1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Maan, 22 mei 2017.

 1. Zoutje

  Zoutje Rookie ELLEgirl

  Ik was vandaag naar het Holleeder proces en het was zo interessant en leuk. Echt blij dat ik ben gegaan!
   
  Joomaloon, LadyGodiva, Sarah123 en 6 anderen vinden dit leuk.
 2. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  Ah wat klote :( Is er toevallig nog een andere huisarts in die praktijk waar je snel terecht kan, zodat je niet eerst hoeft over te stappen, en aan kan geven dat je wil dat er echt goed lichamelijk onderzoek wordt gedaan voordat al je klachten op stress gegooid worden?

  Ja gaat goed, lekker thuis gewerkt ook haha En dat met die jongen, ja ik snapte er echt helemaal niks van! Ik snap er nog steeds niks van haha

  Ja! :eek:

  Ik ga het niet helemaal uitschrijven hier, maar het was in principe wel allemaal positief over mijn uiterlijk en uitstraling haha Inderdaad, de bedoeling zal vast goed zijn geweest, de vorm was alleen ongemakkelijk :p
   
 3. Tante Pollewop

  Tante Pollewop Über ELLEgirl

  Leuk?o_O interessant kan ik me voorstellen, maar leuk? Nee
   
  Twonights vindt dit leuk.
 4. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  Oh wat interessant, moest je lang in de rij staan?

  Ik vraag me altijd af waarom ik dit nooit doe, toen met Robert M had ik t ook helemaal uitgezocht maar uiteindelijk niet gegaan
   
 5. Zoutje

  Zoutje Rookie ELLEgirl

  Leuk ja.

  Edit: ik vind het leuk om te zien hoe zo’n zitting er aan toe gaat. Zo flauw dat je meteen impliceert dat ik hetgeen waar hij van wordt verdacht leuk vind. Neem aan dat je dat doet in ieder geval.
   
  Laatst bewerkt: 13 feb 2018
  Emmet, Woodkid, Moneyca en 19 anderen vinden dit leuk.
 6. Zoutje

  Zoutje Rookie ELLEgirl

  Ja best wel. Ik was er om 9:15u en om 10:30u kregen we te horen dat de tribune al vol zat. Gelukkig konden we om 11:30u alsnog naar binnen omdat er mensen naar buiten kwamen.
   
  otjee vindt dit leuk.
 7. Ophelia Elisa

  Ophelia Elisa Super ELLEgirl

  Na meer dan een maand leven als kluizenaar, heb ik eindelijk mijn afstudeerproducten ingeleverd en is het een paar weken wachten tot mijn verdediging, hoorayyyy. Heb alleen geen gevoel van opluchting ofzo, voel zelfs een beetje leegte. Maar hopelijk wordt al het harde werk beloond.

  En nu ga ik even 200 pagina's lezen van het beautyblogtopic want: zeeën aan tijd nu:D
   
  Head, liefsjenneke, fysicus en 9 anderen vinden dit leuk.
 8. Carrol

  Carrol Über ELLEgirl

  Ik hoorde net tijdens 5uur live dat het heel druk was vandaag. En dat 1 man zei dat hij keuze had tussen Efteling en Holleeder als dagje uit en dit was het dus geworden Hahaha. Maar lijkt me zeker heel interessant. Kan dit het hele proces?
   
 9. Zoutje

  Zoutje Rookie ELLEgirl

  Ja! Je kan iedere dag heen. De planning staat op rechtspraak.nl :)
   
  otjee en Carrol vinden dit leuk.
 10. chanel_addict

  chanel_addict Super ELLEgirl

  Klinkt heerlijk! Thee lover over here :D geniet ervan!
   
  Filia en Twonights vinden dit leuk.
 11. pierlala

  pierlala Super ELLEgirl

  Zo goed dat de donorwet erdoor is!
   
 12. Marbella

  Marbella Guru ELLEgirl

  @berniesanders er staat nog niks in, dus ik kan alles doen wat ik wil! er ligt beton op de vloer, nu een beetje viezig grijs geverfd. maar welke kleur zal ik doen? ik kan betonverf in elke kleur laten mengen.

  En ik wil ook een lambrisering verven, maar ik ben zo slecht met kleuren combineren dat ik dacht: ik doe dat gewoon in dezelfde kleur als de vloer :')

  misschien lichtgrijs op de vloer, en kiezel op de muur.

  maarja ik kan ook wat spannenders op de vloer doen? of zal ik gewoon geen risico lopen? wit op de vloer is geen goed idee denk ik?
   
 13. Ella Fitzgerald

  Ella Fitzgerald Über ELLEgirl

  Lichtgrijs beton kan echt mooi zijn! En ik vind één donkere muur echt chique vaak. Een heel donkere vloer zie je echt alle pluisjes op volgens mij, met wit idem.
   
  Monica Geuze en Marbella vinden dit leuk.
 14. just little o my

  just little o my Über ELLEgirl

  @Scranton Strangler Ik heb ruim een anderhalf jaar geleden ook hetzelfde gehad bij HC en vorig jaar deed 'ie hetzelfde bij een vriendin. Ook zagen dezelfde vriendin en ik hetzelfde gebeuren bij een ander en toen hebben we haar gewaarschuwd door voor te doen dat we haar goed kende en random tegenkwamen in de stad :p
   
 15. Scranton Strangler

  Scranton Strangler Über ELLEgirl

  @just little o my Hahaha wat kansloos! Dit was echter niet bij HC dus ik weet niet of het dezelfde is, maar misschien heeft 'ie zijn terrein uitgebreid haha
   
 16. Pannenkoek

  Pannenkoek Über ELLEgirl

 17. just little o my

  just little o my Über ELLEgirl

  Kan! Ik dacht alleen ooit op het forum gelezen te hebben dat meerdere loserboys in Utrecht zoiets deden en dat er vanaf een afstandje gefilmd werd?...
   
 18. Linus&Celly

  Linus&Celly Über ELLEgirl

  Ja ik geloof vorige week al!
   
  Mhysa vindt dit leuk.
 19. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ik krijg een rekening van de tandarts en ik snap niet waarom het niet vergoed wordt door mijn verzekering :( Heb juist een aanvullende tandartsverzekering sinds 2018. Ik word nergens wijs uit. Hoop echt dat zij fout zitten want t gaat om best veel geld pfff.
   
 20. Arabella.

  Arabella. Super ELLEgirl

  Nou ja, ik heb het inmiddels al 2-3 weken, dus 4 weken kan hier ook weleens gaan kloppen :p Ik loop er verder wel mee (zal wel moeten, heb een lopend beroep), dus misschien duurt het bij mij dan weer langer.
  Dank je in elk geval voor je antwoord :)

  Ik heb dus meerdere bedrijven een sollicitatiebrief gestuurd met een fout erin. Zo shit :( En bij een sollicitatie vanmiddag heb ik het verkeerde emailadres gebruikt. Heb een zakelijke en een privé met een debiele naam. Drie keer raden vanaf welk adres ik gemaild heb.
   

Deel Deze Pagina