1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

Wie heeft er weleens een zenuwbehandeling gehad?

Discussie in 'Uiterlijk & Gezondheid' gestart door Fashion Therapy, 8 nov 2008.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Fashion Therapy

  Fashion Therapy Über ELLEgirl

  Ik haat het om naar de tandarts te gaan maar ik heb zo'n last van m'n kies (ben al 4x geweest naar de tandarts en hij kon niets vinden) en waarschijnlijk moet ik dus nu een zenuwbehandeling! Iemand ervaring ermee ? :(
   
 2. No-Name

  No-Name Über ELLEgirl

  Ik heb weleens een zenuwbehandeling gehad, en ik vond het niet zo erg. Ik was gewoon blij dat de pijn weg was. Op het moment dat hij het opende voelde ik de pijn verdwijnen, en de rest van de behandeling heb ik eigenlijk alleen maar blij liggen wezen :D
   
 3. Fashion Therapy

  Fashion Therapy Über ELLEgirl

  Maar had jij geen verdoving dan? :)
   
 4. Miss-Hilton

  Miss-Hilton Queen ELLEgirl

  Ik heb het ook weleens gehad en het is me erg meegevallen. Voor mij is het minder erg dan boren etc.. ik voelde er niks van.
   
 5. No-Name

  No-Name Über ELLEgirl

  Mag aannemen van wel, maar ik weet alleen nog dat hij boorde, en zodra dat gebeurd was was mijn pijn weg. Ik ben toen naar een weekend-tandarts gegaan omdat ik ineens enorme pijn kreeg. Maar ik vond het geen traumatische ervaring in ieder geval. Dat blijkt wel, anders zou ik er wel meer van hebben onthouden.
   
 6. *Dior

  *Dior Über ELLEgirl

  Gelukkig nog nooit gehad. Ik heb ook zo'n verschrikkelijke hekel aan de tandarts :eek:. Het is nu al wel een stuk minder. Toen ik een jaar of 12was durfde ik helemaal niet meer en moest ik naar de angstpoli :eek: ahaha.
  Mja, veel succes ik hoop dat het meevalt! :)
   
 7. lptv_

  lptv_ Über ELLEgirl

  ik heb er 1tje gehad afgelopen woensdag. ik ben echt bang voor tandartsen ik heb er echt een hekel aan. Ik had vantevoren opgezocht wat zon zenuwbehandeling inhoud dus dan wist ik ' afentoe'' wat hij deed. en dan dacht ik steeds. ohja hij doet dit. oh gelukkig dat doet niet zon pijn. over het algemeen deed het geen pijn(met verdoving) maar ineens deed die iets in me mond, en erna trok die er keihard aan. En oh myn god wat deed dat pijn ik moest echt huilen van de pijn... en me tandarts zei erna heel droog: oh oeps verdoving werkt niet goed geneog. :confused: maar ik moet dus dinsdag weer terug komen. ze hebben het nu dichtgemaakt? en ze gaan dan weer verder. maar de tandart assistente zei dat het dinsdag geen pijn zal doen. omdat me zenuw nu al dood is gemaakt? (ik neem aan dat ik daarom zon pijn had?)

  oke, even mijn ervaring kort. Het deed geen pijn tot op 1punt toen ging ik dood. maar het viel wel mee. ik had het nog veel en veel erger verwacht


  zo.... hoop dat je er iets aan hebt!
   
 8. hey pretty

  hey pretty ELLEgirl

  Maar een zenuwbehandeling is toch ook voor een groot deel boren? :D

  Ik heb er al twee meegemaakt, en het valt echt mee. Ze boren gewoon zover dat ze bij de zenuwen (want je hebt er meestal meerdere) kunnen komen, halen ze eruit, maken de kanalen schoon met vijltjes (raar geluid maar je voelt er niets van), en maken het weer dicht. Bij 1 kies duurde het maar 15 minuten (twee kanalen) en was het klaar. Wel 1 dag napijn gehad, maar daarna was het helemaal over! Ook is het fijn om te weten dat die kies je eigenlijk nooit meer last zal geven, want de zenuwen (die pijn voelen) zijn eruit.

  Succes! :)
   
 9. * Faith *

  * Faith * Über ELLEgirl

  Nou ik vond het verschrikkelijk :eek:
  Mijn tandarts is toen ik dat moest 5 uur beziggeweest!!
  Ik moest eerst verdoofd, maar dat lukte voor geen meter (ik ben heel moeilijk te verdoven) en daar was ze pas na 3 uur mee klaar!! (en dit is niet overdreven)
  En toen moest ze met die vijltjes alles schoonmaken en steeds schoonspuiten met chloor, al dat chloor in mijn mond.. Ik vond het echt een drama.
  En nu ben ik al 5 keer teruggeweest omdat het nog steeds onrustig is en er dus geen echte vulling in mag. :s
  Maar terugkomen doet gelukkig geen zeer meer..
  Maar succes, haha. Het is vast veel minder erg dan bij mij! ;)
   
 10. keepdreaming

  keepdreaming Über ELLEgirl

  Omg ik krijg binnekort ook zo'n behandeling. :eek:
  Ik vind het heeeeeel eng, ik haat tandartsen en al die shit.
  De verdovingen alleen al vind ik verschrikkelijk..
   
 11. Miss-Hilton

  Miss-Hilton Queen ELLEgirl

  Ze gaan toch met van die kleine naaldjes in je tand?
   
 12. LEKKER.HOOR^

  LEKKER.HOOR^ Super ELLEgirl

  Vond het heel erg meevallen. verdoven is kut maar verder valt het mee!
   
 13. eM Eezy

  eM Eezy Super ELLEgirl

  Bij mij duurde het 1,5uur volgens mij..
  Vond het helemaal niet zo heel erg, alleen gaat het in en uitgaan van het staafje op een gegeven moment een beetje irriteren

  het is al een tijd geleden en kreeg van de week een brief dat ik op controle moet om te kijken of alles is goed gegaan ;)
   
 14. Fashion Therapy

  Fashion Therapy Über ELLEgirl

  Owmygod.. Ik heb dus donderdag een zenuwbehandeling gehad. Voor de rest geen pijn ofzo tijdens de behandeling maar de verdomme napijn.. Mylord! Moest vandaag terug en nu heeft ie pas ontdekt dat ik meerdere wortels heb aan mn kies en heeft ie alles weer schoon zitten maken.. Ik heb nu nog veel meer last dan eerst, bijna niet te houden :( Ging ook zowat onderuit in die stoel :(:(
   
 15. Fashion Therapy

  Fashion Therapy Über ELLEgirl

  Oh en hij haalt trouwens mijn zenuwen niet er uit. Schijnbaar een nieuwe methode ofzo.. maar die laten ze dus mooi zitten :S Ze maken alleen de kanalen schoon :S:S
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina