1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

What to do?

Discussie in 'Liefde & Relaties' gestart door FUCKxLOVE, 17 aug 2017.

 1. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Wat moet ik doen?

  Ik heb een half jaar gewerkt in een hotel in Maastricht. Daar kreeg ik al snel een goede klik met een collega. Op een gegeven moment kwam er Whatsapp contact. Nu 3 jaar later is dat contact er nog steeds. Hij wil graag afspreken in een hotel.. -if you know what i mean-
  Ik merk dat ik hem wel echt leuk vind. Soms twijfel ik wel.. vind ik niet alleen de aandacht leuk?
  Soms heb ik heel erg het gevoel of ie alleen contact wil om af te spreken. Persoonlijke verhalen van mij kapt ie al snel af..

  En er is nog iets wat mij tegen houd..
  Hij is 20 jaar ouder
  En oh ja, getrouwd ...

  Afspreken? Wat vinden jullie?
  Ik twijfel heel hard.
   
 2. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

 3. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Ik heb hem trouwens al een aantal keer geblokt.. maar dan blijft hij door mijn hoofd spoken.
   
 4. AnnaRune

  AnnaRune Banned

  Hou de eer bij jezelf en doe het niet. Zo dit iets zijn waar je een aantal jaar later trots op terug kijkt? Of is het alleen nu leuk...
   
 5. Sarissa

  Sarissa Rookie ELLEgirl

  Hey meid,

  hou je eer hoog! Je bent geen 1 of andere sekspop ;€
   
  FUCKxLOVE vindt dit leuk.
 6. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Erg he..
  Zo voel ik mij dus wel soms omdat ie ook zegt dat ie verder niks van mij wil.
  Ik heb al is gezegd dat ik ermee wil stoppen en dan zegt ie ook: ik vind het ook gezellig om gewoon te kletsen.

  Ik weet gewoon niet waarom ik dit doe.. al 3 jaar bijna
   
 7. ChampagnePop

  ChampagnePop Über ELLEgirl

  Is er een andere jongen in je leven, date of relatie oid? Want ik merkte bij mezelf heel erg dat ik met "slechte" jongens bleef appen puur en alleen om maar met iemand te kunnen appen, helemaal niet om de persoon zelf dus misschien is dat bij jou ook wel zo. Ik zou in ieder geval niet afspreken, je hebt uiteindelijk alleen maar jezelf er mee want hij is getrouwd en hij kapt je persoonlijke dingen af, hoe groot is de kans dan dat hij echt af wil spreken om jou en niet alleen voor seks.
   
 8. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Nee, is verder niemand in m'n leven. Ik doe het misschien ook wel voor de aandacht. En omdat ik het toch wel interessant vind.. hij heeft een vrouw maar wil toch mij zien. Hij zegt zelf ook: ik vind het ook leuk om gewoon een drankje te doen voor de gezelligheid.
  Maar uit eindelijk geeft hij er toch weer een draai aan dat het een ander gesprek word.. ZO MOEILIJK! Hij is nu dan op vakantie "maar kan niet appen want internet doet het niet" echt gelul..
  Ik vertrouw hem ook niet. Echt met kleine dingen al. Zeggen dat ie geen Facebook heeft maar dat heeft ie wel, wsl omdat ik dan zijn vrouw kan zien.
  Pfff zo lastig. Een vriend zei ook al: stel je krijgt een relatie met hem, waarom zou hij dan niet weer vreemd gaan?

  Eigenlijk wil ik er een punt achter zetten. Maar ik kan dat denk ik pas als er een ander in mijn leven komt??
   
 9. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Uit je verhaal en jouw verdere reacties is er werkelijk maar één devies op te maken: NIET DOEN. Alles wijst er op dat hier weinig anders dan alleen narigheid uit voort kan komen en ik denk niet dat je daar veel trek in zult hebben. Ik snap dat het begeerd worden en het contact je toch wel streelt en een zeker genoegen brengt, maar de ellende die je zeer waarschijnlijk zult krijgen als je hierin verder gaat maken het niet waard, dunkt mij. Al hij zo respectloos kan zijn om het aan te knopen met een "jong mokkel", om het even oneerbiedig te zeggen, terwijl hij hoog en breed getrouwd is, dan zal hij weinig anders zijn in zijn omgang met jou. Zo iemand draait niet zomaar als een blad aan de boom om.

  Als loslaten moeilijk is voor je moet je afleiding gaan zoeken in wat anders: hobbies of activiteiten die niet of weinig met hem te maken hebben. Dingen die je focus op iets anders leggen. Een sport bijvoorbeeld, of iets creatiefs, of games. Als het je maar wat genoegdoening kan geven om je van de verleiding om weer contact te zoeken met hem af kan houden. Dus gewoon schluss, basta. Weg ermee. De ellende van het je voelen als een gebruiksvoorwerp weegt niet op tegen het alleenzijn gevoel. Trust me.
   
  FUCKxLOVE vindt dit leuk.
 10. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Thanks. Waardeer dit erg.
  Je hebt helemaal gelijk.
  Ik vind het zoooo moeilijk. Ik vind hem echt heel leuk en hoop gewoon dat het iets kan worden. Idioot gewoon.
  Pffff word er niet goed van!!
   
 11. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Bezint eer ge begint. ;) Of je gaat er met volle bewustzijn in, wetende dat hij je waarschijnlijk zal belazeren op een zeker moment en je neemt het voor lief wanneer dat gebeurt. Of je besluit bewust het roer om te gooien en je van hem verder af te sluiten en jezelf af te leiden om eventuele ellende van een rotrelatie te voorkomen, zodat je je ook weer (meer) open kunt stellen voor een ander die wellicht met véél betere intenties een relatie in gaat.
   
 12. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Ja dat is waar.. als hij vreemdgaat met mij zal hij dat waarschijnlijk ook doen als het bij ons saaier word. Once a cheater..
  Ik weet ook wat ik moet doen. Het is een soort verslaving. Verslaafd aan hoe hij mij inpakt met complimentjes enzo.
  Hij zegt alleen dat hij me "leuk" vind maar verder eigenlijk niks. Ik ga me niet laten uitwonen en aan de kant laten zetten. Hij dacht dat ik hetzelfde wilde als hem (gewoon 1x en dan klaar) maar toen ik toe gaf verliefd op hem te zijn werd het toch anders.. ik mag er niet vanuit gaan dat hij dat ook op mij is maar wat meer respect had ik wel kunnen waarderen
   
 13. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Ja, hij houdt je hooked zegmaar, door je te paaien. Dan kan-ie af en toe lekker rollebollen met een jong blaadje, maar ondertussen wijkt hij niet af van zijn eigen vrouw. Sterkte in ieder geval om van je verslaving af te komen.
   
 14. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Mooi gezegd haha.
  Waarom is dat? Hij wil idd geen relatie met mij.. hij blijft bij zijn vrouw.
  Prima, ik wil denk ik ook geen relatie omdat ik hem 0 vertrouw. Ben gewoon verslaafd aan deze shit.
  Ben jij trouwens bekent met deze shit?
   
 15. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Moeilijk te zeggen wat precies omgaat in de hoofden van zulke kerels. Het is puur theoretiseren. Wat zou kunnen zijn is dat hij begon aan de relatie met zijn huidige vrouw omdat hij op een gegeven moment weg was van d'r (of er was andere redenen waarom hij trouwt), is een gezinnetje begonnen, maar naar verloop van tijd is de fut er uit, in de trant van"Ze is een mooi boek, maar ik heb het allang uit.", zeg maar. Dus hij wil wel eens wat anders, maar ondertussen wil hij niet af van het stabiele leven van getrouwd zijn en huisje, boompje beestje hebben. Van twee walletjes eten. Maar dit is pure theorie, en je zou allerlei wilde verhalen kunnen verzinnen wat maakt dat-ie is zoals-ie is, maar je zou werkelijke achtergrond info moeten hebben om een echt duidelijk beeld te kunnen vormen van zo iemand.

  Zelf heb ik geen ervaring met zulke situaties. Ten eerste ben ik zelf niet zo, en daarnaast heb ik ook nooit een vrouw ontmoet die zo is. En ook al zou dat wel het geval zijn, dan zou ik zelf nooit iets aanknopen met zo'n persoon. Dus, ik kan weinig praktijkervaring met je delen, helaas. Ik kan alleen indenken en theoretiseren. :)
   
 16. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Ja klopt, dat is vaak de rede.. het spannende is er allemaal af met haar (wsl). Hij blijft volhouden dat hij de gesprekken fijn vind en niet perse met me wil "afspreken". Ik heb aan gegeven dat ik de complimentjes nu lastig vindt omdat ik dus verliefd ben geworden. Maar toch blijft hij het doen en heb ik dus het idee dat hij mij probeert het bed in te praten.
  Het is ook gewoon klote dat ie mij "gewoon leuk" vind terwijl bij mij helemaal foute boel is...
   
 17. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Je hebt het zelf in de hand, meissie. In ieder geval weet en erken je zelf het probleem. Het is nu verder zelf aan jou hoe er mee om te gaan ;)
   
 18. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Ja idd.. ik ben alleen zo zwakkkk :(
   
 19. Muizjuh

  Muizjuh Über ELLEgirl

  Misschien draai het om? Gebruik hem, en doe dingen alleen als het jou uitkomt? Maak hem jouw eigen 'boy-toy'? Of maakt dat geen verschil, want je wilt toch altijd wel? Als je er een positieve draai aan geeft, misschien dat het niet zo nadelig uitziet?
   
 20. FUCKxLOVE

  FUCKxLOVE Über ELLEgirl

  Neeee, dit wil ik niet horen. Hahaha
  Ik moet me echt van hem los maken.
  Ik praat al een paar dagen niet met hem maar check wel steeds of ie online is geweest op whatsapp.. echt heel triest.
  Moet met babystapjes.. eerst niet meer praten, dan blokkeren en dan nummer verwijderen ofzo..

  Wat ben ik erg :rolleyes:
   

Deel Deze Pagina