1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wat je even kwijt wilt

Discussie in 'Centraal Station' gestart door Moderator Maan, 22 mei 2017.

 1. Visual

  Visual Über ELLEgirl

  ik neem dat je oude emailadres ook gewoon een gratis hotmail / gmail adres is?
  Je kunt alles van je oude adres laten forwarden naar je nieuwe adres, en dan van daaruit antwoorden en laten weten dat dit je nieuwe adres is!
   
  ChampagnePop vindt dit leuk.
 2. armadillo

  armadillo Guru ELLEgirl

  Ugh er zijn vanavond twee leuke feestjes alleen ik heb geen concrete plannen gemaakt met mensen. Dacht dat ik met mn huisgenoot zou gaan maar die gaat nu met haar vriend. Andere vriendinnen zijn wel ergens maar met andere mensen. Maar kan vast wel ergens aansluiten, of met collega's ofzo. Alleen wil een drankje drinken van tevoren en dat "moet" dus alleen :( :p
   
 3. Acquiesce

  Acquiesce Super ELLEgirl

  Misschien een hele stomme vraag, maar ik wil binnenkort eens een massage boeken bij zo'n massagesalon (voor het eerst), maar nu komt het me het beste uit om dat te doen voor mijn avond/nachtdienst. Maar kan je na zo'n massage gelijk door naar je werk, of gebruiken ze allemaal olie enzo waardoor je eigenlijk eerst moet gaan douchen?
   
 4. Noomie

  Noomie Super ELLEgirl

  @constance @Njime Bedankt voor jullie reacties. Ik moet volgende week maandag herkansen, maar ik moet wel 2,5 dag werken nog deze week. Vandaag tijdens mijn werk was ook de inzage omdat dit pas gisteravond werd aangekondigd, maar ik ga gewoon nog even knallen en dan haal ik het vast. Het was gewoon ff een dikke teleurstelling
   
 5. Njime

  Njime Über ELLEgirl

  Snap dat je teleurgesteld bent, maar heb er alle vertrouwen in dat het goedkomt! Heel veel succes!
   
 6. Lizz89

  Lizz89 Über ELLEgirl

  Ik heb een vet grote aft in Mn mond, doet zo'n zeer! Blijf er ook maar heel de tijd per ongeluk op bijten :mad:
   
 7. Beautician

  Beautician Über ELLEgirl

  Er wordt olie gebruikt maar ik haal die er altijd af met een warme doek, anders even vragen of ze dat willen doen? De meeste doen het sowieso anders krijg je vlekken in je kleding.
   
 8. Stormpje

  Stormpje Super ELLEgirl

  Afgelopen nacht weer in mijn gezicht gestoken door een mug. Ik had helemaal zo'n witte schijf op mijn wang, gelukkig is het inmiddels een stuk minder opgezwollen en gewoon een normale muggenbult, maar echt heel stom. Heb ik eindelijk eens nauwelijks puistjes, zit mijn gezicht onder de muggenbulten. Nu maar spul met deet in huis gehaald waar ik me gewoon volledig mee ga insmeren voor het slapen vannacht.
   
 9. "Giant Laser"

  "Giant Laser" Über ELLEgirl

  Zo warm en gezellig mijn vorige afdeling was, zo stil en ongezellig is mijn nieuwe afdeling. De meneer die mij mijn werk geeft is heel vriendelijk en dankbaar, maar ik voel echt dat de rest op me neerkijkt als 'vakantiekracht'. Moest mij zelf gaan voorstellen, wat op zich niet heel gek is maar dat er geen interesse is wie er in je kantoor komt vind ik wel gek. Heel jammer, maar goed om te weten; daar wil ik dus niet voor vast komen te zitten.
   
 10. SpaghettiWolf

  SpaghettiWolf Rookie ELLEgirl

  Ik zit erover te denken om een home- of crosstrainer aan te schaffen. Zijn er hier dames die een specifieke aanraden? Hoeft niet de meest luxe te zijn.
   
 11. Prikkelbaar

  Prikkelbaar ELLEgirl

  Ik ging een uur eerder weg van werk omdat ik vond dat ik het verdiende en omg het was zo rustig in het OV. wil bijna op werk vragen of ik niet eerder kan beginnen en eerder naar huis. Nu lekker op de bank uitbuiken en wachten op mijn nieuwe telefoon.
   
  Glitterkots vindt dit leuk.
 12. Hanlon

  Hanlon Super ELLEgirl

  Hee wat grappig, m'n vriend doet daar vaak de techniek!
   
 13. Overjoyced

  Overjoyced Über ELLEgirl

  Ik was vergeten hoe het is om na een bezoek aan de tandarts met een verdoofde bek thuis te komen. Heel mijn dag naar de klote.
   
 14. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

  @Bunnyslippers misschien?  Mijn vriend zei van de week tegen vrienden dat hij binnen een half jaar wel wil samenwonen (ieeehhhh) en ik wil dat ook heel graag, maar ik wil ook heel graag weekendjes weg en leuke dingen doen enzo. Bij alles wat ik nu voorstel om te gaan doen (weekend weg in oktober omdat we dan een jaar samen zijn bijv) zegt hij "ja maar we kunnen dat geld beter sparen voor als we gaan samenwonen" Ja lul, dat snap ik wel, maar er moet toch ook een compromis te vinden zijn waarbij we ook nog een leuk leven hebben.:(
   
  tuula vindt dit leuk.
 15. San Junipero

  San Junipero Über ELLEgirl

  Ik ben ook net terug thuis van de tandarts. En nu honger duurt me veel te lang haha!


  Thanks nog een keer voor al het advies afgelopen vrijdag @Tunnelvisie en de rest. Vanmiddag mijn tand snel mogen gaan tonen en toen hebben ze me er later op de dag tussen genomen. Heb een wortelkanaalbehandeling gehad en een tijdelijke vulling. Volgende keer gaan ze weer in het wortelkanaal en een definieve vulling steken.

  En vanaf nu ga ik eerder op controle en laat het niet meer zo ver komen :oops:
   
  Overjoyced en Tunnelvisie vinden dit leuk.
 16. Cajun Moon

  Cajun Moon Über ELLEgirl

  Ik ga deze week ook weer eens naar de tandarts na 3 jaar. :eek: Hopelijk valt het mee allemaal.
   
  Overjoyced en San Junipero vinden dit leuk.
 17. Negativ

  Negativ Super ELLEgirl

  Ik werk dit hoogseizoen 4 dagen ipv 5 (ik tik alsnog 35/40 uur aan) dus het fulltime blijft er in zitten. Maar het is echt heerlijk! Ik hoef morgen bijvoorbeeld te werken, dan woensdag vrij, en dan nog maar 3 daagjes. Ik wou dat ik dit eerder had gedaan. Breekt echt heerlijk de week.
   
  Lumixiana vindt dit leuk.
 18. Starlight30

  Starlight30 Über ELLEgirl

  Oh echt? Haha dan ken ik hem denk ik wel!
   
  Hanlon vindt dit leuk.
 19. Pangur Bán

  Pangur Bán Super ELLEgirl

  Ik heb bij de mc d speciaal een groot menu gepakt omdat je er nu neonkleurige colaglazen bij krijgt :oops:
  (Ik heb de roze gekozen)
   
  Forum, speurneus, Linus&Celly en 11 anderen vinden dit leuk.
 20. everywhere

  everywhere Über ELLEgirl

  Oh met dit weer is t zo heerlijk om buiten te zijn. Net gesport nu even douchen en dan nog even een uurtje lekker op balkon :D
   

Deel Deze Pagina