1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

 1. Huismus

  Huismus Über ELLEgirl

  Ja, dat had ik ook, maar ik moest mijn haren wassen. Zo snel een nieuwe opdoen ja!
   
 2. Zoeva

  Zoeva Super ELLEgirl

  Heb binnenkort een vrijgezellenfeest en ik hoorde bedragen van 100 / 160 euro... En dan heb je nog de bruiloft zelf en wilde een nieuwe jurk kopen.
  Wil eigenlijk aangeven dat ik niet zoveel budget heb. Geef ook veel liever 100 euro aan het bruidspaar. Hoe zeg je zoiets nou tactisch :oops:
   
 3. Boommm

  Boommm Über ELLEgirl

  Zet 'm toch weer af :oops: Tis nu reclame en ben zo moe dat ik van het eerste kwartier al vrijwel niks geregistreerd heb. Hij duurt blijkbaar ook nog eens tot 23.00, dus anders zit ik ws gewoon 2,5u voor niks naar de tv te staren ;)
   
 4. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  ik vind jysk ook wel leuk voor als je een klein budget hebt. Beter dan ikea
   
  Finko vindt dit leuk.
 5. Bigtasty

  Bigtasty Über ELLEgirl

  Ik weet budget en smaak niet, maar bij G.oossen.s hebben ze erg leuke meubels, echt mijn favoriet! Je betaald hier alleen wel behoorlijk wat geld voor de meubels.
  P.ronto vind ik ook altijd een erg leuke winkel! Zo ook Loods5.
  Als je van een industriële look houdt, dan moet je zeker naar de Gr.aef wonen gaan!
  Verder houd rekening met de levertijd op meubels
   
  Finko vindt dit leuk.
 6. Bigtasty

  Bigtasty Über ELLEgirl

  Ik weet budget en smaak niet, maar bij G.oossen.s hebben ze erg leuke meubels, echt mijn favoriet! Je betaald hier alleen wel behoorlijk wat geld voor de meubels.
  P.ronto vind ik ook altijd een erg leuke winkel! Zo ook Loods5.
  Als je van een industriële look houdt, dan moet je zeker naar de Gr.aef wonen gaan!
  Verder houd rekening met de levertijd op meubels
   
 7. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Ik kan niet geloven dat ik zo lang gewacht heb om The Impossible te kijken. Zit echt met m'n mond open te kijken. Deels ook omdat er ijs in geschept word
   
  armadillo vindt dit leuk.
 8. Jeminae

  Jeminae Super ELLEgirl

  Ik kijk m ook, maar dan zonder ijs... heftige film zeg
   
  strudeltje vindt dit leuk.
 9. Peachpuff

  Peachpuff Super ELLEgirl

  Ja, vrijgezellenfeesten zijn duur (al was mijn duurste van de vier tot nu toe 'maar' 100 euro), maar je moet bedenken dat het ook een leuke dag voor jezelf is. Een paar activiteiten, eten en uitgaan is nou eenmaal niet goedkoop. Als je het geld echt niet kan missen, moet je er niet heen gaan, maar voor veel minder dan 80-100 euro kan je zo'n dag bijna niet organiseren. En het is meestal wel heel waardevol voor de bruid om je erbij te hebben, anders zou ze je niet vragen! PS: 100 euro is wel een flink bedrag om aan het bruidspaar te geven, dat kregen wij alleen van zeer naaste familie!
   
  Zoeva en Naked vinden dit leuk.
 10. mikselke

  mikselke Guru ELLEgirl

  Gewoon letterlijk zo. Heb ik laatst ook gedaan (voor best n goede vriendin ook). Als anderen dat belachelijk vinden, hun probleem :p. Ik vind zo'n prijzen belachelijk en geef dan ook liever n duurder cadeau dan 'maar' 20 euro..
   
  Huismus, DumbleDory en Zoeva vinden dit leuk.
 11. Daydreamers

  Daydreamers Über ELLEgirl

  Ik heb ook een vrijgezellenfeest gehad van m'n beste vriendin en ik was inclusief een tank benzine 150 euro kwijt. Plus het was ook nog eens niet leuk (vond zij ook niet) dus het was echt een aanfluiting.
  Bruiloft zelf weer een tank benzine, jurk, kado, hotelovernachting. Was er goed zuur van maarja.

  Ik zou zelf zeggen van: ik heb geen groot budget dus voor mij is max ... euro voor de hele avond genoeg. Ligt er ook echt aan wat jullie gaan doen.
   
 12. Nobody-ish

  Nobody-ish Super ELLEgirl

  Dikke opluchting hier. De zwangerschapstest gaf gelukkig "niet zwanger" aan. Meteen ook een afspraak bij de gyneacoloog gemaakt om mijn spiraaltje te laten checken. Voor de zekerheid over een aantal dagen nog eens testen. Maar het komt vast allemaal goed.
   
  Stormpje, Overjoyced, Mimiroppu en 7 anderen vinden dit leuk.
 13. Zoeva

  Zoeva Super ELLEgirl

  Ik heb er twee meegemaakt en dat was allebei tot de 80 geloof ik. Het is inderdaad een leuke dag voor zowel mij en de bruid, maar dan nog vind ik het een hoop geld.
  Ze vragen ook helemaal niet naar het budget van de mensen. Niet gaan vind ik ook weer zoiets...
   
 14. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Ik zag net een reclame op tv en ik had het geluid uit staan, maar de manier waarop die vrouw daar zat te praten, wist ik gewoon al: dit gaat over vagina's/vaginale schimmel/tampons/whatever. En ja hoor, het ging over: de vagina vlog. Ik wist niet dat de wereld hier behoefte aan had :rolleyes:
   
  Overjoyced vindt dit leuk.
 15. wetenschap

  wetenschap Über ELLEgirl

  @Finko ik vind woonexpress xl ook prima. Soort van Ikea, maar toch wat anders.
   
  Finko vindt dit leuk.
 16. Samchibi

  Samchibi Super ELLEgirl

  Vagina vlog. :eek::eek:
   
  Overjoyced, strudeltje en Babyyyy vinden dit leuk.
 17. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  Ik voelde me vandaag (zonder enige reden) superkut. En toen kreeg ik een gratis taartje bij de bakker en toen ging ik mijn eigen haar knippen en nu is het te kort, en ik heb per ongeluk in mijn nek geknipt (??????) en daar moet ik nu steeds om lachen, wat een mongool ben ik. En ik drink nu lekker wijn en heb geaccepteerd dat het een kutdag is en nu heb ik drie films achter elkaar gekeken en nu ben ik wel weer blij. Ik snap mezelf soms echt, echt, echt niet.
   
  Chuckie, Overjoyced, groetjes en 11 anderen vinden dit leuk.
 18. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  Oja ik wilde ook nog @ezw en @VALARMORGHULIS allebei veel sterkte wensen :( het zijn verdrietige dingen, verdrietige tijden.
   
  ezw en VALARMORGHULIS vinden dit leuk.
 19. banksy

  banksy Über ELLEgirl

  Ik was flashcards aan het maken voor Portugees. Dan zoek ik het woord op in het Portugees en ik zoek er een plaatje bij. Ik was lekker op dreef, en typte vrolijk mijn volgende woord, sekse/sex, in het Portugees in. Totaal niet bij nagedacht. Ik kreeg meteen lekkere pornoplaatjes te zien. Goed, heel naar, maar ik wilde verder. Op een gegeven moment wil ik een plaatje voor het Portugese woord caça zoeken. Dat betekent jacht, dus ik verwacht plaatjes van jagers. Typ ik toch vrolijk c-a-c-a in en wat krijg ik... Plaatjes van drollen in alle soorten en maten. Caca. Toen ben ik maar gestopt.
   
  fysicus, Overjoyced, moët en 12 anderen vinden dit leuk.
 20. flopsyunicorn

  flopsyunicorn Super ELLEgirl

  Waarom moet ik altijd plassen als ik net comfortabel lig? #moetikweeruitbeddekouin
   

Deel Deze Pagina