
   
 9. guusje88

  guusje88 ELLEgirl

  heb het even gescand en lijkt me een interessant artikel :) ga ik bewaren!
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 10. Viooltjes

  Viooltjes Über ELLEgirl

  Zo'n vaart zal dat wel niet lopen. Ziekenhuizen maken ook (uh.... vaak) foutjes met dit soort dingen. Ze mogen ook alleen kosten rekenen voor een no-show als ze dat duidelijk vermelden bij de poli en op de website.
   
  Marbella vindt dit leuk.
 11. knakworst

  knakworst Über ELLEgirl

  Goed! Die opleiding is bijna afgerond, theoretisch was ik erdoor maar voor praktijk helaas net niet :( dus dat even opnieuw doen. Ik werk wel in een fitness haha. Hoe gaat het met u, werkt ge nog op de unief? en hoe was je reis?
   
 12. Ahavael

  Ahavael Super ELLEgirl

  Voor de liefhebbers van een gestreste Ferry Doedens tijdens expeditie robinson: hij is nu bij de gevaarlijkste wegen op BNN! Het voorstukje beloofde veel goeds :oops: ("kutje plofkip")
   
 13. Suuzx

  Suuzx Über ELLEgirl

  Over een maand moet ik mijn top drie voor study abroad opsturen. Op dit moment twijfel ik tussen Denemarken, Zweden of Noorwegen. Hebben er hier misschien mensen ervaring (en of tips)? Ik zie door de bomen het bos niet meer.
   
 14. pugs

  pugs ELLEgirl

  Weet iemand hoe dat ook alweer zit met douanekosten of invoerrechten? Moet je dat aan de deur betalen/ krijg je een brief? En wanneer krijg je die kosten?
   
 15. Channing

  Channing Über ELLEgirl

  Bakken er altijd friet in, zoete aardappel, snacks, zalm, kip, biefstuk, worstenbroodjes, kipnuggets, kibbeling, aardappelschijfjes. Enige nadeel is het schoonmaken :( voordeel dat hij snel warm is en dat ik weer friet kan eten zonder buikpijn :D
   
 16. skywithdiamonds

  skywithdiamonds Über ELLEgirl

  Ik heb een briefje in huis met "bij niet thuis bij buren bezorgen aub" en als ik een pakketje verwacht plak ik dat briefje onder de deurbel, heeft iig bij dhl en postnl gewerkt :).
   
 17. GreyGoose

  GreyGoose Super ELLEgirl

  kun je datzelfde effect ook behalen in een hetelucht oven? (voor mij lijken die 2 bijna hetzelfde werken??)
   
 18. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Ik ben hier bij mijn moeder thuis naar tussen kunst en kitch aan het kijken en ik liet mijn blik eens door de kamer glijden om te kijken of wij ook nog voorwerpen hebben die misschien ook interessant zijn voor dat programma. Kijken en kijken, en toen viel mijn blik op mijn moeder.....
   
  moët, Naked, Toubab en 12 anderen vinden dit leuk.
 19. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  mwah niet helemaal hetzelfde effect, in een oven moet je 100 keer alles omkeren enzo voor het goed krokant wordt
  daarnaast wordt een airfryer 3 keer zo snel warm
  ik gebruik hem bijv ook voor afbakbroodjes en dat is letterlijk in een paar minuutjes klaar, ipv dat je helemaal de oven moet voorverwarmen en dan nog 10 min in de oven en blabla
   
  GreyGoose vindt dit leuk.
 20. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Über ELLEgirl

  nee, niet hetzelfde, airfryer is een soort
  'turbo' heteluchtoven
   
  GreyGoose vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina