1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ik had het er gister over met m'n huisgenoot en we gaan misschien twee konijntjes nemen :D Even uitzoeken hoe en wat allemaal, het is lang geleden dat ik konijnen had maar hoop dat we het gaan doen <333
   
  Black Opium, wobbly, Overjoyced en 11 anderen vinden dit leuk.
 2. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  De stad organiseert zaterdag een vlaggenroof en moordspel enzo voor volwassenen maar ik moet werken :(
   
 3. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Hahaha een 4-jarige die 'met een collega belt over werk' bij Het geheime leven van 4-jarigen :')
   
  Alane, Ted Mosby, wobbly en 6 anderen vinden dit leuk.
 4. flopsyunicorn

  flopsyunicorn Über ELLEgirl

  Ja! Zal morgen even voor je kijken, ga zo slapen namelijk :) is geloof ik 20%korting vanaf 50 of 75 euro
   
 5. liefsjenneke

  liefsjenneke Über ELLEgirl

  Wtf, ik liet mijn hond net even uit, loop terug van het veldje en betrapte een buurmeisje/vrouw op dat ze me begluurde. Zo weggedoken bij het raam. En toen ik haar zag schrok ze en ging ze snel opruimen. Het was echt wel 100% dat ze me de hele tijd had lopen bekijken, ze gedroeg zich zo betrapt. En toen ik er voor langs liep naar het veldje toe, keek ze me ook al helemaal na. Hoezo houd je me zo in de gaten? Heb ik dr ook gevraagd (dr raam stond open) maar toen keek ze me alleen maar aan. Echt, ik doe niets verkeerd, hond mag daar op het veld gewoon plassen. En als je iets dwarszit, zeg het dan gewoon o_O
   
 6. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Sommige mensen hebben er een dagtaak aan om hun buren 24/7 in de gaten te houden. Zulke leuke buren heb ik ook :)
   
  Ted Mosby, Overjoyced, lisaaavdw en 5 anderen vinden dit leuk.
 7. Qwerty1234

  Qwerty1234 Super ELLEgirl

  Wat een stomme combinatie van gasten bij rtl late night. The Walking Dead acteurs die het gewauwel van politici moeten aanhoren sjezus....die gasten zullen ook wel denken wtf waarom zijn we hier :eek:
   
  Aimi, flopsyunicorn en Spon vinden dit leuk.
 8. Pharad

  Pharad Super ELLEgirl

  Ik heb echt geen vrienden op m'n studie en normaal vind ik dat prima want buiten m'n studie om heb ik genoeg leuke vrienden maar nu had pas een meisje er commentaar op en sindsdien voel ik me er echt heel kut over...
   
 9. desalnietteplus

  desalnietteplus Super ELLEgirl

  Super nice dat je nog een master gaat doen! Wat ik merkte bij statistiek is dat ik het echt moest begrijpen waarom ik een bepaalde handeling gedaan moest worden. Toen ik dat eenmaal begreep kon ik logisch verder beredeneren. En bij ons waren de tentamens best wel sneaky, dus mijn tip is; begin op tijd en zorgt dat je het echt snapt en niet enkel kunt. Hielp bij mij om veel verschillende opdrachten te doen!
  Betreft Engels, ook echt een kwestie van doen, eventueel het essay in het Engels schrijven? En bij elke opdracht vragen of het ook in Engels mag. Je hebt ook cursussen Wetenschappelijk Engels die je kunt volgen, veelal wel tegen betaling maar misschien staat er op Coursera iets. Succes iig!
   
 10. Lacunae

  Lacunae Super ELLEgirl

  dit boek!!! (wilde je eerst gewoon de titel + autheur geven maar vind net de ietwat verouderde PDF)
  http://www.soc.univ.kiev.ua/sites/d...statistics-using-spss-third-edition-20091.pdf
   
  wasabii vindt dit leuk.
 11. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  ik ben bij een premiere en er zijn lekkere gozerts stuur help
   
  Ted Mosby, Overjoyced, Mimiroppu en 9 anderen vinden dit leuk.
 12. Hufflepunk

  Hufflepunk Super ELLEgirl

  Ahhh ja heel naar...Maar wel heel goed dat je er mee bezig bentz Zo ver ben ik nog niet haha maar ik vind het heel knap van je dat je aan de bak bent, is toch ook een alles omgooien dingetje!

  Oh en lief, dank je wel <3
   
  Twonights vindt dit leuk.
 13. JimmyMcNulty

  JimmyMcNulty ELLEgirl

  Ik ben al bijna een jaar vrij van social media, en heb ruim 2 jaar geen Facebook meer aangeraakt. Ik mis het nauwelijks, heb veel meer tijd over en ervaar het leven een stuk minder stressvol en vooral minder gehaast. Een paar jaar geleden had ik dat echt niet voor mogelijk gehouden.
   
  Overjoyced, Reflect, littlelamb en 6 anderen vinden dit leuk.
 14. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Gurl! Treat yo self :cool:
   
  Overjoyced, Stormpje en "pareltje" vinden dit leuk.
 15. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Niks stiekem joh! Gewoon uitgebreid schransen.
   
  "pareltje" vindt dit leuk.
 16. Vloeistof

  Vloeistof Über ELLEgirl

  Ik ga binnenkort trouwjurken passen met mijn beste vriendinnen, voor de lol eigenlijk. En ik vind het ergens heel burgerlijk ofzo maar ook superleuk dat ik zo'n moment met hun mag meemaken. Ook al gaan we nog niet eens trouwen, het voelt wel alsof we dan een belangrijk moment delen. En ik wil gewoon supergraag zo'n mooie jurk aan.

  zo dom ook. Ik was net in slaap gevallen en toen werd ik wakker maar ik ben niet gewoon verder gaan slapen. Nee toen ging ik weer forummen etc dus ik ben nu klaar wakker
   
  Overjoyced en JimmyMcNulty vinden dit leuk.
 17. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  Zelfs al zouden jij en hij weten dat jullie samen ontzettend gelukkig zouden zijn, dan nog kan je hem niet dwingen. Vind dit echt zo naar voor je. Zou willen dat ik je hart even uit je borstkas zou kunnen rukken en in een doosje doen zodat ik hem weer terug kan geven als het wat minder pijn doet. Onmetelijk veel ghosthugs, wen er maar aan, knuffelen met een semiforumvreemde.
   
  fysicus vindt dit leuk.
 18. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Mensen die mijn gezeik over werk/solliciteren irritant vinden, skip deze post :D

  Donderdag zei ik hier nog dat ik een mail kreeg van een bedrijf. Ik had daar een tijd geleden gesollciteerd op locatie a en nu zochten ze iemand voor locatie b en ze hadden mijn cv nog. Dat mailtje was heel netjes, heel uitgebreid en goed Nederlands. Nou kreeg ik straks een berichtje terug met een aantal data en tijden, in gebrekkig Nederlands... Nouja ik een tijd uitgekozen, en nog voor de zekerheid gevraagd of het gesprek ook op locatie b is, krijg ik dit terug:
  Zoals jij weet, gaat de factuur om het filiaal A.
  Vandaar vindt de gesprek plaats in A.

  Haha wat? Heb er gelijk geen zin meer in :oops:
   
 19. Egel

  Egel Über ELLEgirl

  @Beautician, Is het bij waar ik ook werk? Daar moet je echt even doorheen kijken. Log apparaat maar zodra je er eenmaal werkt is het prima. Als het ergens anders is heb ik niets getikt.
   
 20. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Nope, daar was ik afgewezen maar daar waren inderdaad ook wat dingetjes fout haha. Maar hoe kan je zulke fouten maken als bedrijfsleider? Tenminste, ik neem aan dat hij dat is, waarom mail je anders nog om 23:30.
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina