1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Ik zie heel veel citaten / tags niet, ben ik de enige?
   
 2. Cosima

  Cosima Super ELLEgirl

  Ik merkte het gisteren ook al ja
   
 3. Quote

  Quote Über ELLEgirl

  Heb ineens zo intens veel zin in een gekookt eitje. Volgens mij heb ik die liefde voor eieren echt van mijn opa geërfd. Hij at vroeger 5 eieren in de week en dat was echt schockerend in die tijd want toen bestond nog het idee dat eieren helemaal niet goed voor je waren en ging m'n oma ook altijd proberen om m'n opa van z'n eieren af te houden, zo zielig haha.
   
  SpeedOfSound vindt dit leuk.
 4. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Casa 400 is verbouwd inderdaad, wordt nu permanent bewoond
  En er is een nieuw Casa 400 dat hotel/bewoning is
   
  Mirte!* en quantummechanicus vinden dit leuk.
 5. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Nou idd, heb ff gebeld en dit lag aan de leveranciers blabla. Als het dus in een bepaalde maat veel overblijft ofzo gaan ze het niet verlagen in de prijs. Die mevrouw aan de telefoon zei dus, misschien kunt u een S proberen en als die dan niet past hem later omruilen als de xs dan misschien ook in de uitverkoop is. Lijkt me niet dat ze in 2 weken ineens 70%procent gaan zakken net als in de rest van de maten. Als ik zie dat een model van 181 een jas draagt met maat S ja, dan heb ik hem aan mn enkels zitten met te lange mouwen en verzuip ik erin. Helaas pindakaas.
   
 6. Crazy!

  Crazy! Super ELLEgirl

  Ik heb ergens gesolliciteerd en kijk nu continu in mijn mail en op mijn tel om te checken of er al antwoord is. Als ik heel vaak moet solliciteren word ik gek denk ik.
   
 7. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Oeps, heb het weggehaald!
   
  Twonights vindt dit leuk.
 8. Miss_PUNK

  Miss_PUNK Über ELLEgirl

  Ik heb deze week een speciale soort massage gehad . Maar de masseur kreeg de spanning uit een been niet weg en hij merkte ook dat ik die spanning niet kon loslaten. Nu heb ik sinds de massage een soort (spier)pijn in mijn ene been en ben ik me er steeds zo van bewust dat er in dat been veel spanning zit. :( o_O

  aub niet quoten.
   
  Laatst bewerkt: 27 jan 2017
 9. Ted Mosby

  Ted Mosby Über ELLEgirl

  gekke vraag, maar ik lees het volgende 'hCS lijkt op prolactine en het groeihormoon heeft met dit laatste veel gemeen'. Maar dat groeihormoon werd daarvoor in de tekst helemaal niet genoemd. Bedoelen ze met het groeihormoon hCS (heette eerst hPL) of echt het groeihormoon (GH) zelf? Ben zo in de war en kan niks vinden :confused:
   
 10. wasabii

  wasabii Über ELLEgirl

  Ja ik heb ze een bericht gestuurd, maar dat kan wel dagen duren. Een een telefoonnummer is er niet.

  UGH dit is zo irritant. Op de site staat letterlijk dit:
  Is een inkomensverklaring noodzakelijk?
  Het uploaden van een inkomensverklaring is bij inschrijving op WoonnetRijnmond.nl niet verplicht. Een inkomensverklaring is wel verplicht wanneer u een aanbieding van een woning ontvangt of wordt uitgenodigd voor een bezichtiging. De woningcorporatie controleert uw inkomen om te bepalen of u aan de inkomenseisen van de woning voldoet. Dit kan alleen via een inkomensverklaring.

  Als u geen inkomensverklaring heeft geüpload kan dit voor een woningcorporatie reden zijn om u geen aanbieding voor een woning te doen of u niet uit te nodigen voor een bezichtiging. Wij adviseren u daarom wel om uw inkomensverklaring te uploaden bij inschrijving.

  Ik keek even op de site van de woningcorporatie waar het om gaat, maar die kun je na 12.30 niet meer bellen. Lekker handig :rolleyes:o_O Nou, die woning kan ik dus mooi vergeten, want zondagavond sluit de inschrijving :(
   
 11. batalash

  batalash Super ELLEgirl

  Oh ik ook. Het is zelfs al rood aan het worden. Zo lelijk
   
 12. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  Huh, ben je weer Rookie?
   
 13. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  story of my life :p
   
 14. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ik heb al één sollicitatiebrief verstuurd vandaag en eentje is zo goed als af :D Hoop er dit weekend nog een paar te kunnen versturen, ga vanaf volgende week weer werken dus dan heb ik minder tijd/energie om aan brieven te werken.

  En ik kan echt niet wachten tot maart, ik wil zooo graag m'n belasting terugvragen :oops: Ik hoop alleen dat ik het niet verkeerd ingeschat heb en dat ik daadwerkelijk geld terugkrijg. Dat zou heel chill zijn, kan het goed gebruiken namelijk.
   
 15. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Oh dat is kut :( misschien toch gewoon de inkomensverklaring van 2015 sturen en ze gelijk weer mailen met je loonstrookjes ofzo. En dan in het onderwerp zetten dat het spoed heeft? Anders heb je helemaal geen kans..
   
  wasabii vindt dit leuk.
 16. alpacamybags

  alpacamybags Über ELLEgirl

  Als je nu een inkomensverklaring aanvraagt via je belastingtelefoon,heb je hem misschien wel binnen als je de uiteindelijke gegevens moet aanleveren.
   
 17. runboyrun

  runboyrun Über ELLEgirl

  Goed bezig! Als ik nog moet kijken moet je maar mailen, zit vanavond weer op mijn laptop. Kan ook echt niet wachten tot maart haha, doe het altijd meteen.
   
  armadillo vindt dit leuk.
 18. Lacunae

  Lacunae Super ELLEgirl

  Volgens mij lijken hcs en hgh qua aminozuurstructuur en functie erg op elkaar, dus dat zal dan ook voor prolactine gelden als ik de zin goed begrijp.
   
  Ted Mosby vindt dit leuk.
 19. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  @fuffgloss veel sterkte! hopelijk kun je je verhaal duidelijk uitleggen aan de politie en geloven ze jou dat die lullo loog.
  @Beautician als je die vriendin mist kun je toch wel toevoegen op fb :) vind dat sowieso een makkelijkere stap dan mailen haha. Misschien had je indd een oud mailadres gebruikt. Ik heb sinds kort ook weer contact met een oude vriendin en het is zo fijn!
   
  Beautician vindt dit leuk.
 20. wasabii

  wasabii Über ELLEgirl

  Nee, want je kunt dus geen inkomensverklaring van 2016 aanvragen. Dat kan pas als je aangifte kunt doen. En ook met de inkomensverklaring van 2016 is het niet voldoende, want mijn vriend heeft pas een vaste baan met voldoende inkomen sinds 1 september 2016.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina