1. Deze website gebruikt cookies. Door deze website verder te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Leer Meer.

wie weet welke film ik bedoel?

Discussie in 'Media & Entertainment' gestart door meloD, 10 jul 2013.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. meloD

  meloD ELLEgirl

  Hoi meiden..!

  Ik zat gister op youtube een beetje te klikken..
  En kreeg ineens een klein stukje van een trailer te zien van een film..maar kon niet meer herrinderen hoe die film heette! Kunnen jullie me helpen?

  Het ging over een meisje waarvan haar familie bepaalde krachten heeft en ook zij zal die op haar 16e krijgen..leek iets weg te he ben van twilight etc..

  Hopelijk weet iemsnd dit!!
   
 2. Boanoan

  Boanoan ELLEgirl

  beautiful creautures denk ik?
   
 3. meloD

  meloD ELLEgirl

  Jaa klopt!! Dank je wel!!

  Nu nog hopen dat ie goed is haha
   
 4. OneForTheRadio

  OneForTheRadio ELLEgirl

  Hey, ik ben ook opzoek naar een (hele oude) film.

  Toen ik een jaar of 5 was keek ik deze film, samen met mijn zus, een aantal jaar achter elkaar met kerst. De laatste paar jaren hebben mijn zus en ik het dan ook altijd over het stukje film die wij beiden goed onthouden hebben, omdat het eigenlijk een vreemd en grappig stukje is.

  Het is dus een kerst tekenfilm die toentertijd nog op videoband stond. Het stukje die wij beiden onthouden hebben (omdat het in de film een aantal keer herhaalt werd) is, gaat als volgt:

  Een stuk of 6 tot 9 (precies weten we niet meer) kinderen liggen samen in één groot bed. Terwijl er een muziekje speelt (tutududutututuuu tutudududu --> ik hoor dit echt in mijn hoofd haha, maar voor jullie zal het onduidelijk zijn) begint kind nummer 1 zichzelf om te draaien, als kind nummer 1 omgedraaid is, draait kind nummer 2 (die naast kind 1 ligt) zich om. Dit gaat zo verder tot alle kinderen zijn omgedraaid. Zoals eerder gezegd komt dit stuk meerdere malen in de film voor. Volgens (dit weten we ook niet meer precies) ons draaien deze kinderen om de beurt om, omdat zij zenuwachting zijn voor de komst van de Kerstman?

  Herkent iemand deze vage beschrijving misschien en weet hoe deze kerst tekenfilm heet?

  Je bent dan echt een hero haha
   
 5. D-reamer

  D-reamer Super ELLEgirl

 6. Texie

  Texie Über ELLEgirl

  Ik zit hier helemaal in een nostalgische stemming! Dit keek ik vroeger aaaaaaaltijd. Bedankt voor het posten :)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina