1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. spraakwater

  spraakwater Super ELLEgirl

  Dat zeiden ze bij mij ook, bleek uiteindelijk 3 tenen gebroken te hebben na een week met helse pijn te hebben doorgelopen. :p Niet dat ze er iets aan hebben gedaan in het ziekenhuis (moest het zelf maar intapen als ik last bleef houden)... heeft me alleen wel €300 eigen risico gekost. :p
  Dus zou idd eerst even afwachten, goed koelen en niet belasten.
   
  Viooltjes vindt dit leuk.
 2. spraakwater

  spraakwater Super ELLEgirl

  @bubbelplastic maar het is een vervelende pijn. Sterkte iig! (kon m'n post niet meer aanpassen)
   
  bubbelplastic vindt dit leuk.
 3. LadyGodiva

  LadyGodiva Über ELLEgirl

  Ik ben echt al sinds gisterenavond helemaal nerveus over dat ik misschien geen kaartjes kan krijgen. Ik heb trouwens een Heartagram tattoo ook, hahaha
   
  Egel en BiloxiParish vinden dit leuk.
 4. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Maar ze geven je toch de tip om te koelen zodat de zwelling iig mee zal vallen/minder wordt en paracetamol voor de pijn? Wat wil je verder dat ze doen dan? En als er wel wat mis mee is kunnen ze je teen toch niet in het gips zetten. Verbaas me er eigenlijk over dat je zo snel naar de dokter belt ermee, ik zou zelf eerst even afwachten of het minder wordt. Al moet ik wel toegeven dat ik iemand ben die pas laat (soms ook te laat) met iets naar de dokter gaat. Hopelijk trekt de pijn snel wat weg iig!
   
  Finko en Loxodonta vinden dit leuk.
 5. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  Ok vraagje: ik kom er zojuist achter dat ik sinds 2014 perongeluk bij twee verschillende verzekeringsmaatschappijen een doorlopende reisverzekering heb waaar ik maandelijks ook premie voor betaal. In 2016 is er iets op reis gebeurd wat ik bij de ene verzekering heb gedeclareerd. Nu kom ik er dus achter dat ik een tweede reisverzekering heb: kan ik nu dat bedrag nogmaals declareren bij die andere maatschappij? Ik heb tenslotte wel de premie steeds betaald....
   
 6. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  Vandaag is mijn eerste dag stage en het slaat echt nergens op. Er was geen werkplek geregeld waardoor ik dus zelf maar in een stilteruimte op de uni ben gaan zitten, en ik heb niemand van de afdeling gezien dus ik weet ook niet echt wat de bedoeling is. Ik doe nu dus maar literatuuronderzoek maar dit had ik net zo goed thuis kunnen doen. Ik verveel me echt zwaar :(. Ik ga morgen maar vragen of ik een deel van de tijd thuis kan werken (lees: in pyjama in bed beetje artikelen lezen), want dit is zonde van mijn reistijd.
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Nee.
   
  Yucca, lightbox, Finko en 6 anderen vinden dit leuk.
 8. evenveel

  evenveel Über ELLEgirl

 9. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  Nee, dat is fraude. Je hebt je schade immers al gedeclareerd bij die andere maatschappij en bent dus al schadeloos gesteld. Je hebt zelfs nog 'geluk' dat de verzekering heeft uitgekeerd, want in de meeste voorwaarden staat dat de verzekering niet uitkeert indien er een andere verzekering is die de schade zou dekken. In theorie hadden ze dus met hun vingertjes naar elkaar kunnen wijzen en niet kunnen betalen.
   
  evenveel en Irene Adler vinden dit leuk.
 10. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Is toch vrij logisch lijkt me dat dat niet de bedoeling is?
   
 11. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Dan betaalt de een en verhaalt die op de ander.

  Heb ook nog het artikel - 7:960 BW
   
 12. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  Maar wordt er dan verhaald op de verzekering die je als eerst had of werkt dat zo niet? Ik vind recht heel interessant en lees er graag over, vandaar dat die clausule me ook opviel tijdens het lezen van mijn eigen polisvoorwaarden.
   
 13. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Hoeveel mensen 'vinden het logisch' om hun telefoon kapot te maken als er een nieuw model uit komt?
   
 14. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Pannenkoek lief! Ja ik merk het lichamelijk wel. Steeds in een soort zweetstand dus hoge bloeddruk en vorig jaar kreeg ik ook last van mijn nek en schouders door de spanning. Heb gewoon best vaak ontmoetingen/afspraken met onbekenden de laatste tijd of nieuwe dingen en dat levert spanning op. Maar dat zal de komende jaren nog wel veel vaker zijn dus vind het shit dat ik het zo erg voel.
   
 15. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Noomie vindt dit leuk.
 16. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Wat is je punt? Maakt dat het oke? Die weten toch net zo goed dat dat niet de bedoeling is? Vind het trouwens echt te belachelijk voor woorden dat sommige mensen überhaupt zo denken (en het nog doen ook).
   
  Overjoyced, Vlien, Yucca en 11 anderen vinden dit leuk.
 17. Vinyl

  Vinyl Über ELLEgirl

  De sociale media campagne van TrusttheSource is live! Het kan zijn dat jullie een advertentie binnen krijgen via Facebook met een aantal tips hoe je het beste kunt omgaan met (nep) nieuws tijdens de verkiezingen. Die is dus van ons :D Verder staan we in de finale van de Global Student Entrepreneur Award, wat een dag dit.
   
  Perzik!, Overjoyced, Vlien en 21 anderen vinden dit leuk.
 18. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Voor sommige mensen is het nu eenmaal logischer om de boel op te lichten dan om eerlijk te zijn. Dat maakt het niet oke, verre van, maar ik wil alleen maar zeggen dat niet iedereen zo eerlijk is als jij (en for the record; ik, want bij mij zou het niet eens in mijn hoofd op komen dit te doen.)
   
 19. the rebel club

  the rebel club Über ELLEgirl

  Nee dat begrijp ik ook en ben ook echt niet van plan om 't te doen, maar vroeg 't me gewoonaf. Want in principe betaal ik er wel voor, maar ik snap het wel als er gezegd wordt dat mijn schade inderdaad al gedekt is nu door die andere maatschappij. Ik heb alleen perongeluk die eerste verzekering over het hoofd gezien en baal daar nu best wel van, want er is ook geen manier waarop ik dat met terugwerkende kracht kan annuleren toch? Als ik kan aantonen dat ik die andere verzekering heb gehad en die ook heb gebruikt.... want ik heb dus geen rechten om deze verzekering te 'gebruiken' als er iets gebeurt, maar ik kan 't geld ervan ook niet terugkrijgen? Vind ik jammer haha. Maar begrijp uiteraard prima dat het mijn eigen domme fout is en dat er gewoon niet zo veel aan te doen is. I'll take my losses ;)
   
  LizzyBennet vindt dit leuk.
 20. poedumtshh

  poedumtshh Super ELLEgirl

  Ik heb een jetlag, ben sinds 5u wakker en ik wil nu zoooo graag even slapen maar dat is waarschijnlijk geen goed plan als ik snel van die jetlag af wil? Ugh :confused:
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina