1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

What to do?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door FUCKxLOVE, 17 aug 2017.

 1. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Wat moet ik doen?

  Ik heb een half jaar gewerkt in een hotel in Maastricht. Daar kreeg ik al snel een goede klik met een collega. Op een gegeven moment kwam er Whatsapp contact. Nu 3 jaar later is dat contact er nog steeds. Hij wil graag afspreken in een hotel.. -if you know what i mean-
  Ik merk dat ik hem wel echt leuk vind. Soms twijfel ik wel.. vind ik niet alleen de aandacht leuk?
  Soms heb ik heel erg het gevoel of ie alleen contact wil om af te spreken. Persoonlijke verhalen van mij kapt ie al snel af..

  En er is nog iets wat mij tegen houd..
  Hij is 20 jaar ouder
  En oh ja, getrouwd ...

  Afspreken? Wat vinden jullie?
  Ik twijfel heel hard.
   
 2. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

 3. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Ik heb hem trouwens al een aantal keer geblokt.. maar dan blijft hij door mijn hoofd spoken.
   
 4. AnnaRune

  AnnaRune Banned

  Hou de eer bij jezelf en doe het niet. Zo dit iets zijn waar je een aantal jaar later trots op terug kijkt? Of is het alleen nu leuk...
   
 5. Sarissa

  Sarissa Rookie ELLEgirl

  Hey meid,

  hou je eer hoog! Je bent geen 1 of andere sekspop ;€
   
  FUCKxLOVE vindt dit leuk.
 6. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Erg he..
  Zo voel ik mij dus wel soms omdat ie ook zegt dat ie verder niks van mij wil.
  Ik heb al is gezegd dat ik ermee wil stoppen en dan zegt ie ook: ik vind het ook gezellig om gewoon te kletsen.

  Ik weet gewoon niet waarom ik dit doe.. al 3 jaar bijna
   
 7. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

  Is er een andere jongen in je leven, date of relatie oid? Want ik merkte bij mezelf heel erg dat ik met "slechte" jongens bleef appen puur en alleen om maar met iemand te kunnen appen, helemaal niet om de persoon zelf dus misschien is dat bij jou ook wel zo. Ik zou in ieder geval niet afspreken, je hebt uiteindelijk alleen maar jezelf er mee want hij is getrouwd en hij kapt je persoonlijke dingen af, hoe groot is de kans dan dat hij echt af wil spreken om jou en niet alleen voor seks.
   
 8. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Nee, is verder niemand in m'n leven. Ik doe het misschien ook wel voor de aandacht. En omdat ik het toch wel interessant vind.. hij heeft een vrouw maar wil toch mij zien. Hij zegt zelf ook: ik vind het ook leuk om gewoon een drankje te doen voor de gezelligheid.
  Maar uit eindelijk geeft hij er toch weer een draai aan dat het een ander gesprek word.. ZO MOEILIJK! Hij is nu dan op vakantie "maar kan niet appen want internet doet het niet" echt gelul..
  Ik vertrouw hem ook niet. Echt met kleine dingen al. Zeggen dat ie geen Facebook heeft maar dat heeft ie wel, wsl omdat ik dan zijn vrouw kan zien.
  Pfff zo lastig. Een vriend zei ook al: stel je krijgt een relatie met hem, waarom zou hij dan niet weer vreemd gaan?

  Eigenlijk wil ik er een punt achter zetten. Maar ik kan dat denk ik pas als er een ander in mijn leven komt??
   
 9. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Uit je verhaal en jouw verdere reacties is er werkelijk maar één devies op te maken: NIET DOEN. Alles wijst er op dat hier weinig anders dan alleen narigheid uit voort kan komen en ik denk niet dat je daar veel trek in zult hebben. Ik snap dat het begeerd worden en het contact je toch wel streelt en een zeker genoegen brengt, maar de ellende die je zeer waarschijnlijk zult krijgen als je hierin verder gaat maken het niet waard, dunkt mij. Al hij zo respectloos kan zijn om het aan te knopen met een "jong mokkel", om het even oneerbiedig te zeggen, terwijl hij hoog en breed getrouwd is, dan zal hij weinig anders zijn in zijn omgang met jou. Zo iemand draait niet zomaar als een blad aan de boom om.

  Als loslaten moeilijk is voor je moet je afleiding gaan zoeken in wat anders: hobbies of activiteiten die niet of weinig met hem te maken hebben. Dingen die je focus op iets anders leggen. Een sport bijvoorbeeld, of iets creatiefs, of games. Als het je maar wat genoegdoening kan geven om je van de verleiding om weer contact te zoeken met hem af kan houden. Dus gewoon schluss, basta. Weg ermee. De ellende van het je voelen als een gebruiksvoorwerp weegt niet op tegen het alleenzijn gevoel. Trust me.
   

Deel Deze Pagina