1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

What to do on a date?-topic

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door Moderator Sara, 10 jan 2008.

 1. Jericho

  Jericho Über ELLEgirl

  Ik heb ook nog een tip: Ga met je date niet naar een museum waar je veel vanaf weet of uitermate geïnteresseerd bent in het onderwerp. Ik geloof dat hij me nogal een irritante Wikipedia-pagina vond en blij was toen ik een koffielepel in mijn mond had. Hahahaha. Museum filtert wel lekker. ;-)
   
 2. lisaboom

  lisaboom ELLEgirl

  Een dagje sauna met je date, dat is lef hebben, beter leer je elkaar niet kennen haha
   
 3. rebellefleur

  rebellefleur Super ELLEgirl

  Mag ik vragen waarom je er specifiek 'in Friesland' bij vermeld? haha. Is dat omdat je iets typisch Fries wil doen of omdat hier de mogelijkheden volgens jou anders zijn? Ben ik gewoon benieuwd naar, kom zelf uit Friesland haha. :eek:
   
 4. adinda123

  adinda123 ELLEgirl

  Mijn vriendje en ik drinken regelmatig bij een cafeetje iets, al is het maar een kopje thee, het is leuk om even samen iets leuks te doen en het is erg goedkoop
   
 5. ClockworkOrange

  ClockworkOrange Super ELLEgirl

  Bowlen! Of glowgolfen, dat is wel lachen.
   
 6. leoniekes

  leoniekes Rookie ELLEgirl

  Ik en mijn vriend gaan met lekker weer er op uit op de fiets. De ene keer lekker een terrasje pakken. Dan weer ergens ontbijten of gewoon lekker in het park een beetje luieren en relaxen! Dit doet mij altijd goed!
   
 7. Joancase

  Joancase Rookie ELLEgirl

  Dit lijkt me het best. Als je zo een beetje al aan mekaar bent gewend, dan wordt het wat minder uit en meer thuis. Wat snel saai wordt.
   
 8. theworldismine_

  theworldismine_ Über ELLEgirl

  Doen wij ook! Vind het ook fijner dan thuis zitten omdat je dan snel ook de tv aan hebt of van alles aan het doen bent. Als je met elkaar wat gaat drinken heb je ook echt even de tijd om lekker te praten
   
 9. zomaar iemand

  zomaar iemand Rookie ELLEgirl

  hoihoi, ik heb een vraagje aan jullie, ik ben binnenkort anderhalf jaar samen met mijn vriendin, we hebben samen moeilijke tijden gehad maar ze is er altijd voor me en daar ben ik haar heel dankbaar voor, ze betekent gewoon gigantisch veel voor me en dat wil ik haar met een heel leuk cadeau duidelijk maken, hoe veel ze voor me betekent!! hebben jullie leuke ideën (ze is heel onzeker dus het gaat ook om de boodschap) hoor graag jullie leuke ideën!! alvast bedankt!
   
  Guilty vindt dit leuk.
 10. Een weekendje weg?Even puur samen zijn,1 on 1 en dan kan je haar op meerdere manieren romantisch verassen, denk aan wandelingen, etentjes, enzovoort
   
 11. Dinastie

  Dinastie Rookie ELLEgirl

  Op een paar dagen in de maand is de Avero-toren in Leeuwarden geopend, vanaf daarboven heb je een mooi uitzicht over de stad (en als je mazzel hebt kun je zelfs de eilanden zien). Verder is Friesland vooral leuk met wat mooier weer.

  Of heb je de date inmiddels al gehad?
   
 12. michelle301

  michelle301 Rookie ELLEgirl

  Ik zou niet gelijk een heel weekend doen als je elkaar niet of nauwelijks kent. Een bos- of strandwandeling is natuurlijk altijd leuk en daarna gezellig samen een terrasje pakken.
   
 13. love?!?

  love?!? Rookie ELLEgirl

  Ik ben onlangs voor nieuwjaar cinematickets gekregen, ik
  Had mijn beste vriend(waar ik verliefd op ben:D) gevragen om mee te gaan, hij zei ja en nu zijn we samen:rolleyes:
   
 14. Katie Querido

  Katie Querido Super ELLEgirl

  samen cocktails maken!
   
 15. Loeloepoe

  Loeloepoe Rookie ELLEgirl

  Waar kan ik ook een topic maken? Sorry hoor maar ik heb een dringend verhaal en wil het heel erg graag kwijt.
   
 16. suikertje

  suikertje Banned

  Dat kan je hier toch doen.. net zoals je gisteren om 13.08 u. deed!!!
   
 17. sweetchocolate

  sweetchocolate Super ELLEgirl

  Suikertje is back !
   
 18. suikertje

  suikertje Banned

  Leuk dat je dat zegt/denkt.. dankjewel!.. too busy....alhoewel... het is hier tegenwoordig wel erg rustig/saai bij L & R..dus wie weet??!!
   
  sweetchocolate vindt dit leuk.
 19. xanna92

  xanna92 ELLEgirl

  Ik vind het altijd leuk om iets 'actiefs' te doen. Waar je wel genoeg mogelijkheden hebt om te praten, maar ook gewoon lekker bezig bent. Bijvoorbeeld midgetgolfen, biljarten, karten, schaatsen,bowlen etc.
   
 20. Naomi_M

  Naomi_M Rookie ELLEgirl

  Wat ik heel leuk vind, maar wat helaas alleen in de zomer kan, is om samen ergens te bbqen! Dus zo'n wegwerp bbq bij de appie ofzo kopen voor €2 en dan wat salades en vlees en een fles wijn en dan kan je op de mooiste locaties (zoals 't strand) samen bbqen!
   

Deel Deze Pagina