1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Maan, 22 mei 2017.

 1. KayleighValesca

  KayleighValesca Super ELLEgirl

  Dan doe je dat toch lekker! Vooral als je niet zo lekker bent is dat het fijnste wat er is.
   
  MakeFezHappen vindt dit leuk.
 2. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Hahaha ik lach me kapot :p. Geweldig haha. Ja morgenavond ben ik ook te vinden bij Pinokkio!
   
 3. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Hahaha ik lach me kapot :p. Geweldig haha. Ja morgenavond ben ik ook te vinden bij Pinokkio!
   
 4. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Ik ben oprecht zó belachelijk moe dat mijn ogen bijna dichtvallen.. (Vannacht drie uur geslapen uiteindelijk. Ik slaap zo slecht de laatste tijd. Vooral op zondagavond :().
  Mijn collega's zeggen dat ik wat eerder naar huis moet gaan maar ik wil gewoon niet, ik zie dat dan als een teken van zwakte ofzo.
   
 5. NoeMadelief

  NoeMadelief Über ELLEgirl

  Mijn pakketje zou tussen 9:30 en 11:30 komen, maar hij is er nog steeds niet :oops:. Op zich vind ik het niet heel erg, want ben de hele dag thuis (maar toch irriteer ik me een beetje).
   
 6. NoeMadelief

  NoeMadelief Über ELLEgirl

  Is er een reden dat je slecht slaapt? Pieker je of denk je veel na? Het kan ook door je matras komen. Draai je matras eens 180 graden om. Dit heeft mij een keer geholpen om weer normaal te slapen na slapeloze weken.
   
  Loix vindt dit leuk.
 7. Acquiesce

  Acquiesce Super ELLEgirl

  Thanks voor de tip, net even via de chat aangegeven dat ik m'n abbo wil stoppen omdat ik het te duur vind, krijg meteen de aanbieding hem te verlengen voor 1 jaar voor 29 euro! Je kan hem dan alleen een jaar lang niet eerder stopzetten, maar dat was ik toch niet van plan. Superhandig, thanks nogmaals!
   
  Loix en Beautician vinden dit leuk.
 8. Njime

  Njime Über ELLEgirl

  Ah wat stom zeg! Wanneer moet je herkansen? Wil je alvast heel veel succes wensen en hopelijk haal je snel je diploma en kom je ons allemaal verblijden met het goede nieuws!
   
 9. Loix

  Loix Super ELLEgirl

  Thanks! Ga ik zometeen meteen proberen. Ik pieker niet specifiek. Behalve op zondag omdat ik dan moet slapen van mezelf want vroeg op op maandag, maar dat werkt uiteraard averechts.
   
  Glitterkots vindt dit leuk.
 10. NoeMadelief

  NoeMadelief Über ELLEgirl

  Ik heb het inderdaad ook op zondag! Vaak omdat ik de dag zelf niks doe en een beetje rondhang op de bank. Als jij dat ook hebt, kun je misschien op zondagen wat meer gaan ondernemen. Word je misschien moe van!
   
  Loix vindt dit leuk.
 11. mikselke

  mikselke Guru ELLEgirl

  Ik kom het sporadisch tegen tijdens m'n werk (financiële sector) maar dan zou ik 100% zeker als ik jou was nu ergens met een adviseur rond de tafel gaan zitten hoe je dit wel kunt gaan inkleden voor jezelf, dus lijfrentes oid!
   
 12. IloveCurls..

  IloveCurls.. Über ELLEgirl

  Ik heb de mail vanuit mijn 'lelijke' email laten doorsturen naar mijn volwassene email! Kan je in de instellingen vinden van je email. En ik reageer op mails dan met mijn volwassene email.
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 13. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ugh er zijn vanavond twee leuke feestjes alleen ik heb geen concrete plannen gemaakt met mensen. Dacht dat ik met mn huisgenoot zou gaan maar die gaat nu met haar vriend. Andere vriendinnen zijn wel ergens maar met andere mensen. Maar kan vast wel ergens aansluiten, of met collega's ofzo. Alleen wil een drankje drinken van tevoren en dat "moet" dus alleen :( :p
   
 14. Acquiesce

  Acquiesce Super ELLEgirl

  Misschien een hele stomme vraag, maar ik wil binnenkort eens een massage boeken bij zo'n massagesalon (voor het eerst), maar nu komt het me het beste uit om dat te doen voor mijn avond/nachtdienst. Maar kan je na zo'n massage gelijk door naar je werk, of gebruiken ze allemaal olie enzo waardoor je eigenlijk eerst moet gaan douchen?
   
 15. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  @constance @Njime Bedankt voor jullie reacties. Ik moet volgende week maandag herkansen, maar ik moet wel 2,5 dag werken nog deze week. Vandaag tijdens mijn werk was ook de inzage omdat dit pas gisteravond werd aangekondigd, maar ik ga gewoon nog even knallen en dan haal ik het vast. Het was gewoon ff een dikke teleurstelling
   
 16. Njime

  Njime Über ELLEgirl

  Snap dat je teleurgesteld bent, maar heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt! Heel veel succes!
   
 17. Lizz89

  Lizz89 Über ELLEgirl

  Ik heb een vet grote aft in Mn mond, doet zo'n zeer! Blijf er ook maar heel de tijd per ongeluk op bijten :mad:
   
 18. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Er wordt olie gebruikt maar ik haal die er altijd af met een warme doek, anders even vragen of ze dat willen doen? De meeste doen het sowieso anders krijg je vlekken in je kleding.
   
 19. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Afgelopen nacht weer in mijn gezicht gestoken door een mug. Ik had helemaal zo'n witte schijf op mijn wang, gelukkig is het inmiddels een stuk minder opgezwollen en gewoon een normale muggenbult, maar echt heel stom. Heb ik eindelijk eens nauwelijks puistjes, zit mijn gezicht onder de muggenbulten. Nu maar spul met deet in huis gehaald waar ik me gewoon volledig mee ga insmeren voor het slapen vannacht.
   
 20. SpaghettiWolf

  SpaghettiWolf ELLEgirl

  Ik zit erover te denken om een home- of crosstrainer aan te schaffen. Zijn er hier dames die een specifieke aanraden? Hoeft niet de meest luxe te zijn.
   

Deel Deze Pagina