1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

(wel/geen) relatie(s)...nu!

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door suikertje, 31 aug 2016.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. suikertje

  suikertje Banned

  Lezend in het "leed dat daten heet!" en ""wat je even kwijt wilt" (lastig te vinden tussen al die "ik-heb-geen-zin-om-op-te-staans").. lijkt het toch dat veel meiden zich focussen op een langdurige relatie en lijkt het soms allemaal net iets te veel op het goud dat blinkt. Een (serieuze) vriend krijgen is vaak al moeilijk genoeg (ongeschikte mannen bij de vleet..je radar werkt ook niet altijd feilloos!!) Maar het/hem (leuk) te houden..is meestal nog veel moeilijker. Ja okay..samen op de bank....gezellig zondagmorgen uitslapen en ontbijten.. op vakantie (??..ook niet altijd gezellig!!)..intimiteit...pronken met hem..leuk, jaja!!!.. maar ook mee naar zijn familie..of met zn hobbies (in mijn geval elektrische treinen...brr!)...af en toe dingen tegen je zin (moeten) doen...enz.enz. En bij geen-relatie: qua seks b.v. hoeft het geen echt probleem te zijn: behalve de mogelijkheid tot ONSen en scharrelen (hangt van je type af), kan je dat ook alleen doen... met de man (of vrouw) van je eigen fantasie en op jouw tijd en voorwaarden, wisselend van de een naar de ander...zonder routine en sleur, wat je bij een vriend altijd nog maar moet afwachten, want zelden heb je eigenlijk een echte 100%-match op dit gebied Bijna altijd wil de een net iets anders dan de ander...met alle risicos van escalatie(=uit de hand lopen) vandien. Mijn theorie is eigenlijk dat het allemaal niet zo veel uitmaakt..het is fifty-fifty: geen relatie hebben heeft (bijna?) net zo veel voor- en nadelen als wel een relatie hebben. Dus eigenlijk een reden om altijd (semi)-happy te zijn!!. Het is maar net hoe je in het leven staat...:"pluk-de-dag"' of als eekhoorntje met zn beukenootjes voor later?
  Zie ik ..behalve het niet-benoemen van de kinderwens die al deze rationele overwegingen omverkegelt..nog iets over het hoofd?
   
  Laatst bewerkt: 4 sep 2016
 2. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Tldr
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina