1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Doge

  Doge Über ELLEgirl

  @Junebug85 even het hotel zoeken op boo king . com, staat er dan altijd bij volgens mij! En veel plezier!
   
 2. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Denken jullie dat kaartjes die op ticketswap staan voor iets van vanavond nog erg zullen dalen in prijs? Worden flink wat aangeboden maar mensen zitten net onder de voorverkoopprijs en ik wacht op een flinke daling maar vraag me af hoe reëel dat is :')
   
 3. Shownieuws2.0.

  Shownieuws2.0. Über ELLEgirl

  Weet iemand een fysieke winkel waar sneakers niet te duur zijn? Ze mogen natuurlijk wel wat kosten, maar niet de hoofdprijs. New Balance/Adidas ed. Ik koop eigenlijk altijd online, maar loop regelmatig met een net niet passend paar.
   
 4. Amphitrite.

  Amphitrite. Super ELLEgirl

  Ik heb met een vriendin afgesproken maar ik lig nog in bed en zij is met haar vriend in de stad. Dus we hebben gebeld over "hoe gezellig het was" en ik ben verder gaan slapen

  Love the girl.
   
  Laatst bewerkt: 25 feb 2017
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Van haren heeft vaak Nikes voor goedkope prijs. Ook Aktie Sport bv.
   
  Shownieuws2.0. vindt dit leuk.
 6. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik kon gisteren de laatste trein niet meer halen dus ben met een taxi naar huis gebracht, betaald door BNN Vara.
  Aan het einde vroeg ik aan de chauffeur of ik op de ritmeter mocht kijken. 290 euro :eek::eek::eek:
  Schaam me gewoon dood
   
  armadillo, Overjoyced, Ted Mosby en 19 anderen vinden dit leuk.
 7. Magnetronbeer

  Magnetronbeer Super ELLEgirl

  Hoe was het? Toch blij dat je mee hebt gedaan? (of heb je dit al verteld en heb ik eroverheen gelezen)
   
 8. Junebug85

  Junebug85 Über ELLEgirl

  @BiloxiParish @Doge Thanks voor jullie reacties. Had zelf ook al op de site van het hotel gekeken maar daar staat het niet op. Via boo.king.com zag ik staan inchecken vanaf 15:00, dus ga er maar vanuit dat dat klopt dan. Wel erg slecht dat het niet op de site staat en dat de website die ik gebruikt heb om het te boeken het ook niet doorgeeft. Maar heb nu iig mijn info! :)
   
  Doge vindt dit leuk.
 9. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Nee nog niet!
  Ik vind het heel moeilijk om te verwoorden hoe het was. Eerst was het heel spannend, daarna kwam er een soort van opluchting ofzo en ik vond het heel fijn dat ik me in een veilige omgeving zo goed kon uiten. Iedereen snapt ook waar je het over hebt, want iedereen maakt hetzelfde mee.
  Ik kan nu alleen niet wachten tot het op TV is, vooral omdat ik ontzettend 'bang' ben voor alle reacties. Er zijn gewoon mensen die dit niet hoeven te weten, maar het komt wel openbaar op TV. En daar heb ik zelf voor gekozen.
  Gelukkig is het pas 8 maart op TV dus ik heb nog even de tijd om te wennen aan het idee en die avond ga ik lekker kijken met vriendinnen.
  We gaan ook met alle meiden nog een keer napraten en elkaar op de hoogte houden want je bouwt toch wel een soort specciale band op.
  Lang verhaal haha, sorry
   
  Babyyyy en GreyGoose vinden dit leuk.
 10. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Wil je al vertellen wat voor programma het is? Of heb ik het gemist. Naar aanleiding van je berichten ben ik heel nieuwsgierig geworden :oops:
   
 11. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ja hoor.
  Er is een documentaire gemaakt over vaginisme door een meisje dat dat al 5 jaar heeft en om die docu heen is een thema avond georganiseerd, hetzelfde principe als toen met 'Emma wil leven'. Ik zat na de documentaire aan tafel omdat ik vaginisme heb samen met nog een meisje, een seksuologe en een vrouw die het vroeger had.
   
  Enthusiasm, Brrr, Amphitrite. en 2 anderen vinden dit leuk.
 12. Magnetronbeer

  Magnetronbeer Super ELLEgirl

  Klinkt goed :). Ik hoop dat in ieder geval vanuit je omgeving er geen nare reacties komen, dat zou ik echt respectloos vinden. Knap dat je het hebt gedaan!
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 13. Bakkes

  Bakkes Über ELLEgirl

  Wow spannend zeg! Goed dat je daarmee op tv durft te komen, het lijkt me niet niks. Ben benieuwd naar de uitzending, hopelijk kan ik kijken
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 14. Alane

  Alane Super ELLEgirl

  Een vriendin van mij zit ook in die docu en was bij dat gesprek. Ik gok dat jij dat niet bent en je haar dus ontmoet hebt. :p Ik vind het heel knap dat ze dit doet en dat vind ik ook van jou! Taboes lekker doorbreken! Er zijn zoveel meiden met seksuele problemen die er niet over durven te praten.
   
  desalnietteplus, Phoebee, Babyyyy en 2 anderen vinden dit leuk.
 15. The Escapist

  The Escapist Über ELLEgirl

  ik ben brak en de uva website doet het niet dus weet niet wat ik moet leren

  ik wil een spelletje spelen. weet iemand een leuk spel dat ik kan downloaden en spelen op mn mac??
   
 16. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  @Linus&Celly wauw wat stoer van je dat je er gewoon over wil praten op tv! Het is in principe niet iets om je voor te schamen, maar ik zou het ook begrijpen als iemand het wel heel prive vind, maar doordat er mensen over durven te praten opent het ook weer deuren voor lotgenoten. Dus echt respect!

  Iets heel anders; de kassajongen sloeg net 498 bananen aan en kreeg ze vervolgens niet meer verwijderd. Arme knul zat helemaal te shaken toen hij mijn zegeltjes gaf. (Heel de rij stond zich te amuseren en ik kreeg bijna de slappe lach, past wel bij iemand die net een besparingsinstagram is begonnen... :p)
   
 17. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Jaa!! Wie?? L? of D? of A? Haha ben zo benieuwd!
   
 18. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  wow @Linus&Celly wat cool dat je meegedaan hebt!!

  @Junebug85 Of iemand die er misschien verstand van heeft @Loxodonta jij misschien? Shit nu ik lees over kattenniesziekte schrik ik weer, mijn kat niest dus sinds een week ook. Verder lijkt hij me kerngezond (qua eet/speel/drinkgewoontes) maar ik maak me toch een beetje zorgen?
  Trouwens voor mensen met huisbeesten, hebben jullie die beesten verzekerd? Misschien een rare vraag maar wat nou als je beest ineens doodziek is en een ziekelijk dure operatie ofzo nodig heeft, dan ben je de pineut toch.
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 19. Njime

  Njime Über ELLEgirl

  Ik heb gister gezoend met een hele leuke jongen.
   
  armadillo, Overjoyced, Ted Mosby en 40 anderen vinden dit leuk.
 20. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  @"Giant Laser" ik moest hardop lachen, HOE lukt het hem om zo'n weird aantal bananen aan te slaan haha?? Trouwens ik moest ook denken aan McDonalds bij die mac-post haha joeee jammie
   
  quantummechanicus vindt dit leuk.
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina