1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Beuty

  Beuty Über ELLEgirl

  Mijn vriend is naar Ajax-Kopenhagen en ik zie echt allemaal hooligan-achtige filmpjes op de snapchat van een vriend van hem. Moet echt zoooo hard lachen al die schreeuwende en rood-vuur gooiende boeren en dan tussendoor het puppyhoofd van mijn vriend ertussen
   
  chanson, Lorelei, moët en 2 anderen vinden dit leuk.
 2. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl


  vond dit een goed filmpje
  en ik spotte 4 nederlanders haha
   
 3. Simple Things

  Simple Things Guru ELLEgirl

  Hebben mensen echt een pb gestuurd? Ik vond het zo'n aandoenlijk bericht dat ik al bijna online de afloop wilde zoeken voor je.
   
  moët, ezw en runboyrun vinden dit leuk.
 4. maeve

  maeve Super ELLEgirl

  Mweh ben Love aan het kijk en voel me echt eenzaam
   
 5. Amphitrite.

  Amphitrite. Super ELLEgirl

  Overjoyced, "pareltje" en Spon vinden dit leuk.
 6. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Ja dat is misschien wel zo, maar je moet je ergens aan vasthouden. Dat jij nog het belangrijkste bent in je eigen leven.
   
  Eva-Lina vindt dit leuk.
 7. Spon

  Spon Super ELLEgirl

  Ik kijk obsessive cleaners en man oh man wat een drama. Zo smerig
   
 8. LizzyBennet

  LizzyBennet Über ELLEgirl

  @Eva-Lina Sorry voor de late reactie, ik was de deur uit. Maar: wees niet bang dat je niemand vind. Ik snap dat het zo lijkt - maar zulke gedachtes zijn helemaal nergens goed voor. Ik snap dat je eigenwaarde nu een enorme deuk heeft opgelopen en dat verdient niemand. Maar dit moet je dan ook goed onthouden: dit verdien jij niet. Jij verdient beter dan dit.

  Probeer voor jezelf te kiezen en niet te veel aan hem vast te houden. Makkelijker gezegd dan gedaan, inderdaad. Maar in dit geval echt het beste. Je bent sterk genoeg om dit te doorstaan. Echt waar!
   
  Eva-Lina vindt dit leuk.
 9. Negativ

  Negativ Über ELLEgirl

  Hebben jullie die video op facebook gezien waarbij een meisje van 3 helpt bij de bevalling van een schaap? Op het eind stopt ze haar hele armpje er ook in om te kijken o er nog een lam zit. Bizar
   
  batalash vindt dit leuk.
 10. Yucca

  Yucca Über ELLEgirl

  ahhhh ja superleuk!! wanneer ga je precies? en waar ga je allemaal heen? en hoe lang?
   
  shellzy vindt dit leuk.
 11. FredPaillet

  FredPaillet Über ELLEgirl

  @Eva-Lina Kan jij mij een pm sturen toevallig?
   
 12. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  How did they do?
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 13. lisaaavdw

  lisaaavdw Gast

  Mijn oma heeft toch niet de ziekte van Kahler, maar het gaat niet goed. Ik denk dat ze gewoon op is. We werden net gebeld en mijn moeder is nu naar het ziekenhuis. Ik denk dat het zo einde verhaal is.
  Ze is 88, haar hart is slecht, ze wil amper nog leven..
   
 14. LizzyBennet

  LizzyBennet Über ELLEgirl

  Vandaag was echt een stomme dag.

  1. Ik wilde vanmorgen nietsvermoedend de fiets op stappen. Ligt mijn hele fiets uit elkaar gehaald op de grond. Eén band gejat, zadel gejat, stuur gejat, trappers gejat. Ik had nota bene twee (!) kettingsloten eromheen gedaan. En ik heb momenteel nog net genoeg geld om de rest van de maand mee door te komen qua eten dus kan echt geen nieuwe fiets betalen. Zonder fiets in Amsterdam = ultieme hel.

  2. Kreeg de eerste versie van een opleidingsvideo toegestuurd waarin ik gespeeld heb. Nou. Kom er dus achter dat ik echt zo'n fucking lelijk asymmetrisch gezicht heb. Mijn hele alles is gewoon echt vet lelijk. En ik praat raar. Dus nadat ik dat filmpje had gekeken heb ik de hele middag in bed gelegen. Zo confronterend om jezelf zo te zien?

  3. Moest eigenlijk zoveel werk doen voor mijn scriptie en allemaal andere dingen. Heb uiteraard weer niets gedaan. FML.

  Okee dit was mijn zeikpost. Morgen weer een dag.
   
 15. LizzyBennet

  LizzyBennet Über ELLEgirl

  @lisaaavdw Oh, dit plaatst mijn nutteloze zeikpost wel gelijk weer in perspectief. Heel veel sterkte. :(
   
  lisaaavdw vindt dit leuk.
 16. Sweatshop

  Sweatshop Über ELLEgirl

  lisaaavdw vindt dit leuk.
 17. Snap ik, ik was ook heel zenuwachtig! Maar je wordt eigenlijk zo meegenomen door alles wat er gebeurt en wat je moet regelen, dat je de eerste paar dagen vanzelf doorkomt en dan is het spannendste er al af. En je moet onthouden dat de meeste internationale studenten daar alleen zijn, dus dat maakt het misschien wat makkelijker om op iemand af te stappen. Ik raad je echt aan om vooral de eerste weken mee te doen aan introducties en dergelijke, want zo leer je gewoon het snelst mensen kennen.

  Ik studeerde in de richting van management en business, en bij mij was het meer dan goed te doen haha. Ik had gemiddeld drie dagen per week les, en dan ongeveer twee uur per dag. De zelfstudie viel ook mee, omdat het vooral groepswerk en essays waren die ook prima te doen waren, ik heb maar 1 tentamen gehad. Maar dat ligt ook aan de module die je volgt, een vriendin van mij volgde een andere module en zij had wel heel veel les, veel tentamens, groepswerk en essays. Zij was dus een stuk drukker dan ik.
   
  Suuzx vindt dit leuk.
 18. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik heb punt 2 ook. Ik was gevraagd een vlog te maken voor mijn gemeente als promotiefilmpje maar dan zie ik mezelf daar zo lopen met mijn hoofd en dan denk ik echt why
  en mijn hoofd in een lelijke vorm is ook echt de still op facebook en youtube
   
 19. Spon

  Spon Super ELLEgirl

  lisaaavdw vindt dit leuk.
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  @lisaaavdw Ik denk aan je, sterkte.

  @Linus&Celly Ik weet dat het anders is als je naar jezelf kijkt, maar ik vond je er prachtig uit zien in de docu. Je straalde helemaal (prachtige huid heb je) en je had daar een hele mooie, zachte uitdrukking.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina