1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Lily, 19 dec 2014.

 1. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Een stilstaande auto wordt juist warmer, tenzij je de motor uitzet natuurlijk :p maar ik woon niet in de randstad en sta ook nooit lang in de file.

  @Impavida dat ligt dan heel erg aan de pechhulp waar je zit. Bij mij is het echt max 45 minuten.

  @Schorem ja langs de weg blijf ik echt niet in m'n auto zitten inderdaad
   
  Schorem vindt dit leuk.
 2. par fei

  par fei ELLEgirl

  Ik heb een kapsel laten knippen deze zomer, echt super simpel. Gewoon helemaal recht en net boven de schouder, geen laagjes geen bob gewoon helemaal recht (of is dat ook een bob ik weet het niet). Inmiddels is het weer zo lang gegroeid tot zo'n lelijke tussenlengte, maar voor die vier á vijf centimeter eraf moet ik bij mijn kapper €25 betalen dat vind ik zo duur. Nu denk ik eraan naar zo'n tien-eurokapper te gaan maar dat durf ik niet haha maar aan de andere kant, wat kan ze eraan verpesten? Iemand ervaring mee? Of weet een aanrader in Groningen?
   
 3. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Super ELLEgirl

  Uh, ja het leek me logisch dat ik bedoelde als je motor uit staat, want die kun je in een extreme file niet constant laten draaien, natuurlijk.
   
  Huismus vindt dit leuk.
 4. Babyyyy

  Babyyyy Super ELLEgirl

  @Overjoyced Argggg wat zijn zulke mensen toch hinderlijk zeg. Sterkte met werken!
   
 5. Quote

  Quote Über ELLEgirl

  Waar woon je? In Den Haag hebben ze namelijk een toko waar ze die allemaal verkopen. Anders kan ik er wel een (of meer) voor je kopen en desnoods opsturen?
   
  Mimiroppu en Suuzx vinden dit leuk.
 6. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Okee het was niet aanvallend bedoeld hoor
   
 7. Twonights

  Twonights Über ELLEgirl

  Als ze er niet teveel afhalen (of te weinig) klinkt het inderdaad alsof er weinig aan verpest kan worden. Zou lekker naar de 10 euro kapper gaan. Maar misschien denk ik te makkelijk, ik laat mn makkelijke kapsel zelfs door mn vriend zonder ervaring knippen :p
   
  Deszie en Sherida vinden dit leuk.
 8. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Super ELLEgirl

  Ik heb gevonden hoe je dubbelposten kan voorkomen!

  Je tikt je reactie, drukt op 'plaats reactie' en dan lijkt er niks te gebeuren. Daarom drukken we op nog eens op 'plaats reactie' en dan staat hij er dubbel. Nou, gewoon na de eerste klik niet nog eens klikken en gewoon pagina vernieuwen; niks aan de hand. (Je reactie blijft dan wel in je typding staan, dus wel even verwijderen voor je weer gaat typen.)

  @Moderator Appelsap @Moderator Glitter @Moderator Lieve @Moderator Lily (Ik weet niet wie ik hiervoor moest hebben.)
   
 9. Mirte!*

  Mirte!* Über ELLEgirl

  Veel motors gaan tegenwoordig toch ook vanzelf uit als je lang stilstaat? Of heb ik dat mis. Geen verstand van auto's.
   
 10. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Super ELLEgirl

  Uh ja dat van mij ook niet verdedigend. :p Staat wel een beetje bits inderdaad, haha.
   
  Beautician vindt dit leuk.
 11. Bunnyslippers

  Bunnyslippers Über ELLEgirl

  Ja dit. Stonden mijn vriend en ik daar in de winter langs de snelweg om middernacht. Heel zompig ook. Gelukkig had ik het niet koud want hij had me net opgehaald van de vrijmibo en ik heb 1,5 uur zitten tetteren en de slappe lach gehad.

  Mijn vriend kon toen beter oordoppen gebruiken dan een deken.
   
 12. Jeg Elsker Dig

  Jeg Elsker Dig Über ELLEgirl

  Dit heb ik nu al 3 keer meegemaakt :(
   
 13. Ohapppyday

  Ohapppyday Über ELLEgirl

  Net een hotel geboekt voor een nachtje, in onze eigen stad mét bad:oops:
   
  FindingRory, Lorelei, Twonights en 21 anderen vinden dit leuk.
 14. glinternieuw

  glinternieuw Super ELLEgirl

  Sowieso is er echt een grote marge (van iets van tussen de 16000 en 26000 euro per jaar, dit is uit de losse pols hoor, kan zijn dat de bedragen anders zijn), dat je aan loonsverhogingen netto echt superweinig overhoudt. Omdat op het moment dat je meer gaat verdienen, je steeds minder recht hebt op toeslagen. Echt vet balen, maar eigenlijk wel logisch dat het zo werkt natuurlijk. Een kinderopvangtoeslag of zorgtoeslag of huurtoeslag is natuurlijk eigenlijk voor mensen die het zelf niet kunnen betalen. Ga je meer verdienen, kun je het wel zelf betalen, dus verlies je je recht op toeslag. Mijn principiële kant vind dit wel terecht, maar mijn menselijke kant baalt hier echt hard van, omdat je zo eigenlijk amper iets hebt aan als je meer gaat verdienen.

  Ik moest vorig jaar inderdaad ook over het eerste half jaar mijn zorgtoeslag terugbetalen, omdat ik met mijn vriend een huis heb gekocht in juni en tegelijkertijd mijn eerste echte baan kreeg, en we toen automatisch toeslagpartners zijn geworden. Dan gaan ze ineens uit van je verzamelinkomen. Toen baalde ik ook echt hard, want het eerste half jaar van 2016 was ik gewoon nog arme student en had ik die toeslag wel nodig, maar dat moest ik allemaal terugbetalen.

  (ik heb nu trouwens jou geciteerd maar ik bedoel het als reactie op iedereen hier, alleen ik kan niet meer citaten invoegen :p)
   
  Ohapppyday vindt dit leuk.
 15. Ans Jovis

  Ans Jovis Über ELLEgirl

  ik las dit vluchtig en dacht dat er bed stond dus ik dacht bij mezelf "ja een hotelkamer met bed is wel zo handig toch??" haha :oops:
   
  Onweer, Bunnyslippers, Twonights en 5 anderen vinden dit leuk.
 16. fashion nerd

  fashion nerd Über ELLEgirl

  Ik ook dit jaar. @SpeedOfSound. Echt vervelend he! Toen "we" nog minder verdienden, hadden we daar toch gewoon recht op. STOM
   
 17. SpeedOfSound

  SpeedOfSound Über ELLEgirl

  @Jeg Elsker Dig
  Ik heb dus aan de belastingdienst gevraagd hoe dit te voorkomen is, maar eigenlijk is dat het niet. Ja, ruim inschatten zeiden ze. Maar de grens tussen 28.000 (nog wel recht op toeslag)en 30.000 (geen recht meer) is gewoon zo klein maar uiteindelijk super duur.
   
 18. Qwerty1234

  Qwerty1234 ELLEgirl

  Dit had ik ook, in augustus huis gekocht, moest even bijna 800 eu terug betalen van januari tot augustus, ik vind dat ZO'N idiote regel, hoe kon ik dat in januari al weten, anders had ik het wel in januari stopgezet. Ik wist dit echt niet en wil mensen er nu echt voor waarschuwen, want ik dácht dat ik heel goed op de hoogte was van alle regels rondom zorgtoeslag, nou dit wist ik dus niet.
   
  glinternieuw vindt dit leuk.
 19. Overjoyced

  Overjoyced Super ELLEgirl

  Echt hoor, ik had bijna de neiging om alsnog expres af te zeggen. Dank je wel! :)
   
 20. strudeltje

  strudeltje Über ELLEgirl

  Oeh ik was vergeten hoe lekker een broodje saté is en ze zijn bij de ap in de aanbieding ook :D
   
  BiloxiParish vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina