1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  ik ben bij paul maar die chick weigert engels te praten dus terwijl zij frans praat praat m'n moeder gewoon engels terug :')
   
 2. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Je bent niet de enige hoor dan was ik waarschijnlijk net zo enthousiast geweest :D
   
 3. Sweatshop

  Sweatshop Über ELLEgirl

  Ik zou het ook niet doen. Als je je nu al zo voelt gaat dat sowieso erger worden deze week. Was het bij een speciaal feestje? Anders gewoon opschuiven naar volgende week ofzo. Hopelijk begrijpt die vriendin het.
   
 4. Mimiroppu

  Mimiroppu Über ELLEgirl

  Ik heb net bijna al mijn verse thee weg moeten gooien :( Deze week had ik al een kolonie zilvervisjes ontdekt in mijn theedoos waar ze ook eieren en larven hadden, maar ze zijn zelfs in de afgesloten zakjes gekropen en hebben overal vieze nesten en eitjes :( :(
   
 5. Maanroosvis

  Maanroosvis Super ELLEgirl

  Volgens mij is m'n kat verkouden? Hij is non stop aan t niesen. Hoewel ik t zielig vind, ziet het er ook heel grappig uit haha
   
 6. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Ieeeeeeeeeeeeh mijn grootste nachtmerrie! wat superkut :(
   
  Mimiroppu vindt dit leuk.
 7. Mimiroppu

  Mimiroppu Über ELLEgirl

  Ik ben/was nooit bang voor zilvervisjes maar dit was echt pure horror inderdaad :confused:
   
 8. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Ohjee, ik hoop dat dat geen katten niesziekte is? Wil je absoluut niet bang maken maar dat kan best heftig zijn. Houd het maar goed in de gaten.

  Edit: Mijn vroegere kat heeft dit gehad en heeft er een week voor bij de dierenarts moeten blijven en ik heb hem daarna zelf nog akelige antibiotica spuiten moeten geven, maar ik weet er eerlijk gezegd te weinig van om te weten of dit altijd zo ernstig is. Dus nogmaals, wil je absoluut niet bang maken maar vond dat toen zo heftig dat ik meteen deze link legde toen ik je post zag.
   
 9. Violet Hill

  Violet Hill Über ELLEgirl

  Ohja carnaval. Ik had een korter rokje aan moeten doen om niet uit de toon te vallen in deze trein.
   
 10. runboyrun

  runboyrun Über ELLEgirl

  Wie is Paul?
   
  strudeltje, Brrr, Twonights en 7 anderen vinden dit leuk.
 11. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Heeft iemand weleens een reis geboekt via de website van Tran sa vi a? Ik ging gister even door de stappen heen en het was heel duidelijk, maar ben bang dat ik iets fout doe. Zoveel kan er niet misgaan toch?
   
 12. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Wanneer je het niet weet, is Google je antwoord. Zoekterm: how to end a friendship. Succes!
   
  YellowBird vindt dit leuk.
 13. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  Ik heb voor morgen een nachtje in een hotel geboekt met een vriendin, maar ik heb nergens informatie gekregen vanaf hoe laat de kamer beschikbaar is of hoe laat we kunnen inchecken. Is dit normaal en is er gewoon een ongeschreven regel dat dit vanaf tijdstip X kan en ben ik een oen dat ik dit niet weet, of is het inderdaad raar en zal ik er achteraan bellen? Had dat laatste overigens net al geprobeerd maar er werd niet opgenomen op het nummer van het hotel dat ik via Google vond. Voel me echt een hotel-boek-n00b o_O
   
 14. Amphitrite.

  Amphitrite. Super ELLEgirl

  Dat is dan nog het enige positieve aan carnaval. Show 'em what you got.
   
 15. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Ik snap niks van mijn loonstrook. Want ik twijfel of ik wel genoeg betaald heb gekregen en ik betaal superweinig belasting. Nu ben ik bang dat het niet klopt. Ik heb ook niemand in mijn omgeving die mij kan helpen. Nu wil ik mijn manager mailen om te vragen of ze toelichting kan geven maar het voelt een beetje dom.
   
 16. BiloxiParish

  BiloxiParish Über ELLEgirl

  Is het van een hotelketen? Meestal staat het ook wel op de site van het hotel? De laatste 2 keer dat ik in een hotel heb geslapen heb ik geboekt via hotels .nl en toen kreeg ik ook geen info hoelaat inchecken was, maar heb ik het gewoon opgezocht op de site van het hotel zelf
   
 17. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  Een jongen waarmee ik aan het daten ben appte me net dat zijn oma is overleden en dat hij zich "fucked up" voelt (hij spreekt engels). Nu heb ik hem dus al gecondoleerd, maar ik wil hem eigenlijk ook nog iets van sterkte o.i.d wensen de komende dagen en bij de begrafenis. Alleen ik weet niet zo goed hoe ik dat in het Engels moet zeggen, zonder dat het meteen heel erg formeel en afstandelijk klinkt. Ik kan de juiste woorden niet echt vinden.. Weet iemand hoe ik dit het beste kan zeggen?
   
 18. Shownieuws2.0.

  Shownieuws2.0. Über ELLEgirl

  Heb je misschien een anoniemig emailadres? Anders kan ik de mijne in een spoiler zetten.
   
 19. LADYONTHEMOON

  LADYONTHEMOON Super ELLEgirl

  @Vloeistof Gewoon een mailtje sturen! is niks om je voor te schamen. Heb ik ook wel eens gedaan, en ze waren meer dan bereid om me te helpen. En het zou zonde zijn als je geld zou mislopen omdat je het niet durft te vragen.
   
  Vloeistof vindt dit leuk.
 20. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  My thoughts are with you oid? Al is mijn Engels ook niet heel sterk, heb ook altijd moeite om de juiste woorden te vinden over zaken die er toe doen.
   
  LADYONTHEMOON vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina