1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Pannenkoek

  Pannenkoek Über ELLEgirl

  Ik moest een hele stomme tijd werken en nu heb ik super honger dus heb mezelf getrakteerd op sushi
  Yay voor payday dat het kan
   
  Overjoyced en Verdigris vinden dit leuk.
 2. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @Jauregui ja optie twee is duidelijker maar waarom staat positief in je onderzoeksvraag?
   
 3. Damnatio Memoriae

  Damnatio Memoriae Über ELLEgirl

  Dat je een eigen mening hebt, vind ik supertof. Ook al heb ik vaak een heel andere mening.
  Dat jij die mening meestal brengt als een feit waar niet aan te tornen valt, vind ik daarentegen super irritant. Mijn mening.
   
 4. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Heeft iemand misschien een kortingscode voor zalando?
   
 5. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  @Damnatio Memoriae @Eva-Lina
  Ik denk ook altijd van je hebt toch zoiets als een democratische rechtsstaat, hoe wou je daar omheen dan :/ (met de bewering dat we hier niks aan die mensen hebben, we ze daar moeten laten en dat de straffen veel te laag zijn, het zijn mensen met een Nederlands paspoort, horen we die dan niet te berechten volgens ons systeem?)
   
 6. Lacunae

  Lacunae Super ELLEgirl

  Shit!! ik had er een bij mijn b&f bestelling maar die heb ik weggegooid uit zelfbescherming (en er ligt al een hoop andere troep in de prullenbak anders had ik hem voor je eruit gevist).
  Nutteloze comment dus maar zie het maar gelijk als een soort upje haha
   
 7. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Zou ik inderdaad weglaten!
   
  Jauregui vindt dit leuk.
 8. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Dan moet je dáár toch wat aan doen? Vind je straffen voor moord dan ook te laag? Wil je Nederlandse moordenaars ook het liefst in zee gooien?
   
  Naked en JimmyMcNulty vinden dit leuk.
 9. Donna-

  Donna- Super ELLEgirl

  Ik ga woensdag naar tove lo en heb er super veel zin in , heerlijk zo doordeweeks even een dansje doen!
   
  Verdigris vindt dit leuk.
 10. wasabii

  wasabii Über ELLEgirl

  Ik ga toelating doen voor een pre-master in Leiden en in Rotterdam. En voor die in Rotterdam ben ik zo bang. Mijn God. Zo moet ik bijvoorbeeld een schrijfopdracht doen. Ik snap het artikel met uitleg niet eens, laat staan dat ik zelf nog een essay kan schrijven.
  En ik moet dus zelf SPSS gaan leren. Ik was de sukkel die 3023492473 uur bijles nodig had bij wiskunde, dus mocht iemand nog tips hebben, heel graag! :D

  Oh en als iemand nog tips heeft over hoe ik Engels kan oefenen (buiten het lezen van Engels en het kijken van Engelse films/series, want dat doe ik al) hoor ik het ook graag :)
   
 11. Donna-

  Donna- Super ELLEgirl

  Ik heb er een! Zal even kijken of ik je een berichtje kan sturen
   
 12. Karl Lagerfeld

  Karl Lagerfeld Über ELLEgirl

  Oh super! Dankjewel :D
   
 13. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  @wasabii ik was slecht in wiskunde (heb wiskunde c gedaan) maar in statistiek was ik best goed :cool: Dus wie weet valt t bij jou ook mee! Succes met je toelating verder.
   
  Neusaap en wasabii vinden dit leuk.
 14. wasabii

  wasabii Über ELLEgirl

  armadillo vindt dit leuk.
 15. Emmet

  Emmet Über ELLEgirl

  Stukje wandelen, naar de markt (meestal in combinatie met eerste), wat klusjes doen zoals een pakketje terugbrengen, 's middags serie/film kijken, naar de bioscoop (is heerlijk overdag), uitgebreid lunchen met spul dat ik net van de markt heb gehaald, als het openluchtzwembad weer opengaat daar zwemmen, soep maken, naar de ikea, boekje lezen
   
  IO. vindt dit leuk.
 16. natello-natenna-a-vanimar

  natello-natenna-a-vanimar Über ELLEgirl

  ik wilde iets opzoeken op internet maar was nog een filmpje aan het afkijken op YouTube en ben nu gewoon vergeten wat ik wilde opzoeken, zo.irritant.
   
 17. Marritvanden

  Marritvanden Über ELLEgirl

 18. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  @wasabii ik weet niet in welke hoek je toelatingstoets is, maar ik ben vrij goed met spss. Ik doe wel een gezondheidsgerelateerde opleiding, dus ik denk dat het per vakgebied wel verschilt wat je moet doen.

  Wat mij helpt is steeds als ik een bepaalde handeling begrepen heb, zoals bijvoorbeeld een bepaalde statistische toets, op te schrijven welke knopjes en opties ik precies heb gebruikt en dit te noteren in een soort spss-handleiding. En als je er niet uitkomt staan er vrij veel filmpjes over op youtube die je stap voor stap nu kunt doen!

  En ook staat is er in mijn statistiek boek bijvoorbeeld precies de interpretatie van een bepaalde output in spss aangegeven. Als je deze standaard interpretatie uit je hoofd leert en steeds toepast op je bepaalde onderzoeksvraag heb je dat iig goed!
   
  wobbly en Overjoyced vinden dit leuk.
 19. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Moest laatst een onderzoek uitvoeren voor mijn studie en de begeleiding was belachelijk. Die gast bedacht zich iedere week en hij lulde maar wat en las onze concepten steeds maar half. Uiteindelijk toch alles af weten te maken en ik was best tevreden met/trots op het uiteindelijke verslag. Toen hebben we het gepresenteerd en was die begeleider heel postitief. Toen diezelfde week heb ik met mijn groepje het volledige verslag ingeleverd. Nu na 6(!) weken is het eindelijk nagekeken en blijkt dat hij eigenlijk alles onvoldoende vindt. Hij zei dat hij het moeilijk vond om te beschrijven wat er allemaal wel niet fout aan was, dus hij wil met mij en mijn groepje samen komen om een nieuw 'strijdplan' (zijn woorden) op te stellen, maar deze week kon hij niet want daar had hij het te druk voor. Dus nu kan het pas eind volgende week en dat heb ik nog ongeveer een week om het aan te passen voor ik weer moet gaan leren/verslagen moet gaan schrijven voor andere vakken. Ik ben gewoon zo boos want ik ben het totaal niet eens met zijn feedback en steeds dan doen we wat hij zegt en dan is het weer niet goed.
  Sorry voor het onsamenhangende verhaal maar ben gewoon zo bang dat we het er met deze gast niet uitkomen en dat ik volgend jaar dit deel van de minor opnieuw moet doen.
   
 20. ellegirltalk

  ellegirltalk Guru ELLEgirl

  Mij helpt soort actief kijken wel als ik een Engelse serie/film kijk. Dus dan lees ik de Nederlandse ondertiteling en dan ga ik bedenken welke Engelse uitdrukking daar bij past.
  Je kan ook gewoon een serie kijken en dan snappen wat er wordt gezegd, maar ik ben dan passiever bezig en neem dan minder mee heb ik het idee.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina