1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

What to do on a date?-topic

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Moderator Sara, 10 jan 2008.

 1. Stip

  Stip Super ELLEgirl

  hahahah, waauw super leuk! Die ga ik zeker onthouden!
   
 2. Pinokkio

  Pinokkio ELLEgirl

  Haha ik ga dit over een paar dagen ook doen!
   
 3. BymeCindy

  BymeCindy ELLEgirl

  be yourselve!
   
 4. Roomie

  Roomie Rookie ELLEgirl

  Je kan vanalles doen maar als je iets actiefs wilt, of waar je gespreksstof hebt..Pretpark (Duinrell, Drievliet), dierentuin, Omniversum, musical of concert, bowlen, potje poolen...
   
 5. kirssten

  kirssten Rookie ELLEgirl

  Graag help!

  Hooi, ik heb even een vraagje:

  Vrijdag a.s. ga ik op date met een jongen (hij is 18, ik ben 17). We gaan naar de bioscoop in Rotterdam en moeten daar nog heen met de trein, hij komt mij eerst ophalen met de fiets en we gaan daarna naar het station.

  Mijn grote vaag is, wat moet ik doen als ik hem zie en nog belangrijker wat moet ik doen als we "afscheid" nemen? Het klinkt misschien stom, maar ik ben niet zo goed met mensen aanraken. Ik leg niet zomaar mijn hand op iemand zijn schouder en ook mijn vriendinnen geef ik nooit een knuffel. En wat misschien nog wel erger is, ik heb nog nooit gezoend. Ik weet het, het is echt heel erg voor iemand van 17 jaar.
  Maar ik had misschien gedacht als we "afscheid" nemen drie kusjes op de wang en dat die ene misschien net wat dichterbij komt en ook hopen dat hij misschien initiatief neemt. Maar ik kan me echt om alles druk maken, maar: we staan bij mijn huis we komen net fietsend van het station, dan staan die fietsen toch in de weg? Dan kan je toch nooit bij elkaar in de buurt komen? Ik weet het ik maak van een mug een olifant, maar ik kan me er serieus druk over maken. Ik weet ook dat je dit soort situaties niet kan plannen, maar toch wil ik iets van "hulp", misschien alleen al om de zenuwen wat te bedaren...

  Alvast heel erg bedankt en sorry voor het ietwat zielige en hopeloze bericht!
  B.t.w andere bruikbare tips zijn altijd welkom :D
   
 6. kirssten

  kirssten Rookie ELLEgirl

  Ooow vergeten te zeggen en misschien wel handig om te weten:
  We kennen elkaar al anderhalf jaar. Ik praat ongeveer een jaar met hem via de Whatsapp en soms ook op school. Deze zomer ging hij van school en heb ik hem niet meer in het echt gesproken. Ook had ik van de zomervakantie van 2012 tot ongeveer een maand geleden geen contact meer met hem via de Whatsapp.
  Ik had weer contact opgenomen en dat heeft zich uiteindelijk ontwikkeld in dit :D
   
 7. suikertje

  suikertje Banned

  Zorg ervoor dat je er goed uitziet en lekker in je vel zit.....little sexy touch...goed voor je zelfvertrouwen..dat kussen moet je niet zo over inzitten.. ik deed altijd maar wat.. no problem. Laat het afhangen van de situatie.. ms. is het een flop.. no kisses at all... ms. is hij (super)hot..en dan?? Nee hoor.. je mag niks , I m a lady..hihi!! Fun:eek:
   
 8. vickyvandijk

  vickyvandijk Super ELLEgirl

  Ik zou op een eerste date nooit bij iemand thuis afspreken maar altijd op een onafhankelijke plek. (Vooral als je iemand niet zo goed kent)

  Dan kun je natuurlijk van alles gaan doen zoals een biosje of een terrasje. Zelf ben ik een keer uitgevraagd naar een theaterstuk en dat vond ik echt super origineel! Net een keer wat anders dus!

  Daarna zijn we super grappig een keertje gaan lunchen bij Ikea (haha!) En daarna hebben hebben we een keer culinair gekookt! (gewoon thuis maar ook super leuk!)

  Probeer een beetje creatief te zijn! Altijd leuk..
   
 9. kirssten

  kirssten Rookie ELLEgirl

  Dank je wel!

  Zijn er nog meer mensen met handige adviezen? :D
   
 10. vickyvandijk

  vickyvandijk Super ELLEgirl

  Je moet doen waar je jezelf goed bij voelt! Draag kleding die je leuk vind, maar ga niet ineens 'andere' dingen dragen. Natuurlijk ben je een beetje zenuwachtig en dat is ook helemaal niet erg! Waarschijnlijk vind de jongen waar je mee uit gaat dat wel schattig. Wat ik met mijn vriend vaak deed in het begin? Eventjes door het park lopen en een ijsje halen! Dan hoefde we niet heel de tijd bij mijn ouders thuis te zitten en waren we toch even lekker bezig. Vond ik in het begin veel fijner als een film kijken enzo.
   
 11. PainduChocolat

  PainduChocolat Rookie ELLEgirl

  Dat deed ik in het begin ook heel vaak met mijn vriend! Gewoon even stukje wandelen, picknicken, ijsje halen etc.. Doen we trouwens nog steeds haha!
   
 12. Guilty

  Guilty Über ELLEgirl

  Weet iemand een leuk, beetje goedkoop restaurantje in Rotterdam?? :)
   
 13. sofiet

  sofiet Rookie ELLEgirl

  Leuk lijstej maar Ikea?! waarom zou je daar naar toe gaan? Lijkt mij persoonlijk niet echt de ideale date plek... :D
   
 14. ik had mn vraag al bij het sekstopic geplaatst, maar misschien is het hier beter.

  oke ik heb echt even een domme vraag hoor.
  drie weken geleden heb ik een ONS gehad en toen ik wegging hadden we elkaar een kus op de mond gegeven. nu hebben we verder een beetje contact gehad op whatsapp, niet heel veel. morgen heb ik dus met hem afgesproken om wat te gaan drinken. en nu weet ik niet zo goed hoe ik hem moet begroeten? kan ik hem dan weer een kus op de mond geven? of gewoon een knuffel? haha.. voel me echt een sukkel dat ik me hier druk om kan maken.
   
 15. CROSS

  CROSS Über ELLEgirl

  haha hoe is het afgelopen? zou gewoon kijken wat hij doet en anders 3 zoenen?
   
 16. Beaudille

  Beaudille Super ELLEgirl

  Ik zou gewoon een beetje afwachten hoe hij dat doet, of gewoon initiatief nemen en hem een kus op de mond geven, je mag best laten zien dat je hem leuk vind.
   
 17. Prya

  Prya Rookie ELLEgirl

  Ferme handdruk geven!
   
 18. Hilde-Hilde

  Hilde-Hilde Super ELLEgirl

  Iemand nog een leuk idee voor een 3e date in Friesland? Het liefst iets actiefs maar wel gezellig.
   
 19. suikertje

  suikertje Banned

  Gewoon aan die jongen overlaten.. of anders van een oud ganzebordspel een elfstedentochtspel maken: actief + gezellig;)
   
 20. deurmat23

  deurmat23 ELLEgirl

  Ik was met mijn vriend totaal niet origineel met onze eerste date. We gingen een drankje doen in de stad terwijl er een jazz festival was, toch was het liefde op het eerste gezicht, nu al 3,5 jaar still standing strong.
  Als eerste date lijkt het me wel tof iets te ondernemen, zoals een strandwandeling
   

Deel Deze Pagina