1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Maan, 22 mei 2017.

 1. HermioneGranger

  HermioneGranger Über ELLEgirl

  Ik heb dat ook weleens ja! Dat is echt heel vervelend inderdaad. Pas je goed op jezelf? Als je je echt ziek voelt dan is dat ook vervelend zonder koorts :)
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 2. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Ik ben niet aangenomen bij een baan en het is jaren geleden dat ik me zo ellendig heb gevoeld. Mijn hele toekomst valt in duigen
   
 3. fifo

  fifo Super ELLEgirl

  Ik heb net boodschappen bij de emte gedaan en gelukkig drie zegels waardoor ik weet dat mijn moeder me volgende week bij het station ophaalt i.p.v dat ik nog met de bus moet
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 4. Vahaiya

  Vahaiya Super ELLEgirl

  Ik wil later als ik groot ben rijk zijn, puur omdat ik dan mn kerstboom vol kan hangen met excessieve dingen en mn familie en vrienden kan bedelven onder cadeautjes. En dan vooral mn honden en katten, lijkt me echt heerlijk om mn huisdieren allerlei onzinnige cadeautjes te geven
   
  keekie, SayMyName en Bunnyslippers vinden dit leuk.
 5. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ik ben nu een jaar voorzitter van het project 'spectra', dat is een competitie waarbij beginnende muzikanten (hiphop, bandjes, singer songwriters) kunnen spelen en feedback krijgen en prijzen kunnen winnen :D
  Het loop nu beter dan ooit (5 jaar) en volgens mijn teamleden en begeleiders vanuit de provincie en gemeente heb ik daar het grootste aandeel in gehad! :)
  Dus dat is superleuk. Ik doe het echt heel heel graag en ik zou het het liefste als betalen werk doen, haha. En dat zou ooit kunnen!
   
  Carrol, fysicus, Erin en 7 anderen vinden dit leuk.
 6. Enthusiasm

  Enthusiasm Guru ELLEgirl

  ik snap dit niet haha :p
   
  runboyrun, GreyGoose, Finko en 3 anderen vinden dit leuk.
 7. GreyGoose

  GreyGoose Über ELLEgirl

  Alle geurkaarsen verzamelen? Stank is zooo vervelend :(
   
 8. Eva-Lina

  Eva-Lina Über ELLEgirl

  Voor wie het wil weten, dit is het geworden:

  [​IMG]
  [​IMG]

  Gewoon met wit tape dus haha
   
  Berries, xNina, Hendrik en 22 anderen vinden dit leuk.
 9. ferris

  ferris ELLEgirl

  Ik heb dit ook, maar ook gehad met een mega heftige keelontsteking waarbij de dokter zei je had nu eigenlijk 39 graden koorts moeten hebben. Dus ik denk dat het gewoon per persoon verschilt. Sommige mensen hebben heel snel koorts, maar ik denk dat je prima echt ziek kan zijn zonder koorts.
   
 10. Ivory

  Ivory Super ELLEgirl

  Gestemd!
   
  Linus&Celly vindt dit leuk.
 11. death by sexy

  death by sexy Über ELLEgirl

  @ellegirltalk misschien is je "normale" temp wel heel laag? Dat kan. Dat jij met 37,5 wel al koorts hebt omdat je eigen temp 36 is bv
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 12. Ninetales

  Ninetales Super ELLEgirl

  Super raar, als je op Google vertalen 'pe pe pe pe pe' etc intoetst en hem in het Somalisch zet krijg je allemaal rare zinnen over Israël aanbidden etc
   
  Simple Things, ChampagnePop en LadyGodiva vinden dit leuk.
 13. _wanderlust

  _wanderlust Super ELLEgirl

  @ellegirltalk ook gehad, had alleen n hartslag van hier tot Tokyo. Dokter was toen ook echt verbaasd maar blijkbaar lost mijn lijf het zo op ofzo. Kan me ook niet herinneren wanneer ik voor t laatst koorts had..

  Sterkte en gewoon rustig aan doen!
   
  ellegirltalk vindt dit leuk.
 14. fifo

  fifo Super ELLEgirl

  Mijn moeder is een beetje geobsedeerd met boodschappen pakketten bij elkaar sparen dat ze boos wordt als ik mijn boodschappen ergens anders doe en dus geen zegels heb. Uit wraak wil ze me dan niet ophalen zodat ik met de bus moet het laatste stuk naar huis i.p.v dat ik van de trein wordt opgehaald haha. Ik haat de bus dus ik doe nu braaf daar mijn boodschappen:oops:
   
  Muggenstift, lovepink, Linus&Celly en 6 anderen vinden dit leuk.
 15. GroenTakje

  GroenTakje Super ELLEgirl

  He wat een rotgevoel! :( Jammer zeg, en je mag je ook zeker even naar er door voelen hoor! Wil nu niet zeggen 'het komt wel weer goed'(wat wel zo is :p), want denk dat het ook goed is om eventjes te balen. Kan je vandaag wat leuks/ liefs voor jezelf doen?
   
  Starlight30 vindt dit leuk.
 16. Merel

  Merel Über ELLEgirl

  Ben je niet bang dat het naar beneden dondert? Kun je er niet een klein spijkertje inslaan aan de bovenkant van de binnenkant van je deur?
  Wel een hele mooie krans! :)
   
 17. Indolence

  Indolence Super ELLEgirl

  Ik heb zojuist een ticket geboekt voor mijn lieve beste vriendinnetje hier! Ze komt in februari met mij mee naar Nederland! Zo veel zin in om haar "mijn" land te laten zien!

  Daarna ga ik een keer met haar mee naar Georgië hebben we al afgesproken :)
   
 18. DikkeKip

  DikkeKip Super ELLEgirl

  Wat zijn echt lekkere dingen voor op wraps? :D
   
 19. Kaasstengel

  Kaasstengel Super ELLEgirl

  Haha ik heb helemaal niks met kerst maar ik moet wel een beetje lachen om het feit dat ze in mijn sportschool een kerstsfeer proberen te creeeren. Ze hebben 3 van die licht slingers opgehangen en ik sta nu met 10 mannen te knallen op 'santa baby' :confused::confused:
   
  Laatst bewerkt: 7 dec 2017 om 14:33
  karbonkel!, Muggenstift, trenchcoat en 7 anderen vinden dit leuk.
 20. ZwarteJurk

  ZwarteJurk Über ELLEgirl

  Wij hebben destijds juist wel de tip gekregen van soda als het verstopt is, daarna bijhouden met enkel heet water. Voor wasmachine krijgen wij het advies om af en toe azijn erin te doen en dat 90 graden juist onnodig is als je regelmatig wast op 60 graden.
   

Deel Deze Pagina